hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Topp 6 beste dampmopper i henhold til kundeanmeldelser

Topp 6 beste dampmopper i henhold til kundeanmeldelser

Rengjøring av hus er et nødvendig og regelmessig tiltak som noen ganger tar mye tid og energi fra oss. Men ved hjelp av effektive og praktiske moderne husholdningsapparater kan du forenkle og øke hastigheten på alt arbeidet for å gjenopprette orden i huset. Og vi er klare til å fortelle deg hvilken dampmopp som er best vurdert i 2019, basert på kundeanmeldelser og ekspertuttalelser. Vi vil fortelle deg hva slags mopp som vil være av høy kvalitet og vil hjelpe deg med å rengjøre hjemmet ditt i mer enn ett år.

Beskrivelse og prinsipp for drift av dampmoppen

En slik mopp krever ikke bruk av husholdningskjemikalier, og takler all forurensning og skadelige mikroorganismer som bruker damp. Slik rengjøring er mye bedre enn tradisjonell rengjøring, spesielt i hjem der det bor små barn eller allergikere. Samtidig dreper varm damp de fleste bakterier og bakterier, hjelper til med å lokalisere og eliminere mugg- og soppsporer.

Utad ligner den på en vanlig mopp, bare litt mer massiv. En dampgenerator er plassert i apparatets håndtak; enhetens driftstid uten å fylle på vann avhenger av volumet på dette reservoaret. Som du allerede har forstått, er det viktigste forbruksmaterialet vanlig rent vann og dyser som er festet til den nedre, trekantede delen av enheten, der en gulvfilm skal festes til en enkel mopp.

Se også - Hvilken plaggdamper du skal velge - vurdering av det beste 2019

Hvordan velge en god dampmopp

Det er flere kriterier som har hjulpet oss å skille de beste dampmoppene fra serien. I tillegg til pris, merke og utseende, tar vi hensyn til:

 • effekt - fra 1200 W og over;
 • driftstid uten tilsetning av vann;
 • damptemperatur og strømningskontroll;
 • vekten;
 • funksjonalitet og utstyr.

Vel, det vil ikke være overflødig å bli kjent med opplevelsen av å bruke denne eller den andre moppen på Internett. Kundeanmeldelser kan fortelle deg hvilken dampmopp som er bedre. Denne informasjonen er mer objektiv enn produsentens beskrivelse av modellen, og derfor tok vi også hensyn til kundevurderinger da vi gjorde vår 2019-vurdering.

Se også - Hvordan dampmoppen fungerer

Når du velger en dampmopp, er kjøperne oppmerksomme på dimensjonene til husholdningsapparatet. En viktig egenskap: den store dysen klarer ganske enkelt ikke å vaske og desinfisere gulvet på høy kvalitet på alle steder som er vanskelig tilgjengelige, men kraften, kapasiteten til vanntanken og driftstiden er ikke mindre viktig. Nedenfor er en rangering av de beste dampmoppene basert på rangeringer fra ekte kunder. TOPP er samlet i stigende rekkefølge.

Kitfort KT-1009

Kitfort KT-1009

Pris - 2500 rubler. Effekten på 1300 W er nok til å begynne å jobbe innen 30 sekunder fra det øyeblikket du slår på. Sammenlignet med KT-1004-modellen er vanntanken ikke avtakbar, men volumet er tilstrekkelig for rengjøring av en ettromsleilighet.

Fordeler:

 1. Lett på bare 1,79 kg, så selv store områder er enkle å rengjøre.
 2. Lavt vannforbruk. Tankens kapasitet er bare 0,35 liter, men det er nok til full rengjøring.
 3. Roterende munnstykke. Forbedrer kvaliteten på rengjøringen.
 4. Enkel å montere. Ifølge vurderinger klarte selv et 10 år gammelt barn å montere en mopp.
 5. Tre utskiftbare kluter per vedlegg inkludert.

Ulemper:

 1. Subjektivt er dampknappen lav.

Sammenlignet med Tefal VP6555 er prisen på Kitfort KT-1009-modellen betydelig lavere, rengjøringskvaliteten er god. Men for store områder er det fornuftig å velge en annen modell: en vanntank med lite volum og tilsetning av væske under drift, selv med en målebeger (inkludert), er ikke veldig praktisk.

H2O mopp X5

H2O mopp X5

Pris - 2600 rubler. Kraft på 1300 W er nok til å desinfisere gulv, polstrede møbler, leker av alle typer. H2O moppen X5 leveres med 10 dyser for desinfisering av hele huset. Til sammenligning: Kitfort KT-1004 har bare tre vedlegg.

Fordeler:

 1. Rengjøring og desinfisering av tepper. I følge reelle anmeldelser, et teppe med en lang haug i en familie med et lite barn, blir denne damprenseren kvitt smuss og lukt på 15 minutter.
 2. En rekke vedlegg. En av dem gjør dampstrålen tynn og sterk - plakett, fettavleiringer på badet og på kjøkkenet blir raskt fjernet.
 3. Temperaturregulering. Du kan stille rengjøringsmodus til mild rengjøring eller å kvitte seg med skadelige insekter (kunder klarte å kvitte seg med veggedyr med H2O mopp X5 mopp).

Ulemper:

 1. Sterk hydrering. Speil og vinduer må tørkes i tillegg med en tørr klut.
 2. Ikke egnet for damping og stryking av gardiner. Årsaken er effekten på 1300 W, som ikke er nok til slike formål.
 3. Ett mikrofibervedlegg. Ulempen er merkbar når du rengjør store områder.

Når det gjelder antall dyser, overgår H2O mopp X5 dampmopp Kitfort KT-1009-modellen med samme effekt (1300 W), men prisen forblir praktisk talt den samme.

ENDEVER Odyssey Q-606

ENDEVER Odyssey Q-606

Pris - 3050 rubler. Kraft - 1700 W, noe som gir raskere arbeid sammenlignet med Tefal VP6555 (1200 W). Det er bare to tilbehør i settet: for gulv og tepper, men produsenten har fokusert på rengjøring og desinfisering uten utvidet funksjonalitet.

Fordeler:

 1. Kontinuerlig arbeid - 45 minutter. I følge reelle estimater er denne tiden noe overvurdert.
 2. Lengden på strømledningen er 6 meter. Ingen skjøteledning er nødvendig, noe som gjør driften av damprenseren mer manøvrerbar.
 3. Passer til alle gulvbelegg. Produsentens forsikringer er gjentatte ganger testet i praksis.
 4. Lettvekt. Når den er ferdig montert, veier ENDEVER Odyssey Q-606 2 kg.

Ulemper:

 1. En avtakbar mikrofiberklut er ikke nok til hyppig rengjøring og store områder.
 2. Vanskeligheter med å kjøpe erstatningstilbehør. Brukere klager over at de må nøye seg med improviserte midler.

Sammenlignet med H2O-moppen X5 har ikke ENDEVER Odyssey Q-606 dampmopp et sett med tilleggsfunksjoner, men effekten på 1700 watt gir raskere rengjøring. Når du kjøper, må du kjøpe avtagbare filler.

Kitfort KT-1004

Kitfort KT-1004

Pris - 3600 rubler. Strømforbruket sammenlignet med ENDEVER Odyssey Q-606 er lavt - 1500 watt. Det er en overopphetingsbeskyttelsessensor. Dampbørstens sett inneholder 13 dyser, det er mulig å justere diameteren på dampstrålen, dens kraft.

Fordeler:

 1. Egnet for rengjøring av vinduer. Det er viktig å stille inn strømmen riktig: for høy vil føre til striper.
 2. Avtakbar vanntank (kun 0,35 l kapasitet).
 3. Teleskopisk håndtak: du kan justere apparatet til din høyde.

Ulemper:

 1. Vanskeligheter med å feste fille på gulvmunnstykket. Underholdende brukere fester et klipshull på bunnen av gummihåndtaket.
 2. Materiell av dårlig kvalitet. Ved hyppig rengjøring slites fille veldig fort. Vask, selv ved lave temperaturer, gir ikke fille tilbake til sitt opprinnelige utseende.

Sammenlignet med Kitfort KT-1009-modellen, der vanntanken ikke kan fjernes, og kapasiteten er den samme, vinner KT-1004-modellen definitivt. Men denne designfunksjonen og høyere kraft gjenspeiles i prisen.

Tefal VP6555

Tefal VP6555

Pris - 8000 rubler. Effekt - 1200 W, som er betydelig lavere sammenlignet med ENDEVER Odyssey Q-606 med sine 1700 W, men denne dampmoppen klarer godt å rengjøre og desinfisere gulv og vegger. Dampbørsten er utstyrt med et kalkfilter, slik at du til og med kan fylle tanken med vann fra springen.

Fordeler:

 1. God kvalitet materiale. Ifølge brukere ble ikke to mikrofiberkluter med regelmessig bruk av moppen og deres påfølgende vask i et år slitt.
 2. Ledningsklemme. Meningen er subjektiv, men ledningen festet til mopphåndtaket øker manøvreringsevnen og rengjøringshastigheten.
 3. Ledningens lengde - 7 meter - er nok til rengjøring uten skjøteledning.

Ulemper:

 1. Du må hele tiden holde på dampknappen. Når du rengjør store områder, blir hånden veldig sliten i en ubehagelig stilling.
 2. Tung. Når den er montert, veier Tefal VP6555 2,8 kg, men vekten skyldes kvaliteten på materialene som brukes.
 3. Høy pris. Dobbelt så dyrt som modeller fra andre produsenter med lignende egenskaper.

Tefal VP6555 er dyrere enn Kitfort KT-1009, men kvaliteten på materialet spiller en rolle her - for eksempel filler. Derfor takler enheten rengjøring og desinfisering perfekt.

SVART + DEKKER FSM1630

SVART + DEKKER FSM1630

Pris - 9000 rubler. Effekt - 1600 W, tankvolum - 0,5 liter. H2O moppen X5 har betydelig lavere verdier. Vektbeskyttelse, regulering av dampforsyning, automatisk avstengning gjør bruk av husholdningsapparatet praktisk og trygt.

Fordeler:

 1. Varmes raskt opp. 15 sekunder er nok, og du kan begynne å rengjøre.
 2. Bygg kvalitet.
 3. Avtakbar vanntank. Ingen grunn til å demontere for å tilsette vann.
 4. Etter rengjøring tørker gulvet nesten umiddelbart.

Ulemper:

 1. Brukere klager over at gulvet må støvsuges grundig før du bruker damprenseren, ellers vil moppen bare skrubbe gulvet.
 2. Du trenger tilberedt vann, men det er dyrt. Kjøpere bruker avregnet.

Kraften og manøvrerbarheten til BLACK + DECKER FSM1630 dampbørste er tilstrekkelig for rengjøring og desinfisering. Men sammenlignet med Kitfort KT-1004 er enheten dyrere. Hovedkriteriene når du velger dampbørster er deres kraft, driftstid og volum på vanntanken, og bare da - tilleggsfunksjonalitet.

43144 1

En tanke om “TOPP 6 beste dampmopper i henhold til kundeanmeldelser”

 1. Irina:

  Jeg kjøpte en x5 dampmopp i en butikk på en sofa for ca 5 år siden - den mislyktes etter 4-5 bruk. Og det er det! Og hvordan du vil kjøpe den igjen!

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner