hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 6 beste brødprodusenter opptil 5000 rubler i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 6 beste brødprodusenter opptil 5000 rubler i henhold til kundeanmeldelser

I en brødmaker kan du lage bakverk hjemme og justere oppskriften for deg selv. Brødet er sunt, aromatisk og veldig velsmakende. Du kan lage boller, muffins og mange andre melretter. Hva som kan bakes reguleres av produsenten, i henhold til funksjonaliteten som han putter i ovnen. Selve brødmakeren elter deigen, noen er utstyrt med beholdere for å tilsette ingredienser etter starten av tilberedningen - dispensere, men de er integrert i dyrere modeller. Jeg har samlet en vurdering av inneværende årsmodeller som har fått kundegodkjenning. Jeg studerte fordelene deres, bemerket ulempene, driftsproblemene.

Mystery MBM-1207

Mystery MBM-1207

Pris - 3400 rubler. Den kan bake brød som veier opptil 1 kg, vekten endres nedover hvis ønskelig. 3 alternativer for å velge skorpens farge. Fungerer i 19 programmer som bestemmer type deig, spesielt dens elting. Flere programmer lar deg tilberede syltetøy og yoghurt. Matlaging kan overvåkes gjennom et spesielt visningsvindu i lokket.

Utstyrt med timer for forsinket start. Husker innstillingene, tilberedningstrinnet. Hvis det er et lite avbrudd i strømforsyningen, fortsetter den matlagingen fra samme trinn som den var. Strømforsyning - 7 minutter. Ved slutten av tilberedningen bytter ovnen til forvarmingsmodus, men funksjonen er ikke tilgjengelig for alle programmer.

Fordeler:

 1. Praktisk berøringskontroll.
 2. Elter deigen godt.
 3. Kniven faller ikke ut av formen når du tar ut det ferdige brødet.
 4. Sprø skorpe, valg av farge i 3 varianter.
 5. Når du ser på vinduet i lokket, kan du følge matlagingen uten å åpne ovnen.

Ulemper:

 1. Informative instruksjoner, oppskrifter og matlagingstips må du lete etter på forumene selv.
 2. Veldig bråkete.

Enkel, grasiøs, lakonisk modell. Noen brødprodusenter, produsenter leverer funksjonene til multikooker, noe som ikke påvirker kvaliteten på brødet, men legger til kostnadene. Det er ingen ekstra funksjoner i denne modellen, en lav prislapp, samtidig som kvaliteten på utgangsbrødet opprettholdes. På bakgrunn av konkurrentene har den en høy effekt - 650 W, det samme tallet for ENDEVER MB-51 (mer detaljert senere i gjennomgangen).

Se også - Velge en god brødmaker for hjemmet ditt

Midea BM-210BC-W

Midea BM-210BC-W

Pris - 4000 rubler. Maks bakevekt er den samme som den forrige, men antall programmer er mindre - 12. Lagrer innstillinger når strømmen er slått av i opptil 10 minutter. Forbereder syltetøy, yoghurt, det er et utsiktsvindu i lokket. Kroppen holder godt på varmen, varmes ikke opp fra utsiden. Berøringsstyringssystem.

Fordeler:

 1. God bakekvalitet i forhold til prisen.
 2. Beholder til yoghurt, spatel inkludert.
 3. Juster skorpefargen.

Ulemper:

 1. Litt mer støyende enn dyrere konkurrenter.
 2. Den faktiske vekten av det mottatte brødet er mindre enn 20-25% av det deklarerte.

Den skiller seg fra den forrige modellen bare i pris, merke og færre programmer. Ellers den samme enkle, funksjonelle brødprodusenten med det minste nødvendige settet med funksjoner og programmer.

Se også - Som er bedre å kjøpe: en brødmaker eller en tregkokere

ENDEVER MB-51

ENDEVER MB-51

Pris - 4400 rubler. Høy effekt, som Mystery MBM-1207 - 650 watt.Samme antall programmer - 19. Programmet lar deg pause arbeidet i 60 minutter mens du lagrer innstillingene. Det er et stort synsvindu i lokket. Ben med sklisikre belegg - ovnen faller ikke av bordet under drift.

Fordeler:

 1. Høy effekt.
 2. 19 programmer.
 3. Stort praktisk visningsvindu.
 4. Glir ikke på bordet.
 5. Litt ikke-standardmål - lavere og bredere enn andre modeller, bollen er bredere og mer praktisk å vaske.
 6. Elting og baking av høy kvalitet.

Ulemper:

 1. Skjerm uten bakgrunnsbelysning.

I likhet med Mystery MBM-1207-modellen, men med et mindre maksimalt volum. På grunn av dette bakes brødet raskere. En god teknikk for en liten familie eller for hyppig matlaging i små porsjoner.

Se også - Velge en god multikooker med brødmakerfunksjon og deigjakt

Gorenje BM910W

Gorenje BM910W

Pris - 4500 rubler. Modellen passer for nybegynnerkokker og de som bare vil bake deilig brød hjemme. For nybegynnere er det etablerte programmer og oppskrifter anbefalt av produsenter. Sofistikerte bakere kan eksperimentere med oppskriften. Lager hjemmelaget fruktsyltetøy. Valg av skorpefarge - lys, middels eller mørk.

Fordeler:

 1. Evnen til å eksperimentere med oppskrifter.
 2. Visningsvindu i lokket.
 3. God kraft.
 4. Enkelt, intuitivt kontrollsystem.
 5. Vis bakgrunnsbelysning.
 6. Lagrer innstillinger når du slår av.

Ulemper:

 1. Et lite antall oppskrifter, men erstattes enkelt med dine egne oppskrifter eller anbefalinger for andre modeller.

Forskjellen fra tidligere modeller er displayets bakgrunnsbelysning, funksjonen påvirker ikke kvaliteten på brødet, men gjør det mer praktisk å bruke. Programsettet ligner på Midea BM-210BC-W, og effekten er høyere - 600 W, noe som gjør at du kan redusere koketiden litt. Gorenje-merkevaren produserer høykvalitets apparater med lang levetid, for den angitte mengden og med minimal funksjonalitet, kan denne brødmaskinen kalles det beste valget.

Se også - Oversikt over Philips brødmaskinserie

REDMOND RBM-1908

REDMOND RBM-1908

Pris - 4900 rubler. Kompakt multifunksjonell modell. 19 arbeidsprogrammer lar deg bake brød, tilberede andre retter, drikke, syltetøy, som bringer ovnen nærmere en multikooker når det gjelder funksjonalitet. Maksimal vekt på et brød er bare 750 g, kraften er også den laveste blant konkurrentene - 450 W.

Fordeler:

 1. Multifunksjonell. Et viktig utvalgskriterium: hvis det ikke er en multikooker, vil brødprodusenten utføre de fleste av funksjonene.
 2. Kompakt.
 3. Kvalitetsbelegget på bøtta er intakt selv etter flere måneders bruk.
 4. Den elter deigen godt, men noen ganger takler den ikke tett, du må røre den med en skje.
 5. Lang strømledning - 120 cm.
 6. Vis bakgrunnsbelysning.

Ulemper:

 1. En stor prosentandel av havariene, motorviklingen lider.
 2. Feil i oppskriftene som fulgte med ovnen.

En modell med mange funksjoner som kan erstatte multikookeren. Bare Vitesse VS-428 har den laveste vekten blant de som presenteres i gjennomgangen. Kompakt, egnet for en liten familie.

Se også - De 5 beste Redmond-brødprodusentene i 2019

Vitesse VS-428

Fullfører TOPP-modellen med en pris på 6000 rubler. Kompakt, maksimal bakevekt er bare 675 g, og kraften er på nivå med 600 W. En viktig forskjell er den robuste saken i metall. Lokket er helt løsrevet fra kroppen for en praktisk rengjøringsfunksjon. Arbeidsprogrammer 12.

Fordeler:

 1. Metallkropp.
 2. Kompaktitet - sparer plass på kjøkkenet.
 3. Knær kvalitetsdeig.
 4. En informativ oppskriftsbok, men krever nøyaktige proporsjoner, helt ned til grammet.
 5. Firkantet bolle for bedre baking av brød.
 6. Avtakbart deksel.

Ulemper:

 • Lukt av plast i begynnelsen av bruken. Når produsentens anbefalinger følges, forsvinner den raskt.
 • Dårlig varmeisolasjon, varmer opp under drift.

Størrelsen på modellen er mindre enn Gorenje BM910W, men kraften er på samme nivå, noe som positivt påvirker hastigheten og kvaliteten på det bakte brødet. Et utmerket alternativ for et lite kjøkken og en liten familie, for de som liker å bake, ofte i små porsjoner.Det robuste metallhuset gir holdbarhet, men varmer mer enn plasten.

Se også - 10 beste brødprodusenter under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

3080 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner