hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Stationær vanning Revyline RL 300

Stationær vanning Revyline RL 300

Munnhygiene har en veldig viktig posisjon blant alle prosedyrene vi trenger for å opprettholde helse og skjønnhet. Men i hverdagen tar vi ofte lite hensyn til det, og stoler på at det er nok å pusse tennene med en god tannbørste og tannkrem.

Ifølge tannleger kan opptil 50% av bakteriene i munnhulen forbli der selv etter børsting, spesielt hvis det ikke gjøres i henhold til reglene, det vil si hvis vi pusser tennene i mindre enn de foreskrevne to minuttene, eller hvis vi utfører selve prosessen feil.

Som et resultat forblir små matpartikler mellom tennene, som er en grobunn for vekst av patogene bakterier, som deretter fører til utvikling av tannråte og tannkjøttsykdom.

For å unngå dette og ta tann- og tannkjøttpleie til neste nivå, ble det opprettet en oral irrigator. Den kan være både stasjonær og bærbar.

Revyline RL 300

Revyline RL 300 stasjonær vanning ble utviklet av ledende teknologer for å forbedre kvaliteten på hygieneprosedyrer for munnhulen.

Det lar deg enkelt og pålitelig rengjøre rommet mellom tennene fra plakk og matrester, mens du også masserer tannkjøttet. Det siste punktet er veldig viktig for de som har problemer med tannkjøttblødning.

Kontinuerlig bruk av vanningen har vist seg å løse dette problemet.

Utseendet til denne enheten er veldig moderne og lakonisk, så den vil passe godt inn i det indre av badet.

Irrigatorens små dimensjoner gjør at du kan plassere den på en hylle på badet eller et hvilket som helst praktisk sted, og en lang ledning vil gjøre den praktisk å bruke.

I motsetning til bærbare modeller, går den på strøm, slik at du ikke trenger å hele tiden overvåke ladningsnivået.

Det er også verdt å merke seg den romslige 800 ml vanntanken. Dette er nok for langvarig bruk uten behov for kontinuerlig tilsetning av vann.

Den kraftige motoren i Revyline RL 300 irrigator lar deg velge kraften til strålen som er riktig for deg, som gjør at vannstrålen når de vanskeligste områdene. Imidlertid, med høy følsomhet i tannkjøttet, er det fortsatt verdt å starte på den laveste grensen og deretter øke etter behov. Enheten har så mange som 10 moduser, så du kan definitivt velge den som passer ikke bare deg, men også familiemedlemmene dine.

Den ergonomiske utformingen av hygienedysen gjør den praktisk og enkel å bruke, og reservoaret selv, til tross for volum, ser mer kompakt ut enn analoger på markedet i dag.

Se også - SPA DENT gjennomstrømningsvanning og REVYLINE NASAL 300 nasal vanningsanlegg

Komplett sett med Revyline RL 300 vanning

Ved å kjøpe Revyline RL 300 vanning, får du alt du trenger for god kvalitet og riktig pleie av munnhulen.

 • Irrigator Revyline RL 300
 • 3 standard utskiftbare dyser
 • 1 periodontalt feste
 • 1 tungebørste
 • Nettverksadapter
 • Brukerhåndbok

Standardutstyrene som er inkludert i settet, hjelper til effektivt å bekjempe plakk på tennene, fjerne matrester som sitter fast og eliminere sykdomsfremkallende bakterier.Avhengig av valgt innstilling kan du også massere tannkjøttet.

Et sett med dyser lar alle familiemedlemmer bruke vanningen, siden den er en individuell hygieneartikel og ikke kan brukes i en enhet.

Parodontalt feste er designet for pleie og eliminering av problemer i spesielle tilfeller, for eksempel installerte proteser eller broer. Dette skyldes den spesielle utformingen, som er forskjellig ved at enden av røret har en myk spiss og en smalere åpning. Denne formen gjør at strålen bare kan rettes mot tannkjøttkanten eller i en lomme for bedre hygiene.

Vær oppmerksom på at det anbefales å konsultere legen din før du bruker den.

Tungebørsten fjerner effektivt plakkoppbygging fra både tungen og innsiden av kinnene og ganen. Merk at det ofte er den akkumulerte plakk på tungen som fungerer som grobunn for bakterier og forårsaker dårlig ånde.

Se også - Hvordan du bruker inhalatoren riktig

Funksjoner i Revyline RL 300 vanning

 • Bekjemper effektivt plakk og bakterier på tennene og i munnen generelt
 • Et sett med dyser gjør at irrigatoren kan brukes av alle familiemedlemmer
 • 10 strømmodus
 • Spesielt periodontalt feste
 • Praktiske dimensjoner og høy ergonomi
 • Innebygd motor med høy effekt
 • Beskytter tennene mot utvikling av karies og holder frisk pust
 • Optimalt tankvolum
 • Lang ledning

Se også - Gjennomgang av Revyline RL400 vanning

Fordeler og ulemper med Revyline RL 300 vanning

Fordeler:

 • Romslig væskebeholder
 • Nettdrift
 • Stilig utseende
 • Justere jetstrømmen
 • Passer for hele familien

Minuser:

 • Vann av lav kvalitet kan tette seg

Den stasjonære Revyline RL 300-irrigatoren vil være en virkelig velsignelse for de som vil ha sunne tenner og tannkjøtt og glede andre med sitt vakre smil, og spesielle dyser vil ta ideen om munnhulenes renhet til et helt nytt nivå, og du vil definitivt bli overrasket over hvordan du kunne klare deg uten en irrigator før. ...

Se også:

5486 2

2 tanker om “Stationær irrigator Revyline RL 300”

 1. Tatyana:

  Hva slags vann skal helles i enheten slik at den ikke går i stykker? Avhenger driften av denne modellen av vann? Støyer han mye på jobben? Hva er levetiden til denne modellen, og hvem er produsenten?

  1. amaksil1:

   Det er bedre å fylle irrigatoren med renset vann med en temperatur på +40 ° C. Denne regelen er viktigere for deg enn for irrigatoren.
   Vanningens drift og brukervennlighet avhenger ikke av kvaliteten på vannet.
   Alle vanningene støyer på grunn av utformingen. Selv bærbare. Derfor, på bekostning av støy, er alt det samme.

   Russisk selskap. Produksjon, som alle andre, i Kina.

   Vær oppmerksom på den nye modellen i denne serien: Revyline RL700

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner