hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 12 beste badevekt i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 12 beste badevekt i henhold til kundeanmeldelser

Kontroll og nøyaktighet av målingene er et viktig aspekt i kampen mot overvekt. For å nøyaktig bestemme kroppsvekten din og opprettholde den i normen, kan du ikke gjøre uten baderomsskala. Vær oppmerksom på at veiingsverktøyet ofte kjøpes av personer som ikke er overvektige, men helt sunne og slanke. En enhet av høy kvalitet hjelper deg med å raskt gjenkjenne endringer i kroppen og vise dataene på ratten i løpet av sekunder. Og hvis du fremdeles ikke vet hva du skal gi din forventede mor, velg en baderomsvekt, så går du ikke feil. Tross alt er det ekstremt viktig å kontrollere prosessen under hele graviditeten. I artikkelen vil vi fortelle deg om alle nyanser og hvordan du velger de beste baderomsvektene riktig, basert på vurderingen av de beste modellene i 2019!

Varianter av gulvvekt

Blant sortimentet av badevekt for hjemmebruk er det to hovedtyper:

 • Mekanisk. Denne typen er den mest holdbare og praktiske blant analoger. Målefjæren, som er grunnlaget, har en tendens til å strekke seg når den utsettes for vekt. På grunn av dette beveger pilen seg langs måleskalaen og indikerer vekten. Vær oppmerksom på at mekaniske vekter ikke krever strøm og er mye billigere enn elektroniske. Inndelingsprisen er 1 kg, noen ganger kan den være 0,5 kg.
 • Elektronisk. En moderne enhet, hvis måledata vises på et digitalt display. Takket være den innebygde elektronikken har enheten utvidet funksjonalitet og bestemmer vekten til en person til nøyaktig 0,1 kg. Blant modellene av gulvvektorer ble elektroniske inkludert i vurderingen av de beste på slutten av 2016-2017.

Se også - Vurdering av de beste kjøkkenvektene i henhold til kundeanmeldelser

Hvordan velge den beste baderomsvekten

 • Når du velger badevekt, er det verdt å finne ut selv hvordan og under hvilke forhold de vil bli brukt. Hvis du ikke trenger nøyaktige indikatorer, er en mekanisk balanse ganske passende, i et annet tilfelle - modeller av elektronisk type som nøyaktig vil måle ikke bare vekt, men også utføre ytterligere diagnostisering av kroppen. Uansett hva du velger, bør du imidlertid ta hensyn til egenskapene:
 • Målefeil. Når du velger, kan det betraktes som hovedparameteren, siden en høykvalitets enhet i gjennomsnitt ikke skal overstige 100-300 gram, noe som ikke kan sies om et billig produkt, der feilen når 1 kg. Derfor, hvis du kjøper vekter for livet med maksimal presisjon, vil du definitivt måtte punge ut. Men det er verdt det!
 • Maks lastvekt. Også et viktig aspekt, fordi de fleste modeller er designet for vekt opp til 160 kg, noe som ikke alltid er praktisk og lønnsomt. Vær oppmerksom på at avanserte modeller er designet for vekt opp til 220 kg.
 • Mengden minne. De nyeste modellene, i sin funksjonalitet, har et innebygd minne som lar deg huske vektparametrene til flere brukere. Nå trenger du ikke å stille inn parametrene på nytt, denne funksjonen lar deg skille brukeren og automatisk justere til tidligere målinger.
 • Produktmateriale. Konstruksjonen av slitesterkt materiale av høy kvalitet er en garanti for bekvemmelighet og holdbarhet. De mest populære i 2017-vurderingen er modeller laget av glass med plast og glass med metall. Fagpersoner anbefaler å kjøpe glassvekter med gummierte elektroder. De er praktiske å bruke og er de mest stabile på alle overflater.
 • Ytterligere fasiliteter. Utvalget av dyre modeller har avansert funksjonalitet som lar deg automatisk slå på og av enheten, markere ratten og beregne kroppsmasseindeksen. Men for å forstå hvilke elektroniske vekter som er bedre å velge, vil kundeanmeldelser og rangeringer hjelpe deg med å bestemme deg.
 • Prispolitikk. I det moderne markedet kan du finne modeller av forskjellige priskategorier. Men det er verdt å huske at hvis du trenger en monofunksjonell modell, uten tillegg, må prisen matche kvaliteten! Du kan kjøpe billig bare en falsk kvalitet av lav kvalitet. Derfor anbefaler vi å kjøpe merkevarer fra kjente produsenter.
 • Målesystem. Markedet er overmettet med utenlandsproduserte produkter, så det er viktig å sørge for at skalaen kan bytte til metrisk (kg).
 • Vanntett. Mange kjøpere bruker ofte vekter på steder mettet med fuktighet, og som et resultat av en rask sammenbrudd klager de på produkter av dårlig kvalitet og produsenten. I dette tilfellet er det verdt å velge en skala i et vanntett tilfelle for å unngå problemer.

Se også - Vurdering av de beste tørkene for frukt og grønnsaker i henhold til brukeranmeldelser

Når du velger en baderomsvekt, er det viktig å bestemme formålet med bruken og den nødvendige funksjonaliteten. Mangfoldet av funksjoner påvirker også prisen. Nedenfor er en vurdering av vektene basert på meningene fra virkelige kjøpere. TOPPEN inkluderer REDMOND, Xiaomi, Tefal og mindre kjente merkevarer. Modeller vurderes i rekkefølge etter pris.

Beste baderomsvekt i 2019

Scarlett SC-BS33E060

Scarlett SC-BS33E060

Pris - 600 rubler. Sammenlignet med Tefal PP1140 Classic Blossom Silver-modellen er den maksimale målingsvekten begrenset til 150 kg. I funksjonalitet - bare automatisk på / av. Plattformmaterialet er glass.

Fordeler:

 • nøyaktighet. Målefeil - ikke mer enn 0,1 kg;
 • bekvemmelighet. Stort display og klare tall;
 • enkelhet, lakonisk design.

Ulemper:

 • produsenten hevder at skalaene med en følsomhet på opptil 100 gram, men faktisk mer (opptil 500 gram).

Scarlett SC-BS33E060 vekter er enkle, uten bjeller og fløyter. Du kan ta det hvis du ikke trenger flere funksjoner. Hvis du trenger en modell med høyere målegrense, kan du velge Scarlett SC-BS33E051 til samme pris.

Marta MT-1677 italienske fliser

Marta MT-1677 italienske fliser

Pris - 710 rubler. Maksimal belastning er 180 kg, som er mer enn Scarlett SC-BS33E060. Glassplattform i blått. Vekter er utstyrt med automatisk på / av-bryter, batteriladningsindikator. Det er en overbelastningsindikator.

Fordeler:

 • stemmefunksjon (du kan slå den av);
 • 1 års garanti. Garantiperioden er gitt av produsenten. I henhold til kundevurderinger fungerer skalaene jevnt i 5 år.

Ulempe:

 • For de mest nøyaktige målingene må balansen plasseres på et fast, jevnt underlag. Ifølge brukeranmeldelser, på linoleum, vil vekten vises med feil.

Enkel modell, billig, med lakonisk design og stemmefunksjon. For eksempel koster Tefal PP1140 Classic Blossom Silver med nesten samme funksjonalitet en tredjedel mer.

Tefal PP1140 Classic Blossom Silverс

Tefal PP1140 Classic Blossom Silverс

Sammenlignet med Marta MT-1677 italienske fliser er den maksimale målegrensen her 160 kg. Måle nøyaktighet på 0,1 kg garanterer nøyaktige målinger. Den lille størrelsen og sølvfargede fargen på glassplattformen gjenspeiles i populariteten til badevekt.

Fordeler:

 • nøyaktighet av målingene. Kjøpere bemerker det nesten fullstendige fraværet av feil;
 • design. Ifølge vurderinger er "levende" skalaer vakrere enn på bildet.

Ulemper:

 • siden enheten har en glassplattform, er det nødvendig å veie deg i tynne sokker. Spor forblir fra bare føtter, som fjernes med en myk klut.

Gitt mangelen på avansert funksjonalitet er prisen på Tefal PP1140 Classic Blossom Silver gulvvektorer for høy. For eksempel koster Scarlett SC-BS33E060-modellen med et lignende sett med grunnleggende funksjoner 400 rubler mindre.

Xiaomi Mi Smart Scale 2

Xiaomi Mi Smart Scale 2

Pris - 1500 rubler. Maksimal belastning her forblir innenfor 150 kg. Sammenlignet med Scarlett SC-BS33E060 er målenøyaktigheten 0,05 kg. I tillegg til standardfunksjoner inkluderer funksjonaliteten Bluetooth-synkronisering. Kompakt størrelse, drevet av AA-batterier.

Fordeler:

 • vis bakgrunnsbelysning. Lysstyrken endres avhengig av belysningsnivået i rommet;
 • synkronisering via Bluetooth. Hver veiing gjenspeiles i applikasjonen på en enkelt graf;
 • datautgang - i kilo eller pund;
 • diagnostikk. Indikatorer vises, anbefalinger er gitt.

Ulemper:

 • undervisning på kinesisk. Å søke etter informasjon i nettverket er fortsatt en løsning;
 • behovet for tilpasning. Det er viktig å umiddelbart synkronisere skalaen med smarttelefonen din, siden standard vektenhet er det kinesiske pundet;
 • målenøyaktigheten avhenger av overflaten som balansen er plassert på. Dette er en funksjon av arbeidet til slike husholdningsapparater.

Xiaomi Mi Smart Scale 2-modellen passer for alle som bryr seg om helsen sin. Funksjonaliteten, i tillegg til vanlig veiing, inkluderer diagnostikk. Prisen i forhold til Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 forblir på et mer attraktivt nivå.

REDMOND RS-750

REDMOND RS-750

Pris - 1800 rubler. Herdet glassplattform og flytende krystallskjerm gjør veiing enkel. Maksimumsgrensen er 180 kg, som er høyere enn i Xiaomi Mi Smart Scale 2. Parametrene blir vurdert av 4 høysensitive sensorer.

Fordeler:

 • vekten fungerer uten batterier på grunn av mekanisk kraftproduksjon;
 • nøyaktighet av målingene. Brukere markerer nøyaktigheten "til gram";
 • taktile opplevelser. Subjektivt er det en glede å bli med på plattformen.

Ulemper:

 • skjerm uten bakgrunnsbelysning;
 • støy når du spiller ladning. Signalet er ganske høyt.

Modellen er ikke utstyrt med avansert funksjonalitet, og hvis tilgjengeligheten av diagnostikk forblir grunnleggende, er det en grunn til å ta Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 til en lignende pris.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Pris - 1900 rubler. Maksimal belastningsgrense forblir den samme som for Xiaomi Mi Smart Scale 2, 150 kg. Plattformen er laget av metall og plast. Avansert funksjonalitet. Bestemmelse av andelen vann, fett og muskelvev. I tillegg måler skalaen kroppsmasseindeksen, massefraksjonen av beinvev.

Fordeler:

 • hukommelse. Opptil 16 brukere kan angis;
 • synkronisering via Bluetooth. Hver veiing er plottet inn i applikasjonen for å vurdere dynamikken;
 • justere lysstyrken på display-LED-ene, avhengig av belysningsgraden i rommet.

Ulempe:

 • unøyaktighet av målingene. Ifølge brukeranmeldelser, sammenlignet med profesjonelle skalaer, er Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 "feil" med 300-500 g oppover.

Prisen på modell 2 er litt høyere enn Xiaomi Mi Smart Scale 2, men funksjonaliteten er mye bredere her.

Beurer PS 240 Soft Grip

Beurer PS 240 Soft Grip

Pris - 2300 rubler. Målegrensen her er begrenset til 180 kg, som er betydelig høyere enn HUAWEI AH100 Body Fat Scale WH. Veidata vises i kilogram med en nøyaktighet på 0,05 kg. Plattformen er laget av slitesterkt metall. I tillegg har modellen en automatisk på / av-funksjon.

Fordeler:

 • gummibelegg på plattformen - hyggelig å bli;
 • lysende display-symboler;
 • lav plattform, nesten plan med gulvet.

Ulempe:

 • balansen må plasseres på en perfekt flat og solid overflate.

Det er ingen utvidet funksjonalitet her, så jeg synes prisen er for høy. Til sammenligning: Picooc Mini BK med full diagnostikk kan tas til en lignende pris.

HUAWEI AH100 kroppsfettskala WH

HUAWEI AH100 kroppsfettskala WH

Pris - 3000 rubler. Maksimumsgrense for enheten er 150 kg, som i Xiaomi Mi Body Composition Scale 2. Smart funksjonalitet: du kan veie deg selv, bestemme innholdet av proteiner, fettvev, måle stoffskiftet. Bluetooth-synkronisering med datainngang.

Fordeler:

 • ikke behov for å installere et ekstra program;
 • det er en vekkerklokke. Snarere en veiingspåminnelse. Passer for alle som passer på helsen.

Ulemper:

 • ingen batterier inkludert;
 • enheten reflekterer data på 8 indikatorer uten å gi anbefalinger.

Prisen på modellen ser ut til å være urimelig høy. For eksempel koster Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 med nesten samme funksjonalitet halvparten av prisen.

Picooc Mini WH

Picooc Mini WH

Pris - 3000 rubler. Picooc Mini BK er tilgjengelig i hvitt og svart. Maksimal belastning her er lik HUAWEI AH100 kroppsfettskala WH - 150 kg, men målenøyaktigheten er litt lavere - 0,1 kg.Den kompakte plattformen i metall og glass gleder seg med sin lakoniske design. I tillegg kan du bestemme metabolsk hastighet, kroppstype og biologisk alder.

Fordeler:

 • etter veiing kan du bestemme muligheten for å sette et mål og hvordan du kan oppnå det;
 • synkronisering via Bluetooth;
 • vis bakgrunnsbelysning.

Ulempe:

 • for personer med store føtter, velg en modell med en større plattform.

Den lakoniske designen og den avanserte diagnostiske funksjonaliteten gjør Picooc Mini WH veldig populær. Til sammenligning: Picooc S3 Lite med nesten de samme funksjonene koster dobbelt så mye.

REDMOND SkyBalance 740S

REDMOND SkyBalance 740S

Plattformen er laget av metall og glass, noe som gir den ekstra styrke. Maksimal belastning - 150 kg. Til sammenligning: dette tallet for REDMOND RS-750-modellen er 180 kg. I tillegg til å bestemme kroppsvekt, ved hjelp av REDMOND SkyBalance 740S, kan du finne ut massefraksjonen av beinvev, kroppens natur og bestemme andelen vann. Enheten har en ekstra målemodus for idrettsutøvere.

Fordeler:

 • synkronisering via Wi-Fi;
 • nøyaktig veiing. Alle kjøpere var fornøyde.

Ulemper:

heller funksjonene til driften: du må ta ut batteriene mens enheten ikke er i bruk;

kjøpere klager over at appen bare kan spore vektendringer.

Gulvvekter REDMOND SkyBalance 740S, gitt funksjonaliteten, er egnet for husholdning og profesjonell bruk. Prisen på modellen holder seg på et tilstrekkelig nivå. Til sammenligning: Garmin Index sort er tre ganger dyrere.

Tanita BC-730 WH

Tanita BC-730 WH

Pris - 4000 rubler. Tilstedeværelsen av funksjonene "Idrettsutøver" og "Gjest" tillater bruk av enheten både hjemme og i treningsstudioet. Maksimal belastning forblir den samme som HUAWEI AH100 kroppsfettvekt WH - 150 kg. Det samme kan sies om målenøyaktigheten - 0,1 kg. Innebygd minne kan spore veien til 5 brukere. Plattformmaterialer er metall og plast.

Fordeler:

 • bestemmer standardparametere, fysisk type, muskelmasseindeks og biologisk alder;
 • anbefalinger for det daglige kostholdet.

Ulemper:

 • liten plattformstørrelse. Produsenten forsikrer at det viktigste er å stille hælen nøyaktig, og "hengende" tær påvirker ikke nøyaktigheten til målingene;
 • det er ingen instruksjon på russisk. Ifølge vurderinger er selv grunnleggende engelsk nok til å finne ut av det.

Tanita BC-730 WH-modellen gleder seg med design og funksjonalitet. Men prisen er ganske høy. For eksempel koster Picooc Mini WH, med nesten de samme funksjonene, 1000 rubler mindre.

Picooc S3 Lite

Picooc S3 Lite

Pris - 6500 rubler. Maksimal belastning på 150 kg og målenøyaktigheten på 0,1 kg er lik Xiaomi Mi Smart Scale 2. Gulvapparatet bestemmer i tillegg prosentandelen væske, fettvev, muskler og beinmasse. Funksjonaliteten inkluderer memorisering av et ubegrenset antall brukere. All data lagres på telefonen og i produsentens skytjeneste.

Fordeler:

 • synkronisering med PC / telefon / Wi-Fi;
 • 12 måleparametere;
 • anbefalinger for daglig kosthold og normalisering av kroppsparametere;
 • gummierte ben;
 • regnskap for etnisitet.

Ulemper:

 • noen brukere bemerker vanskeligheter med å koble til via Wi-Fi;
 • nøye innstilling er nødvendig.

Med tanke på 12 beregninger og tilleggsanbefalinger, er muligheten til å legge inn data for et ubegrenset antall brukere, Picooc S3 Lite baderomsvekt, selv til en høy pris, fortsatt et praktisk kjøp for hjemmebruk eller profesjonell bruk.

Når du velger en enhet, er det viktig å forstå formålet med bruken. Hvis du bare kontrollerer kroppsvekt, vil budsjettprøver med standardfunksjoner gjøre, og for en fullverdig diagnose av kroppen med anbefalinger, er det fornuftig å ta en modell med utvidet funksjonalitet.

38543 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner