hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Revyline RL600 VS Waterpik WP450

Revyline RL600 VS Waterpik WP450

I dag møttes representanter for to generasjoner bærbare vanninger i vår gjennomgang: en veteran i kampen for munnhygiene, den amerikanske Waterpik WP450 og den unge russiske Revyline RL600, som allerede har klart å gjøre seg kjent på markedet og var i stand til å ta sin rettmessige plass i butikkhyllene. Å sammenligne to modeller av samme produktkategori er ikke et forsøk på å bevise at den ene er bedre eller dårligere enn den andre. Snarere er det en mulighet til å vise at to lignende modeller har sine egne egenskaper, som for noen kanskje ikke er veldig viktige, og for andre - avgjørende når du kjøper.

Bærbar vanning Revyline RL600

Bærbar vanning Revyline RL600

Et blikk er nok til å forstå at vi står overfor en moderne modell, som ikke bare har blitt en vellykket beslutning ikke bare for designere, men også for ingeniører. Irrigatorens kontrollpanel er lite, stilig skissert med dekorativt trim. Ovenfor er det to store knapper: den ene er ansvarlig for å drive enheten, den andre ("M") - tjener til å bytte trykknivå, samt å aktivere "Massasje" -modus - bare trykk og hold knappen inne i 2-3 sekunder. Evnen til å jobbe i massasjemodus kan ikke skryte av mange stasjonære vanninger, i RL600 er den gitt. Når denne modusen er slått på, endres vannstrålens natur - under hver puls av strømmen endres dens trykknivå. Strålen med vann har en komprimerende, deretter komprimerende effekt på tannkjøttet. Stimulering av blodtilførsel skjer, metabolske prosesser i bløtvev aktiveres.

Det er tre trykknivåer for rengjøringsmodus (lav, middels, høy). Nivåvalg indikeres med indikatorlamper på kontrollpanelet. Irrigatoren husker nivået og fungerer når den er slått på igjen i modusen som var sist da den ble slått av.

Væsketrykknivået som Revyline RL600 er i stand til er 827 kPa. Ikke hver stasjonær vanning er i stand til dette. Et 200 ml dråpeformet væskebeholder er plassert på baksiden av huset.

Irrigatoren er utstyrt med et innebygd batteri med en kapasitet på 1400 mAh, som kan lades både fra strømnettet og fra en annen elektronisk enhet via USB-porten.

Det er fire utskiftbare vedlegg i grunnkonfigurasjonen:

  • Standard (2 stk.) - designet for vanlig rengjøring;
  • Kjeveortopedi - gir omsorg for seler og andre kjeveortopediske strukturer;
  • Implant Care Tips fjerner plakk og matpartikler fra tannkjøttimplantatområdene.

Irrigatoren er kompatibel med alle dyser av typen Revyline Type A.

Se også:

Bærbar vanning Waterpik WP450

Bærbar vanning Waterpik WP450

WaterPik er det eldste selskapet i markedet for oralt vanningsutstyr. I mer enn et halvt århundre har produktene blitt levert over hele verden. Denne berømmelsen tillater ikke bare å opprettholde høyt salg, men å opprettholde høye priser. Waterpik WP450 er betydelig dyrere enn partneren i dagens gjennomgang.

Kroppen til modellen har en klassisk form - et komfortabelt, smalere rom for å holde i hånden og en utvidet nedre del med et reservoar. Kontrollene er plassert på frontpanelet.Dette er to skyvebrytere: en for å slå på strømmen, den andre for å velge modus. Det er to moduser.

En full ladning av batteriet gjør at enheten kan fungere i opptil to uker hvis den brukes to ganger om dagen i to minutter. Lading fra strømnettet gjennom en spesiell lader, som er inkludert i vanningssettet.

Maksimal effekt av vannstrålen er 520 kPa. Ikke mye etter dagens standarder, men dette er nok for en ganske effektiv rengjøring av munnhulen fra plakk.

En fin bonus for kjøp av denne enheten er fire utskiftbare dyser som lar deg bruke irrigatoren til å løse forskjellige hygieneoppgaver. Standarddysen brukes til daglig rengjøring, den kjeveortopediske dysen er uunnværlig for pleie av seler og andre kjeveortopediske enheter, en spesiell dyse for pleie av implantater vil holde tannkjøttområdene rene, og tungerengjøringsdysen vil kvitte seg med ubehagelig lukt og bakteriell plakk.

Sammenligning av tekniske egenskaper

Karakteristisk Revyline RL600 Waterpik WP450
Minimum væsketrykknivå, kPa 413 200
Maksimalt væsketrykknivå, kPa 827 520
Tankvolum, ml 200 210
Ringfrekvens, min

 

1 400 – 1 600 1 400
Antall modi 4 2
Veggfeste

 

Nei Nei
Antall vedlegg i sett, stk. 4 4
Akkumulatorlading Fra nettverket Fra nettverket
Dimensjoner, mm 220 x 80 x 70 225 x 95 x 70
Bygge land Kina Kina
Produksjonslandet Russland USA
Garanti 2 år 2 år
pris, gni. 4 200 4 900 – 5 450

Evnen til å sammenligne de tekniske egenskapene til modeller er den beste måten å unngå subjektive vurderinger og å snakke på siden av en av anmelderne. Men den beste måten å velge var og forblir kjøpers egen mening, så kom, se, kjøp.

Se også:

5259 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner