hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Fordeler og ulemper med en multikoker med en yoghurtmakerfunksjon

Fordeler og ulemper med en multikoker med en yoghurtmakerfunksjon

Multikookeren har lenge tatt sin plass i moderne kjøkken og har blitt forelsket i mange husmødre og kokker. Matlaging med et slikt apparat er veldig enkelt og enkelt. Men for familier med små barn, unge mødre og mennesker som følger en sunn livsstil, bør kostholdet ikke bare være variert, men også nyttig. Multikookeren med funksjonen til en yoghurtprodusent lar deg regelmessig lage deilige hjemmelagde surmelkprodukter enkelt, raskt og uanstrengt. Slik matlaging vil ikke skade helsen til babyen og vil bidra til å opprettholde den voksnes kropp i utmerket form.

Hvordan skiller multikooker-yoghurtprodusenten seg fra konvensjonelle modeller?

Faktisk er en slik tregkokere bare en forbedret modell av en kjent og lang kjent enhet for oss alle. Oppgraderingsfunksjonaliteten inkluderer alle nødvendige programmer og driftsmåter som lar deg lage første retter, frokostblandinger, grønnsaks- og kjøttgryter uten menneskelig inngripen.

I tillegg til de vanlige modusene - melkegjæringsfunksjon. Denne modusen har en programmert tid og en innstilt temperatur som yoghurten tilberedes på. Og også, komplett med en multikooker-yoghurtmaker, selges spesielle beholdere laget av glass eller plast for å tilberede og lagre denne smakfulle og sunne gjærede melkedelen. Erfarne husmødre anbefaler å foretrekke glasskrukker og ta hensyn til formen - slik at resterende yoghurt blir vasket ut av dem uten ekstra anstrengelse.

Yoghurt er et veldig sunt produkt som hjelper til med å holde kroppen i god form. Regelmessig inntak av yoghurt bidrar til å gjenopprette en sunn tarmmikroflora, og dette har den mest gunstige effekten på helse, immunitet og til og med humør! Hjemmelaget yoghurt er mye sunnere enn det du kan kjøpe i butikken. Industrielle gjærede melkeprodukter kan inneholde smaker, fargestoffer og andre kjemiske tilsetningsstoffer som ikke vil gi deg helse, enn si barn. Derfor, hvis du tenker på om du skal kjøpe eller gi en multikoker-yoghurtmaker til din husholdning eller dine kjære, er svaret klart! Selvfølgelig er det verdt det!

Se også - Hvordan bruke en multikoker riktig

Fordeler med en multikoker med yoghurtmakerfunksjon

Hvis vi sammenligner en enkel multikooker og en modell supplert med "yoghurt" -funksjonen, så er det ingen spesielle forskjeller i dem. Enheten er den samme, funksjonaliteten er den samme, med bare en tilleggsfunksjon er utstyret det samme.

Men hvis vi sammenligner en enkel yoghurtmaker og en multikooker med "yoghurt" -modusen, så vinner den andre enheten helt klart. Siden eieren har muligheten til å tilberede et stort antall retter, og ikke bare en yoghurt. Et mer funksjonelt apparat sparer plass på kjøkkenet, og de store mulighetene til en multikoker er en ekstra tidsbesparelse som kan vies familie eller hvile.

Se også - DIY multikookereparasjon

Kriterier for valg av multikooker-yoghurtmaker

Generelt skiller kriteriene for valg av multikoker-yoghurtprodusent seg ikke mye fra de parametrene som det anbefales å velge en passende modell av en konvensjonell multikoker. Noen husmødre som kjøpte en modell med funksjonen "multi-cook" eller "authoring mode", valgte empirisk de nødvendige temperatur- og tidsparametrene og forbered hjemmelaget yoghurt, selv om funksjonaliteten til enheten ikke gir en slik funksjon. Men omsorgsfulle produsenter av husholdningsapparater prøver å gjøre produktene sine så behagelige og nyttige som mulig, så moderne kjøpere har lenge hatt muligheten til ikke å kaste bort tid på å eksperimentere og ikke oversette produkter, men ganske enkelt å velge riktig enhet for å lette hverdagens problemer.

Så, la oss sammen velge en kvalitet multikooker med muligheten til å lage hjemmelaget yoghurt.

Skålvolum og materiale... La oss først bestemme volumet på bollen og materialet den er laget av. For en ungkar eller et kjærlighetspar vil det være nok med en 3-liters enhet, og det er helt unødvendig å fylle bollen til toppen. For en gjennomsnittlig familie på 3-4 personer (to voksne og barn) er det bedre å velge en modell med en bolle på 4-5 liter, ikke mindre. Vel, og følgelig, hvis du har en større familie, så vær oppmerksom på modeller fra 6 liter. Når det gjelder belegget, bruker budsjettmodellene teflon eller non-stick belegg. Men slike materialer har en rekke ulemper, så hvis mulig, er det bedre å foretrekke dyre modeller med boller laget av keramikk, aluminium eller til og med titan.

Makt Er en av de avgjørende faktorene. Jo høyere effekt, jo kortere blir tilberedningsmodusene. Men på den annen side vil kraftige modeller også påvirke energiregningen, spesielt hvis du lager mat i en multikoker-yoghurtmaker hele tiden. Det mest optimale forholdet mellom volumet og effekten til en multikoker er 800-1000 W for 3-5 liter av enheten. Hvis du kjøpte en større enhet, er det bedre å ikke ta en modell med en effekt under 1200 W.

Antall og typer programmer... Det er like viktig å kjøpe den multikookeren som har akkurat de "funksjonene" som er veldig nyttige for deg og din familie. I gjennomsnitt anses funksjonaliteten til 10–12 programmer som tilstrekkelig; i enheter med et stort antall muligheter ser det ut til at noen moduser dupliserer hverandre og er absolutt ubrukelige. Hva er poenget med å betale for mye for noe du ikke bruker, ikke sant?

Komfort og sikkerhet... I løpet av arbeidet må multikookeren være komfortabel og trygg - dette er en forutsetning for gleden ved å bruke en slik enhet. Vær oppmerksom på de gummierte føttene eller putene på bunnen, tilstedeværelsen av varmebestandige håndtak og en forseglet ventil, hvis du ikke vil brenne konstant med damp.

Se også - Som er bedre å kjøpe: en brødmaker eller en tregkokere

Utstyr... Settet med multikoker-yoghurtprodusenten inneholder ikke bare krukker til sur melk. Silikonspatler, skjeer, målekopper, skålokk, rist eller frityrgryte, oppskriftsbok er et viktig og nyttig tillegg til et godt apparat.

Produsenter... Når du velger en multikooker, bør du vurdere tilbudene fra kjente selskaper. Produsentens troverdighet og erfaring garanterer kjøp av en holdbar enhet av høy kvalitet. For ikke å kjøpe en falsk, må du nøye undersøke enheten, til og med lukte den. Multikoker som originalen Redmond , Moulinex, Panasonic, Philips, Tefal vil ha pene, glatte skjøter, tettsittende deler, ingen hull, deformasjon eller en ubehagelig kjemisk eller plastisk lukt.

Å velge en god yoghurtmaker med flere kokere er et blunk. Frisk, næringsrik yoghurt laget hjemme av "pålitelige produkter" vil bidra til å gjøre kostholdet ditt mer variert og sunt og vil glede deg og din familie med en behagelig smak og kvalitet.

Se også:

5463 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner