hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Gjennomgang av robotstøvsugere X7, T80 og T90

Gjennomgang av robotstøvsugere X7, T80 og T90

I 2018 introduserte Okami flere nye modeller samtidig i det mest massive prissegmentet blant robotstøvsugere - fra 20 til 30 tusen. Alle har samlet mest positive anmeldelser, og ifølge Yandex Market er de nesten de beste modellene i 2018. Er det sånn? Har husholdningsrobotikk virkelig nådd det nivået hvor en robotstøvsuger har blitt et fullverdig alternativ til det konvensjonelle? For å svare på disse spørsmålene tok vi de 3 mest populære modellene fra denne produsenten - Okami T90, Okami T80 og Panda X7. De to første modellene selges allerede fritt i Russland, men den tredje er eksklusiv, og salget av dem begynner først i slutten av november. Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet til den eksklusive representanten for Okami og Panda-merkevarene i Russland for prototypen. I vår gjennomgang vil vi vurdere hver modell separat og prøve å konkludere, er disse modellene virkelig så gode som de skriver om dem?

baner_ali_gradient

Okami t90

Støvsuger Okami T90

Støvsugeren, utgitt tidlig i 2018, er en kombinasjon av vellykkede praktiske løsninger. Hovedårsaken til populariteten er at den er like godt egnet for kjæledyrseiere og talsmenn for klassisk renseri. Faktum er at produsenten utstyrte støvsugeren med en avtagbar turbobørste, og la til en dyse for støvsuging i settet. Med den vil ikke roboten vikle ull rundt børsten - den vil umiddelbart falle i beholderen. Den andre tingen du tar hensyn til er navigasjonssystemet. I Okami T90 implementeres navigasjonen ved hjelp av en kartograf ved hjelp av SLAM-metoden. Med andre ord bygger denne modellen et kart over rommet under rengjøring. Denne løsningen har både positive og negative sider.

På plussiden er ikke roboten redd for omlegging i leiligheten, fordi rengjøring er som første gang for ham. Støvsugeren beveger seg i et sikksakkmønster og markerer stedene der det har vært og hvor det ikke har vært. Hva kan være bedre enn en enkel og pålitelig rengjøringsmetode?

Av minusene skal det bemerkes at en støvsuger som ikke er utstyrt med en laseravstandsmåler ikke kan bygge en klar plan for en leilighet, noe som resulterer i at orienteringshull noen ganger oppstår over store områder. På den annen side starter kostnaden for støvsugere med avstandsmåler på 45 tusen rubler, noe som er 50% dyrere enn T90. En viktig kvalitet på denne støvsugeren er muligheten til å kontrollere støvsugeren fra en smarttelefon. Videre kan støvsugeren startes ikke bare fra hjemmets WiFi-nettverk, men generelt fra hvor som helst på jorden. Det er praktisk å starte støvsugeren for rengjøring når du forlater arbeidet. Vi la også merke til at Okami T90 er fullstendig oversatt til russisk - talemeldinger vil være forståelige for både barn og voksne. Les mer i anmeldelsen Okami t90.

Okami t80

Okami T80 robotstøvsuger

Denne modellen er egentlig den yngre broren til T90. Hovedforskjellen fra flaggskipsmodellen er at det ikke er noen sentralbørste, det vil si at det er en fullverdig PET-serie. Navigasjonsmetoden er lik. Denne "lette" versjonen er priset til 5.000 mindre, noe som gjør det til det perfekte valget for kjæledyrseiere. Roboten er også utstyrt med en Wi-Fi-modul, men ikke oversatt til russisk. Les mer i anmeldelsen Okami t80.

Panda x7

Panda x7

Når det gjelder den nye varen, å dømme etter prøven vi fikk for testing, burde den bli et absolutt salgsslag. Produsenten har foretatt en ny gjennomtenking av rengjøringsteknologi og utstyrt støvsugeren med en moderne japansk støvsugermotor produsert av NIDEC, hvis kraft er to ganger høyere enn dens analoger. Luft som blåser tilbake er laget slik at strømmen ikke går langs gulvet, men oppover.

Denne løsningen har et åpenbart pluss - når du snur, vil ikke roboten blåse det gjenværende rusk til sidene. Våtrengjøring har også gjennomgått en oppgradering og X7 er utstyrt med elektronisk vannregulering. Med andre ord vil vann fra tanken bare strømme når våtrengjøringsmodus er på. I de aller fleste robotstøvsugere som er utstyrt med våtrengjøring, kommer vann inn i filten ved å bevege seg. Panda X7 er også utstyrt med WiFI-kontroll og SLAM-kartleggingssystem. Det er bemerkelsesverdig at kartografien i X7-modellen ble laget i samarbeid med Epson Corporation på en mer avansert chip. I praksis, som selskapet sier, gjør denne brikken navigasjonssystemet mer pålitelig og stabilt. Les mer i anmeldelsen PANDA X7.

baner_ali_gradient

konklusjoner

Pakken og den deklarerte funksjonaliteten til modellene er imponerende. T90 vil definitivt appellere til de som verdsetter bred funksjonalitet. Takket være det utskiftbare festesystemet er denne støvsugeren kanskje en av de mest allsidige på markedet. X7 imponerte oss med kvaliteten på rengjøringen, først og fremst med sin uoverkommelige sugekraft og navigering. Denne støvsugeren har alle muligheter til å bli den mest populære modellen i 2019. T80 er i sin tur en klassisk støvsuger, en billig kopi av T90. Avslutningsvis vil vi svare på spørsmålet som ble stilt i begynnelsen - har produsenter begynt å lage støvsugere som erstatter manuelt arbeid helt? Før vi ble kjent med den siste linjen fra Okami Group, trodde vi ikke. Nå, mest sannsynlig, er vi mer enn noen gang nær å være enige i denne uttalelsen.

8819 0

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner