hjem Hvordan velge Innebygde apparater TOPP 16 beste gasskomfyrer i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 16 beste gasskomfyrer i henhold til kundeanmeldelser

I denne artikkelen tilbyr vi deg en rangering av de beste gasskomfyrene i 2019 for din referanse. Dette er virkelig de beste modellene på markedet fra alt som finnes i dag.

I tillegg vil du lære hvilke funksjoner som er essensielle for denne teknikken og hva du kan stole på når du velger kokeplate.

Generelle anbefalinger for valg av gasskomfyr

Vurdering av gasskomfyr

Paneler er veldig forskjellige, og jo enklere modellen er, desto rimeligere er den. Men nå er det så mange nye produkter, og det gir ingen mening å forsømme noen av dem. Når du har overbetalt et veldig lite beløp, vil du nyte fordelene i mange år. Så hva er fordelene med den beste gasskomfyren?

Koketopp - i de rimeligste versjonene er det vanlig emalje. Men, som mange vet, er det fortsatt en glede å vaske det. Spesielt hvis noe stakk av og brant. Deretter skrapes et slikt belegg over tid, emaljestykker bryter av og ruster på disse stedene.

Nå er det alternativer på markedet: rustfritt stål og glasskeramikk eller herdet glass. Den første av disse alternativene er ganske funksjonell, men fargen er selvfølgelig veldig for amatøren. Men glasskeramikk eller herdet glass er mye dyrere, men dette er et veldig godt alternativ. Det er veldig enkelt å vaske en slik komfyr, det er nesten umulig å bryte den og utsikten forblir elegant i mange år.

Rister - på de enkleste modellene er de så tynne som kvister, og det er veldig upraktisk å vaske dem. Vel, det er bare veldig upraktisk! De trenger å bli gjennomvåt, deretter gnidd med en børste, noe som er veldig lang tid, siden det er mange kvister og de er sammenkoblet av et rutenett. Men de dyrere modellene antyder et rutenett som ikke er solid, men som består av forskjellige blokker, og selve konfigurasjonen er bedre. De er flate i stedet for runde, noe som gjør vedlikeholdet mye enklere.

Varme plater - en vanlig koketopp er alltid utstyrt med enkle brennere, som bare varierer i størrelse. Men de dyrere kokeplatene har spesielle brennere som involverer akselerert matlaging. Det vil si at de ikke lyser opp en sirkel, men to eller tre samtidig, etter eget ønske. Dette er veldig praktisk når det gjelder å spare tid.

Dessuten er det brennere som fungerer i et så stille tempo at de erstatter det vanlige dampbadet helt. Flammen vises ikke engang under sirkelen, og den kan rett og slett ikke brenne noe. Det er også ovale brennere, der du kan lage mat i en passende form.

Automatisk gassavskjæringsfunksjon - uerstattelig hvis det er barn eller gamle mennesker i huset som rett og slett ikke merker lukten av gass, hvis flammen plutselig slukket på grunn av væske som sprutet på skiven. Og generelt, etter vår mening, vil en slik sikring ikke skade noen.

Elektrisk tenning - hvis du har en, vil du ikke bekymre deg for tilstedeværelsen av fyrstikker eller en lighter i huset.Videre er de også forskjellige. Noen er laget i form av en egen knapp, mens andre er bygd rett inn i ovnens håndtak, og brenneren tennes med en sving.

Penner - noen dyre modeller har håndtak som alltid er inne i saken, og bare når de trykkes, vises de på overflaten. Ved å sette ønsket modus kan de returneres til sin opprinnelige posisjon igjen. Disse pennene er bare en gave! De blir ikke skitne i det hele tatt. Tross alt er det ikke hyggeligere å vaske dem enn risten.

Special står for småretter - på mange modeller er de ikke, derfor blir det umulig å brygge den samme kaffen i cezve. Prøv å velge de der stativet er inkludert.

Hvor mange kokeplater er optimale for deg... Det er noe på markedet nå! Fra modeller med en brenner til modeller med sju brennere. Selvfølgelig er syv stykker allerede litt for mye for en vanlig familie, og en er veldig liten. Generelt er de mest komfortable fire og fem brennere. Men stort sett er det rett og slett umulig å gi råd her, for alt avhenger av hvordan og hvor mye mat du lager. Hvis bare eggerøre og noen ganger pasta, så hvorfor ikke få en billig og to-brenner? Og hvis du er ved ovnen hver dag og har en stor familie, er det bedre å ta en overflate med et stort antall plater.

Og nedenfor kan du se rangeringen av 2019 gasskomfyrer.

Se også - 10 beste glasskeramiske kokeplater

Koketoppen er egentlig en forbedret, velkjent for oss alle, komfyren. De kan være av forskjellige typer, hvis klassifisering avhenger av prinsippet om drift eller installasjon av utstyret. Gasskomfyrer er tilgjengelige i herdet glass, rustfritt stål, glasskeramikk og emaljert stål. Jeg analyserte markedet, studerte brukeranmeldelser og er klar til å presentere deg min vurdering av de beste gasskomfyrene i 2019.

De beste kokeplatene med en emaljefinish

GEFEST СГ СН 1210 К2

GEFEST СГ СН 1210 К2

Gasskomfyr med 4 brennere med emaljert overflate. Utstyrets kropp er laget i en sølvfarge, den kan lett rengjøres for smuss. Den har en emaljert overflate og 4 gassbrennere i forskjellige størrelser, hvorav den ene er en ekspressbrenner. Bryterne er roterende foran. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig. Den totale effekten er 7600W. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 10,5 cm, bredde - 59 cm, dybde - 52 cm, og vekten er 9 kg.

Fordeler:

 • Lav pris.
 • Stabilt gitter.
 • Størrelsen.
 • Bygg kvalitet.

Ulemper:

 • Mangel på gasskontroll.
 • På den største brenneren piper gassen maksimalt.

En enkel og samtidig god og pålitelig kokeplate, den tilsvarer fullt ut prisen, som er 6800 rubler. Den har små dimensjoner, så den passer lett inn i ethvert kjøkken. En betydelig ulempe, jeg vil kalle fraværet av et gasskontrollsystem som stopper gassforsyningen, det vil si hvis du ved et uhell oversvømmer komforten med vann og flammen slukker, vil dette systemet automatisk slå av gassforsyningen. Dette er et veldig viktig og nyttig sikkerhetssystem.

DARINA T1 BGM 341 11 Kl

DARINA T1 BGM 341 11 Kl

Gasskomfyr med 4 brennere med emaljert topp. Utstyrets kropp er laget i svart, det rengjøres lett for smuss. Det er også en modell DARINA T1 BGM 341 11 W som er laget i hvitt og også ser veldig verdig ut. Av de 4 gassbrennere av forskjellige størrelser er en ekspressbrenner. Bryterne er roterende, plassert på siden, noe som er veldig praktisk når du har små barn, dette skiller seg fra GEFEST СГ СН 1210 K2 der bryterne er plassert foran. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 8 cm, bredde - 59 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 7,3 kg.

Fordeler:

 • Fargeløsninger og design.
 • Emaljepanel av god kvalitet.
 • Praktisk paneloppsett med brytere
 • Ikke en høy pris.

Ulemper:

 • Mangel på gasskontrollsystem.
 • Kantene på grillen er avrundede, du må være forsiktig.

Vakker gassoverflate med veldig praktiske brytere på siden.Den er like kompakt som GEFEST СГ СН 1210 K2, men veier enda mindre med bare 7,3 kg. Men akk, det mangler også et gasskontrollsystem, og dette er umiddelbart et stort minus. Kostnaden for dette panelet er 7000 rubler, og modellen i hvitt er 6200 rubler. Det er rettferdig å si at det ser veldig bra ut i begge farger.

Hotpoint-Ariston PCN 642 (BK)

Hotpoint-Ariston PCN 642 (BK)

Gasskomfyr med 4 brennere med emaljert topp. Utstyrets kropp er laget i en vakker matt svart farge, den kan lett rengjøres for smuss. Denne modellen skiller seg umiddelbart fra de forrige ved at brennerne er plassert i et kors og ikke i en firkant. Av de fire gassbrennerne i forskjellige størrelser er den ene en kraftig ekspressbrenner. Bryterne er roterende, plassert foran, to hver på venstre og høyre side. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem, som verken var tilgjengelig i DARINA T1 BGM 341 11 At eller GEFEST СГ СН 1210 К2. Den øvre grillen er laget av emaljert stål. Dimensjoner: høyde - 10 cm, bredde - 59 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 7,3 kg.

Fordeler:

 • Uvanlig og stilig design.
 • Gasskontrollsystem.
 • Overflaten er godt rengjort og ikke riper.
 • Selvantennelse fungerer umiddelbart.

Ulemper:

 • På grunn av dette arrangementet av brennerne blir bryterne raskt varme opp.
 • Ikke det vanlige arrangementet av brennerne, men jeg tror det er et spørsmål om vane.

Hotpoint har virkelig skapt et moderne, stilig panel av veldig høy kvalitet. Jeg tror denne tilnærmingen til arrangementet av brennerne ikke er standard, og i praksis er bryterne veldig varme på denne spesielle koketoppen. Men i tillegg til den lyse designen, har denne komfyren en veldig viktig funksjon av gasskontroll. Etter min mening er sikkerhet i slike kjøkkenapparater veldig viktig, og dette er et veldig stort pluss for denne modellen. Kostnaden er 13 000 rubler.

Gorenje GW 65 CLB

Gorenje GW 65 CLB

Gasskomfyr med 4 brennere med emaljert topp. Utstyrets kropp er laget i svart, og til min overraskelse er denne overflaten ganske problematisk å rengjøre. I denne modellen er brennerne ordnet i et kryss som i Hotpoint-Ariston PCN 642. Av de 4 gassbrennere i forskjellige størrelser er den ene en ekspressbrenner (WOK-brenner) med økt kraft. Bryterne er roterende, plassert foran, to hver på venstre og høyre side. Panelet har også en gasskontrollfunksjon. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 10,2 cm, bredde - 60 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 7,3 kg.

Fordeler:

 • Fint utseende.
 • Støpejernsristen forhindrer at oppvasken glir.
 • Håndtakene blir ikke varme, i motsetning til Hotpoint.

Ulemper:

 • Lite plass på koketoppen når du lager mat på 3 eller 4 kokeplater samtidig.
 • I den store brenneren fløyter det i noen stillinger.
 • Vask ut etter tilberedning er problematisk.

Gorenje ga ut et godt panel der de tok hensyn til manglene ved Hotpoint-Ariston PCN 642-modellen og korrigerte dem, nå varmes ikke skiftknappene opp under tilberedningen. Men brennerne er plassert slik at du får lite plass når du lager mat på 4 brennere på en gang, i Hotpoint er de plassert riktigere. Av fordelene kan jeg merke tilstedeværelsen av et gasskontrollsystem. Kostnaden for denne modellen er 15 000 rubler.

Electrolux GPE 363 MW

Electrolux GPE 363 MW

Gasskomfyr med 4 brennere med emaljert topp. Utstyrets kropp er laget i en lys farge, det er verdt å merke seg at overflaten vaskes uten problemer etter matlaging. Av fire gassbrennere i forskjellige størrelser, den ene er en WOK-brenner, den skiller seg fra vanlige brennere med en trippel flamme, samt en spesiell kokekaradapter, som er inkludert i pakken, Hotpoint-Ariston PCN 642 har ikke en slik brenner. Dette gjør det mulig å lage mat i kokekar med sfærisk bunn eller i andre retter med stor diameter, dessuten reduseres koketiden betydelig. Bryterne er roterende foran. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem og en elektrisk tenningsfunksjon. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 5,3 cm, bredde - 59 cm, dybde - 52 cm, og vekten er 6 kg.

Fordeler:

 • Kompakt størrelse og lett vekt.
 • WOK-brenner.
 • Oppvaskadapter inkludert.
 • Gasskontrollsystem.

Ulemper:

 • Pris.
 • Bygg kvalitet. Bytt problemer.De bryter sammen og faller av raskt.

Denne modellen skiller seg ut fra alle de ovennevnte, ikke bare for sin overpris, men også for tilstedeværelsen av en spesiell WOK-brenner, som til tider vil øke hastigheten på koketiden. Men jeg ble overrasket over den dårlige byggekvaliteten fra et så kjent firma, det var ikke en hyggelig overraskelse. Men generelt er dette et veldig bra panel, etter å ha kjøpt som du ikke vil angre på ditt valg. Kostnaden for denne modellen er 16.500 rubler.

De beste kokeplater i rustfritt stål

GEFEST СГ СН 1210 К5

GEFEST СГ СН 1210 К5

Denne modellen er praktisk talt identisk med GEFEST СГ СН 1210 К2, med den eneste forskjellen at modellen vår er belagt med rustfritt stål, og K2 er med emaljebelegg. 1210 K5 har også 4 brennere, hvorav den ene er en ekspressbrenner. Bryterne er roterende foran. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig og fungerer fra knappen. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 10,5 cm, bredde - 59 cm, dybde - 52 cm, og vekten er 9 kg.

Fordeler:

 • Rimelig pris.
 • Praktisk toppgrill.
 • Dimensjoner.

Ulemper:

 • Fraværet av et gasskontrollsystem som i GEFEST-modellen СГ СН 1210 К2.
 • Grillen går på overflaten av panelet.

Ikke dyrt og godt montert panel. De fleste kjøpere trenger ikke mer, det er derfor denne modellen har tjent mange positive anmeldelser og svar i verden. Men selvfølgelig har hun den samme ulempen - mangelen på et gasskontrollsystem. Kostnaden for denne modellen er 7300 rubler.

Weissgauff HGG 641 XH

Weissgauff HGG 641 XH

Weissgauffs mest avanserte gass-på-metall-panel er utstyrt med ytterligere overflatebeskyttelse for å sikre den mest stabile grillposisjonen, mens det skrå frontpanelet gir størst brukervennlighet. Det fremre kontrollpanelet vinklet gjør ikke bare tilgangen til håndtakene mer praktisk, men beskytter dem også mot varme. Ingen av de tidligere modellene kan skryte av en slik funksjon, denne løsningen bør vedtas av Hotpoint-Ariston, som har veldig varme brytere i PCN 642-modellen. Av fire gassbrennere i forskjellige størrelser, en WOK-brenner med en effekt på 3,5 kW, noe som skaper tre flammeringer samtidig og tillater oppvarming av selv de største servise på kortest mulig tid. Gasskontroll av hver brenner sørger for høyeste sikkerhet: hvis flammen slukkes, vil gasstilførselen automatisk stoppes. Automatisk elektrisk tenning, uavhengig innebygd i hvert av håndtakene, vil tenne en hvilken som helst kokeplate i løpet av et sekund, med bare ett håndtrykk og en dreie på hånden, uten å ty til ekstra enheter. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 4 cm, bredde - 58 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 6 kg.

Fordeler:

 • Vinkelkontrollposisjonering for å unngå overoppheting
 • Ekstra overflatebeskyttelseselementer slik at grillen ikke glir ut.
 • Gasskontrollsystem.

Ulemper:

 • På grunn av ristenes form svinger det som er plassert på toppen i forskjellige retninger.

Et veldig bra panel med en vellykket og lakonisk design, det passer inn i det indre av ethvert kjøkken. På grunn av sin lave pris, kvalitet, gasskontrollsystem og WOK-brenner, er dette panelet i stor etterspørsel blant kjøpere. Kostnaden for denne modellen er 10 900 rubler.

Hansa BHGI63130

Hansa BHGI63130

En god, stilig og solid gasskomfyr som kan konkurrere med sine dyrere konkurrenter. Dessuten, når det gjelder funksjonelle funksjoner, skiller gassoverflatene seg lite fra hverandre, og hovedrollene spilles av utførelse og eksterne data. Og med dette er Hansa BHGI63130 i full orden.

Modellen har et nesten standardsett for denne kategorien: 4 brennere, hvorav den ene er en ekspressbrenner med økt effekt, i Weissgauff HGG 641 XH-modellen er det innebygd en WOK-brenner i stedet for en ekspressbrenner, dette er en veldig viktig merknad. Den har også en automatisk elektrisk tenning og et gasskontrollsystem. Sterke støpejernsgitter, tåler høye temperaturer og forhindrer at oppvasken glir. Nødvendig oppvarmingsgrad reguleres ved hjelp av fire dreiebrytere plassert foran til høyre.Dimensjoner: høyde - 10 cm, bredde - 49 cm, dybde - 55,3 cm, og vekten er 9 kg.

Fordeler:

 • Grei utførelse.
 • Enkel å installere og vedlikeholde.

Ulemper:

 • Mangel på WOK kokeplate.
 • Overbelastning.

Kostnaden for denne modellen er 11 500 rubler. Etter min mening er prislappen for høy, den skiller seg ikke ut på noen måte fra budsjettmodellene for 7000 rubler. Jeg tror det vil være riktigere å ta Weissgauff HGG 641 XH-modellen der nye beskyttelsessystemer brukes, i tillegg til at det er en WOK-brenner.

Hotpoint-Ariston PCN 641 T IX

Hotpoint-Ariston PCN 641 T IX

Italiensk gasskomfyr med 4 brennere. Karosseriet er laget i en vakker grå farge. Av de 4 gassbrennere av forskjellige størrelser er en en WOK-brenner, som skiller seg fra den vanlige med en trippel flamme. Nødvendig oppvarmingsgrad justeres med 4 brytere foran, 2 stk på hver side. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig og fungerer fra knappen. Det er også "minimum fire" -funksjoner og et gasskontrollsystem. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 4 cm, bredde - 59 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 7,2 kg.

Fordeler:

 • Utmerket italiensk kvalitet.
 • Minimum brannfunksjon.
 • Gasskontrollsystem.

Ulemper:

 • Merking overflate.
 • Lett å skrape.

En modell av utmerket kvalitet med et vakkert design, med et gasskontrollsystem og en WOK-brenner, denne modellen har alt du trenger for matlaging. Men under tilberedningen forblir alltid spor, og overflaten på dette panelet blir veldig lett tilsmusset, alle dråper er synlige på den. I tillegg er det veldig utsatt for skader og riper, så du må være ekstremt forsiktig. Kostnaden for denne modellen er 13 200 rubler.

Fornelli PGA 45 Tordo

Fornelli PGA 45 Tordo

Gasskomfyren med 3 brennere, som umiddelbart fanger blikket og skiller seg fra alle tidligere modeller i vår vurdering. Karosseriet til kjøretøyet er laget i en vakker grå farge. Av de 3 gassbrennerne i forskjellige størrelser er en en WOK-brenner, som skiller seg fra den vanlige med en trippel flamme. Nødvendig oppvarmingsgrad justeres ved hjelp av 3 rotasjonsbrytere foran, 2 stykker på hver side. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig og fungerer fra knappen. Det er også "minimum fire" -funksjoner og et gasskontrollsystem. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 4 cm, bredde - 45 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 5 kg.

Fordeler:

 • Liten størrelse og vekt.
 • Praktisk og praktisk tilrettelegging av brennerne.
 • Minimum brannfunksjon.

Ulemper:

 • Overflaten blir veldig skitten.
 • Svært utsatt for riper.
 • Høy pris.

Panelet har en interessant design. Den skiller seg fra alle de ovennevnte ved at den ikke har 4 brennere som alle andre, men 3. Videre vil en veldig stor WOK-brenner, med slike dimensjoner, redusere koketiden til tider. Det er veldig praktisk og praktisk, som jeg gir et stort pluss for dette panelet. Jeg vil anbefale å kjøpe dette apparatet til de som har et lite kjøkken, denne komfyren passer lett der. Kostnaden for denne modellen er 16.500 rubler.

De beste koketoppene i herdet glass

LEX GVG 321 BL

LEX GVG 321 BL

En gasskomfyr med 2 brennere, den skiller seg umiddelbart ut fra alle tidligere modeller i vår rangering. Karosseriet til kjøretøyet er laget i en vakker svart farge. Av to gassbrennere i forskjellige størrelser, hvorav den ene er en ekspressbrenner. Nødvendig oppvarmingsgrad justeres ved hjelp av to rotasjonsbrytere foran. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig og fungerer ikke fra en knapp, som på modellene ovenfor, men automatisk. Det er også funksjoner for "beskyttende nedleggelse" og et gasskontrollsystem. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 4 cm, bredde - 30 cm, dybde - 52 cm, og vekten er 4 kg.

Fordeler:

 • Vakker design.
 • Ikke stor i størrelse.
 • Fin, stor kokeplate med høy effekt.
 • Rimelig pris.

Ulemper:

 • Bare 2 brennere.
 • Belegget blir raskt skittent.
 • Håndtak av dårlig kvalitet på frontpanelet.

En veldig god modell for pengene. Det er perfekt for små kjøkken på grunn av størrelsen. Men hvis du elsker å lage mat, eller hvis du har en stor familie, har du tydeligvis ikke nok med bare to brennere, dette vil ikke gi deg bekvemmelighet når du lager mat.Men hvis dette ikke plager deg, er LEX GVG 321 BL-modellen et veldig godt alternativ, kostnaden er 6700 rubler.

Fornelli PGA 45 Fiero

Fornelli PGA 45 Fiero

3-brenner gasskomfyr. Utstyrets kropp er laget i en vakker matt svart farge. Av de 3 gassbrennerne i forskjellige størrelser er en en WOK-brenner, som skiller seg fra den vanlige med en trippel flamme. Denne modellen er nesten identisk med Fornelli PGA 45 Tordo, med den eneste forskjellen at PGA 45 Fiero har et herdet glassbelegg. Nødvendig oppvarmingsgrad justeres ved hjelp av 3 dreiebrytere foran. Den elektriske tenningen gjør at kokingen begynner raskt og behagelig og fungerer fra knappen. Det er også et gasskontrollsystem. Den øvre grillen er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 4 cm, bredde - 45 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 10 kg.

Fordeler:

 • 3 brennere.
 • WOK-brenner
 • Rimelig pris
 • WOK stativ inkludert.

Ulemper:

 • Elektrisk tenning fungerer ikke alltid første gang.
 • Fremre håndtak av dårlig kvalitet.
 • Brennerne er upraktiske. Fronten er mindre kraftig, og baksiden er kraftigere.

Hovedforskjellen fra LEX GVG 321 BL-modellen er 3, ikke 2 brennere og tilstedeværelsen av en WOK-brenner. Etter min mening er denne modellen mer å foretrekke, gitt at prisen er 11.500 rubler, men etter min mening er det fornuftig å betale ekstra og kjøpe denne modellen. Det er også bra for et lite kjøkken, men muligheten til å lage flere retter på det på grunn av antall brennere gjør det klart til en favoritt for dette paret.

Hansa BHKW61138

Hansa BHKW61138

Gasskomfyr med 4 brennere med koketopp i herdet glass. Utstyrets kropp er laget i en lys farge, det er verdt å merke seg at overflaten ikke vaskes så lett etter matlaging, men den blir skitten hver gang du lager mat. Av fire gassbrennere i forskjellige størrelser, en er en WOK-brenner, den skiller seg fra vanlige brennere med en trippel flamme, samt en spesiell adapter for kokekar, som er inkludert i pakken, denne modellen skiller seg umiddelbart fra de to foregående i antall brennere. Bryterne er roterende, plassert foran høyre side. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem og en elektrisk tenningsfunksjon. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 9,8 cm, bredde - 56 cm, dybde - 48 cm, og vekten er 10 kg.

Fordeler:

 • Fylling av 4 brennere.
 • WOK-brenner.
 • Adapter for kokekar til en WOK-brenner.
 • Ikke stor i størrelse.

Ulemper:

 • Pris.
 • Elektrisk tenning utløses ikke første gang.
 • Over tid vises gulhet rundt brennerne.
 • Ikke praktisk plassering av gasslangen (den er laget bakover, og det hviler mot veggen)
 • Strømledningen kommer ut fra midten av ovnen, noe som også er veldig upraktisk.

Modellen har flere ulemper enn fordeler. Det tilsvarer overhodet ikke den "tyske kvaliteten og anvendeligheten", fra kabelen og gassrøret til utseendet til gulhet på belegget nær brennerne. Jeg vil ikke anbefale denne koketoppen til deg, bortsett fra fire brennere, den har ikke lenger fordeler. Kostnaden for denne modellen er 11 900 rubler. Etter min mening er det bedre å kjøpe en Fornelli PGA 45 Fiero med 3 brennere, men den er laget av bedre kvalitet og er mer praktisk og enklere å installere.

MAUNFELD EGHG 64.1CB G

MAUNFELD EGHG 64.1CB / G

Gasskomfyr med 4 brennere med koketopp i herdet glass. Karosseriet er laget i svart. I motsetning til Hansa BHKW61138, her er alle 4 brennere vanlige, ikke kraftige eller WOK-brennere. Bryterne er roterende, plassert foran høyre side. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem og en elektrisk tenningsfunksjon. En annen av funksjonene er muligheten for å koble panelet ikke bare fra hovedgassen, men også fra gassen i sylinderen, 4 Sourdillion-jetfly for flaskegass og bruksanvisningen på russisk er inkludert. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 5,1 cm, bredde - 59 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 10 kg.

Fordeler:

 • Mulighet for tilkobling fra gass i en sylinder.
 • Tilstedeværelsen av 4 jetfly inkludert.
 • Vask godt etter tilberedning.

Ulemper:

 • Mangel på WOK-kolonne.
 • Elektrisk tenning fungerer ikke alltid første gang.

For pengene mine, som er 13 000 rubler, er dette et veldig bra panel. Til tross for at den har 4 konvensjonelle brennere, overgår den Hansa BHKW61138 når det gjelder byggekvalitet og praktisk bruk.Det er også den første modellen fra hele vår vurdering som har evnen til å arbeide fra gass fra en sylinder. Dette er veldig bra og veldig praktisk i praksis. Denne modellen er absolutt verdt pengene som brukes på den.

GEFEST SG SVN 2230 K11

GEFEST SG SVN 2230 K11

Gasskomfyr med 4 brennere med koketopp i herdet glass. Karosseriet er laget i hvitt. I likhet med MAUNFELD EGHG 64.1CB / G, er alle 4 brennere vanlige, ikke kraftige eller WOK-brennere. Bryterne er roterende, plassert på siden, på høyre side. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem og en elektrisk tenningsfunksjon. Forresten, panelet er ganske klumpete, og det passer ikke for hvert kjøkken, så denne modellen passer ikke de som har et lite område, og dette er den største ulempen med dette panelet. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 10 cm, bredde - 60 cm, dybde - 53 cm, og vekten er 14 kg.

Fordeler:

 • Italienske komponenter.
 • Vask godt etter tilberedning.
 • Vakker design.

Ulemper:

 • Du må vente i ca. 10 sekunder til den elektriske tenningen fungerer.
 • Stor størrelse og vekt.
 • Ikke et universalpanel.

Modellen viste seg å være av ganske høy kvalitet, men på grunn av størrelsen er den langt fra egnet for hvert kjøkken. Den er klumpete, men den passer lett til 3 gryter og en stekepanne på en gang. Hvis mestr tillater deg, er du velkommen til å ta dette panelet, og du vil ikke angre på det, men hvis du har begrenset plass på kjøkkenet, vil jeg råde deg til å ta MAUNFELD EGHG 64.1CB / G for 4 brennere, eller Fornelli PGA 45 Fier® for 3 brennere. Kostnaden for denne modellen er 15 000 rubler.

Hotpoint-Ariston TQG 641 (BK)

Hotpoint-Ariston TQG 641 (BK)

Gasskomfyr med 4 brennere med koketopp i herdet glass. Karosseriet er laget i svart. I motsetning til MAUNFELD EGHG 64.1CB / G har den 2 vanlige brennere og 2 kraftige brennere, noe som vil spare tid når du lager mat. Dreiebryterne er foran, to til venstre og to til høyre. Ovnen er utstyrt med et gasskontrollsystem og en elektrisk tenningsfunksjon. I motsetning til de ovennevnte modellene har denne kokeplaten en kryssformet brenner, som først virker uvanlig, men så vil du føle alle fordelene med denne løsningen. Den øvre risten er laget av støpejern. Dimensjoner: høyde - 5 cm, bredde - 60 cm, dybde - 51 cm, og vekten er 17,6 kg.

Fordeler:

 • 2 kraftige brennere.
 • silikonforsegling mellom glassoverflaten og metallbunnen på brenneren - fett, smuss og vann vil ikke strømme dit.
 • Elektrisk tenning fungerer nesten første gang.
 • Plasseringen til brennerne.

Ulemper:

 • Dimensjoner. Ikke egnet for hvert kjøkken.
 • For å rengjøre brennerne selv, må du velge et rengjøringsmiddel, siden konvensjonelle produkter skaper en matt effekt, lyser metallet og ikke vasker bort flekker.
 • Overbelastning.

Denne modellen, som GEFEST SG SVN 2230 K11, er ikke et veldig allsidig panel, som på grunn av størrelsen ikke er egnet for små kjøkken. Når du vasker brennerne, vil du også møte problemet med å velge et vaskemiddel, og gitt prisen på dette panelet, bør slike problemer tydeligvis ikke oppstå. Kostnaden for dette panelet er 19 900 rubler, og jeg tror at prisen er tydelig overpriset. Jeg vil anbefale å ta hensyn til MAUNFELD EGHG 64.1CB / G, som er billigere, har ingen slike problemer under vask og er av universell størrelse og kan passe til ethvert kjøkken.

Se også - Noe som er bedre enn en induksjon eller elektrisk kokeplate

47793 3

3 tanker om “TOPP 16 beste gasskomfyrer i henhold til kundeanmeldelser”

 1. Gerasimova O.:

  Jeg ser - en kjent lysfarget plate på bildet .. så nøye ut - min))) den som er hotpoint-ariston. Selv når jeg valgte, fikk jeg først og fremst øye på disse brennerne med en diamant)), det viste seg at det var veldig praktisk .. mannen min synger ikke lenger ermene når han strekker seg gjennom hele komfyren til kjelen)))

 2. Valya:

  Hotpoint-Ariston er kult, jeg liker hvordan det ser ut

 3. Alina:

  Hotpoint har også vakrere gass. Jeg liker de kombinerte mer, det er der brannen er der. Ser rett ut av et verdifullt kulinarisk show)

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner