hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 5 smarte hjemmegadgets fra Xiaomi ifølge kundeanmeldelser

TOPP 5 smarte hjemmegadgets fra Xiaomi ifølge kundeanmeldelser

Moderne teknologier har endret vårt vanlige liv betydelig og virkeliggjort det som bokstavelig talt for et tiår siden så ut til å være noe fra fantasiriket, og ga oss et "smart hjem" -system.

I dag tilbyr vi deg en oversikt over Top 5 "smarte" dingser for hjemmet, som vil gjøre det mer behagelig, og livet i det bedre og tryggere ved hjelp av det "smarte" hjemmesystemet.

Xiaomi Smart Home Aqara menneskekroppssensor

Original Xiaomi Smart Home Aqara menneskekroppssensor

Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor med IR-sensor er designet for å gjenkjenne bevegelsen til en person eller et dyr i et rom og automatisk slå på lyset, og kan også justere intensiteten.

Du trenger ikke lenger å snuble over møbler når du bestemmer deg for å drikke vann om natten eller komme sent hjem. Etter tilkobling til "smart home" -systemet, gjenkjenner den selve bevegelsen og aktiverer lyset, og justerer intensiteten avhengig av mørketettheten rundt, og sender et signal til andre belysningsenheter i denne kretsen.

Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor kan også fungere som et ekstra sikkerhetstiltak for hjemmet ditt, siden det aktiveres sender det et varsel til smarttelefonen din om at det er bevegelse i rommet.

Mijia Multifunctional Gateway lar deg koble til flere sensorer, noe som er spesielt praktisk i store rom, fordi rekkevidden til enheten er 7 m.

Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor-pakke inneholder en utrolig praktisk sensorholder som lar deg montere den hvor som helst - på gulvet, i taket eller på veggen, og lar også enheten rotere 180 grader.

Enkel aktivering er også en ubestridelig fordel med denne dingsen - bare legg den til "Mijia" APP smart home-systemet og vent til den blå indikatoren på enheten slås på.

Du kan kjøpe denne originale sensoren på denne lenken - Original Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor.

Xiaomi mijia Honeywell brannalarmdetektor

Xiaomi mijia Honeywell brannalarmdetektor

Sikkerheten til hjemmet ditt vil være på topp hvis du har Xiaomi mijia Honeywell brannalarmdetektor, som er utviklet i samarbeid med verdensledende innen sensorproduksjon Honeywell.

Den har en rund form og en veldig kompakt størrelse med en aktiveringsknapp foran. Settet inneholder alt du trenger for installasjon, samt et batteri, siden det ikke fungerer fra strømnettet.

Hovedforskjellen fra standard branndetektorer er at den ikke har et stort antall lavestetiske ledninger, og den monteres på få øyeblikk.

Etter å ha installert og aktivert Xiaomi mijia Honeywell brannalarmdetektor sensor i det smarte hjemmenettverket gjennom den tilsvarende applikasjonen, er den klar til bruk.

Hovedfunksjonene til røyk- og branndetektoren:

  • fjernvarsling om brann eller røyk til kontrollporten og smarttelefonen
  • progressiv hørbar alarm
  • periodisk kontroll av sensorenes status med utdata fra en rapport til kontrollporten og smarttelefonen

Du vil kunne justere intensiteten til det tillatte røyknivået for hvert enkelt rom, avhengig av hvilken type bruk, hvis alarmen overskrides, vil det lyde en alarm.

Xiaomi Aqara temperaturfuktighetssensor

Xiaomi Aqara temperaturfuktighetssensor

Den neste helten i vår anmeldelse, Xiaomi Aqara temperaturfuktighetssensor, vil bidra til å overvåke komfortnivået i å bo i huset.

Som tidligere dingser kobles den til en smart hjemmekontrollgateway og overvåker fuktighetsnivået og temperaturen i rommet. Når de innstilte verdiene går utover de tillatte grensene som er angitt i innstillingene, aktiverer enheten automatisk luftfukteren eller slår på klimaanlegget.

Alle data om brudd på komfortindikatorer i huset vil bli overført til kontrollporten og smarttelefonen din. Du kan når som helst be om reelle data om forholdene i huset, på et hvilket som helst annet sted.

Denne smarte hjemmeløsningen er spesielt viktig for småbarnsforeldre og eldre mennesker som verdsetter den omgivende atmosfæren i et rom for deres velvære.

Original Xiaomi Smart Door og Windows-sensor

Original Xiaomi Smart Door og Windows-sensor

Original Xiaomi Smart Door og Windows Sensor-kontrollsensor tilhører også sikkerhetssystemet i det smarte hjemmet. Den overvåker posisjonen til vinduer og dører og reagerer på åpningen, signaliserer en uautorisert inngang til kontrollporten og smarttelefonen, eller bare slår på lyset for din komfort.

Original Xiaomi Smart Door og Windows Sensor består av to deler og fungerer på prinsippet om å åpne en magnetisk krets når et vindu eller en dør åpnes.

Som andre smarte Xiaomi-dingser, har den en kompakt størrelse og er enkel å montere med dobbeltsidig tape.

Etter at du har aktivert sensoren i kontrollgatewayen og den proprietære applikasjonen, kan du foreta alle nødvendige innstillinger for å øke sikkerheten i rommet.

Original Xiaomi Smart Door og Windows Sensor for dører og vinduer hjelper deg med å gjøre hjemmet ditt tryggere.

Xiaomi mijia Smart Home Aqara Security Kit

Xiaomi mijia Smart Home Aqara Security Kit

Det multifunksjonelle settet med smarte sensorer Xiaomi mijia Smart Home Aqara Security Kit vil gjøre hjemmet ditt til en komfortabel festning beskyttet mot forskjellige ubehagelige overraskelser.

Multifunksjonell enhet Mi Smart Home Multifunksjonell Gateway vil stille inn favorittbølgen din til radioen og om nødvendig slå på bakgrunnsbelysningen på nattlyset, som har mange forskjellige nyanser for øynene dine, og justerer intensiteten avhengig av mørkhetsnivået i rommet.

I tillegg til alle disse funksjonene, vil enheten kunne vekke deg om morgenen med en behagelig alarmmelodi.

Den trådløse bryteren lar deg fjernstyre alle smarte hjemmesystemer fra lenestolen din.

Settet inneholder også sensorer for å åpne dører og vinduer, som vi skrev mer om ovenfor.

Med dette multifunksjonelle Xiaomi mijia Smart Home Aqara Security Kit blir det enda mer praktisk og behagelig å bo i ditt eget hjem.

3515 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner