hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Velge en blender fra det beste selskapet

Velge en blender fra det beste selskapet

De mest delikate rettene oppnås når kokeprosessen ikke tar mye tid og krefter fra kokken. Moderne husmødre har i sitt arsenal full av funksjonelle og nyttige hjelpere som tilrettelegger for daglige gjøremål på kjøkkenet og hjelper til med å diversifisere hjemmekosten. For eksempel blandere. Vel, hvis du presserende trenger å kjøpe denne nødvendige og praktiske kjøkkeninnredningen for deg selv, vil det ikke være overflødig å finne ut hvilket selskap som er den beste blenderen.

TOPP 20 beste blandere med Aliexpress

Vurdering av de beste firmaene

Det er sannsynligvis ikke noe nytt for deg at miksere er nedsenkbare og stasjonære. De første er lette, kompakte og "manøvrerbare". De gjør det bra med små porsjoner myk og ikke altfor fiberholdig mat. Kraftigere og funksjonelle modeller kan takle elte deig og hogge små kjøttstykker til kjøttdeig eller å bryte is. Stationære miksere er kraftigere, mer stabile og mer romslige. De krever ikke konstant inngrep fra eieren - bare legg maten i blandeskålen, lukk lokket og start apparatet. Denne blenderen kan håndtere små partier og en bolle som er nesten full til randen.

Både nedsenkbare og stasjonære miksere er i sortimentet for ethvert selvrespekterende selskap for produksjon av kjøkkenutstyr. Men tradisjonelt sett betraktes tre firmaer som de beste - tyske Bosch og Braun, og et internasjonalt selskap fra Nederland - Philips.

Et særtrekk ved Bosch er påliteligheten og holdbarheten til husholdningsapparater. Blandere er ikke et unntak, men heller en bekreftelse av disse ordene. Disse enhetene er praktisk talt stille, funksjonelle og velutstyrte. Spesielt populære er kniver med fire kniver, fester for urter, nøtter, kjøtt og isplukk.

Braun-merket fengsler kunder med sin funksjonelle Multiquick-blender-serie. Disse enhetene suppleres med kniver laget av slitesterk legering i rustfritt stål og et bredt spekter av driftsmåter. Hvis du planlegger å ta blenderen til landet eller på ferie, velger du en trådløs modell som går på batterier. Kort sagt, alt er gjennomtenkt til minste detalj.

Philips-merket gleder tradisjonelt fansen med et bredt utvalg av modeller og super-holdbare romslige boller. Eiere innrømmer at Philips-stavmikser er ergonomiske og ikke tynger hånden mens de arbeider, og stasjonære modeller er i stand til å behandle selv det hardeste eller hotteste produktet.

I tillegg til disse tre "hvalene" til husholdningsapparater, er gode blandere i sortimentet av Tefal, Moulinex, Scarlett (harmonisk balanse mellom funksjonalitet og kvalitet), Redmond, Kenwood (pålitelige anerkjente produsenter av europeisk kvalitetsutstyr) eller i sortimentet av Vitek, Saturn, Polaris ( budsjett, men modeller av ganske høy kvalitet). Kanskje i dag er alle disse selskapene de beste produsentene av miksere til daglig bruk på hjemmekjøkkenet.

Se også - Hvordan velge en mikser til hjemmebruk

Vurdering av de beste modellene

Hvis du bestemmer deg for å fylle på kjøkkenarsenalet ditt med en helt ny blender, vil to linjer om produsentene av utstyr for å velge et effektivt apparat tydeligvis ikke være nok.Derfor har vi valgt de beste modellene av nedsenkbare og stasjonære miksere for deg som har høyest popularitetsvurdering blant vanlige kjøpere.

Bosch MSM 88190

Funksjonell kraftig modell laget av slitesterkt metall. Måleglasset er lite, men likevel ganske romslig - 0,6 l. Enheten har 12 programmer, inkludert turbomodus, muligheten til å hugge is, en mølle og en visp for å slå.

Se også - De 11 beste Bosch-blenderne i 2019

Braun MQ 5035 WH-saus

Mekanisk blender med et stort antall hastigheter (21 stk). Kroppen er laget av plast, men den nedsenkbare delen er laget av metall, kraften til enheten er 750 W. Settet inkluderer en 0,5 l hakker og en 0,6 l blandeskål.

Se også - Gjennomgang av de beste Braun-blenderne i 2019

Moulinex DD656832

Superkraftig modell med mekanisk kontroll og 20 driftsmåter. Det er et 0,8 l målebeger, en 0,5 l mølle, trinnløs hastighetskontroll, lang strømkabel. Vekten på enheten er imidlertid ganske imponerende - 1,36 kg.

Se også - De 6 beste Moulinex-blenderne i 2019

Philips HR 1676

Elektronisk modell, 10 driftsmåter, jevn hastighetskontroll. Denne modellen har størst kapasitet - 1,2 liter, og resten - turbomodus, isplukkfunksjon. Blendervekt - 1,4 kg, kraft - 800 W.

Se også - TOPP 10 beste Philips-blender

Redmond RHB-2942

Den kraftigste blanderen blant nedsenkbare modeller - 1300 W, et 0,6 liters begerglass, en visp, en mølle, turbomodus. En utmerket billig modell med all nødvendig funksjonalitet.

Hvis du vil velge en kraftigere og funksjonell enhet, kan du ta en titt på en av de stasjonære mikserne i vår rangering.

Se også - 6 av de beste REDMOND-blenderne i 2019

Braun JB 3060 Tribute

Mekanisk stasjonær blender med trinnløs hastighetskontroll. Kraft - 800 W, glasskanne med trekantet form, som bidrar til jevn blanding av ingredienser og en mer luftig konsistens av de piskede ingrediensene.

Bosch MMB 43G2

Mekanisk 5-trinns stasjonær blender. I funksjonalitet - impulsmodus, isplukk, glasskanne Eierne av blenderen roser enheten for det stille og veldig produktive arbeidet.

Philips HR 2166

Denne blenderen har 7 hastigheter, pulsmodus, isplukk, fres, helikopter. Arbeidskraft - 600 W, lager ikke støy, knuser og blander produkter med høy kvalitet, enkle å vaske.

Scarlett SC-JB146G01

Enheten er elektronisk styrt, med en effekt på 1000 watt. Produsenten har tatt vare på komforten og holdbarheten ved bruk av blenderen og supplert modellen med en glasskanne og et metallveske. Vertinnen kan velge en av 12 driftsmodi.

Redmond RSB-CBM3400

En annen enhet med en elektronisk type kontroll. Kraften til modellen er 2000 W, en volumetrisk glasskanne - 1,8 liter, tre driftsmåter, en bok med oppskrifter - i gave. Det er beskyttelse mot overoppheting og blokkering av kontroll i tilfelle feil montering. Blanderen er spesielt populær blant smoothie-fans.

Se også - DIY blenderreparasjon: fikse sammenbrudd

TOPP 20 beste blandere med Aliexpress

Konklusjon

Som du kan se, i sortimentet til enhver produsent, kan du finne vellykkede og populære modeller som vil glede eieren med et harmonisk forhold mellom pris, funksjonalitet og ytelseskvalitet. I våre topp 10 beste blendere var modeller fra de tre beste vanligere. Og det er ikke overraskende, for det er disse produsentene som produserer utstyr som er standard for kvalitet og funksjonalitet.

Vi håper materialet vårt vil hjelpe deg med å gjøre et hyggelig og nyttig kjøp av kjøkkenet ditt. Kok fort og kos deg!

Se også:

15082 1

En tanke om "Velge en blender fra det beste selskapet"

  1. Anna:

    I dag ser jeg på merkevarer med forsiktighet, fordi monteringen er forskjellig overalt ... Jeg blir mer guidet av anmeldelser når jeg velger en teknikk og garantier. Jeg valgte Blender for en stor familie, så jeg stoppet ved en stasjonær. Det er en bolle med 1,5 liter laget av glass, det er støvsuging. Jeg betrakter kraner og selvrens som gleder. Dette er det første seriøse kjøpet gjennom Avito siden leveransen dukket opp, men jeg var fornøyd.

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner