hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 7 beste Tefal støvsugere i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 7 beste Tefal støvsugere i henhold til kundeanmeldelser

Tefals reklame-slagord hevder at selskapet tenker på oss, på forbrukerne. La oss sjekke denne uttalelsen på eksemplet med støvsugere. Tefal tilbyr tradisjonell rengjøringsteknologi for ledninger og slanger, trådløse vertikale støvsugere og roboter. For å gjøre det lettere å velge, vil vi vurdere tradisjonelle modeller i forskjellige prissegmenter. Vi analyserer støvsugere som fungerer uten å være bundet til et stikkontakt separat.

TOPP-5 i prissegmentet opp til 10 tusen rubler

Den inneholder både støvsugere med pose og fint filter og poseløse modeller med syklonfilter.

Tefal TY6543RH

Tefal TY6543RH

Denne enheten ble rangert som en billig, frittstående daglig rengjøringsenhet. En oppreist støvsuger kan ikke fungere som en fullverdig erstatning for en kablet, så du bør ikke forvente mirakler fra den når det gjelder kraft og sugekraft. Hensikten er å samle støv og rusk fra et glatt gulv på et kjøkken, bad eller gang. Du kan ikke rense teppet eller sofaen. Hovedtrekk:

 • syklonfilter, bollekapasitet for oppsamling av avfall 0,65 liter;
 • vertikal parkering, montert høyde 109 cm;
 • litium-ion-batteri;
 • autonomt arbeid opptil en halv time;
 • full ladetid 5 timer.

Til tross for de beskjedne dimensjonene på 22x26 cm gir støvsugeren en lyd på 80 dB. Penselbelysning er en hyggelig bonus, og brukere sier at denne funksjonen er mest effektiv i mørket, hvert støvflekk er synlig.

Tefal TW3931

Tefal TW3931 og Tefal TW3999

Den store likheten mellom disse modellene tillot oss å analysere dem sammen. Begge enhetene er designet for renseri, og samler støv i poser med et volum på 3 liter. Hver av dem er utstyrt med en indikator på at søpla er full. På / av-knappen kan trykkes med foten, noe som er et pluss for ergonomi, den lave vekten på 3,68 kg er også en fordel, men kraftregulatoren på kroppen er et minus for enkelhets skyld. HEPA11-filteret er ansvarlig for rensligheten av den utgående luftstrømmen. Effekten på 0,75 kW bidrar til energibesparelser, og kompaktiteten og den loddrette parkeringsplassen gjør at du kan tildele plass til å lagre enheten, selv i en studioleilighet.

Den nedre prisgrensen er omtrent den samme. Prisene for TW3931 starter på 5198 rubler. Startkostnaden for TW3999 er lavere, 5095 rubler, til tross for det mer interessante settet med børster. Prisutvalget er interessant: i henhold til den første modellen som vurderes, er den maksimale kostnaden 6 000 rubler, for den andre i noen butikker spør de 10 000 rubler.

Forskjellene mellom modellene gjenspeiles i tabellen.

Parametere TW3931 TW3999
Støy dB 79 75
ledningslengde m. 6,2 6,0
utstyr gulv / teppe; møbler, kombinert gulv / teppe, for parkett, turboladet mini, møbler, kombinert og utvidet, fleksibelt spor

Kjøperne sier at begge modellene er ganske stille, spesielt når de ikke brukes med maksimal effekt. Filtrering av høy kvalitet, ren luft ved utløpet. Det store volumet på avfallsbeholderen varer lenge, selv om noen brukere ikke finner engangserstatningsposer på salg. Ulempene inkluderer billig plasthus og lav slangemobilitet i kontakten. Ofte er det klager på utilstrekkelig lengde på nettverkskabelen.

Tefal TW3731RA

Tefal TW3731RA

En budsjettversjon av en syklonstøvsuger med et ekstra fint filter. Det er ikke nødvendig å kjøpe støvposer.Støvbeholderens volum er 1,5 liter. Enheten er designet for renseri. Prisutvalget i butikkene er fra 6310 til 9990 rubler. Den lave prisen innebærer et sett med de enkleste funksjonene, men en indikasjon på fylligheten av avfallsbeholderen er til stede. Med en effekt på 0,75 kW avgir støvsugeren en lyd på 79 dB. Teleskoprør, men utvalg av dyser er ganske beskjedent:

 • for gulv og teppe;
 • møbler;
 • sprekk.

Enheten veier bare 3,8 kg, men den kan bare parkeres horisontalt. For enkelhets skyld er det muligheten for en fotbryter på og av.

Kjøpere bemerker at røret ikke er tilstrekkelig og den lave påliteligheten av feste med slangen, det er ingen sperre. Det er vanskeligheter med å rulle opp strømledningen. Brukerne er fornøyde med rengjøringskraften og kvaliteten og anbefaler hyppig rengjøring av finfilteret.

Tefal TW3786RA

Tefal TW3786RA

Dyreste i kategorien. Prisklasse i nettbutikker fra 7190. Serverer for renseri, utstyrt med et syklonfilter og fin rengjøring. Støvoppsamler med en kapasitet på 1,5 liter. Teleskoprør, settet inneholder børster:

 • turbo;
 • for gulv og teppe;
 • for parkett;
 • møbler;
 • sprekk.

Med en enhetseffekt på 0,75 kW produserer den lyd med et volum på 79 dB. Støvsugeren er lett nok til kun 3,8 kg. Lengden på strømledningen er 6,2 meter. En upraktisk effektregulator kan skrives som et minus på enheten, denne løsningen forringer ergonomien ved rengjøring.

ulemper

 • den store størrelsen på den spaltede dysen begrenser tilgangen til smale åpninger og under lave møbler;
 • liten størrelse på turbinebørsten;
 • utilstrekkelig slangelengde
 • mangel på sperre i krysset mellom rør og slange.

Kunder elsker kombinasjonen av høy effekt, kompakthet, mange tilbehør og stille drift. Konklusjon: verdien for pengene er god.

De mest interessante støvsugere som koster over 10 000 rubler

Tefal TY9079RO

Tefal TY9079RO

Og igjen, vurderingen åpnes av en vertikal trådløs autonom rengjøringsmiddel, prisen er 18 700 rubler. Ikke billig, men i sammenligning med sin billige bror har mange interessante funksjoner blitt funnet, deres tilstedeværelse skyldes økte dimensjoner. Høyden har vokst til 115 cm, bredden og dybden til henholdsvis 26 og 25 cm. La oss analysere hele settet:

 • standard børste;
 • to elektriske, for gulvet og for møbler eller vanskelig tilgjengelige steder;
 • møbeldyse;
 • sprekk.

Og kanskje den viktigste forskjellen fra billige modeller, er muligheten til å koble en liten støvsuger fra stativet og bruke den til å rengjøre bilen eller hjemmene som er vanskelig tilgjengelige.

Støvfangeren har redusert litt, 0,4 liter mot 0,45 for en billig bror. Støynivået har økt til 85 dB og rengjøringstiden er redusert til 20 minutter. Produsenten lover full ladning av litiumionbatteriet på tre timer, selv om brukerne hevder at sanntiden er nesten dobbelt så høy som oppgitt.

Av de hyggelige bonusene - belysning av rengjøringsområdet og muligheten til å henge enheten på veggen. Ulempene inkluderer mangelen på en trekantet børste, som er utstyrt med Tefal TY8758RH og en rekke andre modeller. Kjøpere merker støvsugerens høye kraft. Kan erstatte kablet i studioer og små leiligheter med minimalistisk design.

Tefal TW6477RA

Tefal TW6477RA

Til tross for overflod av sykloniske og vannfiltre, foretrekker ganske mange tradisjonelle støvsamlere. Argumentene er ganske tungtveiende: posen kan rett og slett kastes uten å måtte skylle og blåse nybegynnere. I denne modellen tenkte Tefal virkelig på oss, og tilbyr en veldig verdig enhet for 16, 5 tusen rubler, selv om noen nettbutikker spør 22 tusen for det. Med samme effekt på 0,75 kW reduserte støynivået til 66 dB, volumet på avfallsposen økte til 4,5 liter, og lengden på strømledningen nådde 8,4 meter. Fotbryteren er bevart, men kraftjusteringen har flyttet til håndtaket. Fint sett med tilbehør:

 • byttbar gulv / teppebørste:
 • to turbobørster av forskjellige størrelser;
 • parkett;
 • for rengjøring av polstrede møbler;
 • sprekk.

Denne støvsugeren takler også rengjøring av hytta. Kjøpere påpeker at denne støvsugeren er veldig stille sammenlignet med andre.Noen brukere bemerket enhetens store dimensjoner.

5751 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner