hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Gjennomgang av robotstøvsugeren ILIFE V7S PRO

Gjennomgang av robotstøvsugeren ILIFE V7S PRO

Mange er sannsynligvis kjent med følelsen av motvilje mot å rengjøre en leilighet fra barndommen. Dette er ikke overraskende, fordi denne aktiviteten alltid har gitt liten glede og forårsaket tretthet blandet med irritasjon.

Selvfølgelig har moderne teknologi bidratt til å forenkle denne prosessen ved å lage for eksempel kraftige vaskestøvsugere. Selv med dem er rengjøring imidlertid ikke hyggelig, fordi du fortsatt måtte bruke tid på å prøve å ordne alt. Men i den moderne livsrytmen er det ikke mye tid igjen uansett, så hvert øyeblikk må verdsettes.

Heldigvis stoppet ikke den teknologiske fremgangen og presenterte menneskeheten et virkelig revolusjonerende og innovativt rengjøringsverktøy som ikke krever menneskelig deltakelse i det hele tatt - dette er ILIFE V7S PRO robotstøvsuger.

baner_ali_gradient

Funksjoner av ILIFE V7S PRO robotstøvsuger

Da ILIFE V7S PRO robotstøvsuger ble opprettet, tok utviklerne hensyn til at en moderne person definitivt har noe å gjøre på fritiden, og dette er absolutt ikke rengjøring, og derfor gjorde deres skapelse helt autonom og utrolig stilig, vel vitende om at design er viktig i vår tid.

En smart støvsuger vil kunne feie gulvet eller tørke det av støv, samt rengjøre gulvet grundig. For å gjøre dette har produsenten forsiktig utstyrt den med to magasiner - den ene for støv og rusk, den andre for vann.

Kapasiteten til vanntanken er 300 ml, noe som er nok til å rengjøre gulv i en leilighet eller et hus med et areal på opptil 200 kvadratmeter.

Separat er det verdt å merke seg at beholderen for støv og rusk er utstyrt med et filter som på en pålitelig måte fikser støv, allergener, dyrehår og andre inne i tanken, og fjerner den allerede rensede luftstrømmen utenfor. Dette er spesielt viktig for innbyggere i store byer, der store motorveier med trafikkstrømmer ofte blir kilder til økt støvdannelse.

Batterikapasiteten er ikke mindre viktig for fullstendig drift av robotstøvsugeren, slik at du ikke trenger å lade den hele tiden under rengjøringsprosessen. En slik plage vil definitivt ikke skje med ILIFE V7S PRO-modellen, siden batterilevetiden er så mye som 150 minutter.

Den smarte robotstøvsugeren har også et innebygd beskyttelsessystem for misbruk. Så hvis du i en hast glemmer å sette inn en av tankene inne i den og prøver å slå den på, vil systemet umiddelbart varsle en alarm og advare om at noe har gått galt.

Rengjøringsbørstene i ILIFE V7S PRO-modellen har en spesialdesignet form som gjør at de kan takle rengjøring mye bedre enn lignende enheter. Dette er mulig med det dobbelte V-formede arrangementet av bustene.

Mens du bruker robotstøvsugeren, kan du ikke bekymre deg for at den kolliderer med møbler eller, enda verre, faller av trinnene. Alle disse problemene er ikke forferdelig for ham, siden han stoler på et system med sensorer som gjør at han enkelt kan navigere i rommet.

Avslutningsvis er det verdt å merke seg at denne unike smarte enheten vil hjelpe deg med daglig rengjøring av rommet, da den har en funksjon av å programmere dato og klokkeslett for å sette ting i orden.

baner_ali_gradient

Fordeler med ILIFE V7S PRO robotstøvsuger

  • Sparer deg bryet med å rengjøre deg selv
  • God reserve med batterikapasitet - opptil 150 minutters batterilevetid
  • Store beholdere for vann og rusk / støv
  • Støtter modus for våt- og renseri
  • Utstyrt med sensorer for orientering i rommet
  • Lar deg stille inn ønsket tid for rengjøring
  • I ett løp kan den rydde opp til 200 kvadratmeter areal
  • Har en stilig design
  • Det optimale forholdet mellom pris og kvalitet

Så hvis du leter etter en pålitelig assistent som vil spare deg for bryet med feiing og mopping, vil ILIFE V7S PRO robotstøvsuger være det beste valget på grunn av sin yteevne og optimale pris.

Se også: robotstøvsugere opptil 15 000 rubler

2850 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner