hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Topp 15 beste hjemm juicepresser i henhold til kundeanmeldelser

Topp 15 beste hjemm juicepresser i henhold til kundeanmeldelser

Trenden med en sunn livsstil i 2020 får fart, så jeg presenterer TOP-juicepressene dine. Har du allerede følt mitt bidrag til helsen din? Det vil definitivt være etter å ha lest hele materialet.

I flere dager på rad overvåket jeg juicepressemarkedet fra de mest budsjettmessige til toppmodellene. Etter å ha sammenlignet deres egenskaper og funksjonalitet, etter å ha analysert hundrevis av anmeldelser fra kjøpere, er jeg klar til å gi deg en vurdering av de beste juicepressene i 2020. Jeg er sikker på at denne artikkelen vil hjelpe deg ikke bare å bestemme valget av en passende modell, men også spare deg for en betydelig mengde tre.

TOPP 5 skruesaftpressere

Budsjett segment

OBERHOF DRUCKEN Q-4

OBERHOF DRUCKEN Q-4

Modellen er liten og veier 6 kilo, så den passer godt selv i et lite kjøkken. Karosseriet og skruen er laget av høykvalitets plast. Diameteren på tilførselshalsen er 60 mm, kraften til enheten er 200 W, skruens rotasjonshastighet er 85 rpm, støynivået er 80 dB. Juicepressen er utstyrt med en revers, slik at du ikke trenger å demontere den for å sitte fast med frukt eller grønnsaker. Det er en overopphetingssensor. Når den utløses, slår enheten seg av umiddelbart. Funksjonen til denne modellen er etter min mening den spesielle utformingen av skruen med to svinger og Slow Squeezing-teknologien, som lar deg presse ut hvilket som helst produkt så mye som mulig. For eksempel kan opptil 90% juice fås fra appelsiner, og opptil 47% fra rotvekster, noe som er veldig gode indikatorer. Juicepressen håndterer lett ikke bare myk, men også hard mat, for eksempel nøtter. Produsenten tok seg av sikkerheten til produktet ved utløpet, nemlig ved å lage indre deler av kobber og materialer som ikke er utsatt for oksidasjon, noe som ekskluderer veksten av bakterier i apparatet. Hvis elementene ikke er ordentlig festet, slås ikke enheten på. Juicepressen er lett å ta vare på takket være det effektive selvrensende systemet.

Fordeler:

 • Lav vekt og dimensjoner.
 • Montering og komponenter av høy kvalitet.
 • Langsom klemmingsteknologi.
 • Høy grad av utvinning.
 • Enkel demontering og montering av enheten etter vask.
 • Rimelig pris.

Ulemper:

 • Skjørt plasthus.
 • Noe mat må kuttes før de settes inn i fôrhalsen.

Etter min mening er dette den beste modellen i budsjettsegmentet. Juicepressen klemmer ut hvilket som helst produkt veldig effektivt takket være den gode skruen og Slow Squeezing-teknologien, i tillegg til en innovativ motor med ComSol-teknologi, som lar deg presse til og med muttere. I tillegg har produsenten også ivaretatt sikkerheten, laget interne komponenter av ikke-oksiderende materialer og installert en automatisk lås i tilfelle feil montering. Den kan enkelt demonteres, vaskes og monteres. Kostnaden for denne modellen er 6500 rubler.

Kitfort KT-1101

Kitfort KT-1101

Andreplassen er tatt av KT-1101-modellen fra Kitfort. Juicepressen er medium i størrelse 24 x 17 x 44,5 cm og veier 4,6 kg. Diameteren på tilføringsmunnen er 75 mm, som er mye større enn REDMOND RJ-930S og litt større enn OBERHOF DRUCKEN Q-4.Den nominelle effekten til enheten er 150 W, skruens rotasjonshastighet er 60–70 o / min ved et støynivå på 60 dB. Kroppen, som den forrige modellen, er laget av plast, men skruen er laget av ultrasterk plast, så skruen i denne modellen ikke flyr i stykker. Takket være bruken av en ekstraksjon med lav hastighet, gir juicepressen deg juice nesten alle grønnsaker, frukt, nøtter, urter og til og med spiret hvete, men på grunn av den lave effekten er utvinningsnivået 75%, som er den laveste indikatoren i budsjettområdet. Det er en omvendt funksjon og beskyttelse mot feil montering, samt gummierte føtter for bedre stabilitet. Jeg vil merke at juicepressen lett kan demonteres og vaskes, og dette vil ikke gi deg noen problemer.

Fordeler:

 • Lavt støynivå.
 • Lett å demontere og rengjøre.
 • Ultra holdbar skrue.
 • God byggekvalitet og komponenter.
 • Enkle kontroller.

Ulemper:

 • Lite strøm.
 • Centrifugeringsnivå 75%.
 • Kan bli tilstoppet med fiberholdig mat som selleri eller ananas.

Denne modellen ble inkludert i vurderingen av en grunn. Den har mindre feil, men alle er ubetydelige, og dens pluss oppveier klart minusene. Modellen er enkel å bruke, den fungerer uten problemer med mest frukt og grønnsaker, og til og med med nøtter, men det er bedre å presse ananas og selleri sakte, ettersom juicepressen kan tette seg. Kostnaden for Kitfort er 6200 rubler, og jeg kan med sikkerhet si at kvaliteten er i full overensstemmelse med prisen.

REDMOND RJ-930S

REDMOND RJ-930S

Tredjeplassen er tatt av RJ-930S-modellen fra REDMOND-selskapet. Enheten har små dimensjoner og veier bare 3,3 kg, kroppen er også laget av plast. Diameteren på lastemunnen er 35 × 45 mm, for eksempel i OBERHOF-modellen er denne figuren 60 mm. Den nominelle effekten til enheten er 200 W, og den maksimale effekten er 400 W, skruens rotasjonshastighet er 55 rpm, støynivået er 64 dB. Skrueakselen fungerer som en sterk press, og tvinger det pressede produktet gjennom masken, slik at juiceutbyttet er 85% av produktets vekt, i motsetning til en konvensjonell sentrifugalpresser, varmes ikke RJ-930S opp under klemming og beholder 50% flere vitaminer og næringsstoffer. Juicepressen har forskjellige beskyttelsesfunksjoner, for eksempel: overopphetingsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse, beskyttelse mot innkobling i tilfelle feil montering, samt en omvendt funksjon. Stabil på arbeidsflaten under bruk takket være gummierte føtter.

Fordeler:

 • Lav vekt.
 • Høy motorkraft.
 • Lavt støynivå.
 • Gummierte føtter for større stabilitet.

Ulemper:

 • Liten størrelse på påfyllingshalsen.
 • Vanskeligheter med å vaske enheten.
 • Etter å ha presset kaken er den fortsatt ikke tørr nok.
 • Slår seg ofte av når du bruker maksimal effekt.
 • Plastskruen går i stykker.

Prisen er 6000 rubler. Generelt sett er dette en god juicer, men etter min mening, bortsett fra dimensjonene, har den ikke flere vesentlige fordeler i forhold til konkurrentene. I motsetning til OBERHOF-modellen har denne modellen en mye mindre fôråpning. Av denne grunn må du finhakke frukten før du presser den. Hvis du lager juice av epler, så skrell dem også av skallet, siden denne enheten er veldig tett, og det er da problematisk å vaske den. Det er tilfeller av ekteskap - plastskruen kan fly i stykker og deaktivere juicepressen. Alt dette snakker om den lave kvaliteten på enheten, sammenlignet med OBERHOF DRUCKEN Q-4-modellen, som har virkelig "tysk kvalitet".

Premium-segment

Mirandi J-100

Mirandi J-100

Ledende i dette prissegmentet. Juicepressen har en attraktiv design som fanger blikket. Et moderne berøringspanel plassert på enhetens kropp brukes til kontroll. Panelet utmerker seg med et lite sett med knapper, mens alle tastene har en komfortabel plassering som lar deg enkelt kontrollere alle funksjoner og moduser.Men i tillegg til utseendet, har denne enheten andre funksjoner som fortjener vår oppmerksomhet. Fôrhullets diameter er 80 mm, så nå trenger de fleste produktene ikke å kuttes i stykker. Volumet på glasset til juice / kake er 1 liter. Motoreffekten er 200 W, 7 driftsmodus, noe som er spesielt viktig - skruens rotasjonshastighet er regulert i området fra 45 til 55 rpm. Hastighetene tilpasses produktets type og konsistens, noe som forklarer tilstedeværelsen av så mange matlagingsprogrammer. Hvorfor dette gjøres - for å oppnå maksimal effektivitet under spinning, siden en hastighet er optimal for myke frukter, og en annen for harde. Som et resultat får vi maksimalt utbytte når vi bruker juicer i MIRANDI J-100. Saftutbyttet er 85 vekt% av produktet. Modellen har et drop-stop-system, et direkte juice-tilførselssystem, en automatisk masseutkasting, samt en reversfunksjon og en selvrensende funksjon. En spesialformet skrue er ansvarlig for høykvalitets juiceutvinning, designet for å bedre skille saften fra massen. Sneglens utforming er også designet for å forhindre tilstopping av den vridbare strukturen med fruktpartikler. Jeg vil merke den rike konfigurasjonen til modellen, i tillegg til juicebeholderen, inneholder leveringssettet: en dyse for å lage en sorbet, en utskiftbar dyse med lokk og en skyve, knivskiver for hakking og makulering, en børste for rengjøring av filteret.

Fordeler:

 • Sofistikerte spinnprogrammer med optimal hastighet
 • Mulighet for å lage desserter, nøttemelk, makuleringsmaskiner.
 • Attraktiv design.
 • Et sett med systemer og funksjoner.
 • Laster åpningsbredde.
 • Bygg kvalitet og komponenter.

Ulemper:

 • Prisen er over gjennomsnittet.

En praktisk og funksjonell modell, den preges av optimalt utvalgte spinnprogrammer med et berøringspanel, der du kan velge en av syv driftsmodi, avanserte muligheter i form av tilberedning av desserter og makulering av grønnsaker, samt en bred 80 mm hals. Enheten kan enkelt lage juice av ethvert produkt. Støyen fra den er minimal, så i en liten leilighet kan du lage fersk juice til frokost uten å forstyrre søvnen til husholdningen. I alle andre henseender er dette en utmerket juicepresse av høy kvalitet, men kostnaden er over gjennomsnittet og utgjør 15 000 rubler.

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104

En annen modell fra Kitfort gjorde det til min vurdering. I likhet med Mirandi J-100 bruker den en spinnteknologi med lav hastighet. Håndterer nesten alle typer frukt og grønnsaker uten problemer. Motorkraften er 240W, noe som er litt mer enn Mirandi. Skruens rotasjonshastighet er 70 omdreininger. En spiralskruepresse laget av ultrasterkt materiale knuser og komprimerer produktet, og tvinger deretter massen gjennom et filter og skiller kaken fra saften. Dette lar deg bevare mer av næringsstoffene som finnes i grønnsaker og frukt. I tillegg ferdig med et smoothiefilter og et frossent matvedlegg. Det er funksjoner for automatisk utkasting av masse, et "drop stop" -system, samt beskyttelse mot overoppheting og beskyttelse mot utilsiktet aktivering. Enheten er veldig enkel å demontere og rengjøre.

Fordeler:

 • Høy effekt.
 • Skrue rotasjonshastighet.
 • Ekstra filter og tilbehør for frossen mat.
 • Praktisk taus.

Ulemper:

 • Skruen av dårlig kvalitet, den går ofte i stykker og må byttes ut.
 • Over tid begynner det å lekke, saften kommer inn i rommet med motoren.
 • Skruen maler raskt av hvis du lager juice av druer.
 • Kan nesten ikke lage tomatjuice.

En god, kraftig juicepresse som inneholder alle nødvendige beskyttelsessystemer og funksjoner. Men jeg tror denne enheten ikke er egnet for alle produkter. Skruen brytes ofte ned og maler hvis du har å gjøre med frukt som har mye frø. Ikke i stand til å lage tomatjuice, hun maler ganske enkelt alt til tomatpuré.Til dette sier produsenten å velge en spesiell type tomat, men jeg tror at til en pris av 13.500 rubler må jeg sette inn tomater der for å få juice. Med andre produkter, for eksempel en appelsin, takler enheten uten problemer, og saften er veldig velsmakende og praktisk talt uten masse. Men etter min mening, med tanke på alle disse nyansene, vil jeg være oppmerksom på Mirandi J-100, som er mer pålitelig, funksjonell og koster bare 1500 rubler mer.

TOPP 4 sentrifugalsaftpressere

Bosch MES3500

Bosch MES3500

Første plassen er tatt av modellen fra verdensgiganten Bosh med en effekt på 700 W og to hastigheter for arbeid, en stor lasteåpning på 73 mm, som lar deg sette inn mesteparten av frukten i stedet for å skjære dem. En stor juicebeholder med et volum på 1,25 liter er inkludert. Juicepressen implementerer Drop Stop-systemet, som forhindrer at det kommer dråper juice på arbeidsflaten etter endt sentrifugering, Active Motor Management-sikkerhetssystemet: Juicepressen kan bare fungere når alle deler av enheten er ordentlig sikret, beskyttelse mot overoppheting, funksjonen til automatisk utkasting av kaken, kapasitet til juice med skumskillesystem. Produsenten tok seg av enhetens stabilitet og forsynte den med gummiføtter. Jeg vil merke at juicepresseren enkelt demonteres, og dens funksjon er at komponentene lett kan vaskes ikke bare for hånd, men også i oppvaskmaskinen. I tillegg er en fin bonus det skjulte rommet til strømledningen, som passer veldig bra der helt.

Fordeler:

 • Høy effekt.
 • Stor fôråpning.
 • Oppbevaringsrom for strømledningen.
 • Tåler vask i oppvaskmaskin.
 • 2 arbeidshastigheter.
 • God byggekvalitet.

Ulemper:

 • Høy pris.

Som det meste av Bosh-utstyr, er denne juicepressen preget av sin pålitelighet og brukervennlighet. Hun har alt hun trenger for rask, høy kvalitet og sikker tilberedning av deilige drinker. Produsenten tok ikke bare vare på juiceens kvalitet, men også på bekvemmeligheten av tilberedning og vask etter. For en slik juicer må du betale 7000 rubler, og dette er en høy pris sammenlignet med analoger. Men jeg tror det absolutt er verdt pengene.

Moulinex JU 550

Moulinex JU 550

Andreplassen er tatt av modellen JU 550 fra det kjente merket Moulinex. Juicerens kraft er 800W, som i Bosch MES3500, men mindre enn den til Kitfort KT-1112, men i denne gjennomgangen sørget jeg for at strøm ikke er den viktigste indikatoren. Lasteåpningen er 75 mm bred, noe som er mindre enn Kitfor, men mer enn Bosh. To arbeidshastigheter hjelper deg med å hogge både myke og harde grønnsaker og frukt. Volumet på bollen for å samle juice er 0,8 liter som Kitfor. Modellen gir funksjonen automatisk utkasting av massen, beskyttelse mot utilsiktet aktivering, "drop stop" -funksjonen, samt gummierte føtter som en liten bonus. Som med Bosh-modellen, er komponentene oppvaskmaskinsikre, noe som er veldig praktisk.

Fordeler:

 • Bygg kvalitet.
 • Lett å rengjøre.
 • Bred halsåpning.
 • Gummierte føtter.
 • Stille arbeid.
 • God spinn.

Ulemper:

 • Liten juicetank.
 • Mangel på ekstra driftsmodi.
 • Overbelastning.

Som alltid gledet Moulinex oss med et utmerket kjøkkenutstyr. Juicepressen viste seg å være utmerket, den lager en veldig velsmakende juice, kaken forblir praktisk talt, i motsetning til Kitfort KT-1112. Driftsmessig er det ingen problemer med den, den er godt montert og enkel å rengjøre i oppvaskmaskinen. I denne enheten er jeg ikke fornøyd med bare et lite reservoar for juice, samt fraværet av ekstra driftsmåter, som jeg ønsker å se her, gitt at prisen på denne enheten er 7300 rubler.

Kitfort KT-1112

Kitfort KT-1112

Tredjeplassen er inntatt av en sentrifugalpresser fra Kitfor med en kapasitet på 800–1100 W, en laståpningsdiameter på 78 mm, et volum av en juicetank på 820 ml, for kake 1,5 l.Enheten har et berøringspanel, 5 moduser for myke og harde grønnsaker og frukt, blanding av juice og 3 driftshastigheter. Takket være dette kan du velge den optimale modusen for hver frukt for å presse ut så mye juice som mulig. Beholderen har en skumskiller, som er en plastskille som kutter av skummet fra saften. Juicepressen er utstyrt med et låsesystem som ikke tillater å slå den på hvis den ikke er montert riktig, samt en slitesterk skyver med tenner og et "Drop-stop" -system, slik at ikke en eneste dråpe juice faller forbi. Det er praktisk å vaske og demontere, men gjør det veldig ofte.

Fordeler:

 • Høy effekt.
 • Stor nakke.
 • 5 driftsmodi for forskjellige produkter.
 • 3 arbeidshastigheter.
 • Beskyttende systemer.
 • Separator for skum.

Ulemper:

 • Lite volum av juicetanken.
 • Må vaske ofte.
 • Berøringspanelet mislykkes ofte.
 • Den klemmer dårlig ut kaken, forblir våt.

Kostnaden for modellen er 6300 rubler. Resultatet er en fin velsmakende juice. Til tross for høy kraft er kaken ikke vridd godt nok og forblir våt. For eksempel, i Bosch-modellen, er kraften mindre, men den har fortsatt en godt presset kake, og selve juicetanken er større enn Kitfort. I tillegg er mange kunder misfornøyde med den hyppige feilen på berøringspanelet. Selskapet beveger seg i riktig retning og produserer gode kjøkkenapparater, men faller under nivået for verdensgiganter.

Scarlett SC-JE50S11

Scarlett SC-JE50S11

På fjerdeplass i min vurdering er den mest budsjettmodellen fra Scarlett. Utstyrt med 1000 W motor, 75 mm innføring og 2 driftshastigheter for forskjellige typer produkter. Det er et automatisk masseutkastingssystem og beskyttelse mot utilsiktet aktivering. Saftbeholderen har det minste volumet av de ovennevnte modellene, bare 750 ml. Jeg vil fremheve rustfritt stål Durable Titanium sil og gummiføtter for ekstra stabilitet. Juicepressen skiller seg lite fra konkurrentene når det gjelder sett med funksjoner og moduser, men prisen er mye lavere.

Fordeler:

 • Rimelig pris.
 • Høy effekt.
 • Stor nakke.
 • Sil i rustfritt stål og slitesterk titanbelagt.
 • Lett å demontere og rengjøre.

Ulemper:

 • Veldig bråkete.
 • Våt kake.

Etter min mening er dette en veldig vellykket modell fra Scarlett-selskapet, som først og fremst tiltrekker seg med sin prislapp, kostnaden for denne juicepressen er bare 3000 rubler. Til tross for den lave prisen takler den lett alle produktene på grunn av den høye effekten, og selv om den ikke klemmer kaken perfekt, viser det seg å være veldig velsmakende. Juicepressen er satt sammen av høy kvalitet, alle deler er perfekt tilpasset, ingenting stikker ut, knirker ikke. For pengene er dette en flott juicepresse som vil vare lenge.

TOPP 3 sitruspressere

Kitfort KT-1115

Kitfort KT-1115

Første plass er tatt av neste modell fra Kitfort med en effekt på 50 W, som er 2 ganger mer enn for Bosch MCP3000 / 3500. Maks rotasjonshastighet 60 rpm, innebygd juicetank med et volum på 0,35 liter. Juicepressen er utstyrt med et direkte juiceforsyningssystem, et "drop stop" -system, samt overbelastningsbeskyttelse, en klemmemekanisme og en jevn motorstart. Jeg var fornøyd med tilstedeværelsen av en juice-nivåindikator, et rom for strømledningen og gummierte føtter. Juicepressen er enkel å rengjøre, alle avtakbare deler er enkle å fjerne. Du kan montere og demontere den på 1 minutt.

Fordeler:

 • Høy rotasjonshastighet.
 • Juice nivå indikator.
 • Rask montering.
 • Fyller juicebeholderen veldig raskt.
 • Rom for ledningen.

Ulemper:

 • Bygg kvalitet.
 • Tynn kropp. Du må holde lokket på når du arbeider med store sitrusfrukter.
 • Våt kake gjenstår. Klemmer ut ikke helt.

Prisen er 5000 rubler. Kitfort-modellen er praktisk talt mangelfull i forhold til de andre modellene. Den er god, og viktigst av alt, den klemmer automatisk ut saften, men etterlater fortsatt en tilstrekkelig fuktig kake etter jobb.Jeg anbefaler deg også å holde lokket når du klemmer store appelsiner eller grapefrukt, da det har et svakt grep og ofte bryter av. Som de fleste Kitfort-modeller er ikke byggekvaliteten den beste, men hvis du ikke overbelaster den, vil den vare lenge.

Bosch MCP30003500

Bosch MCP3000 / 3500

Andreplassen er inntatt av en Bosch juicer som er utstyrt med en 25 W motor. Umiddelbart vil jeg merke tilstedeværelsen av en pulsmodus og omvendt bevegelse, som lar deg presse kaken mer effektivt enn i Kitfort KT-1115. Jeg var veldig fornøyd med tilstedeværelsen av et stort reservoar for juice med et volum på 0,80 liter, i motsetning til den samme Kitfort KT-1115 der dette reservoaret bare er 0,35 liter. Modellen har også en juiceindikator og et rom for oppbevaring av ledningen. En fin bonus er at det ikke bare er lett å rengjøre for hånd, men også i oppvaskmaskinen.

Fordeler:

 • Omvendt modus.
 • Stor juicetank.
 • God spinn.
 • Juice nivå indikator.
 • Saftvolumskala i krus.
 • Rom for strømledningen.
 • Rimelig pris.

Ulemper:

 • Utseende.
 • Det er vanskelig å forstå hvordan du demonterer uten instruksjoner.
 • Silen lar massen passere gjennom. Saften er laget med små biter.

Prisen er 1800 rubler. Bosch-modellen gledet meg med sin enkelhet, men samtidig påliteligheten og kvaliteten på arbeidet som ble utført. Til tross for lav effekt klemmer den perfekt kaken ved hjelp av omvendt modus. Jeg likte skalaen som viser mengden juice i et glass. Til de vesentlige ulempene kan jeg tilskrive det faktum at silen lar massen passere gjennom når du klemmer, og du vil ikke kunne få ren juice, det vil fortsatt være en liten mengde masse. Jeg likte heller ikke designet, det ser ut som en vannkoker, men jeg liker designet til Kitfort KT-1115 mer.

Moulinex PC 302B10 Vitapress 1000

Moulinex PC 302B10 Vitapress 1000

Tredjeplassen i denne kategorien er inntatt av 25 W-modellen med en 1 liters juice-beholder, som er den største indikatoren. Som i de ovennevnte modellene har Moulinex en juiceindikator, et rom for oppbevaring av strømledningen og en omvendt modus. Det skal bemerkes at denne modellen har to filtre for å trekke ut juice med og uten masse. Dette filteret mangler i Bosch-modellen.

Fordeler:

 • Fin design.
 • Tilstedeværelsen av to filtre.
 • Omvendt modus.
 • Stort volum juicetank.

Ulemper:

 • Lite sitrusfeste.

Kostnaden er 1700 rubler. Veldig god juicer med en stor juicebeholder og 2 massefiltre. Jeg tror dette er hovedpluss i sammenligning med Bosch. Når det gjelder byggekvalitet, er alt upåklagelig, jeg tror at Kitfort bør ta et eksempel på hvordan man monterer enhetene. Den eneste ulempen jeg finner er at den oransje dysen er veldig liten. Det vil si at hvis du legger for stor appelsin, så blir det en veldig våt kake. Men dette kan unngås ved å kjøpe små sitrusfrukter.

TOPP 3 kombinert

For den største objektiviteten, la oss også lage en liten vurdering for de kombinerte modellene. Som regel er de alle sentrifugale saftpressere med et ekstra vedlegg eller en innebygd sitruspresse.

Philips HR 1836

En av lederne blant de kombinerte modellene. Ideell for de som ikke liker å rote på kjøkkenet.

Fordeler:

 • bred lastemunn (8 cm) tillater servering av full frukt;
 • kraftig, har høy spinnkvalitet;
 • fungerer raskt og ikke for høyt;
 • tett sjelden;
 • enkel å rengjøre med en spesiell børste;
 • det er en sitruspresse.

Tefal ZN355C Elea Duo

En utmerket enhet for daglig bruk. Den har et minimum av avtakbare deler, så den er enkel og enkel å vaske. Kraftig og veldig produktiv, i stand til å presse saften fra tre kilo epler eller gulrøtter i flere minutter. I tillegg til den støtsikre plasthylsen, er det stålkniver av høy kvalitet. Dette reduserer enhetens kostnader sterkt uten å ofre påliteligheten.

Fordeler:

 • gjennomsnittsprisen er omtrent $ 50;
 • avløpstuten er utstyrt med et drop-stop-system, den kan løftes oppover og juice-strømmen stoppes;
 • det er to hastigheter med arbeid;
 • en praktisk lang ledning, om nødvendig, inntrekkbar i etuiet;
 • alle avtakbare deler kan vaskes i en "oppvaskmaskin";
 • liten størrelse;
 • det er gummisugekopper og et beskyttelsessystem mot utilsiktet aktivering;
 • konisk filter gir høyeste spinning;
 • det er et sitrusvedlegg.

Minuser:

 • det er ingen beholder for å kaste kaken, alt forblir i rommet under silen, så etter hvert kilo produkter må juicepresseren rengjøres;
 • ingen juicekanne, den går direkte i glasset;
 • ikke for bred lastedør;
 • sugekoppene holder ikke veldig bra;
 • ikke egnet for bearbeiding av store mengder mat.

TOPP 10 beste juicepresser med Aliexpress

MOULINEX JU 385 H 30

JU 385 H-30-modellen fra Mulinex-selskapet mottar en æres "bronse" i vår vurdering. Når det gjelder tekniske egenskaper, skiller den seg lite fra den forrige versjonen. Med mindre det koster litt mer - omtrent $ 70. En annen ulempe er det veldig støyende arbeidet. Men å vaske og rengjøre det er overraskende enkelt, slik at du uten problemer kan glede deg med daglig fersk.

Vi håper virkelig at anbefalingene våre vil hjelpe deg med å ta det riktige valget og forstå hvilken juicer det er bedre å velge for ditt hjem eller kontor i 2020. Og den nye teknologien vil gi deg ikke bare et sunt produkt til frokost, men også med godt humør.

Valgte kriterier

Før vi begynner å danne vår vurdering av de beste juicepressene, la oss bestemme hva vi nøyaktig må velge mellom. I dag tilbyr husholdningsbutikker et så bredt utvalg at en uforberedt kjøper bare kan bli forvirret. For å gjøre kjøpet kan du glede deg i mer enn ett år, før du går til butikken, bør du tenke over alt og svare på noen spørsmål.

Varemerke

Hyllene på utsalgsstedene er ganske enkelt overfylte med en rekke modeller. Hvor skal du stoppe blikket ditt? Hvilken er bedre å foretrekke? Svaret på dette spørsmålet avhenger i stor grad av hvor mye du er villig til å bevilge til kjøp av en juicepresse. Hele sortimentet kan deles inn i følgende grupper:

 • Økonomiklasse. Slike modeller er veldig rimelige, men de vil fungere som heldige. Noen ganger tjener budsjettmodeller sine eiere trofast i mange år, men det er tider når en slik teknikk mislykkes etter noen måneders arbeid. Du må velge mellom følgende merker: Rotex, Orion, Ergo, West, Clatronic, Supra, Shivaki, Saturn, DEX, Delfa, Mystery, Elenberg, Vitek, Digital, Mirta, Aurora, Scarlett og noen andre.
 • Middels kategori. Modeller i denne prisklassen har vist seg ganske bra. Ofte har de garantiservice, er ganske kompakte og fungerer ganske stille. Følgende merker kan tilskrives den midterste priskategorien: Gorenje, Ariete, Binatone, Fagor, Moulinex, Tefal.
 • Høy klasse. Dette inkluderer modellene, selv om de er dyre, men av høyeste kvalitet og mest pålitelige. Nesten hvert av disse merkene finnes øverst på de beste juicepressene i 2019. Og i år vil de absolutt ha sine stillinger. Hvis du har bestemt deg for ikke å spare penger og kjøpe pålitelig utstyr av høy kvalitet, bør du være oppmerksom på slike produsenter: Kenwood, Bosch, Zelmer, Philips, Panasonic, Braun, Delonghi og noen andre.
 • Premium klasse. Denne teknikken er veldig dyr. Imidlertid kan det trygt tilskrives profesjonelle enheter. Dette er merkene Kuvings, ProfiCook og Bork. Det er en virkelig glede å ha slike husholdningsapparater hjemme. Det er sant at ikke alle har råd til det.

Se også - Rangering av de beste skruesaftpressene i 2019

Materiale

I tillegg til produsentens selskap, må du ta hensyn til hva delene av enheten er laget av. Enhetens holdbarhet avhenger av dette. Generelt kan saken være laget av plast, metall eller kombinert. Som du forstår, er plastversjonen billig, men den serverer også mye mindre enn metallversjonen. Selv om du håndterer denne teknikken nøye og ikke behandler frukt i esker, kan plasthylsen vare i ganske lang tid.

I jakten på økonomi er det verdt å huske at skruer, sentrifuger, filtre og andre elementer som fungerer under belastning, bør velges, likevel metall.

Hastighet

Siden frukt av ulik hardhet krever en individuell modus for juiceproduksjon, er det verdt å være oppmerksom på modeller med flere hastigheter. Det må være minst to av dem.

Fokuser på kraft

Dette er en av de viktigste indikatorene å se på når du velger juicer. Det er en usagt regel her: jo vanskeligere produktet du planlegger å få juice fra, jo mer kraft bør juicepressen ha. For eksempel, for å få fersk fra sitrusfrukter, er kraften til enheten 40-50 W ganske nok. Men gulrøtter vil kreve minst fem hundre watt fra deg.

Husk bekvemmelighet

For å velge riktig juicer, ikke glem de mindre detaljene:

 • praktisk renn for fôring av produkter;
 • tilstedeværelsen av en skumutskiller og en skumutskiller;
 • kakebeholder, dens dimensjoner;
 • tilstedeværelsen av pushere av plast.

Alle disse små tingene virker ubetydelige bare ved første øyekast. Men faktisk er deres tilstedeværelse eller fravær et godt argument når du velger en bestemt modell.

Enhets type

Vi bestemte oss for priskategorien. La oss nå ta hensyn til typen juicer. Alt avhenger av hva du planlegger å trekke ut fersk fra. Alle husholdningsapparater for juiceutvinning kan deles inn i 4 kategorier:

 • Sitrus mono-aggregater. Som navnet antyder, er slike enheter designet for å presse juice utelukkende fra grapefrukt og appelsiner.
 • Sentrifugal. Mest egnet for å jobbe med harde frukter. Hvis du klemmer juice fra bær eller myke frukter ved hjelp av et slikt apparat, blir kaken for våt, og det er veldig lite juice.
 • Snegl. De mest effektive juicepressene. Ved riktig bruk kan de få ca 95% av saften, selv fra bær og myk frukt. De jobber i lave hastigheter.
 • Kombinert. Kombinerer flere funksjoner. De kan fungere med alle typer grønnsaker og frukt, avhengig av valgt modus.

La oss nå snakke litt mer om hver av dem. Det er avhengig av type enhet at vi vil dele vår vurdering.

Se også - Hvordan velge den beste matprosessoren for ditt hjem

Når det gjelder valg av juicepresse, er det viktig å forstå hvordan de fungerer. Den enkleste å bruke er sitruspressere (de er også de billigste), etterfulgt av sentrifugalmodeller, og skruesaftpresser fullfører listen. For å hjelpe de som er interessert i å kjøpe, har jeg samlet en vurdering av juicepresser i 2020 i henhold til kundeanmeldelser. TOPPEN inneholder husholdningsapparater i samsvar med driftsprinsippet og til en økning i kostnadene.

37535 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner