hjem Hvordan velge Innebygde apparater TOPP 13 beste kjøkkenhetter 60 cm i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 13 beste kjøkkenhetter 60 cm i henhold til kundeanmeldelser

60 cm er en vanlig størrelse for gass, elektriske ovner og kokeplater. Derfor er hetter med en bredde på 60 cm etterspurt. Når du vurderer enheter, er det viktig å evaluere ytelse, design, driftsmåte og filtertype som brukes. Kraften avhenger av kjøkkenområdet. Basert på kommentarer og evalueringer fra kjøpere, var det mulig å lage en vurdering av de beste kjøkkenhettene med en bredde på 60 cm i 2019. Modeller i TOPPEN er delt etter type konstruksjon med økende priser. Oversikten er ledsaget av korte beskrivelser.

Kjøkkenhetter 60 cm brede - markedsanalyse 2019

Basert på statistiske data om reell etterspørsel og forbrukerpreferanser fra Internett-brukere, kan det med trygghet hevdes at av alle forskjellige merker på markedet foretrekker den russiske forbrukeren til sitt kjøkken hetter av så kjente merker som (salgsmarkedsandel,% / merke, produsent):

 • 34% – Elikor ("Elikor" -gruppen, Kaluga);
 • 9% – Krona (KRONAsteel, CoventDom LLC, forsamling Tyrkia / Kina);
 • 7% – Cata (Spania, Toreyo, offisielt nettsted i Russland);
 • 6% – Hansa (AMICA WRONKI S.A., monteringsanlegg i Polen);

De følges videre i like proporsjoner med 5%:

 • Gorenje (Slovenia, Velenje);
 • JETAIR (Elica Italia);

Omtrent like nisjer, med en andel på 3-4%, er okkupert av:

 • Lex (Russland);
 • Bosch (Robert Bosch GmbH, forsamling Tyskland og Slovenia);
 • Akpo (Polen, Isobelin);
 • Maunfeld (Storbritannia, Middlesbrough);
 • Gefest (JV JSC "Brestgazoapparat", Brest, Hviterussland);
 • 17% - andre produsenter.

Samtidig har det de siste 5 årene vært en jevn trend - en god halvdel av etterspørselen etter det indre markedet (47–53%) er fullt dekket av produkter fra innenlandske merkevarer, og dette gjelder både klassiske modeller og avanserte, ultramoderne (inkludert de som er innebygd i skapet) ...

TOPP 3 beste kjøkkenhetter til kjøkken MAUNFELD

 1. MAUNFELD Tower C 50
 2. MAUNFELD Gloria 60
 3. MAUNFELD Tower C 60

Se også:

Forbrukerpreferanser

Blant andre kriterier som forbrukere blir ledet av når de velger en hette på 60 cm til kjøkkenet, er preferanser og prioriteringer som følger:

 • type feste: veggmontert (63%), og innebygd i et skap (36%), øy og annet mindre enn 1%;
 • kjøkkenområde (m2): opptil 10 (14%), ≤ 15 (33%), ≤ 20 (34%), ≤ 25 (9%), og over (8%);
 • produktivitet (m3/ time): opptil 300 (6%), ≤ 500 (40%), ≤ 700 (34%), opptil 900 (10%), og over (6%);
 • design og konstruksjon:

- tidløse klassikere - flat suspendert (montert) og kuppelformet (20% hver);

- uttrekkbar (19%);

- visir (16%);

- landstil (10%);

- fullt innebygde hetter, med glass og T-formet (likt, hver 5%);

 • etterspurt i bredde: 50 cm (29%), 60 cm (61%) og 90 cm (7%);
 • kontrollmetode: mekanikk - knapper (54%) og en glidebryter (29%), berøring (16%);
 • belysning: halogen- og LED-lamper (59%), lysrør (35%).

TOP-3 beste hette til LEX kjøkken

 1. LEX Hubble G 600
 2. LEX GS BLOC 600
 3. LEX Mini 600

Kjøkkenhette 60 cm: hva forbrukerens valg er basert på

Det første og kanskje det viktigste kriteriet for å velge en hette til et kjøkken 60 cm er dens opptreden(m3/time). Det er han som avgjør om denne hetten er i stand til å takle oppgavene eller ikke. I produktpasset angir produsenten området i rommet som den spesifikke modellen er designet for. Når du kjenner til området og høyden på rommet, kan du enkelt bestemme volumet på kjøkkenet ditt. Og gitt: frekvensen av luftutveksling er 10-12 sykluser per time, og den nødvendige effektreserven er 25-30%, du bør ganske enkelt multiplisere verdien av volumet med 10 og 1,3 - dette er den optimale verdien av ytelsen du trenger. Svake hetter er ikke i stand til effektivt å takle oppgavene med luftutveksling og fjerning. Og kraftigere er uforsvarlig dyre når det gjelder effektivitet og gjennomførbarhet.

Strømforbruk og energieffektivitet - faktisk er dette to hovedparametere som du bør være oppmerksom på nårutvalg av hetter til kjøkkenet... Det er ingen hemmelighet at forskjellige enheter bruker forskjellige mengder energi på å fjerne det samme volumet av luft. For eksempel begge kuppelveggmodeller av samme produksjon Elikor Epsilon 60 og Silver Storm 60 de bruker 225 W på samme måte, mens førstnevnte destillerer 430 kubikkmeter i timen, og den andre - 650. Denne variasjonen i driftsparametre skyldes forskjeller i de anvendte designløsninger, metoder for å fange opp og generere en strøm. Derfor er effektiviteten deres betydelig forskjellig, selv om prisen er omtrent den samme.

Støynivå - jo lavere verdi, jo mer komfortabel føler du deg. Konstant støy, uansett hvor liten, er distraherende, distraherende og irriterende. Dessverre har designere og ingeniører ennå ikke lyktes i å lage helt stille eller helt stille hetter. Eksperter anbefaler ikke å velge en hette hvis støy overstiger terskelen på 70 dB, selv om det er valgt en innebygd hette.

Arbeidsmåter - det er to alternativer, det er luftavsug på utsiden eller resirkuleringen inne i rommet. I den første versjonen er en luftkanal koblet til hetten, som kjøpes og installeres separat. Og i det andre - hette til kjøkkenet uten luftkanal lar deg rense luften inne i rommet uten å fjerne den utenfor. I denne modusen er det ikke behov for en luftkanal, og den brukes faktisk ikke, noe som er spesielt økonomisk i den kalde høst-vinterperioden. Fjerning av store volumer varm luft krever ekstra kostnader for oppvarming av kald luft som kommer inn fra gaten. Hver modus har sitt eget filtreringssystem.

Det er hvorfor filtre - Dette er kanskje et av de viktigste strukturelle elementene som påvirker effektiviteten til hele enheten og komforten i arbeidsområdet. I dag brukes to typer: hoved grov rengjøring (mesh laget av stål eller aluminium) absorberende fett, og et utskiftbart fint rengjøringskull (med aktive absorberende egenskaper) for utvinning, fjerning av lukt og fine partikler. Mesh-mesh må regelmessig vaskes fra forurensning, og kull skal bare byttes ut med et nytt etter at ressursen er brukt opp.

Når du kobler eksosrøret til gruveventilasjonssystemet eller når du tar det ut, er det nødvendig å sørge for installasjonen på forhånd tilbakeslagsventil, som forhindrer at uteluft kommer inn i rommet når det er slått av. Ikke alle produsenter fullfører modellene sine med denne enheten.

I de fleste tilfeller glemmer kjøpere ofte og overser helt spørsmålet. samarbeidssikkerhet med allerede eksisterende gassovner med åpent forbrenningskammer: gjennomstrømning (kolonner) og kapasitiv (kjeler). Dette er faktisk et veldig viktig poeng.Faren er at den felles betjeningen av panseret med dette utstyret kan føre til dannelse av ryggtrekk og inntrenging av karbonmonoksid (CO) fra skorsteinen tilbake til rommet. Slike krav må uten feil angis av produsenten i produktpasset, men ofte blir de dessverre ofte ignorert og er til stede i en implisitt eller tilslørt form.

Design, form og konstruksjon hetter presenteres i et bredt utvalg: klassisk kuppel, T-formet, med glass, hengslet, helt innfelt, visir og land (landstil). Utvalget av farger er ganske omfattende og variert, og lar deg lykkes med å passe inn i interiøret. Mest populære farger:

 • tidløse klassikere - hvit, beige, elfenben, rød, brun og svart;
 • moderne teknostil - polert rustfritt stål, sølv, krom, matt grafitt, bronse, kobber og gull.

TOPP 3 beste kjøkkenhetter til Kuppersberg-kjøkkenet

 1. Kuppersberg F 660
 2. Kuppersberg SLIMLUX II 60 C
 3. Kuppersberg Inlinea 52 X 4HPB

Typer feste og montering av hetten

Etter type vedlegg og installasjon av hetter til kjøkkenet del som:

 • Fullt innfelt - installert i et skap eller en kuppel av en dekorativ peis, i sjeldne tilfeller på et skrivebord i umiddelbar nærhet av kokeplaten. Utstyrt med et uttrekkbart eller fast bunnpanel, som øker luftinntaksområdet betydelig og forenkler drift.
 • Vegg - med forskjellige veggmonteringsalternativer.
 • Flat opphengt - montert under et overskap eller en hylle over ovnen.
 • Hjørne - opprinnelig designet for bruk i hjørneområdet.
 • Island - montert i taket i sonen til den såkalte "øya" (når en frittstående komfyr og et arbeidsbord ligger midt på kjøkkenet og har fri tilgang fra begge sider).

Dimensjoner og type hettekontroll

Bredde og dybde dekningsområder (cm) - riktig valg av panseret når de geometriske dimensjonene helt sammenfaller eller overlapper dimensjonene til platen. Og den effektive avstanden mellom selve hetten og kokeplaten for elektriske ovner bør være minst 70 cm, for gass - 80 cm.

Styre - mekanisk (trykknapp eller glidebryter) eller elektronisk (berøring). Det første alternativet er det enkleste, billigste og vanligste. Imidlertid er "mekanikken" over tid utsatt for forurensning og stikk. Elektroniske er mer stilige og moderne, og tilstedeværelsen av en mikroprosessor og en indikasjonsskjerm lar deg implementere flere alternativer: (Se også: Hvordan velge en kjøkkenhette 50 cm )

 • automatisk kontroll av driftsmodus, slå på og av ved hjelp av tidtakere og sensorer som reagerer på temperaturen på koketoppen og fuktigheten;
 • kontroll og indikasjon av tilstanden til filterforurensning;
 • fjernkontroll ved hjelp av fjernkontrollen.

Kroppsmateriale

 • Den desidert dyreste, stilige og samtidig praktiske løsningen, spesielt for innebygde garderober, er polert rustfritt stål. På grunn av den høye kjemiske motstanden til stål og det beskyttende laget, er det et av de mest pålitelige og holdbare materialene som krever minimal innsats for å rengjøre arbeidsflater.
 • Emalje eller pulverlakk er et rimelig budsjettalternativ, selv om det er mindre holdbart, men også ganske praktisk hvis selve malingen og applikasjonen utføres i tråd med kravene til teknologien.
 • Herdet farget glass er utvilsomt vakkert, fasjonabelt og estetisk tiltalende i seg selv, men det krever nøye vedlikehold: du må hele tiden overvåke for striper, flekker, chips og riper.

Fagpersoner anbefaler en balansert tilnærming til prosessen med å velge en hette til kjøkkenet. Du bør ikke stole helt på rangeringer, anmeldelser og kommentarer, for i hvert konkrete tilfelle er kravene for valg av kjøkkenhette individuelle, og disse "indikatorene" for markedet endres stadig.

Se også:

TOP-5 innebygde hetter 60 cm

Elikor Integra 60

ELIKOR Integra 60

Maksimal produktivitet for enheten - 400 m3, som er betydelig lavere enn i CATA TF 2003 600 duralum-modellen. ELIKOR kjøkkenvifte bruker 220 W under drift. Valget av hastighet fra to mulige gjøres med knappene. Enheten har et fettfilter av aluminium som kan byttes ut med et aktivt karbonfilter. Prinsippet for drift er luftuttak og resirkulering. Maks støynivå er 55 dB. Belysning leveres av to halogenlamper. Pris - 3950 rubler.

Fordeler:

 • uttrekkbart panel for enkelt vedlikehold;
 • lav pris;
 • muligheten for å bruke et karbonfilter.

Ulemper:

 • støyende arbeid (spesielt i andre hastighet);
 • inkludert - bare en type filter.

Gitt ytelse og antall driftsmodi, kan vi anbefale denne hetten til et lite kjøkkenområde. Hvis det er behov for en kraftigere, er Krona Kamilla 2M 600 inox av interesse. Ytelsen er høyere her, som prisen.

LEX Hubble G 600 Svart

LEX Hubble G 600 Svart

Svart modell i metallveske. Forbruker 100 watt under drift. Indikatoren er lavere enn for Elikor Integra 60. Panseret fungerer i luftavtrekks- og resirkulasjonsmodus med en maksimal luftkapasitet på 650 m3... Valget av hastighet fra to mulige - trykknapp. Settet inkluderer et fettfilter. Arbeidsflaten er opplyst av to LED-lamper. Pris - 5800 rubler.

Fordeler:

 • fettfilter;
 • høy ytelse;
 • LED-lampe;
 • lavt støynivå - 48 dB.

Ulemper:

 • vanskeligheter med å installere karbonfilteret;
 • dårlig instruksjon.

Gitt lavt støynivå, høy ytelse, aktivt filter og enkel kontroll, er denne hetten kjøpt for bruk i en leilighet eller på små kafeer. Til sammenligning: Bosch DHI 642 EQ 60 WH-modellen, til samme pris, er mye mer støyende, og ytelsen er nesten 2 ganger lavere.

Bosch DHI 642 EQ 60 WH

Bosch DHI 642 EQ 60 WH

Enhetens produktivitet - 300 m3, som er nesten to ganger lavere enn i CATA TF 2003 600 duralum-modellen. Under drift forbruker hetten, laget i et metallsølvveske, 180 watt. Implementerte 3 hastigheter i modusen. Det fungerer på prinsippet om luftuttak og resirkulering. Modellen styres av en glidebryter. Maks støynivå er 62 dB, belysning er gitt av halogenlamper. Settet inkluderer et utskiftbart fettfilter. Pris - 5990 rubler.

Fordeler:

 • 3 arbeidshastigheter;
 • skyvekontroll.

Ulemper:

 • høy lyd under arbeid;
 • utdaterte halogenlamper i designet.

Etter å ha evaluert høy støyytelse med relativt lav ytelse, er det vanskelig å anbefale denne hetten for permanent bruk hjemme. Det beste alternativet vil være en liten kafé. Til sammenligning: Krona Kamilla 2M 600 inox er mye roligere med høyere ytelse.

CATA TF 2003 600 duralum

CATA TF 2003 600 duralum

Modellen i en sølvmetallkasse bruker 100 watt under drift. Indikatoren ligner på LEX Hubble G 600 Black husholdningsenhet. Driftsmodus - luftavsug og resirkulering med en maksimal luftkapasitet på 600 m3... Mekanisk kontroll: du kan velge hastighet fra 2 mulige. Støy under drift - 57 dB. Settet inkluderer et avtakbart fettfilter. Belysning - to halogenlamper. Pris - 6600 rubler.

Fordeler:

 • trykknapp kontroll;
 • lavt støynivå;
 • muligheten til å installere et karbonfilter;
 • høy ytelse.

Ulemper:

 • det er ingen tilbakeslagsventil inkludert;
 • i følge kjøpere er ytelsen lavere enn oppgitt.

Etter å ha vurdert støynivå og ytelse, kan du trygt anbefale hetten for permanent bruk hjemme. Hvis den høye prisen er et hinder for å kjøpe, kan du vurdere ELIKOR Integra 60. Strømforbruket er litt høyere her, og støyen under drift er på samme nivå.

Krona Kamilla 2M 600 inox

Krona Kamilla 2M 600 inox

Under drift bruker modellen 200 watt. Indikatoren er nær kraften til Elikor Integra 60. Trykknappbrytere: du kan velge en av tre mulige hastigheter. Maksimal produktivitet - 550 m3, belysning - glødelamper.Settet inneholder et metallfettfilter med mulighet for å erstatte det med karbon. Enheten fungerer i luftuttaks- og resirkulasjonsmodus. Pris - 6850 rubler.

Fordeler:

 • evnen til å erstatte filteret med en karbonfilter;
 • lavt støynivå - 55 dB;
 • 3 arbeidshastigheter.

Ulemper:

 • høy pris;
 • dårlig byggekvalitet;
 • Kjøpers råd: Det er bedre å erstatte glødepærer med mer moderne.

Lavt støynivå, høy ytelse og stilig design gjør denne hetten populær. Hvis din prioritet er pris, ikke volum under drift, kan du anbefale Bosch DHI 642 EQ 60 WH.

TOP-5 peishetter 60 cm

Simfer 8662 SM

Simfer 8662 SM

Den maksimale ytelsen til den veggmonterte kuppelenheten er 500 m3... Indikatoren ligner på LEX Mini 600 hvit. Støy - 55 dB. Mekanisk girskifte. Filteret leveres med et metallfettfilter, det kan byttes ut med et aktivt karbon. Belysning - halogenlamper. Pris - 4990 rubler.

Fordeler:

 • 3 arbeidshastigheter;
 • muligheten for å bytte ut fettfilteret;
 • lav pris;
 • stille arbeid.

Ulempe:

 • installasjonsvansker.

Etter å ha vurdert ytelsen og støynivået til Simfer 8662 SM-hetten, kan vi anbefale den som husholdningsapparat for konstant bruk. Hvis du er interessert i en mer effektiv modell med elektronisk kontroll, kan du anbefale ELIKOR Agat 60. Men prisen her vil være betydelig høyere.

LEX Mini 600 hvit

LEX Mini 600 hvit

Husholdningsapparatet, laget i et hvitt metallhus, er mekanisk styrt. Maksimal produktivitet - 500 m3, som er litt lavere enn i MAUNFELD Tower C 60. Luftavsug og resirkulering er mulig i tre hastigheter. Blant de innebygde funksjonene fortjener omkretssug. Settet inkluderer et avtakbart fettfilter. Belysning - to halogenlamper. Pris - 7800 rubler.

Fordeler;

 • perimeter sugefunksjon;
 • 3 arbeidshastigheter;
 • muligheten til å installere et karbonfilter;
 • lamper med forskjellig lys er gitt - varmt og kaldt;
 • lavt støynivå - 48 dB.

Ulemper:

 • høy pris;
 • dårlig byggekvalitet;
 • ikke noe kullfilter inkludert.

Til tross for høy pris er modellen populær. Hemmeligheten ligger i ytelse og avansert funksjonalitet. Hvis du trenger budsjettteknikk, kan du anbefale Simfer 8662 SM.

MAUNFELD Tower C 60

MAUNFELD Tower C 60

Maksimal produktivitet - 520 m3, som er litt høyere enn i Simfer 8662 SM. Panseret fungerer i luftuttaks- og resirkuleringsmodus med perimeterens sugefunksjon. 3 arbeidshastigheter styres av trykknappbrytere. Settet inkluderer et aluminiumsfettfilter med mulighet for å erstatte det med en karbonanalog. Maks støynivå under drift er 54 dB. Pris - 8 tusen rubler.

Fordeler:

 • stilig design, 5 fargevalg;
 • Enkel administrasjon;
 • teleskopisk boks;
 • lavt støynivå;
 • perimeter sugefunksjon.

Ulemper:

 • høy pris;
 • materialer av lav kvalitet i dekorative boksen;
 • problemer med å installere boksen.

Med tanke på utvidet funksjonalitet og enkel administrasjon, kjøpes MAUNFELD Tower C 60 av representanter for både moden og yngre alder. Alternativt anbefaler vi LEX Mini 600 hvit med nesten samme funksjoner og parametere.

ELIKOR Аgat 60

ELIKOR Agate 60

Under drift bruker modellen 280 W, noe som er litt høyere enn i Bosch DWK 065 G 66 R. Tilgjengelig i sølv eller svart. Panseret fungerer i eksos- og luftsirkulasjonsmodus med en maksimal produktivitet på 1000 m3... Valg av hastighet - på det elektroniske berøringspanelet, fra 4 mulige eller intensive driftsmåter. Modellen har i tillegg en skjerm der alle indikatorer vises, en tidtaker er i gang. Settet inneholder fettfilter og halogenbelysningslamper. Pris - 13 500 rubler.

Fordeler:

 • innebygd tidtaker;
 • lavt støynivå - 59 dB;
 • høy ytelse;
 • elektronisk berøringskontroll;
 • vise;
 • muligheten til å installere et karbonfilter.

Ulemper:

 • høy pris;
 • lett tilsmusset overflate;
 • tilfeller av spontan aktivering ble lagt merke til.

Med tanke på elektronisk kontroll, høy ytelse og avansert funksjonalitet, er denne ELIKOR-modellen av interesse for kjøpere.Hvis kontrollprinsippet ikke er viktig, kan vi anbefale en modell som er halve prisen - LEX Mini 600 hvit.

Bosch DWK 065 G 66 R

Bosch DWK 065 G 66 R

Produktiviteten til enheten, laget i et svart metallhus, er 530 m3... MAUNFELD Tower C 60 har samme indikator.Modellen opererer i modus for luftuttak og sirkulasjon med en effekt på 210 W. Den innebygde funksjonaliteten inkluderer 4 hastigheter, en perimeter sugefunksjon, en tidtaker, en intensiv driftsmodus og en lysstyrkekontroll. Elektronisk kontroll. Det er en innebygd skjerm på frontpanelet, der driftsindikatorer vises. Maksimal støy under drift er 62 dB. Settet inkluderer et fettfilter. Designfunksjoner - tilbakeslagsventil, LED-lamper. Pris - 15 990 rubler.

Fordeler:

 • perimetral sugefunksjon;
 • tilbakeslagsventil;
 • LED-lamper; lysstyrken kan justeres;
 • det er en tidtaker;
 • elektronisk kontroll;
 • touch-skjerm;
 • 4 arbeidshastigheter.

Ulemper:

 • høy pris;
 • høyt støynivå under drift.

Med tanke på designfunksjonene og avanserte funksjonalitet, er Bosch DWK 065 G 66 R-modellen kjøpt for å dekorere kjøkken i herskapshus eller landsteder. Hvis den høye prisen er en alvorlig hindring for et slikt kjøp, kan du gi råd til Simfer 8662 SM. Ytelsen er praktisk talt den samme, funksjonaliteten er lavere, kontrollen er mekanisk.

TOP-3 hengende hetter 60 cm

Hansa OSC 6111 WH

Hansa OSC 6111 WH

Enheten bruker 135 W under drift, noe som er litt lavere enn Elikor Davoline 60. Den hvite modellen i et metallhus fungerer etter prinsippet om luftuttak og resirkulering. Maksimal produktivitet - 335 m3... Mekanisk kontroll: du kan velge optimal hastighet fra 3 mulige. Belysning - halogen. Settet inkluderer et avtakbart fettfilter. Pris - 2390 rubler.

Fordeler:

 • 3 hastigheter;
 • halogen lampe;
 • lav pris;
 • det er mulig å erstatte arbeidsfilteret med et karbon.

Ulempe:

 • kraft er ikke nok til å trekke helt ut avtrekksluften.

Enkel design og kontroll i fravær av avansert funksjonalitet gjør denne anhengsmodellen til et populært husholdningsapparat for middelklassen. Et alternativt alternativ er Shindo ITEA 60 B. Ytelsen er litt høyere her, som prisen er.

Shindo ITEA 60 B

Shindo ITEA 60 B

Maksimal enhetsproduktivitet 350 m3, som er høyere enn Hansa OSC 6111 WH-modellen. Svart modell i metallkasse, bruker 80 watt. Mekanisk hastighetsjustering mulig. Driftsmodus er luftavsug og sirkulasjon. Designet inkluderer en tilbakeslagsventil. Fettfilteret har avtakbart design og kan byttes ut med et aktivt karbonfilter. Maksimal støy under drift er 42 dB. Pris - 2750 rubler.

Fordeler:

 • lavt støynivå;
 • 3 arbeidshastigheter;
 • tilbakeslagsventil i design;
 • utførelse i en matt sak letter vedlikehold;
 • det er mulig å installere et karbonfilter;
 • rimelig pris.

Ulempe:

 • belysning - glødelamper.

Stille betjening, høy ytelse gjør Shindo ITEA 60 B-modellen populær for installasjon i en leilighet eller et privat hus. Til sammenligning: ELIKOR Davoline 60 er litt dyrere, men fungerer mye høyere.

ELIKOR Davoline 60

ELIKOR Davoline 60

160 W - dette er strømforbruket til enheten, laget i et hvitt metallveske. Maksimal ytelse i driftsmodus for luftuttak og sirkulasjon - 290 m3... 3 driftshastigheter kan justeres med glidebryter. Designet inkluderer en glødelampe og to typer filter: fett og karbon. Maks støynivå er 52 dB. Pris - 2900 rubler.

Fordeler:

 • skyvekontroll;
 • 3 hastigheter;
 • filtre av to typer - kull og fett.

Ulemper:

 • belysning i enheten - glødelamper. Tilbakemelding fra brukere: endre til energisparealternativer;
 • dårlig beleggkvalitet;
 • høyt støynivå.

Anhengsmodellen, med tanke på ytelse og brukervennlighet, er av interesse for kjøpere i mellomklassen. Til sammenligning: Hansa OSC 6111 WH med høyere ytelse koster 600 rubler mindre.

45652 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner