hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 8 beste juicepresser under 20 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

TOPP 8 beste juicepresser under 20 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

Alle som fører en sunn livsstil har en juicepresse i hjemmet. En nyttig enhet hjelper deg med å lage cocktailer av frukt, bær og grønnsaker. Jeg studerte karakteristikkene og kundeanmeldelser og presenterte en vurdering av de beste juicepressene i 2019 verdt opptil 20 000 rubler. Hver produsent vil kunne tilby det samme settet med funksjoner for dette beløpet, men du må vurdere om bare å trykke frukten er nok for deg, eller om du vil strimle eller gni mer.

TOPP 10 beste juicepresser med Aliexpress

De beste skruemodellene

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104 er et alternativ til dyre modeller med vertikal skrue. Den bruker teknologien med lavhastighets kaldpressing for å trekke ut juice fra alle slags frukt, grønnsaker, urter, samtidig som smaken, aromaen og alle vitaminene med sporstoffer opprettholdes. Kroppen er laget av høykvalitets stål. Effekt - 240 W, i stand til å opprettholde kontinuerlig drift i 30 minutter. Volumet på juicetanken er 1 liter, i tillegg til kaketanken. Maksimalt antall omdreininger per minutt 70. Funksjoner for automatisk utkasting av masse, system "drop-stop", beskyttelse mot overoppheting og utilsiktet aktivering.

Pris - 10 800 rubler.

Fordeler:

 1. Bred hals.
 2. Omvendt.
 3. Metallgitter.
 4. Effektiv utvinning, tørr kake.
 5. Grei makt.
 6. Lavt støynivå.

Ulemper:

 1. Garantiperioden er bare 1 år.

Enheten klemmer juice fra alle produkter, til og med seige, fibrøse. Temperaturen på det ferdige produktet stiger ikke i forhold til råvaren, noe som har en positiv effekt på smaken. Ekstraksjonen er effektiv, kaken er tørr å ta på, utbyttet av det ferdige produktet er gjennomgående høyt. Rengjøringsbørsten gjør jobben sin veldig bra.

Se også - De 5 beste Kitfort juicepressene i 2019

REDMOND RJ-912S

REDMOND RJ-912S

Vet hvordan du skal presse juice fra forskjellige grønnsaker og frukt (inkludert granateple), hugge, gni mat. Praktisk berøringspanel på enhetens kropp for rask modusbytte. Plasthus. Maksimal effekt er 580 W, som er mer enn Kitfort KT-1104. Tankens volum er 1 liter, for kake - 0,7 liter, noe som er mindre enn for ovennevnte modell. 9 automatiske programmer, hver med en forhåndsinnstilt optimal skruehastighet, egnet for å klemme eller male en bestemt type mat. Ekstra funksjoner - revers, "Drop-stop", selvrensende. Sikker bruk.

Pris - 9900 r.

Fordeler:

 1. Selvrensende funksjon.
 2. Lavt energiforbruk.
 3. Klarer seg tøff, fiberholdig mat.

Ulemper:

 1. Ubehagelig bredhalsenhet.
 2. Utilstrekkelig juiceutbytte.
 3. Liten garantiperiode.

Modellen er praktisk å bruke: montering / demontering er rask, filteret er enkelt å rengjøre, det er selvrensende og anti-dryppfunksjoner. En bred hals med dette grepet og halsdesignet virket som en tvilsom idé for meg. Upraktisk, full av forstyrrelser under spinning. Gjennomsnittlig produktutbytte i gram er lav. Men enheten takler tøffe, fibrøse grønnsaker eller frukt. Ekstra funksjoner (shredder, rivjern) viser seg perfekt. Det er vanligvis vanskelig å lagre deler av enheten, men det er en glede å bruke et slikt verktøy.

Se også - 10 beste juicepresser under 5000 rubler i henhold til kundeanmeldelser

Steba E400

Steba E400

Klemmer lett frukt, grønnsaker, urter og poteter. Kroppen er laget av stål. Maksimal effekt er 400 watt. Volumet på tanken ligner bollen til kake - 1 liter. Drop-stop, revers, beskyttelse mot overoppheting, automatisk masseutkast. Steba E 400 har ikke automatiske programmer, den kan ikke makulere produkter, i motsetning til REDMOND RJ-912S.

Pris - 13800 rubler.

Fordeler:

 1. Overopphetingsbeskyttelse.
 2. Lavt støynivå.
 3. gummierte føtter for mindre glid.

Ulemper:

 1. Lite sett med funksjoner.
 2. Overbelastning.

Steba E 400 er praktisk til hverdagsbruk, kan demonteres uten problemer og vasker perfekt. gummierte føtter gir stabilitet når du arbeider. Den store størrelsen på nakken lar deg legge stor frukt, saften fra den er veldig velsmakende. Men funksjonssettet er lite, i motsetning til konkurrentene. Overbelastning. For disse pengene kan du finne utstyr med et stort sett med funksjoner.

Se også - 11 beste sneglesaftpressere ifølge kundeanmeldelser

Mirandi J-100

Mirandi J-100

En juicepresse med robust design, bred lastemunn, behagelig berøringskontroll. Funksjonen til modellen er et sett med programmer for å lage juice av myke og harde grønnsaker og frukt. Du kan lage multivitaminshakes, peanøttmelk og til og med presse friske urter. Kroppen er laget av plast, kraften er 200 W. Volumet på tankene til juice og kake er 1 liter. Det er funksjoner med revers, automatisk rengjøring, du kan kjøpe tilleggsutstyr og hugge, gni mat. Les mer i anmeldelsen Mirandi J-100.

Pris - 19 000 rubler.

Fordeler:

 1. Stor funksjonalitet.
 2. Stor munn for frukt og grønnsaker.
 3. Enkel å bruke og demontere.
 4. Berøringspanel, stilig design.

Ulemper:

 1. Høy pris.
 2. Ekstra vedlegg må kjøpes separat.

Mirandi J-100 er en italiensk juicer av høy kvalitet med et bredt spekter av funksjoner som Steba E400, Kitfort KT-1104, til og med REDMOND RJ-912S ikke har. For å dra nytte av de ekstra funksjonene, må du kjøpe vedlegg (selges separat), noe som er frustrerende gitt prisen. Teknikken er enkel å bruke, demontere, vaske. Prisen er høyere enn konkurrentene, men verdt det. Dette er leder for min vurdering.

Se også - Gjennomgang av Mirandi J-60 skruejuicer

Beste sentrifugalmodeller

Philips HR1922 Avance Collection

Philips HR1922 Avance Collection

Metallkropp med plastinnlegg. Maksimal effekt er 1200 W. To hastighetsmodi styrt av en praktisk dreiebryter. Volumet av juice for juice er 1 l, for kake - 2,1 l. Funksjoner "turbo", "Drop-stop", regulering av mengden masse, hurtigrengjøringsteknologi. Sklisikre ben gir stabil fiksering av enheten på bordflaten.

Pris - 12.500 rubler.

Fordeler:

 1. Brukervennlighet.
 2. Rask rengjøringsteknologi.
 3. Teknologien for å justere mengden masse.
 4. Lavt støynivå.

Ulemper:

 1. Varmer opp merkbart med maksimal effekt.
 2. Dyrt.

Dette er en høykvalitets, brukervennlig juicer. Funksjonssettet inkluderer alt du trenger for å lage deilig juice. Men hvis du setter det høyeste effektnivået for harde frukter, vil det merkes opp varsomt, noe som vil føre til rask slitasje.

Se også - 6 beste Philips saftpressere

Bosch MES4010

Bosch MES4010

En billig allsidig juicepresse fra husholdningsgiganten Bosch. Enkel å betjene, romslig. Effekt - 1200 W, har 3 hastigheter, kan behandle store mengder produkter. Dette indikeres av de store reservoarene for juice og kake - 1,5 og 3 liter. Beholderne er separate og lettere å rengjøre. Kroppsmateriale - stål. Beskyttelse mot utilsiktet aktivering, funksjon av automatisk utkasting av masse, system "Drop-stop", skumutskiller, beskyttelse mot utilsiktet aktivering.

Pris - 10 000 rubler.

Fordeler:

 1. Stilig kofferdesign.
 2. Utmerket juice ekstraksjon.
 3. Stor kraft.
 4. Pålitelighet.

Ulemper:

 1. Vanskelig å rengjøre på grunn av størrelsen på saken.
 2. Ben slites veldig fort.
 3. Veldig støyende arbeid.

Bosch MES4010 er en pålitelig juicepressemaskin med høy effekt, en voluminøs juicebeholder. Det er lett å demontere, men det er ikke veldig praktisk å vaske det på grunn av størrelsen Når du arbeider, kan det lage støy, vibrere, noe som forårsaker ubehag.Det koster mindre enn konkurrenten Philips HR1922 Avance Collection.

Se også - 9 beste sitruspressere ifølge kundeanmeldelser

Panasonic MJ-DJ31

Panasonic MJ-DJ31

Kropp i rustfritt stål. Effekt - 800 W. Juice er rask, enkel, to-trinns kontroll lar deg justere kraften avhengig av ingrediensene. Den utskiftbare blenderkrukken og møllen gjør juicepressen til en 3-i-1-enhet. Du kan tilsette sunn fiber til cocktailer ved å tilsette fruktskinn og tøffe grønnsakskjerner. Møllen lar deg nyte den rike smaken på kaffe fra nykvernede bønner. Kontinuerlig arbeid er begrenset: krever et minutts hvile etter et minutts arbeid. Kapasitet for å samle juice - 1,5 liter, for kake - 2 liter. Utstyrt med et "Drop-stop" system, automatisk masseutkast, skumutskiller, beskyttelse mot utilsiktet aktivering.

Pris - 15300 r.

Fordeler:

 1. Kaffekvern, blendermoduler.
 2. God byggekvalitet.
 3. Lett å bruke.

Ulemper:

 1. Bør slås av etter 1 minutt med kontinuerlig drift.
 2. Kaken stikker og samles på toppdekselet.
 3. Tynt rivjern, vasket i veldig lang tid.

Panasonic MJ-DJ31 er en moderne juicer med ekstra kaffekvern og blender-moduler. Bosch MES4010, Philips HR1922 Avance Collection har ikke slike evner. Men under drift må enheten slås av med jevne mellomrom; det er heller ikke lett å vaske den etter å ha laget juice. Prisen er over gjennomsnittet. Det kan være bedre å begrense deg til påliteligheten og enkelheten til modellene ovenfor.

Se også - De 5 beste Panasonic juicepressene i 2019

TOPP 10 beste juicepresser med Aliexpress

Kenwood JE850

Kenwood JE850

Fin solid aluminiumsmodell med 5 års produsentgaranti, men imponerende generelt. Den fester seg veldig godt til overflaten, tåler store mengder mat i lang tid med en effekt på 1500 W. Den er nesten 2 ganger kraftigere enn konkurrenten Panasonic MJ-DJ31. Beholderen for å samle juice er 1,5 liter, for kake - 3 liter. Generelt rengjøringssystem APEX, doseringsventil med anti-dryppsystem, automatisk masseutkast, beskyttelse mot innkobling, skumutskiller. Dimensjoner - 400х210х360 mm.

Pris - 17 000 rubler.

Fordeler:

 1. Stor kraft.
 2. Lett å bruke.
 3. Lett å rengjøre.
 4. Stabilitet.
 5. Garantien er 5 år.

Ulemper:

 1. Høy pris.
 2. Kaken fester seg til beholderen.
 3. Klumpete.

Kenwood JE850 er en kraftig, pålitelig og effektiv juicer. Det vil ta mye plass på kjøkkenet, men det vil håndtere enhver jobb du gir den. Dette er den dyreste juicepressen i rangeringen, men ikke den mest funksjonelle.

Se også - Velge en god juicer med to skruer til hjemmet ditt

3161 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner