hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Oral b genius pro 8000: stilig design og 3D-rengjøring

Oral b genius pro 8000: stilig design og 3D-rengjøring

Muntpleie er en viktig komponent i velvære, og tannleger slutter aldri å minne pasientene om viktigheten av det.

Når det gjelder munnhygiene, er Oral-B definitivt en av de ledende produsentene med et solid rykte for å lage de beste elektriske tannbørstene.

TOPP 13 beste elektriske tannbørster fra Aliexpress

Genius Pro 8000-modell

Oral-B Genius Pro 8000 elektrisk tannbørste har et stilig utseende og ergonomisk design som gjør at den passer komfortabelt i hånden under bruk. Som andre modeller av denne produsenten, har den beskyttelse mot vanninntrengning inne i saken, noe som er ganske logisk.

Den lette vekten av børsten lar deg pusse tennene uten problemer i de anbefalte 2 minuttene.

I saken er det en av / på-knapp og en bryter av børstemodusene, hvis ikoner vises på håndtaket på enheten (6 moduser). Det er også en batteriladningssensor.

Trykkføleren, som også er plassert i børstekroppen, fortjener spesiell oppmerksomhet. Den lar deg kontrollere trykknivået under rengjøring, og hvis trykket er høyere enn det tillatte, advarer det om behovet for å redusere trykket.

Se også - Varianter av elektriske tannbørster

Genius Pro 8000 pakkeinnhold

Med kjøpet av Genius Pro 8000 får du et komplett sett med alt tilbehøret du trenger for komfortabel munnhygiene og bruk av den elektriske tannbørsten.

Så du får 4 orale børstehoder: 2 Oral-B CrossAction-hoder (fjerner plakett), Oral-B Sensetive børste (for ekstra myk rengjøring), Oral-B 3D hvit børste (polering for naturlig hvithet av tennene).

Alle disse festene er praktisk pakket i et spesielt tilfelle som enkelt festes til tannbørsteholderen.

Den leveres også med en grunnleggende lader og en reiseveske som du kan bruke til å lade telefonen din ved hjelp av USB-porten.

Settet inkluderer også en smarttelefonholder som festes til et speil eller en vegg på badet. Det er nødvendig hvis en spesiell Oral-B-app for Android og IOS er installert på telefonen, som lar deg overvåke kvaliteten på rengjøring av munnhulen og foreta de nødvendige justeringene i innstillingene. Når appen er lastet ned til telefonen, kan den kobles via Bluetooth til tannbørsten.

Funksjoner i Genius Pro 8000

Genius Pro 8000 har et rundt børstehode med bust i forskjellige posisjoner på børsten.

3D-rengjøringskonseptet bak dette designet er å sikre at hver tann lett kan rengjøres ved å fange munnområdene som en person normalt vil savne, takket være den unike gjengjørende roterende teknologien og den sirkulære spissformen. I prosessen blir hele tannen renset på en gang, noe som gjør at du kan bli kvitt mer plakk enn med andre børster.

I tillegg til det sirkulære børstehodet, utfører børsten svingende, roterende og pulserende bevegelser som fungerer sammen for å fjerne mer plakk fra tennene og tannkjøttet.

Genius Pro 8000 har også en innebygd tidtaker i 2 minutter. Tannleger anbefaler at det tar 30 sekunder å rengjøre hver del av munnen.Når din har passert, piper tannbørsten for å indikere at du skal flytte til neste område.

Genius Pro 8000 har 6 rengjøringsmoduser som kan byttes med en knapp på kroppen. Blant dem:

 • Daglig rengjøring
 • Profesjonell rengjøring
 • Delikat rengjøring
 • Whitening
 • Tannkjøtt
 • Hygiene av tungen.

TOPP 13 beste elektriske tannbørster fra Aliexpress

Fordeler og ulemper med Genius Pro 8000

Fordeler:

 • Trykkføler bak trykkraft mens du pusser tenner
 • 6 moduser for mer praktisk bruk
 • Nyttig og praktisk tilbehør inkludert
 • Smartphone-app som gir riktig tilnærming til munnhygiene
 • Timer med pip

Minuser:

 • Ganske støyende arbeid, som imidlertid ligger i alle elektriske børster.

Oral-B Pro Genius 8000 elektrisk tannbørste vil være en virkelig velsignelse for de som vil ha sunne tenner og tannkjøtt, samt et glitrende smil, og tilbringe bare 2 minutter om morgenen og kvelden.

Oral-B Pro Genius 8000 er virkelig en av de beste elektriske tannbørstene der ute og vil gi deg det nivået av oral pleie du trenger.

Se også:

2237 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner