hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Velge en god brødmaker for hjemmet ditt

Velge en god brødmaker for hjemmet ditt

For tiden er det et bredt utvalg av hjemmebrødmaskiner. Dette er ikke lenger en luksusvare, men en metode for å forbedre livskvaliteten. De kan være både små og ganske omfangsrike (som stekeovn). Mange husmødre velger en brødmaskin for å glede familien med hjemmelagde kaker av høyeste kvalitet med minimal arbeidskraft og tid.

Valget av brødmaskin kan være vanskelig på grunn av apparatets mange funksjoner. Dette er imidlertid også hovedfordelen til moderne brødprodusenter: de gjør det mulig å eksperimentere med å lage ekte mesterverk som ikke serveres i hyllene til standardbutikker.

Hvordan brødmakeren fungerer

Uansett hvilken brødmaker du velger for hjemmet ditt, fungerer de alle etter ett enkelt prinsipp: velg en oppskrift, si rugbrød, tilsett alle ingrediensene i riktig mengde, trykk på noen få knapper og vent på at hjemmelaget brød skal tilberedes. I mellomtiden, brød maker:

 1. Vil elte deigen;
 2. Eltingen stopper, deigen "heiser", "passer";
 3. En annen elting finner sted, overflødig gass samlet i deigen blir fjernet;
 4. Eltingen stopper, deigen "passer" en gang til;
 5. Deigen bakes ved hjelp av spesielle varmeelementer.

Hvordan velge en brødmaker for hjemmet ditt? Brødmakerfunksjoner

Brødmakeren krever ikke menneskelig inngripen, deigbakeprosessen er helautomatisert.

Se også - Hvordan velge en elektrisk crepe maker: vurdering av de beste 2019

Kriterier for valg av brødmaker

Før vertinnen velger en brødmaker til hjemmet, bør vertinnen ikke bare bestemme størrelsen på enheten, men også det nødvendige settet med funksjoner. Det er også nødvendig å velge den optimale plasseringen.

Viktige punkter når du velger en brødmaskin hjemme:

 • Spesiell oppmerksomhet bør legges på belegget på bollen: Teflon anses som mindre praktisk og til og med helsefarlig. Selv en trespatel kan ødelegge dette belegget; produktene begynner å brenne kraftig. I stedet for teflon er det verdt å velge mer pålitelige, med et keramisk og til og med et diamantbelegg.
 • Det er færre krav til padlen på brødmaskinen. Modeller er tilgjengelige med flere padler for å sikre en grundigere elting av deigen. Det er bedre å velge ikke-plastiske padler, siden stoffer som er farlige for kroppen etter en stund, vil bli frigjort i bakingen.
 • Brødmakermodellen med et bredt vindu lar deg observere og kontrollere bakeprosessen.

Kriterier for valg av brødmaker til hjemmet

Se også - Hvilken hjemmebrødmaker er best vurdert i 2019

Hvordan velge en brødmaker for hjemmet ditt?

Brødprodusenter er forskjellige i oppvarmingstemperatur, antall bakeprogrammer, tid for brødbaking, komplett sett, forskjellige funksjoner, forskjellige parametere og egenskaper, og en digital skjerm. Vi vil vurdere alt dette nedenfor:

Standardfunksjoner

Alle brødprodusenter er utstyrt med følgende grunnleggende funksjoner:

 1. graden av skorpenes skarphet (lys, middels, mørk);
 2. eltedeig med ulik konsistens, og det kan også være gjær eller uten gjær.
 3. bake brød med et mykt senter og sprø skorpe.
 4. brødprodusenter er utstyrt med en akselerert bakefunksjon (de billigste har kanskje ikke denne funksjonen). I denne modusen kan du bake brød på bare to timer.

Tilleggsfunksjoner

Alt avhenger av kostnaden for brødmaskinen. Jo høyere pris, jo flere tilleggsfunksjoner har brødmaskinen. La oss vurdere flere funksjoner:

 1. Bake muffins;
 2. Jam making-funksjon. Syltetøy laget i en brødmaskin beholder flere vitaminer, siden frukt blir behandlet på en mer skånsom måte. Selvfølgelig, ved hjelp av en brødmaskin, vil det ikke fungere å lukke hele kjelleren med syltetøy, men med flere krukker kan den lett takle.
 3. Matlaging pizza;
 4. Baking brød: svart, rug og med tilsetningsstoffer;
 5. Matlaging påskekaker;
 6. Konfekt bakervarer;
 7. Glutenfrie bakevarer. Du kan bake brød av ris og bokhvete mel;
 8. Tilvalg av rosin. Etter den første eltingen stopper brødmakeren og høres et lydsignal slik at du kan legge de nødvendige tilsetningsstoffene i deigen;
 9. Gjærdeig matlagingsmodus;
 10. Modus for temperaturvedlikehold. Holder brødet varmt til du tar det ut av maskinen.

Se også - 6 beste brødprodusenter opp til 5000 rubler i henhold til kundeanmeldelser

Hva du skal se etter: ekspertråd

Eksperter anbefaler å velge den optimale brødprodusenten for ditt hjem, bruk følgende tips:

 • Hastigheten til å lage brød direkte avhenger av strømmen til apparatet til hjemmet. For å velge den beste brødmakeren riktig, er det ikke nok å ta i betraktning en parameter, siden koketiden er angitt individuelt for hver oppskrift.
 • Det er verdt å beregne familiens daglige behov for brød på forhånd: i noen modeller er funksjonen til å velge vekt programmert.
 • Den mest grunnleggende brødmaskinen inneholder opptil fem brødbakefunksjoner. Ønsket om å velge en multifunksjonell ovn er bare berettiget hvis disse programmene brukes, ellers er det bortkastet penger.
 • Den forsinkede startfunksjonen er praktisk å bruke. Det lar deg angi et bestemt tidspunkt for hvilket brødet skal være klart. Tidligere er alle ingrediensene lagt i bollen og dispenseren i henhold til oppskriften, og komfyren begynner å elte i den angitte tiden. Så hjemme til frokost - denne smarte maskinen vil gi eieren nybakte smakfulle boller eller muffins.
 • Unge foreldre vil velge en brødmaker for hjemmet med beskyttende funksjoner: ikke bare fra strømstøt, men også fra innblanding av barn i prosessen med å lage brød.

Se også - Anbefalinger for valg av en god kaffemaskin til hjemmet ditt

Råd:

Brødprodusenter er utstyrt med beskyttelse mot strømstøt, men eksperter anbefaler å koble det i tillegg gjennom en overspenningsvern. Dette vil garantert forlenge brødprodusentens levetid.

Se også:

7047 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner