hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hva du bør vurdere når du velger en Bialetti geysir kaffetrakter

Hva du bør vurdere når du velger en Bialetti geysir kaffetrakter

Geysir-kaffemaskinen ble oppfunnet av den italienske ingeniøren Luigi de Ponti i 1933 for Alfonso Bialetti-selskapet. Dette selskapet produserer fremdeles enheter av denne typen. De bruker to beholdere, i filteret som kaffen plasseres mellom. Det kokte vannet blir presset ut gjennom filteret ved å øke trykket, som en geysir, og forlate det øvre kammeret.

Kokende vann løser koffein bedre, og trykk skaper en mer aromatisk smak. Det skal bemerkes at koffein smaker veldig bittert, så kaffe brygget på denne måten er ikke så god som espresso.

Geysertype kaffetraktere er forskjellige. For en kaffedrikker eller et dusin, med eller uten krem, i aluminium eller stål, til cappuccino eller kaffe med melk. Den elektriske geysir kaffemaskinen vil slå seg av og informere deg om at drikken er klar med en diskret melodi. Valget er ditt.

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Kriterier for valg av geysir kaffetrakter

  • Volum. For å velge volumet på en kaffetrakter, er det verdt å stille spørsmål, hvor mange som drikker kaffe og hvor ofte gjør de det? Kjøpet av en enhet for en servering for fem kaffeelskere truer med lang ventetid på den ettertraktede koppen om morgenen, selv om dette valget ville være det riktige valget for en moderat drikker. Evnen til å brygge 4 til 10 kopper om gangen ser mer akseptabelt ut, men her må du ta hensyn til at kostnadene for enheten vokser proporsjonalt med økningen i volumet.
  • Personlige preferanser. Denne faktoren er en av de viktigste. Hvis noen liker skummende kaffe, vil det ikke løse problemet å kjøpe en klassisk kaffetrakter. Du bør velge et apparat som produserer nøyaktig den typen kaffe som passer dine smakspreferanser, ellers hva er poenget med et slikt kjøp?
  • Koste. Prisene på geysir kaffetraktere varierer. Generelt er dette et ganske dyrt produkt. Alt avhenger av hvor lønnsomt og akseptabelt kjøpet av en kaffemaskin vil være i forhold til den kjøpte ferdigkaffen.
  • Bekvemmelighet. Hvis du, som folk flest, lager kaffe om morgenen, trenger du ikke en kompleks geysir-kaffetrakter. Å plugge støpselet i stikkontakten og trykke på knappen er det maksimale som mange er i stand til noen få minutter etter å ha våknet.

Det er enda bedre hvis den smarte enheten slår på av seg selv og brygger kaffe når det er nødvendig. Men tid er penger, slike enheter er dyre.

Se også - Hvordan velge riktig kapselkaffemaskin for ditt hjem

Hvordan velge en Bialetti geysir kaffetrakter

De mest etterspurte enhetene av denne typen fra Bialetti er listet opp nedenfor.

Klassisk. Bialetti Moka Express, verdens mest populære geysir kaffetrakter, med et salg på over 200 millioner enheter. Det er den klassiske løsningen for hjemmebruk. Moka Express fås i 1, 3, 6, 9, 12 kopper, noe som tilsvarer 60, 200, 300, 550, 775 ml. Moka Express er laget av aluminiumslegering av høy kvalitet med høy varmeledningsevne, noe som reduserer forberedelsestiden og sparer energi.

A la espresso. Bialetti Brikka har blitt kjent for “Brikka-systemet”, takket være at du kan lage kaffe med skum hjemme. Med en dedikert trykkreguleringsventil ved innløpet til det øvre kammeret, kan du nå nyte den rike aromaen av kremen.På jakt etter perfeksjon gikk produsenten enda lenger - nå har lokket på apparatet et hull som forhindrer damp i å kondensere, og som drypper inn i skummet, fortynner kaffeelskerens glede. Enkelt og genialt. Laget av matlegering av aluminiumslegering. Tilgjengelig i 2-4 kopper (100-200 ml).
Klassisk + fransk presse. Bialetti Moka Crèm er den eneste geysir-typen kaffetrakter utstyrt med "Moka Crèm-systemet". Den består av et ikke-oppvarmende lokk, et integrert skummende stempel med et håndtak som gjør at luft kan blåses opp for å skape et mykt, fløyelsaktig skum og en flaske som er lett å rengjøre. Takket være det gjennomsiktige lokket kan du kontrollere skumets konsistens, og en spesiell, patentert, dobbel høyde på en vanlig trakt, sørger for at den strengt nødvendige mengden vann brukes hver gang. Etter å ha laget kaffe, lukk lokket tett og hold enheten med den ene hånden, med den andre, og skum av drikken med den andre til ønsket volum og konsistens av skum er nådd.
Cappuccino-produsent. Bialetti Mukka Express er tilgjengelig i både klassisk og trådløs design med innebygd varmesystem. I sistnevnte versjon slås maskinen automatisk av med lydsignal. Lar deg tilberede cappuccino og kaffe med melk (modus velges av trykkventilens posisjon). I Mukka Express er filtertrakten utstyrt med en spesiell enhet som forhindrer at kaffe presses. Konstruksjonen bruker galvanisert aluminium, stållegeringer, bronse, plast inneholder ikke PVC. Mukka Express volum - 1-2 kopper (200-320 ml).

Se også - 15 beste kaffekverner for hjemmet i henhold til kundeanmeldelser

Bialetti Mukka Express

Elektrisk. Bialetti Easy Caffé elektrisk kaffemaskin med 6 porsjoner (300 ml) er også utstyrt med et innebygd varmesystem med automatisk avstengningsfunksjon etter brygging av kaffe. Enheten holder drikken varm i 25 minutter. Brukt matlegering av aluminiumslegering. Kan ikke varmes opp på komfyr, tåler oppvaskmaskin.
Elektrisk kaffemaskin Easy Timer - en høyteknologisk analog av den klassiske Moka Express. Takket være den innebygde tidtakeren kan du programmere forberedelsestiden til favorittdrinken din slik at du kan nyte en unik smak om morgenen uten forsinkelse. Designet for 3-6 porsjoner (180-360 ml).
Elettrika Auto - bilversjon av en elektrisk kaffetrakter med 12 V-kontakt.

Stål i stedet for aluminium.Bialetti Musa, Bialetti Kitty og Bialetti Venus geyser kaffetrakter er laget av høykvalitets stål (18% krom, 10% nikkel. Tilgjengelig i 4-6 kopper (230-300 ml). I motsetning til aluminiumslegeringsanordninger kan stål brukes med induksjonstopp overflater.

Opprinnelig. Og den mest originale er Bialetti Moka Melody Italia, som stolt bærer logoen til det italienske fotballforbundet og spiller nasjonalsangen i dette landet etter å ha laget en drink.

Se også - Hva er den beste kaffekvernen å kjøpe hjemme

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Andre produsenter av geysir kaffetraktere

I tillegg til stiftelsesselskapet til geyser-kaffetraktere, er det mange andre produsenter: Bunn, DeLonghi, Krups, Jura Capresso, Serafino Zani, Vev Viganò, Bellman, Volturno, Top Moka, G.A.T. Produktene deres, selv om de er originale, ligner på mange måter Bialettis løsninger.

For eksempel samsvarer De'Longhi Alicia elektriske kaffemaskin med Easy Caffé kaffemaskin, med en gjennomsiktig toppbeholder som lar deg observere kaffepreparasjonen, samt tilstedeværelsen av en funksjon for oppvarming av den avkjølte drikken.

geysir kaffemaskin

Serafino Zani fokuserer på å engasjere internasjonalt anerkjente designmestre for å lage sine produktlinjer, og forvandle kaffetrakteren fra et vanlig kjøkkenapparat til et kunstverk.

Hvis valget faller på en av geysir-kaffemaskinene, vil du snart finne deg en fan av din egen kaffetrakter, og du vil ikke ha den minste bekymring for baristaenes håndverk.

Se også:

18694 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner