hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 10 beste mikrobølgeovner under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

TOPP 10 beste mikrobølgeovner under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

I segmentet av billige mikrobølgeovner på opptil 10 000 rubler gir det ingen mening å stole på et stort antall programmer. Hver produsent vil tilby nesten det samme settet for dette beløpet. Alt du trenger å gjøre er å bestemme om du er klar til å gjøre bare den automatiske oppvarmings- og avrimingsfunksjonen, eller om du trenger flere tilberedningsalternativer. Etter å ha analysert dette markedssegmentet, studert forbrukeranmeldelser, ble det samlet en vurdering for mikrobølgeovner til en verdi av opptil 10 tusen rubler i 2019.

Gorenje MMO20DEII

Gorenje MMO20DEII

Budsjettmodell - Gorenje MMO20DEII, elegant, kompakt. Laget i en farge - rustfritt stål, indre belegg - emalje. Standardvolum - 20 liter, 7 effektnivåer opp til 800 W. Kontrollen er den enkleste - trykknapp, med en dreiebryter og en liten skjerm. Det er to avrimingsmodi - etter tid og vekt. Den enkleste funksjonaliteten i denne vurderingen, men ifølge vurderinger på nettverket varmer maten raskt opp (1-2 minutter for et andre kurs), stille, som dyrere modeller.

Pris - 6000 rubler.

Fordeler:

 1. Kompakte dimensjoner.
 2. Åpnes ved håndtaket, det er mindre praktisk å åpne gjennom knappen.
 3. Ikke-merking.
 4. Montering og materialer av høy kvalitet.
 5. Tidsjustering med knapp i 30 sekunder, hver 10 sekunder kan legges til med en dreiebryter.

Ulemper:

 1. Kort strømledning.
 2. Liten funksjonalitet.
 3. Mangel på grill.
 4. Ingen luktfjerningsmodus.
 5. Fukt samler seg på veggene, noen ganger er det nødvendig å la den være åpen i et par minutter.
 6. Piper høyt 4 ganger (noen er et pluss, og noen er minus).

Ikke noe ekstra. Når du kjøper denne modellen, betaler du ikke for mye for merkevaren eller unødvendige tilleggsalternativer, du får forventet kvalitet og funksjonalitet du vil bruke. 96% av kjøperne anbefaler produktet. Hvis du er vant til å lage mat i mikrobølgeovnen, bør du nekte å kjøpe.

Se også - 7 av de beste Gorenje-mikrobølgene

Sharp R-6852RK

Sharp R-6852RK

Mikrobølgeovn fra Sharp R-6852RK i stilig svart farge med et volum på 20 liter. Hovedforskjellen fra Gorenje er 1000 W grillfunksjon og den elektroniske Tact & Dial-kontrollen. Knappene blir ikke tette av rusk. Det er ikke flere forskjeller, kraften er den samme som den forrige, åpnes med et håndtak, et standard sett med alternativer.

Pris - 6000 rubler.

Fordeler:

 1. Svart farge og design, for noen kjøkken kan dette være en avgjørende faktor for valg.
 2. 3 driftsmodi (mikrobølgeovn, grill, mikrobølgeovn + grill).
 3. Timer.
 4. Elektroniske knapper er ikke tilstoppet med rusk.
 5. Kompakt størrelse, tilstrekkelig volum.

Ulemper:

 1. Rotasjonsbryteren fungerer ikke under tilberedningen: under tilberedningen kan du ikke legge til eller redusere tiden med den manuelle bryteren.

Det er så få ulemper, siden det nesten ikke er noen anmeldelser på nettet. Sharp er et populært kinesisk merke, men ikke i denne nisje. Hvis det er viktig å grille, anbefaler jeg det absolutt. Men ifølge vurderinger vil jeg råde deg til å velge Gorenje MMO20DEI eller Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW. Hotpoint også med en grill og en pris på 6000 rubler.

Se også - 10 beste mikrobølgeovner under 6000 rubler ifølge kundeanmeldelser

Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2

Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2

Modellen Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2 fra den verdensberømte og anerkjente produsenten av husholdningsapparater er laget i hvit farge, det indre belegget er Smart Clean-emalje. Arbeidskammerets nyttige volum er 20 liter. Mikrobølgeeffekten er 700 W, i motsetning til tidligere modeller er grilltypen kvarts, og effekten er 800 W, som er lavere enn Sharp R-6852RK. Har 3 avrimingsmodi. Døren åpnes med et håndtak. Modellbredde - 442 mm, høyde - 260 mm, dybde - 355 mm. Vekten er 10,5 kg.

Fordeler:

 1. Tilstedeværelsen av en grill.
 2. 3 autoprogrammer for matlaging.
 3. Settet inkluderer grillrist.
 4. Luftingsfunksjon.

Ulemper:

 1. Mikrobølgeovn og grill med lav effekt.
 2. Ventilasjonsfunksjonen slås ikke av automatisk.

Ved å velge denne modellen selv, vil du motta et standard sett med funksjoner med en liten strømgrill, men en verdensberømt produsent. Jeg anbefaler å kjøpe den hvis merkevare og byggekvalitet er viktig.

Pris - 5999 rubler.

Se også - 8 beste Hotpoint-Ariston mikrobølger

Candy CMXW 22 DW

Candy CMXW 22 DW

Candy CMXW 22 DW mikrobølgeovn skiller seg fra konkurrentene i det nyttige volumet til arbeidskammeret, som er 22 liter, ikke 20. Det indre belegget i kammeret er emalje. Mikrobølgeeffekten er 800 watt. Det er funksjoner av avriming, automatisk avriming, automatisk tilberedning, timer. Døren åpnes med et håndtak.

Fordeler:

 1. Stort volum av arbeidskammeret.
 2. Settet inneholder en dampskål.

Ulemper:

 1. Mangel på grill.
 2. Stor vekt.
 3. Dimensjoner.

Denne teknikken er ikke egnet for alle på grunn av størrelsen: de er litt større enn prøvene fra andre produsenter. Det er ingen grill - dette er et stort minus. Pris - 6000 r. Men det er bedre å vurdere utstyr fra andre produsenter som tilbyr et større sett med funksjoner for de samme pengene.

Se også - Candy CMXG20DW mikrobølgeovn gjennomgang

Panasonic NN-GT352W

Panasonic NN-GT352W

Panasonic NN-GT352W mikrobølgeovn har et enda større arbeidskammervolum - 23 liter. Innvendig belegg - varmebestandig emalje. Mikrobølgeeffekten er 800 W, grilltypen er kvarts, effekten er 1000 W. Det er funksjoner for automatisk tilberedning, automatisk oppvarming, rask avriming. Døren åpnes med et håndtak.

Fordeler:

 1. Stort volum av arbeidskammeret.
 2. Slitesterk indre fôr.
 3. Rask avriming.

Ulemper:

 1. Økte dimensjoner.
 2. Stor vekt.
 3. Døren rasler når den åpnes.

Mikrobølgeovnen er ganske stor, men de er begrunnet med det eksisterende settet med funksjoner. I motsetning til konkurrentene er prisen 7600 rubler, som er 1500 rubler. dyrere. Men den samme funksjonaliteten er tilgjengelig fra andre produsenter, men for mindre penger. Utforsk andre vurderingsmodeller: de er ikke verre, men billigere.

Se også - 5 beste Panasonic mikrobølgeovner

BBK 23MWC-982S / SB-M

BBK 23MWC-982S SB-M

Mikrobølgeovn BBK 23MWC-982S / SB-M med et stort arbeidskammervolum - 23 liter. Mikrobølgeeffekten er mer enn for de fleste konkurrenter og er 900 watt. Grilltypen er et varmeelement, kraften er 950 W. Innvendig belegg - emaljert stål. 9 automatiske tilberedningsprogrammer, automatisk avriming, automatisk oppvarming. Administrasjon - på grunn av berøringspanelet, som er praktisk for den gjennomsnittlige brukeren. Det er en forskjell fra utstyr fra andre produsenter: BBK har utstyrt ovnen med funksjoner for rengjøring av damp og luktfjerning. Døren åpnes med et håndtak.

Fordeler:

 1. God kraft.
 2. Pekeplate.
 3. Damprensingsfunksjon.

Ulemper:

 1. Stor vekt på mikrobølgeovnen.
 2. Grillkraften er middels.

Denne modellen er en av de beste i denne vurderingen når det gjelder "funksjonssett - pris". Pris - 7800 r. En god mikrobølgeovn med mange funksjoner til en rimelig pris.

Se også - 6 beste BBK mikrobølgeovner

Samsung GE83XR

Samsung GE83XR

Mikrobølgeovn Samsung GE83XR med et volum på 23 liter. Laget i 2 farger - svart og speil. 6 effektnivåer, maksimum - 800 W, type grill - 1100 W rørformet elektrisk varmeovn. Innvendig belegg - biokeramisk emalje. Det er automatiske tilberedningsfunksjoner, rask avriming, russisk kokk, tidsinnstilling (klokke), barnevern. Døren åpnes med en knapp.

Fordeler:

 1. Det keramiske innerbelegget gulner eller riper.
 2. Distribusjonssystem med mikrobølgeovn.
 3. LED display.
 4. Døråpningsknapp.
 5. Strømsparingsmodus.

Ulemper:

 1. Merking overflate.
 2. Høyt støynivå.
 3. Grillen kommer i veien når du rengjør ovnen.

Dette er en kraftig mikrobølgeovn av høy kvalitet. Kraften til grillen er 1100 W, noe som de fleste av konkurrentene på markedet ikke kan skryte av. Funksjonaliteten er utmerket, men støynivået som den avgir når den varmes opp skremmer potensielle kjøpere. Veldig lett tilsmusset, den må tørkes av hele tiden. Pris - 6400 r.

Se også - Topp 10 Samsung mikrobølgeovner

Midea MG820CJ7-I1

Midea MG820CJ7-I1

Midea MG820CJ7-I mikrobølgeovn har et standard arbeidskammervolum på 20 liter. 9 effektnivåer i ovnen med en maksimumsverdi på 800 W, grilltype - kvarts for 1000 W, indre belegg - Smart Clean emalje. Laget i elfenben eller svart. Det er funksjoner for tining etter vekt eller etter tid.

Fordeler:

 1. Uvanlig utseende.
 2. Ensartet oppvarming.
 3. Døråpningshåndtaket er laget av metall.

Ulemper:

 1. Dårlig byggekvalitet: ujevne delfuger.
 2. Kontrollknappene er laget av plast.

Denne ovnen har et uvanlig utseende og uvanlig farge, noe som kan være en avgjørende faktor når du velger. Når det gjelder funksjonalitet, vil den bli en verdig konkurrent til og med til Sharp R-6852RK og Gorenje MMO20DEI-modellene. Pris - 6000 r.

Se også - De 6 beste Midea-mikrobølgene i 2019

LG MW-23R35GIB

LG MW-23R35GIB

Mikrobølgeovn LG MW-23R35GIB med et arbeidskammer på 23 liter. Stativet under platespilleren har 6 roterende ben i stedet for 3 som vanlig, slik at platespilleren er mer stabil og kan lastes med mat som veier opptil 2 kg. Mikrobølgeovn - 1000 W. Vekt - 9,4 kg. Laget i svart.

Stort utvalg av automatiske programmer: 4 avrimingssykluser for inverter - kjøtt, fjærfe, fisk, brød. Åtte til - for tilberedning av frossen mat (for eksempel kjøpte ferdigretter som "oppvarmet og spist"). Det er også automatiske moduser for steking og baking, en automatisk meny med populære retter (borsjt, bokhvete grøt, hodgepodge og andre). Det finnes modus for å myke og smelte mat, til og med langsom matlaging (yoghurt) og holde fatet varmt. Døren åpnes med et håndtak.

Fordeler:

 1. God byggekvalitet.
 2. Dreieplatestøtten har 6 roterende ben.
 3. 22 moduser for automatisk tilberedning og 4 modus for automatisk avriming.
 4. Rask og jevn oppvarming eller avriming.

Ulemper:

 1. Lang ubehagelig lyd på slutten av tilberedningen.
 2. Klokka er uskarpe på skjermen. Steketimeren vises feil.

Jeg anser det som et av de beste. Hun har et rikt sett med funksjoner - hele 22 matlagingsmodi. Den er laget i en vakker svart farge, har liten størrelse og vekt, og kommer med en bok med oppskrifter på deilige retter. Modellen har ingen grillfunksjon, men fordelene dekker alle ulempene. Prisen er 10 000 rubler, som er høyere enn konkurrentene. Det er prisen som får den potensielle kjøperen til å ta hensyn til andre modeller i prissegmentet. Men modellen er verdt pengene som brukes på den.

Se også - 5 av de beste LG-mikrobølgene i 2019

Electrolux EMM 20000 OC

Electrolux EMM 20000 OC

Mikrobølgeovn Electrolux EMM 20000 OC med et volum på 20 liter. Innvendig belegg - emalje. Laget i originalfargen - krem ​​med bronse. Åpner med et håndtak. Den har 5 effektnivåer med en maksimal verdi på 700 watt. Har avrimingsmodus.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Enkel pleie.

Ulemper:

 1. Lite sett med programmer.
 2. Lite strøm.
 3. Mangel på grill.
 4. Stor vekt.

Denne modellen skiller seg ikke ut i noe annet enn design. Hun har et lite sett med programmer, lav effekt, høy vekt. 9000 s. - urimelig pris, men teknikken er merket. Jeg vil råde deg til å se på andre alternativer.

Se også - 8 beste innebygde mikrobølgeovner i henhold til kundeanmeldelser

4391 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner