hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Revyline RL 210 VS B. Vel WI-911

Revyline RL 210 VS B. Vel WI-911

Den første tanken som kommer til hjernen til de fleste av dem som ser deltakerne i vår anmeldelse: de er like. Til tross for at den bærbare irrigatoren Revyline RL 210 ble utviklet i Russland, og B. Vel WI-911 - i Sveits, ikke bare eksternt, men også funksjonelt, er begge modellene like, som slektninger. Dette forklares med det faktum at designene deres kan kalles standard klassisk og at enhetene er i samme priskategori. Over tid har den "ideelle" designen av bærbare irrigatorer utviklet seg, som maksimalt konsentrerer ergonomi og kontroll. Dette er deltakerne i vår gjennomgang. Flytende magasiner, som minner om en dryppende dråpe tykk melasse, ligger på baksiden av koffertene. Kontrollpanelene er plassert på forsiden. Når du holder irrigatoren i håndflaten din, er det således praktisk å bruke den frie tommelen. For å se funksjonene til hver modell, må du bli bedre kjent med dem.

Bærbar vanning Revyline RL 210

Revyline RL 210

Produktene til det russiske selskapet Revyline skiller seg som regel ut blant konkurrentene for deres originale løsninger, nye fasjonable funksjoner og innovative teknologier. Men når vi utviklet RL 210-modellen, bestemte utviklerne seg for oss å demonstrere en forpliktelse til tradisjonelle løsninger og skape en billig klassisk irrigator med attraktive tekniske evner og moderne design. Og de lyktes. Enhetens kompressor har en kapasitet som er i stand til å skape et maksimalt vanntrykk på 700 kPa, noe som ligger utenfor kraften til mange konkurrenter. Pulsfrekvensen kan være opptil 1800 bevegelser per minutt. Enheten er enkel og enkel å betjene. En knapp er ansvarlig for å slå strømmen av og på, den andre for å velge modus. Irrigatoren har tre driftsmodi: normal, myk og pulserende. Valget deres indikeres av lysindikatorene under knappen.

Et batteri med en kapasitet på 1400 mAh er ansvarlig for strømforsyningen, for å lade det er det en spesiell lader utstyrt med USB-port og kabel. Batteriet kan lades både fra et elektrisk husholdningsnettverk og fra alle fungerende elektroniske apparater utstyrt med en USB-tilkobling.

Settet inneholder to standard dyser og et spesielt tilfelle for oppbevaring, samt et slitesterkt reisetui som beskytter enheten mot skader og skitt på veien og under lagring.

I arbeidet viste Revyline RL 210 seg verdig: feide kraftig og selvsikkert bort plakk og matmikropartikler fra hvilken som helst del av overflaten på tennene, samt områder mellom tennene. En utmerket billig munnhulebeskytter mot bakterier, ikke bare hjemme, men også på reise og forretningsreiser.

Se også:

Bærbar vanning B.Well WI-911

B.Well WI-911

Irrigator B.Well WI-911 er funksjonell, har gode tekniske evner og, til tross for alderen, har et "ungdommelig" utseende.

Det maksimale væsketrykket som B.Well WI-911 er i stand til, når 620 kPa. Nivået er ikke det høyeste, men det er nok for rengjøring av munnhulen av høy kvalitet fra bakteriell plakk. I likhet med Revyline RL 210 kan sveitserne operere i tre moduser: normal, myk og pulserende.Enheten er utstyrt med en innebygd tidtaker som automatisk slår av vanningen etter to minutters drift.

Batteriet lades fra det elektriske nettverket gjennom en standard lader. Inkluderer to standard erstatningsbørstehoder for vanlig rengjøring med ringer i forskjellige farger. Selskapet gir en praktisk reiseveske for transport og lagring ved kjøp.

Vanningen er enkel å bruke. Det spesielle ribbemønsteret på toppen av væskebeholderen hjelper til å holde saken selv i en fuktig håndflate. Kontrollene er enkle og logiske: av / på-knappen og modusbryter-knappen. Lysindikatorer på panelet indikerer valgt driftsmodus.

Spesifikasjoner

Karakteristisk Revyline RL 210 B.Well WI-911
Minimum væsketrykknivå, kPa 210 275
Maksimalt væsketrykknivå, kPa 700 620
Tankvolum, ml 150 150
Ringfrekvens, min.

 

1 400 – 1 800 1 600
Antall modi 3 3
Veggfeste

 

Nei Nei
Antall vedlegg i sett, stk. 2 2
Akkumulatorlading Fra nettverket, via USB-porten Fra nettverket
Dimensjoner, mm 196 x 75 x 65 195 x 70 x 55
Bygge land Kina Kina
Produksjonslandet Russland Sveits
Garanti 2 år 1 år
pris, gni. 2 900 2 490

Konklusjon

Revyline RL 210 VS B. Vel WI-911

Etter å ha studert de tekniske og funksjonelle evnene og testet driften av modellene, kan følgende konklusjoner trekkes.

Begge modellene kan fungere i tre moduser, de har lignende utstyr, og de er i samme priskategori. Selv om vanningene er designet i forskjellige land, produseres og monteres begge i Kina.

Revyline RL 210 er i stand til å skape en kraftigere vannstrålestrøm (700 kPa mot 620 for B. Well WI-911). Og dette er den viktigste indikatoren som karakteriserer irrigatorens effektivitet.

Revyline RL 210 har et mer moderne batteriladingssystem - ikke bare fra strømnettet, men også via en USB-tilkobling.

Revyline tilbyr to års garantiservice for sin modell, B.Vell bare ett år.

Se også:

1238 1

En tanke på “Revyline RL 210 VS B. Well WI-911”

  1. Ekaterina:

    Og jeg har B.Well, og jeg er veldig fornøyd med det. Ladingen varer lenge, ca 2 måneder, to vedlegg er inkludert, men du kan kjøpe flere separat. Jeg kjøpte den ikke, jeg trengte den ikke. Jeg kjøpte en til en venn i gave, bare en oppdatert modell med økt reservoar.

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner