hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Velge en god multikooker med brødmakerfunksjon og deigjakt

Velge en god multikooker med brødmakerfunksjon og dei-elting

En multikoker med brødmaker-modus er en uunnværlig assistent som forenkler livet i et moderne kjøkken. Nesten alle multikookere har et bakeprogram i funksjonaliteten, men den viktigste forskjellen fra en multikooker med brødtilberedningsmodus er at enheten vil være i stand til å kna ingrediensene og opprettholde den nødvendige temperaturen gjennom hele bakeprosessen, den som trengs nøyaktig for brød. En slik enhet kan erstatte det vanlige brød baker og spar plass på kjøkkenet. Artikkelen vil beskrive mer detaljert egenskapene og fordelene med multikooker med en brødmaker (2 i 1), samt en vurdering av de beste kundene likte.

Fordeler og ulemper med en multikoker-brødmaskin

Den viktigste og åpenbare fordelen med en multikoker med brødtilstand er å spare kjøkkenplass, siden en enhet erstatter to. Andre fordeler inkluderer:

  • energisparing;
  • komplett med enheten er det alltid en oppskriftsbok spesielt for denne multikookermodellen;
  • nesten alle enheter er i tillegg utstyrt med dampbåt og yoghurtmaker;
  • selve enheten blander alle ingrediensene til deigen.

En slik multikooker har mindre ulemper, for eksempel klager brukere av noen modeller på hyppige sammenbrudd i den mekaniske deigblanderen. Og også på grunn av det faktum at i de fleste multikookere foregår oppvarming bare i bunnen og på sidene bakes brødet uten skorpe på toppen. Men hvis dette er et grunnleggende punkt for den fremtidige brukeren, løses problemet ved å kjøpe en enhet med en tredimensjonal oppvarmingsfunksjon.

Se også - Velge den beste multikookeren fra Redmond

Hvordan fungerer en multikooker med brødmaker og hva som kan tilberedes i den

Funksjonen med å lage brød i en multikooker fungerer ekstremt enkelt - brukeren trenger bare å legge de nødvendige ingrediensene i riktig mengde i bollen, enheten vil gjøre resten, inkludert å elte deigen, alene. Brødbakeprosessen tar omtrent 4 timer. Etter matlaging anbefales det ikke å spise brød umiddelbart. Hvis du tar den ut og lar den avkjøles på et rist (slik at bunnen av brødet ikke blir fuktig), blir smaken rikere og mer elastisk i utseendet.

Det er best å velge hvetemel til baking, da mørke melprodukter ikke vil bake helt. Du kan imidlertid tilsette solsikkefrø i det mørke melet, og da vil brødet bake godt og smaken blir mer behagelig. Du kan også lage glutenfritt brød, melk og fransk, i en multikoker med brødmaker-modus.

Anbefalinger til nye brukere: det er viktig å fjerne beskyttelsesfilmen fra enheten, ellers vil deigen ikke heve seg godt, og det er ikke nødvendig å la det kokte brødet stå i oppvarmingsmodus i lang tid, da det forblir fuktig fra bunnen.

Se også - Oversikt over Philips brødmaskinserie

Rangering av de beste modellene for multikooker med en brødmakerfunksjon

Rangeringen presenterer multikooker av høyeste kvalitet med en brødmakerfunksjon for et bredt utvalg av budsjetter.I hver av dem er brødet deilig, noe som gjør at du kan erstatte en fullverdig brødmaker. Deres egenskaper, fordeler og ulemper etter brukernes mening er beskrevet, så kjøperen vil definitivt ikke ta feil av å bestemme seg for å kjøpe en av dem. Det er viktig å merke seg at volumet på bollen som kan brukes alltid er en liter mindre enn den som er oppgitt i egenskapene, det vil si at hvis det er indikert at volumet på multvarka-bollen er 4 liter, betyr det at det anbefales å bruke bare 3 til matlaging for å utelukke muligheten for brudd i tilfelle matlekkasje fra enheter.

Polaris PMC 0517AD

Multikookeren Polaris PMC 0517AD har blitt solgt på markedet for kjøkkenutstyr i 6 år. Det tjente slik popularitet og etterspørsel, først og fremst på grunn av den overkommelige prisen og sjeldne klager på kvaliteten på funksjonen. Multikookerskålen er laget av keramikk og har et volum på 5 liter. Programmets sett for arbeid er lite, men det mest nødvendige. Blant manglene bemerket brukerne at multikookeren under den første tilberedningen avga en ubehagelig lukt, derfor anbefales det å koke vann med sitronsaft i den før første gangs bruk, og det vil ikke være lukt i fremtiden.

Se også - Topp populær multikooker fra produsenten Polaris

Panasonic SR-TMH18LTW

Panasonic SR-TMH18LTW multikooker gir gjenklang hos kundene takket være det intuitive grensesnittet. Enheten har en effekt på 650 W og et bollevolum på 4 liter. Bollen er også teflonbelagt. Multikookeren har 6 matlagingsprogrammer (inkludert en brødmaker), samt forsinket start og tidtakerfunksjoner. Enheten har flere mindre ulemper:

  • bollen er lett å skrape, så det anbefales å bruke bare spatlene som følger med til matlaging;
  • bollen absorberer lukt som ikke blir vasket ut, men dette påvirker ikke smaken på maten;
  • timeren kan ikke brukes på alle programmer;
  • oppvarmingen slås alltid på automatisk etter tilberedning, noe som kan være skadelig for noen retter.

Se også - Velge den beste Panasonic multikookeren

REDMOND RMC-M4502

Multikoker med brødmakermodus REDMOND RMC-M4502 har en 3D-oppvarmingsfunksjon, noe som er en viktig fordel når du baker brød. Effekten på enheten er 800 W, og volumet på den teflonbelagte bollen er 4 liter. Multikookeren har 16 driftsmåter, og det er også mulig å kontrollere programmer manuelt. Den største ulempen med denne enheten er at den ikke har en mekanisme for å elte deigen.

Se også - Topp populær multikooker fra produsenten Polaris

REDMOND RMC-M90

En annen multikooker fra REDMOND-selskapet har samme egenskaper som den forrige modellen til denne produsenten, dens effekt er 800 W, volumet på krattet er også 4 liter med et Teflon-belegg og det er en 3D-oppvarmingsfunksjon. Forskjellene er at denne multikookeren har 17 driftsmåter, og bollen har håndtak for å fjerne den fra enheten. Blant manglene bemerket brukerne fraværet av plastspatler i settet og et komplekst grensesnitt.

Se også - 15 beste trykkkokere med flere kokere

Panasonic SR-TMH10ATW

Panasonic SR-TMH10ATW multikooker er kompakt i størrelse, så den passer inn i ethvert kjøkken. Skålvolum 2 liter, effekt 500 W og 5 tilberedningsmodi. Hovedfordelene med modellen er energibesparelser og høyere kokehastighet enn i andre multikookere. Blant ulempene - det er ingen måte å slå av automatisk oppvarming etter tilberedningen, og den forsinkede startfunksjonen er ikke tilgjengelig for hvert program.

Se også:

12829 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner