hjem Hvordan velge Innebygde apparater Veiledning til valg av innebygde husholdningsapparater på kjøkkenet

Veiledning til valg av innebygde husholdningsapparater på kjøkkenet

På det nåværende tidspunkt har innebygde husholdningsapparater på kjøkkenet lenge ikke lenger vært assosiert med noe dyrt og uoppnåelig. Oftere og oftere velger kjøpere innebygde apparater, og foretrekker dermed funksjonalitet, bekvemmelighet og plassbesparelse.

Hvis du har startet et større kjøkkenarbeid og nå bare tenker på hvilken teknikk du skal velge, så er denne artikkelen noe for deg!

Ting å huske når du velger innebygde apparater

Innebygd kjøleskap Hotpoint

Hvis du allerede har bestemt deg for at du vil se innebygde apparater på kjøkkenet ditt, må du huske på noen nyanser:

 • Før du bestiller et kjøkkensett, er det verdt å bestemme hva slags utstyr du skal ta - for å bestemme dimensjonene til fremtidige møbler og ikke forveksles med dimensjonene;
 • Studer markedet grundig - innebygde apparater fra en produsent vil se mer stilige ut;
 • Vær forberedt på at kjøp av innebygde apparater vil koste deg litt mer enn vanlig, men resultatet vil utvilsomt være verdt det.

Se også - 7 beste vinskap etter kundeanmeldelser

Typer innebygde apparater

Hotpoint induksjonstopp

Når du planlegger ditt fremtidige kjøkken, er det verdt å bestemme hva slags innebygde apparater du vil installere. Generelt kan innebygde apparater deles inn i tre typer i henhold til utstyrsnivået:

 • Minimum utstyr.

Dette settet passer til et lite kjøkken og inneholder alt du trenger: kjøleskap, komfyr, stekeovn og hette. Sistnevnte kan erstattes med en innebygd mikrobølgeovn, hvis du for eksempel ikke baker noe veldig ofte;

 • Standard komplett sett.

Hvis størrelsen på kjøkkenet ditt tillater det, kan du i tillegg til grunnkonfigurasjonen installere en oppvaskmaskin og kombinere ovnen med en mikrobølgeovn i kolonnen;

 • Maksimalt komplett sett.

Hvis du er den lykkelige eieren av et stort, romslig kjøkken, trenger du ikke å bekymre deg for mangelen på kvadratmeter - du har råd til å installere eventuelle innebygde apparater. I slike tilfeller kan en innebygd kaffemaskin, et innebygd vinskap, en innebygd dampovn (ofte i stedet for en mikrobølgeovn) osv. Legges til standardutstyret.

Se også - Velge en pålitelig induksjonskoker for hjemmet ditt

Fordeler med innebygde hvitevarer

Hotpoint gasskomfyr

Det er ikke overraskende at de siste årene har innebygde apparater fått mer og mer popularitet - sammenlignet med vanlige husholdningsapparater har de en rekke åpenbare fordeler:

 • Ergonomi.

Det er viktig at alt på kjøkkenet er tilgjengelig - og innebygde apparater tillater det bare. Med hjelpen kan du bokstavelig talt gjøre hver centimeter av arbeidsområdet ditt funksjonelt. Så, for eksempel, kan platetoppen og ovnen plasseres i forskjellige områder av kjøkkenet, noe som er umulig hvis du har en vanlig gasskomfyr.

 • Sparer plass.

Dette er et ekstremt viktig poeng, spesielt i tilfeller der kjøkkenet ikke er veldig stort. De innebygde apparatene kan plasseres slik du vil - her tas det hensyn til kjøperens individuelle ønsker og funksjonene til kjøkkenoppsettet. I tillegg, hvis du plasserer utstyret riktig, kan du redusere energiforbruket betydelig.

 • Estetikk.

Innebygde husholdningsapparater passer inn i ethvert interiør - det spiller ingen rolle hvilken stil kjøkkenet ditt har, innebygde apparater vil uansett se så organiske ut som mulig. På grunn av det faktum at apparatene ser ut til å "gjemme seg" bak benkeplatens fasade, vil ikke kjøkkenets estetikk forstyrres, uansett hvilken produsent av apparater du velger.

 • Sikkerhet.

En av hovedfordelene med innebygde apparater er muligheten til å plassere ovnen i en søyle sammen med den innebygde mikrobølgeovnen på ethvert nivå og i hvilken som helst høyde. Dette gjelder spesielt for familier med små barn, siden barnet ikke vil kunne komme i en arbeidsovn.

Se også - Velge den optimale hetten til kjøkkenet

Hvilken produsent bør du stole på når du velger innebygd teknologi?

Hotpoint ovn

Når du velger innebygd utstyr, må du først og fremst beregne lommebokens evner, men det er også viktig å velge en pålitelig produsent - la kostnadene være litt høyere enn forventet, men utstyr av høy kvalitet vil tjene deg trofast i mange år.

En av de populære produsentene av innebygde apparater er Hotpoint - det er et stort utvalg av apparater, fra kjøleskap til kaffemaskin.

Hotpoint innebygde apparater har en moderne stilig design som passer sømløst inn i ethvert kjøkken og har alle de innovative funksjonene.

Så for eksempel er alle Hotpoint kjøleskap utstyrt med ekstremt nyttige funksjoner:

 • Teknologi Nei. Frosttakk som fryseren ikke trenger å tine;
 • System Luft Teknologisom holder en konstant og jevn temperatur, og derved opprettholder fuktighetsnivået og beskytter maten mot ødeleggelse;
 • Teknologi Aktiv Oksygen0 genererer ozonmolekyler, og opprettholder dermed ideelle forhold for lagring av mat.

Hotpoint gasskomfyrer gjør måltidene dine enda bedre med vertikal flamme-teknologi Vertikal Flamme - flammen kommer inn gjennom 420 mikrohull og fordeler dermed varmen raskere og jevnere.

Hvis du foretrekker induksjonstopper, vil Hotpoint innebygde apparater også komme deg til hjelp. Alle kokeplater har et stilig, minneverdig design, samt en rekke nyttige funksjoner:

 • Funksjon HD Flexi sonegir rask og jevn matlaging - du kan sette enten to små eller en stor gryte på en sone;
 • Kokk Modus - 4 forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer (holder deg varm, steker, koker og koker raskt);
 • Automatisk deteksjon av varmesonen, takket være at risikoen for å bli brent vil bli redusert til et minimum. Sonen aktiveres bare ved kontakt med spesialretter.

Hotpints nye innebygde ovner er energieffektive og bruker 23% mindre energi. Ovner har også en rekke ekstremt nyttige funksjoner:

 • Teknologi Multiflow - optimal fordeling av varmestrømmer, takket være hvilken bakingen bare blir bedre;
 • Damprensingsom ikke krever bruk av vaskemidler;
 • Elektronisk temperaturkontrollgir konstant, jevn oppvarming.

Ved å følge disse enkle anbefalingene kan du enkelt og enkelt velge et nytt innebygd kjøkkenapparat som ikke bare vil se stilig ut, men også være så funksjonelt og behagelig som mulig - det viktigste er å nærme seg denne prosessen på en ansvarlig og klok måte. Og sluttresultatet vil glede deg i mange år.

Se også - Gjennomgang av fryseren NORD DM 158010

2305 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner