hjem Hvordan velge TV-apparater TOPP 5 tastaturer for Smart TV med Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 5 tastaturer for Smart TV med Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

Når du velger et miniatyrtastatur for Smart TV, er kvaliteten på utførelsen, typen taster, tilstedeværelsen og plasseringen av berøringsplaten, knapper for å kontrollere multimedia og lette bruken av Internett, tilkoblingsmetoden og tilleggsfunksjoner (for eksempel bakgrunnsbelysning). Jeg studerte tilbudene på Aliexpress og valgte TOPP 5 beste trådløse modeller i 2020 for å kontrollere Smart TV.

i8 luftmus

i8 luftmus

Lite trådløst tastatur (14,7 x 9,8 x 2 cm) er utstyrt med berøringsknapper, berøringsfunksjon. Mottar et signal innen en radius på 3 m. Funksjon - bakgrunnsbelysning i syv mulige farger som kan endres. Har en layout for 92 taster, mediekontrollknapper og dataspill. Slår seg av og på automatisk. Egnet for TV-kontroll, PC, Android TV BOX, PSP, HTPC, konferanse- og presentasjonstjeneste, lar deg dele en stor projektorskjerm. Det er hurtigtaster for enkel kontroll: søkeside, nettleser, venstre og høyre museknapp, åpne e-post, starte en videofil, dempe osv. På sidepanelet er det en av / på-knapp og en kontakt for en USB-mottaker (du trenger ikke å koble enheten separat, bare koble mottakeren til kontakten). Selve mottakeren kan lagres i batterisporet, der det er plass. Du kan bruke et litiumbatteri eller mini-fingerbatterier for strøm. Brukere anbefaler det andre alternativet.

Fordeler:

 1. Fungerer bra (ingen klager fra kunder). Ikke noe problem når du styrer en bærbar PC, TV.
 2. Batteriet, ifølge anmeldelser, varer lenge. Det er en standard størrelse og er ikke vanskelig å finne en erstatning.
 3. Det er ingen tilkoblingsproblemer.
 4. Bakgrunnsbelysningen endres.
 5. Berøringspanelet er enkelt å betjene.

Ulemper:

 1. Føles som kvaliteten på materialene er dårlig. Plasten har dårlig kvalitet.
 2. Det er et tilfelle der styreflaten ikke fungerer når den er koblet til en TV.
 3. Bare engelske bokstaver er skrevet på tastene.

Prisen på i8 luftmus er bare 400 rubler. Tastaturet fungerer også som en mus, som det er utstyrt med passende knapper for. Tatt i betraktning en så lav pris, oppfyller modellen forventningene til kjøperne. Det er ingen problemer med tilkobling og bruk. 85% av kjøperne anbefaler et produkt for kjøp.

Kebidumei cpo060008

Kebidumei cpo060008

Slankere og smalere trådløst tastatur med håndholdt mus (ultraresponsiv pekeplate plassert på høyre side). Passer til PC, bærbare datamaskiner, Smart TV, HTPC, Android TV Boxing. I motsetning til i8, får luftmusen et signal innen en radius på 10 m. Den kjører på et litiumionbatteri med en kapasitet på 450 mAh. Ladingen tar omtrent 4 timer. En kablet USB-mottaker er inkludert, som du må sette inn mottakeren i (den kommer i settet, det er lagringsplass for den). Hvis du ikke bruker tastaturet, går det i hvilemodus. Oppsettet ligner på et vanlig tastatur, det er ingen hurtigtaster som er typiske for i8 luftmus.

Fordeler:

 1. Miniatyr, men når det gjelder funksjonalitet tilsvarer det fullt ut et vanlig tastatur.
 2. Fungerer bra med Smart TV.
 3. Det er ingen problemer i forbindelse og drift.
 4. Rikelig batteri. Holder ladning lenge.
 5. Rimelig.

Ulemper:

 1. Russiske bokstaver skrives ikke på knappene (men du kan skrive på russisk, språk byttes).
 2. Det er ingen USB-kontakt på selve tastaturet (du kan bare lade eller slå den på via en adapter).
 3. Fungerer ikke med Bluetooth.
 4. Noen brukere føler at knappene ikke er veldig praktiske.

Prisen på Kebidumei cpo060008 er 670 rubler. Modellen tilsvarer et vanlig tastatur helt. Oppsettet er noe dårligere enn i8 luftmusen, siden den ikke har taster for rask avspilling, utgang til søkefeltet og andre. Men den har en større handlingsradius. Brukere liker ikke mangelen på en vanlig USB-kontakt på tastaturet (bare mini). I likhet med den forrige modellen er den ikke utstyrt med russiske bokstaver på knappene. 89% av kjøperne er fornøyd med tastaturet.

D8 Pro Plus I8

D8 Pro Plus I8

Mini-tastatur med multifunksjonell pekeplate. Utstyrt med diodebelysning, hvis farge kan velges fra 7 forslag. Signalet overføres innen en radius på 10 m. Egnet for PC, Pad, Mac, projektor, PS3, PS4, Google / Android TV Box, HTPC / IPTV. Drevet av et 300 mAh litiumionbatteri. Oppladbar via den medfølgende USB-kabelen. Pekeplaten er plassert øverst på tastaturet. Knapplayouten er nesten identisk med den vanlige. Det er kontrollknapper for multimedia og Microsoft-elementer for Windows (spill, nettleser, startside, e-post, venstre og høyre museknapp osv.). På / av-knappen og USB-kontakten er plassert på siden av fronten. På motsatt side er indikatorer som viser driftsstatus, ladningsnivå og tilkoblingskvalitet.

Fordeler:

 1. Flott tastatur. God belysning.
 2. God byggekvalitet.
 3. Kobles raskt til enheter.
 4. Hun viste seg perfekt i arbeidet.
 5. Erstatter helt musen eller fjernkontrollen.

Ulemper:

 1. Bakgrunnsbelysningen tennes periodisk av seg selv, selv om den er slått av.
 2. Det er upraktisk at russiske bokstaver på tastene ikke er synlige.

Prisen på D8 Pro Plus I8 er 750 rubler. Modellen oppfyller forventningene fra kjøperne. Det ble ikke funnet noen klager i arbeidet. Batteriet har dårligere kapasitet enn Kebidumei cpo060008, men holder en lading i lang tid. Praktisk indikasjon informerer om tastaturets driftstilstand. 91% av brukerne anbefaler produktet.

Wechip H18

Wechip H18

Det bærbare tastaturet er kompatibelt med PC, bærbar PC, HTPC, IPTV, Smart TV Box, XBMC. Egnet for tekstinnføring, visning av filer, spill. Det særegne ved modellen er berøringspanelet, som kan brukes som en mus (venstre og høyre knapp er plassert utenfor skjermen). Når du slår på den tilsvarende knappen, som ligger ved siden av museknappene, vises et tastaturoppsett på berøringsskjermen. Det samsvarer nesten med standardoppsettet til et vanlig tastatur. Det er knapper for å spille av filer, starte nettleseren, søkefeltet osv. I styreflatemodus gjenkjenner den 10 unike bevegelser. For eksempel fungerer ett klikk på skjermen som venstre museknapp, to - som den høyre, tre klikk starter skrivebordet, etc. Arbeidsområdet er 10 m.

Fordeler:

 1. Flott design.
 2. Bytt praktisk fra styreflate til tastatur.
 3. Hvis den ikke brukes i tre minutter, går den i hvilemodus.
 4. Indikatoren informerer om reduksjonen i ladningen.
 5. Ingen driftsproblemer ble funnet.

Ulemper:

 1. For noen kjøpere er ikke bakgrunnsbelysningen lys nok.
 2. I henhold til isolerte vurderinger er oppsettet litt forskjøvet (du må ikke trykke til midten av tasten, men til kanten).
 3. Det er anmeldelser som indikerer at tastaturet ikke fungerer med Smart TV.

Prisen på Wechip H18 er 850 rubler. Det skiller seg fra de tidligere vurderingsmodellene i utførelsen. Har form av en berøringsfølsom berøringsplate som du kan slå på tastaturoppsettet på. En ganske funksjonell og gjennomtenkt modell, som 84% av kjøperne anbefaler å kjøpe.

Rii i12plus

Riii 12plus

Tastaturet er designet for å fungere med alle enheter, inkludert Smart-TV og smarttelefon. Det skiller seg fra tidligere modeller ved tilstedeværelse av russiske bokstaver på tastene sammen med engelske. På høyre side er det en pekeplate med berøringsfølsomme museknapper (venstre, høyre). Oppsettet ligner på det vanlige, inkludert et antall knapper for å kontrollere multimedia og Internett (lansering, e-post, søk osv.). På sideoverflaten er det en strømknapp og en USB-kontakt.Kroppen er laget av rustfritt stål. Fungerer i en radius på 15 m. På bunnpanelet er det overlegg for en praktisk plassering av tastaturet og ikke glir. En av overleggene gir lagringsplass for USB-mottakeren.

Fordeler:

 1. God byggekvalitet. Metallkropp.
 2. Behagelige følelser.
 3. Batteriet holder lenge.
 4. Praktisk å holde, kontrollere enheter.
 5. Enkel tilkobling.

Ulemper:

 1. Det tar litt mer krefter å trykke på tastene enn med et vanlig tastatur.
 2. Pekeplaten er ikke den mest følsomme.
 3. Det er ingen instruksjoner på russisk.
 4. Noen forbrukere påpeker at YouTube-skriving bare forekommer på engelsk, selv når man bytter språk.

Prisen på Rii i12plus er 1400 rubler. Modellen preges av solid montering, taktil behagelig overflate og brukervennlighet. Tastaturet inneholder alle nødvendige taster for å fungere med en hvilken som helst enhet. 93% av kjøperne er helt fornøyde med arbeidet hennes.

1026 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner