hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 12 beste kaffemaskiner i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 12 beste kaffemaskiner i henhold til kundeanmeldelser

Ingenting forfrisker om morgenen som nybrygget hjemmelaget kaffe. For å gjøre dette trenger du ikke å løpe til butikken i det hele tatt, du trenger bare å kjøpe utstyr av høy kvalitet som lar deg tilberede en duftende drink uten å forlate hjemmet ditt. Vær oppmerksom på at du nå ikke trenger å vaske ovnen fra den rømte kaffen. Takket være et moderne apparat - en kaffetrakter, blir tilberedningsprosessen mye mer praktisk og så praktisk som mulig. Fremdeles ikke sikker på hvilken du skal velge? I denne artikkelen vil vi fortelle deg og hjelpe deg med å velge de beste kaffetrakterne og kaffemaskinene for ditt hjem i 2019!

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Hva er den beste kaffemaskinen for ditt hjem?

kaffemaskin for hjemmet

Sikkert, mange har prøvd kaffe i spesialiserte bedrifter, og lurte på hvorfor smaken er så mye forskjellig fra hjemmet? Og alt fordi det ikke er noe spesielt utstyr hjemme som lar deg maksimere smaken av en oppkvikkende drink. Ikke vær opprørt, moderne produsenter tilbyr kaffemaskiner til hjemmet for enhver smak og farge.

De første kaffemaskinene ble utviklet for å lage en drink raskt og besto av en dobbel skål, som ligner et timeglass. Kaffemaskinene og kaffemaskinene i vår tid er et elektrisk apparat, med beholdere for vann, melk og bulk. Alle modeller er utstyrt med et kontrollpanel med og tilleggsmodus. Kroppen er laget av varmebestandig plast med gummierte knapper. Gjennomgangen viste at den beste modellen i 2019 er kaffetrakterne med gummiert stativ og en automatisk startfunksjon.

Se også - Hvordan velge en geysir kaffetrakter

Varianter av kaffemaskiner for hjemmet

varianter av kaffemaskiner

Det finnes mange forskjellige typer kaffetraktere. Blant sortimentet er det fire hovedtyper:

  1. Kapsler kaffetraktere. Det grunnleggende prinsippet for bruk av kapselkaffemaskiner er å bruke spesielle pressede kaffekapsler. Disse kaffemaskinmerkene er billige og praktiske å vedlikeholde.
  2. Drypp-type kaffetrakter. Bra blant rimelige modeller og ganske enkel å bruke. Det fungerer på grunn av dryppende vann som kommer inn i filteret med malt korn, mettet med lukt og smak - det kommer inn i kolben.
  3. Geyser kaffetrakter. Hvis vi sammenligner dryppmodellen, er denne enheten helt motsatt i driftsprinsippet. Den nedre delen er fylt med vann, og når den varmes opp, stiger dampen opp i form av en geysir og damper malt kaffe. Etter det går den ferdige drikken inn i en spesiell kolbseksjon. Det er verdt å si at volumet på slike enheter er henholdsvis lite, prisen er også.
  4. Carob-type kaffetrakter. En universell maskin der kaffe presses under trykk og helles over med varm væske.

I følge driftsprinsippet er kaffetraktere:

  • Automatisk. Disse enhetene er multifunksjonelle og designet for maksimal kundetilfredshet. De maler ikke bare, men fyller også koppen i dosering, noe som er veldig praktisk.
  • Halvautomatisk. Krever ytterligere tiltak fra din side.

Se også - Hvordan velge en elektrisk kaffekvern

Hvordan velge en kaffemaskin for hjemmet ditt

den beste kaffemaskinen hjemme

Når du velger en kaffemaskin, blir mange styrt av prisen på enheten, noe som ikke alltid er riktig. Det er verdt å si at når du velger små husholdningsapparater, bør du være spesielt oppmerksom på funksjonalitet og parametere, inkludert:

  1. Beholder for væsker... Det regnes som hovedelementet i enheten, hvor mengden tilberedt drikke direkte avhenger av. Hvis du leter etter en mer økonomisk modell for å tilberede en porsjon, er en enhet med et volum på 0,5-0,7 liter ganske egnet. Men for hyppigere tilberedning og i store mengder er det bedre å kjøpe en kaffemaskin med et volum på 1,5-2 liter.
  2. Makt... Denne parameteren avhenger helt av enheten. I gjennomsnitt varierer indikatorene fra 800 til 2000 watt. Her må du huske - jo høyere effekt, jo mer funksjonell er bilen.
  3. Filtre... Dryppprosedyren ledsages alltid av et overskudd av malt korn, og slik at drikken ikke har sediment, brukes spesielle filtre med minimum permeabilitet.
  4. Ytterligere fasiliteter... Her kan du merke tilstedeværelsen av et vannfilter, tilleggsmodus, et berøringspanel. Alle disse parameterne beregnes for maksimal brukervennlighet.

Se også - Hvordan velge den beste kaffemaskinen

Beste produsenter ifølge kjøpere

kaffemaskiner 2017

For å vite nøyaktig hvilken kaffemaskin som er bedre, har vi samlet en grunnleggende vurdering basert på kundeanmeldelser. Følgende merker av kaffemaskiner har fått navnet de beste: Krups, Bosch, Delonghi, Panasonic, Philips, Redmond, WMF, Saeco, Kenwood, Witek, Melitta. Enhetene til de listede produsentene er av høy kvalitet, holdbarhet og bekvemmelighet. Dermed vil du være helt sikker på at du kjøper et sertifisert produkt med en spesifisert periode for garantiservice.

Kapsel kaffemaskiner for hjemme rangering 2019

Bosch TAS 1402/1403/1404/1407 Tassimo

Rangerte først i rangeringen av kapsel kaffetraktere for hjemmet. Ifølge anmeldelser kan vi si med nøyaktighet at dette er den beste kaffetrakteren med en stor vanntank og høy effekt. Fordelen er funksjonen for å kontrollere styrken og serveringen av drikken. Denne modellen er også utstyrt med en skanner for å gjenkjenne strekkoden fra posen, noe som er praktisk under forberedelsesprosessen. Konstruksjonen er laget av tett termoplast. Det er en mulighet for høydejustering av stativet. Hvis du fremdeles leter etter de aller beste kaffemaskinene til hjemmebruk, så velg denne modellen så går du ikke galt.

Krups KP Mini Me

Krups KP Mini Me-modellen ble fortjent klassifisert som den beste kapsel-kaffemaskinen. Med hjelpen kan du tilberede forskjellige kaffedrikker på bare noen få minutter. Designet er kompakt og gir maksimal brukervennlighet. Utstyrt med slike funksjoner: nedleggelse når den ikke er i bruk, kapselindikator, og du kan også justere høyden på koppholderen. Hver bruker vil absolutt like høy kvalitet og rimelig pris.

De'Longhi EN 520 Nespresso Lattissima +

Denne modellen ble inkludert i vår vurdering som den beste automatiske kaffemaskinen. Fordelen er den store vanntanken og en egen melketank. Designet har en termisk isolert kropp og er enkel å bruke. Følgende fordeler kan noteres: beholder for avfall til 10 kapsler; rengjøring av dysen etter å ha laget melkeskum; melkebeholder 0,35l; justerbar pall; avkalkingsvarslingssystem; varmer opp 40 sekunder etter at den er slått på. Ideell for en gave eller for de som kjøper en kaffemaskin for første gang.

Vurdering av drypp kaffetraktere hjemme

Panasonic NC-ZF1HTQ

Den beste kaffetrakteren hjemme blant dryppevurderingen. Enheten har bred funksjonalitet og en væskekapasitet på 1 liter. Hovedfordeler: høy kvalitet, rimelig pris og mange tilbehør og dingser for komfortabel og trygg bruk. En slik enhet vil tillate deg å tilberede deilig te og kaffe og holde drikken varm så mye som mulig.

Philips HD7457

Modellen er selvoppvarmende, elsket for allsidighet og høy kraft. Takket være den tøffe skålen kan du lage kaffe med en gang for en stor familie. Kaffetrakteren er også utstyrt med et anti-dryppsystem, et berøringspanel og på og av-indikatorer.

De beste geysir kaffetrakterne hjemme

Delonghi EMK 9 Alicia

Denne kaffetrakteren kan kalles den beste blant de kompakte og rimelige modellene. Unik moderne design for å lage naturlig malt kaffe. Det er nok kapasitet til å lage mat minst 9 porsjoner. Modellen er enkel å vedlikeholde, enkel og holdbar. Derfor kom hun inn i vår 2019 kaffemaskinanmeldelse for hjemmet.

WMF 900 S

Den beste kaffemaskinen for hjemmet, ifølge cappuccino-elskere. Det regnes som en av de beste og mest avanserte modeller av automatisk type. Enheten har et bredt spekter av bruksområder, da den er utstyrt med kraftig trykk opp til 15 Bar. Det er også et display og automatisk spyling.

Saeco HD 8763

En kraftig kaffemaskin til hjemmet med avansert funksjonalitet. Den har et stort volum, attraktivt design, høy effekt og flere måter å tilberede drinker på. Det skal bemerkes at denne maskinen har en automatisk avstengingsfunksjon. Takket være materialet av høy kvalitet er enheten mye enklere å rengjøre etter bruk.

Delonghi ESAM 6900 M Prima Donna Exclusive

Hvilken kaffemaskin til hjemmet er best? Delonghi ESAM 6900 M Prima Donna Eksklusiv, selvfølgelig. Denne modellen kan tilskrives premiumklassen. Den er allsidig og designet for produktivitet. Modellen er utstyrt med skjerm og berøringskontroll, har flere tilberedningsmodi, og er også utstyrt med forskjellige tilbehør. Den beste kaffemaskinen er den som er verdt pengene.

Se også - Hvordan velge en kaffetrakter hjemme: tips og triks fra eksperter

Oversikt over johannesbrød kaffemaskiner til hjemmet

Kenwood ES 020

Den beste halvautomatiske kaffemaskinen for hjemmet. Kompakt og ytre attraktiv modell, utstyrt med metallhorn med gummierte innsatser. Produksjonsmaterialet er av rustfritt stål av høy kvalitet, som vil tjene deg trofast.

Delonghi EC 155

Kaffemaskinen har gjennomsnittlig effekt, men oppfyller fullstendig formålet. Væskekapasiteten er 1000 ml, noe som er nok til å tilberede en drink i flere porsjoner. Designet er ferdig med tilleggsutstyr og er praktisk å bruke.

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Melitta caffeo solo

En god kaffemaskin for hjemmet. Moderne modell med elektronisk display og kornsliping. Forskjeller strukturell pålitelighet og enkel høydejustering. Også den største fordelen kan betraktes som kraft og rimelig pris.

Se også - 10 beste kaffetraktere og kaffemaskiner fra 50000 rubler ifølge kundeanmeldelser

Før du kjøper små husholdningsapparater, bør du alltid lese nøye gjennom egenskapene og vite nøyaktig hvor det skal brukes. Det bør også huskes at en billig modell ikke alltid er det beste og kvalitetsalternativet. Som regel er en kaffemaskin bra hvis den fullt ut oppfyller kundens krav. Nå vil du helt sikkert ikke ha noen spørsmål om hvordan du velger den beste kaffetrakteren eller kaffemaskinen for ditt hjem!

Se også:

26154 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner