hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Oversikt over Philips brødmaskinserie

Oversikt over Philips brødmaskinserie

Lukten av nybakte kaker i huset tilfører alltid kos og varme. Og lukten av brød er kanskje den mest spesielle lukten som gir appetitt, selv når en person er mett. Men hvem baker det alene hjemme nå? Tross alt er det raskere og enklere å kjøpe i supermarkedet. Men igjen, tilbake til det faktum at tilstedeværelsen av hjemmelagde bakverk gir en spesiell familiær atmosfære. I tillegg, bakt hjemme, vil det være nøyaktig fra kvalitetsproduktene du har testet.

For å alltid ha ferskt brød i huset og bruke et minimum av innsats, kan du kjøpe en brødmaker. Hun vil gjøre alt for deg. I dag produserer mange selskaper denne teknikken. Det gjenstår å velge et merke du stoler på.

Blant de populære firmaene som er kjent for gode anmeldelser, er Philips. Vi foreslår å se nærmere på funksjonene og egenskapene til utstyret til dette selskapet.

Fordeler og funksjoner fra Philips brødprodusenter

Philips er et merke som lenge og fortjent har presentert seg som pålitelig utstyr av høy kvalitet. Når det gjelder funksjonalitet, følger modellene av alle produktene den nyeste teknologien og er derfor i trend, sammen med nye produkter.

Brødprodusentene av dette merket har fått et godt rykte. Til tross for sin produktive og edle funksjon er denne typen teknologi tilbøyelig til å brytes ofte hvis produktet har dårlig kvalitet.

Philips brødprodusenter selv er kjent for følgende funksjoner og fordeler:

 1. Laget av komponenter av god kvalitet og godt bygget.
 2. Selve enheten er utstyrt med gummierte fotstøtter, som ikke gir en sjanse til å skyve og banke på bordplaten fra vibrasjoner på tidspunktet for elting av deigen.
 3. Det er preget av rask oppstart. Etter at vi har slått på enheten, begynner prosessen med å elte deigen med en gang. Dette er også en funksjon som bør tas i betraktning når du tilbereder mat. Siden alle ingrediensene må ha riktig temperatur for å tilberede deigen, bør du passe på at de slår nøyaktig ved romtemperatur når du legger dem i enheten.
 4. Alle modeller er utstyrt med en rekke programmer og moduser som lar deg bake forskjellige typer brød. Enheten er klar til å bake bakverk etter eget valg med både gjær og usyret deig, slik at du kan bake både det vanlige brødet og Borodino. Du kan også bake bakevarer, muffins og lignende. Om nødvendig er enhetene programmert til å bake glutenfrie bakevarer.
 5. Et trekk ved denne teknikken er relaterte funksjoner, som å lage yoghurt, syltetøy, konserver. Yoghurten er den samme som laget i en spesiell yoghurtmaker. Du må imidlertid være enig, hva er ekstrautstyret som tar plass på kjøkkenet. Derfor er det en vellykket kombinasjon av flere funksjoner i en enhet.

Hvis vi snakker om syltetøy, viser det seg å være rett og slett fantastisk i smak og konsistens. Brenner ikke og sparer mye tid.

Se også - Velge en god brødmaker for hjemmet ditt

Topp 3 beste modeller

Hvis dette selskapet også fortjener din oppmerksomhet, og du måtte velge blant modellene, foreslår vi at du vurderer vurderingen til de beste Philips-brødprodusentene.

Philips HD9016

En fantastisk modell for hjemmebruk, som er gjennomsnittlig i verdi. Som alle andre har den komponenter av god kvalitet og feilfri montering. Avgir ikke plastlukt under drift. Det er preget av en vakker design.

Det er kjent for sine gode kundeanmeldelser, spesielt arbeidet til yoghurtprodusenten. Den baker like godt både fullkornsbrød og gjærfri deig.

Denne modellen har en sofistikert ekspressbaksemodus, som lar deg bake i akselerert modus (mindre enn to timer). Et slikt program er også dominerende når det gjelder energisparing.

Enheten er utstyrt med en oppskriftsbok, som vil være nyttig for å tilberede en ny muffin. Det er viktig å bruke oppskrifter som er spesielle for denne brødmaskinen, for bare med de nødvendige proporsjoner vil du oppnå ønsket resultat.

Hovedfordeler:

 • Det er tolv programmer.
 • Nyttige og vellykkede oppskrifter.

Ulemper:

 • Effekten er svak (500 W).
 • Først kan enkeltmodeller avgi en plastlukt.
 • Støyende på jobben.

Philips HD9045 / 30

Denne modellen har en god og moderne design med en plastkoffert. Feir hennes overraskende stille arbeid. På den teknologiske siden blir deig-elteprosessen høyt hyllet - på et høyt nivå. Det er derfor bakevarer er smakfulle og smulete. Kunder fremhevet også funksjonen til yoghurtprodusenten som muligheten til å kombinere to utstyr i ett apparat.

Denne modellen har et gjennomtenkt grensesnitt, alt blir klart hvis du leser instruksjonene nøye.

Det er sant at funksjonaliteten har visse funksjoner:

 • Du bør kontrollere noen prosesser selv gjennom fraværet av en dispenser. For eksempel, tilsetning av tørket frukt, frø til baking bør gjøres etter et spesielt lydsignal.
 • Browningsnivået på bakervarer må også justeres.

Spesielle fordeler:

 • Stille arbeid.
 • Deilige bakverk.
 • Utvidet oppskriftsbok.

Ulemper:

 • Først avgir den en plastlukt.

Philips HD 9046/90

Førsteplassen på toppen av de beste Philips-brødprodusentene er HD 9046/90-modellen. Dette er en elegant og stilig brødmaker som har visse funksjoner.

Et spesielt vindu (luke) gjør det mulig å observere elteprosessen og kontrollere deigens konsistens. Dette lar deg legge til ingredienser i tide, om nødvendig. Kontrollknappene er veldig praktisk plassert nederst på foten.

Jeg er spesielt fornøyd med muligheten til å bake bakverk i forskjellige former (små og store), siden det er to former for 700 gr og 1000 gr.

Spesielle fordeler:

 • Mulighet for å bake brød i forskjellige størrelser.
 • Praktisk ledelse.
 • Observasjonsvindu.

Ulemper:

 • Enheten husker ikke de manuelt oppgitte oppskriftene, så de må legges inn hver neste gang.

Generelt er alle Philips-modeller preget av perfekt funksjonalitet. Ekstra funksjoner og egenskaper forenkler bare husholdningsprosesser på kjøkkenet. Med en slik assistent vil familien din alltid få et deilig rødbrød og frodige boller. Og det viktigste er at produktet tilberedes hjemme av kvalitetsprodukter du velger.

Se også:

4740 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner