hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 10 beste dampbåter i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 10 beste dampbåter i henhold til kundeanmeldelser

Vi har samlet en vurdering av dampbåter i 2020, som inkluderer de beste modellene med elektronisk og mekanisk kontroll. Når du velger en dampbåt, bør mange faktorer tas i betraktning: antall nivåer, volumet på kurvene, effekten som oppvarmingshastigheten og varigheten av tilberedningen avhenger av. Utstyr med ekstra boller for frokostblandinger og sauser er også viktig. Kontrollmetoden, automatiske programmer for tilberedning av vanlige retter og beskyttelsesfunksjoner (stenging i fravær av vann, varsel om slutten) er også av stor betydning. Med tanke på alle disse faktorene, har jeg forberedt TOPP 10 beste steamere for hjemmet for 2020. Den inkluderer både enkle modeller med et minimum av evner og dampbåter med intelligent kontroll og en stor pakke. Jeg har samlet fordeler og ulemper fra anmeldelser fra reelle eiere.

De beste damperne hjemme

Morphy Richards 470006

Morphy Richards 470006

Morphy Richards 470006 tar fortjent førsteplassen i rangeringen - en damper med intelligent kontroll for å tilberede sunne retter for et sunt kosthold. I motsetning til de fleste modeller, som består av slissede kurver som blander smaker, er Morphy Richards utstyrt med uavhengige beholdere. En av dem er delt inn i to deler, som også er skilt fra hverandre og har forskjellige kontroller. Dette gjør at du kan tilberede tre forskjellige retter samtidig, noe som krever forskjellige steketider og temperaturer. Containerne er ikke plassert vertikalt, men horisontalt. Dette forbedrer kvaliteten på maten, siden smakene ikke blandes, og saften fra noen produkter ikke kommer på andre. Det gjør lagring også enklere. Det er ikke nødvendig å se etter en høy hylle for en flerlagsstruktur. Det totale volumet på nivåene er 6,8 liter. Settet inneholder to åpninger i rustfritt stål, en lang og to minikanner, en riskål. En funksjon av modellen er lokal oppvarming av vann for å skape damp. Mindre enn et minutt etter at den er slått på, kommer det allerede damp inn i avdelingene. Du trenger ikke å vente til vannet varmes opp. Du kan styre tilberedningen av retter i hver beholder separat: angi modus for hver, velg klokkeslett, forsink start med timer. Det er 8 forhåndsinnstilte moduser for forskjellige matvarer (fisk, kylling, grønnsaker, saus, ris, egg, bønner). Det er også et brukerprogram som lar deg stille inn koketid etter eget skjønn. Bekvemmeligheten ved bruk av dampbåten tilføres ved hjelp av ikke-oppvarmende håndtak, en vannstandsindikator, en sikkerhetsstans ved overoppheting eller i fravær av vann. Det er også verdt å merke seg at dampbåten har høy effekt - 1600 W (den høyeste blant modellene som er inkludert i vurderingen). Dette sikrer rask oppvarming av vann og kokehastighet. Les mer om dampbåten i anmeldelsen IntelliSteam 470006.

Fordeler:

 • Rask oppvarming av vann.
 • Vannbrettet er romslig. Nok i lang tid.
 • Praktisk form for brett.
 • Enkelt vedlikehold. Beholderne er enkle å fjerne og rengjøre.
 • Det er en synkroniseringsfunksjon som lar deg lage alle produktene samtidig.
 • Praktisk ledelse.
 • Krever ikke mye lagringsplass.
 • Enkel påfylling av vann (ikke behov for å fjerne beholdere under tilberedningen).

Ulemper:

 • Kort ledning.
 • Maksimum tid for å holde varmen etter tilberedning er bare 40 minutter.
 • Noen brukere synes kostnadene er for høye.

Morphy Richards 470006 koster omtrent 15 000 rubler. Dampbåten fra den britiske produsenten er preget av materialer av høy kvalitet: miljøvennlig plast, skuffer i rustfritt stål, støtbestandig glasslokk, sklisikre ben. Modellen med horisontale nivåer er mer kompakt. Morphy Richards har tre beholdere, slik at du kan tilberede forskjellige retter uten å bekymre deg for å blande smaker. Takket være det uavhengige kontrollsystemet kan forskjellige innstillinger angis i hver container. Kostnaden er høyere enn for vanlige dampbåter, så 75% av kjøperne anbefaler det.

Tefal VC1451

Tefal VC1451

Resten av damperne som er inkludert i vurderingen, er 2-3 ganger billigere enn Morphy Richards 470006, har et standard vertikalt oppsett av nivåer og sørger ikke for at hver av dem skal kontrolleres separat. Derfor gir det ingen mening å sammenligne dem med lederen av vurderingen. Så, andreplassen til TOPPEN eller den første blant de rimeligere modellene er okkupert av Tefal. Denne dampbåten er utstyrt med bare to beholdere i rustfritt stål med ikke-oppvarmende håndtak og glasslokk. Det totale volumet er 6 liter. Boller og lokk tåler oppvaskmaskin. Nederst på apparatet er det et rom for tilsetning av vann, som lar deg tilsette væske uten å forstyrre kokeprosessen. Enden på vannet er indikert av indikatoren. Kontrollen utføres av en tidtaker. Det er nødvendig å stille inn ønsket tid for matlaging. På slutten av innstilt tid slår damperen seg av og piper. Dampkraft - 900 W.

Fordeler:

 • Vakker, kompakt.
 • Metallskåler (enkle å rengjøre, lette å rengjøre, mister ikke utseendet over tid, som plast).
 • Dyp kondensvannavløp.
 • Stor bolle for vann.

Ulemper:

 • Det er tilfeller av timer sammenbrudd.
 • Stille lydsignal på slutten av tilberedningen.
 • Liten bolle for ris.
 • Det er ingen temperaturvedlikeholdsmodus (oppvarming).

Kostnaden for Tefal VC1451 er 6500 rubler. Det preges av sin enkelhet og minimale utstyr, samt fravær av forhåndsinnstilte moduser og programmer, men på den annen side består den av pålitelige og holdbare stålbeholdere, ikke plastbeholdere. Dette er det beste alternativet når det gjelder forholdet mellom pris og kvalitet. Den har enkel betjening, sammenleggbare kurver for kompakt lagring, muligheten til å tilsette vann under tilberedningen uten å ta hensyn til nivåene. Den eneste ulempen er at den ikke er egnet for samtidig tilberedning av forskjellige typer produkter, siden den er utstyrt med bare to boller. 93% av eierne av en slik dampbåt anbefaler det for kjøp.

Kitfort KT-2035

Kitfort KT-2035

På tredjeplass i TOPPEN ligger Kitfort KT-2035 - en fem-lags modell med 1,6 liters beholdere i rustfritt stål og et glasslokk. To kurver har solid bunn og egner seg til å lage supper, frokostblandinger og gryteretter, resten er utstyrt med juiceavløpshull. De har også eggutsparinger. Vanntanken er stor nok - 1 liter. Når den fordamper, slås enheten automatisk av. Denne elektronisk kontrollerte modellen er utstyrt med en tidtaker. Har hurtig oppvarmingsmodus.

Fordeler:

 • Pålitelige beholdere i rustfritt stål.
 • Tydelig kontroll.
 • I fravær av vann slår det seg ikke på.
 • Mange boller til forskjellige typer mat.
 • Vannet koker raskt. Reservoaret er romslig.

Ulemper:

 • Avstengningslyden er ikke veldig høy.
 • Ingen autoprogrammer.
 • Kortfattet instruksjon.

Kostnaden for Kitfort KT-2035 er 5200 rubler. Til tross for den lave prisen har modellen utmerket teknisk utstyr og utstyr. Den er dårligere enn Tefal VC1451 i kraft (600 W), men overgår antall nivåer. Selv om matlaging i den øvre er tregere enn i den nedre, som andre dampere av denne typen. Og den samme ulempen, som er karakteristisk for alle lignende modeller, er at juice fra øvre nivå flyter inn i den nedre.

Tefal Steam N'Light VC 3008

Tefal Steam N'Light VC 3008

Neste TOP-posisjon er tatt av Tefal Steam N'Light VC 3008.Modell med elektronisk kontroll og mer komplett sett og funksjonalitet enn Tefal VC1451. Hun får mindre plass til materialet i containere og lokk - de er laget av plast, noe som betyr at de er mindre holdbare. Dette er en tredelt damper med brede kurver, med et volum på 3,3 liter. Akkurat som Tefal VC1451 er den utstyrt med en vannindikator og en tut for å fylle den direkte under drift. Fordelen med Steam N'Light VC 3008 er evnen til å varme opp mat etter tilberedning. Steameren har 6 innebygde modus for tilberedning av fisk, kylling, harde og myke grønnsaker, frokostblandinger og desserter. For sistnevnte kommer settet med en bolle for ris og en form for muffins og muffins. Det er hulrom i bunnen av beholderne for å koke egg. Steameren er utstyrt med en avrimingsfunksjon som lar deg tine og koke frossen mat. I likhet med Tefal VC1451, er modellen utstyrt med en tidtaker som lar deg selv velge koketid.

Fordeler:

 • Kvalitetsmaterialer.
 • Tydelig kontroll.
 • Bakgrunnsbelysningen er på under drift (når tilberedningen er over, blinker den).
 • Bekvemmelighet ved lagring (alle kurver blir lagt i hverandre).
 • Tåler vask i oppvaskmaskin.

Ulemper:

 • Kondens bygger seg opp på de øvre støtfangerne.
 • Vannnivået er ikke synlig.
 • I det øvre nivået tilberedes maten saktere.
 • Etter flere års drift kan kurvene sprekke, miste gjennomsiktigheten og det attraktive utseendet.
 • Sporene i bunnen er for små. De er upraktiske å vaske, og når de er fullastet, går dampen dårligere ut.
 • Det er ingen håndtak på kondensskuffen.

Tefal Steam N'Light VC 3008 koster 8900 rubler. Dampskipet overgår Tefal på mange måter: auto-modus, avrimingsfunksjon, termostat for å holde ferdigmat varm. Den har også en større konfigurasjon og et stort antall nivåer. Men det høyeste trinnet i Tefal Steam-rangering kunne ikke oppnås på grunn av en rekke mangler. 82% av kjøperne er fornøyde med driften av dampbåten.

Braun FS 5100

Braun FS 5100

Braun FS 5100 skiller seg fra andre modeller i samme raske vannoppvarming som lederen av vurderingen - 45 sekunder. Den kompletteres med to kurver på 3,1 liter og en separat bolle for ris med en kapasitet på 2 liter (noe som er en ubestridelig fordel, siden de fleste dampbåter har mye mindre kopper for frokostblandinger). Settet inneholder også en 2 L bolle for fargede produkter (f.eks. Rødbeter), laget av mørk plast. Alle kurver er laget av matsikker plast som er godkjent for å lage babymat. De har ikke bare spor for å eliminere kondens, men også utsparinger for kokende egg. Vanntanken er ganske romslig - 1,2 liter. Kontrollen utføres ved hjelp av en rotasjonsur, den maksimale tiden er 60 minutter. På slutten av den forhåndsinnstilte perioden slår damperen seg av og piper. Når det gjelder kraft, er den litt dårligere enn Tefal - 850 W.

Fordeler:

 • Vakker utsikt.
 • Slitesterk plast av høy kvalitet.
 • Praktiske romslige kurver. Det er en mulighet for å koke egg, lage frokostblandinger, gryteretter.
 • Enkle kontroller.
 • Stor vanntank. Nok for de fleste måltider uten pålegg.

Ulemper:

 • Det er tilfeller av sammenbrudd i timeren.
 • Ingen vannindikator.
 • Slår seg ikke av hvis beholderen går tom for vann.

Braun koster 7000 rubler. To-lags modellen er utstyrt med ekstra boller, som utvider funksjonaliteten. I likhet med Tefal gir den ikke separate moduser for tilberedning av de vanligste produktene. Det er dårligere enn Tefal på grunn av mangel på en indikator og manglende evne til å tilsette vann under tilberedningen. Ikke desto mindre anbefaler 93% av brukerne den for kjøp av høy kvalitet og funksjonalitet.

Russell Hobbs 23560-56

Russell Hobbs 23560-56

På siste plass i Russell Hobbs-rangering er 23560-56 - en enkel budsjettmodell med tre nivåer. Kurver med en kapasitet på 3,5 liter er laget av mat av plast. Komplett med en bolle for tilberedning av frokostblandinger og en beholder for krydder. Kontrollen utføres ved hjelp av en tidtaker. I dette tilfellet kan du ikke bare stille inn tilberedningstiden med påfølgende stenging, men også utsette starten.Dampkraften er den høyeste blant modellene som er inkludert i vurderingen (unntatt lederen) - 1000 W.

Fordeler:

 • Kropp i rustfritt stål.
 • Det er en vannindikator.
 • Enkel pleie.
 • Tydelig kontroll.

Ulemper:

 • Vann fylles på fra baksiden (ikke veldig praktisk).
 • Du kan ikke fjerne bunnen av forrige nivå, som Tefal (for tilberedning av store produkter eller sterilisering av krukker).

Russell Hobbs 23560-56 koster bare 3700 rubler. Steameren er laget av tilstrekkelig kvalitet og pålitelighet. Men den har en enkel enhet som begrenser funksjonaliteten - en ikke-flyttbar bunn, ingen utsparing for egg. Modellen overgår andre i kraft, takket være hvilken den raskt varmer opp vannet. Det har ikke den mest praktiske plasseringen av tuten for å helle vann. På grunn av lave kostnader og pålitelighet er 92% av kjøperne klare til å anbefale Russell Hobbs 23560-56 for kjøp.

De beste blenderdampere

Glad baby fusjon

Glad baby fusjon

Enheten har en behagelig blåhvit farge med funksjonene til en blender og en dobbel kjele. Hvis du tar ut beholderen, hakker kniven den purerte maten. Hvis du heller vann og setter inn en beholder med grønnsaker, damper den dem (hvis riktig modus er valgt). Den er plassert av produsenten som en matlagingsenhet for babyer. Kontrollen er mekanisk, noe som er typisk for alle modeller beskrevet nedenfor. Pris: 3 466 rubler.

Fordeler:

 • stilig design;
 • evnen til å lage potetmos i en blender;
 • enkelhet i arbeidet;
 • alle delene er enkle å rengjøre og vaske;
 • enkel montering og klargjøring;
 • god pris.

Ulemper:

 • det er ingen lydvarsel om enden av vannet.

Se også - Velge en blender fra det beste selskapet
Kitfort KT-2305

Kitfort KT-2305

Kombinert enhet på 24x24,5x16 cm. En kurv inkludert. Blå og hvit plastkoffert med mørkeblå kant. 0,23 liter vannbeholder. Det er ingen strømindikator. Strømforbruk 400 watt. Vekt 2,1 kg. Strømledning 0,84 m. Pris: 3 750 rubler.

Fordeler:

 • liten, komfortabel, stabil;
 • enkel omsorg;
 • den nødvendige funksjonaliteten;
 • høykvalitets montering;
 • kokker raskt;
 • maler godt;
 • lavt støynivå;
 • høykvalitets sliping og matlaging;
 • du kan kontrollere graden av sliping;
 • rimelig pris.

Ulemper:

 • volumet er for lite;
 • det er ikke nok timer;
 • ingen målebeger for vann;
 • mangel på signal for å avslutte arbeidet
 • kondens renner bort og det dannes en dam under dampbåten;
 • kvalitet på plast.

Se også - Hvordan velge riktig dampbåt for ditt hjem

Philips AVENT SCF870

Philips AVENT SCF870

Blender-damper med dimensjoner på 16,5x30,8x16,5 cm. Dampkurvens kapasitet er 0,8 liter. Volumet på vannbeholderen er 0,2 liter. Plasthus (hvit / grønn). Det er mulig å stille inn lukketiden ved hjelp av en tidtaker (opptil 20 minutter). Paratens beredskap indikeres av et lydsignal. Inkluderer målebeger, slikkepott, oppskriftshefte. Utstyret inkluderer et system som kontrollerer sikkerheten ved å lukke lokket. Effekt 400 W. Vekt 2 kg. Strømledning 0,7 m. Pris: 8280 rubler.

Fordeler:

 • tar liten plass, behagelig;
 • 2 i 1 hakkes maten umiddelbart etter tilberedning;
 • kokehastighet;
 • tilstrekkelig bollevolum;
 • desilitermål;
 • bok med oppskrifter;
 • timer;
 • uerstattelig innretning for å tilberede mat til et barn;
 • lett å rengjøre.

Ulemper:

 • dyrt;
 • ledningen er kort;
 • skarp indre plastskål.

Se også - Hvordan bruke en dampbåt

Philips AVENT SCF875

Philips AVENT SCF875

Steamer-blender med en 1 liters bolle. Plasthylsen er hvit og grå. Det er et program for avriming og oppvarming. Lar deg stille automatisk avstenging i opptil 30 minutter. Avslutningen på tilberedningsprosessen ledsages av et lydsignal. Har en 750 ml hakeskål. Effekt 400 W. Strømledning 0,7 m. Pris: 11 390 rubler.

Fordeler:

 • Vakker design;
 • kompakt;
 • kombinert bruk (etter en dobbel kjele, snu kannen, skjer hakking i en blender);
 • tining;
 • klar ledelse;
 • kokker raskt;

Ulemper:

 • behovet for å tømme vann før sliping, ellers vil det havne i mat;
 • ikke helt gjennomtenkt bolledesign;
 • kort ledning;
 • dyrt.

Se også - 6 beste dampbåter under 5000 rubler i henhold til kundeanmeldelser

Hva du skal se etter når du velger

Når du velger en dobbel kjele, bør du vite at de er like i prinsipp for drift, men kan variere betydelig i egenskaper og funksjonalitet. Selvfølgelig avhenger kostnaden også av dette. Viktige punkter å være oppmerksom på:

 • Makt... Jo kraftigere dampbåten er, desto raskere vil den lage mat. Følgelig vil flere næringsstoffer forbli i den. Men kraften avhenger også av antall nivåer - for å gi den optimale mengden damp for hver av dem, må enheten for eksempel være kraftigere enn for et enkelt nivå. I gjennomsnitt presenteres to-trinns utstyr med en effekt på 700-900 W.
 • Antall nivåer... Antall kurver og kapasitet bør bestemmes i henhold til dine behov. Bekvemmeligheten ved flere nivåer er muligheten til å tilberede produkter av forskjellige typer, forskjellige i kokehastighet, samtidig. Containerne kan være av samme størrelse, slik at de kan byttes ut med hverandre. Hvis de er i forskjellige størrelser, blir dette enklere å lagre, fordi de kan brettes i hverandre. Noen kurver har en avtakbar bunn, som lar deg kombinere to nivåer til en for matlaging av store matvarer (for eksempel hel kylling).
 • Slå av automatisk med timer... Funksjonen med å slå av seg selv etter en bestemt periode gjør matlagingen mye enklere. Modellene tilbyr begrensede muligheter: opptil 20-60 minutter.
 • Lydsignal... Et praktisk tillegg er lydvarslingen om parabolen er klar. Men ikke alle dampbåter er utstyrt med det.
 • Forsinket start. Tilstedeværelsen av en tidtaker lar deg stille innkoblingstiden slik at retten er tilberedt etter en bestemt dato.
 • Kontrolltype... Dampere med mekaniske og elektroniske kontroller er på markedet i dag. De første er enkle å kontrollere - bare vri tidsregulatoren. Den andre er som regel utstyrt med spesielle moduser, kan inkludere ferdige programmer for tilberedning av spesifikke retter, bestemme koketiden med tanke på volumet av produkter osv. Noen av dem er utstyrt med en varm varmefunksjon og andre funksjoner som ikke er tilgjengelige på mekaniske modeller.
 • På indikasjon... Nesten alle steamere har en lyspære på kroppen, som tennes når den er koblet til nettverket.
 • Vannstandsindikator... Siden arbeidet med dampbåten er basert på fordampning av vann, er det viktig å kontrollere nivået. For dette er mange av dem utstyrt med en indikasjon. Dette kan være en lyspære som tennes når det mangler væske. I andre tilfeller er tanken laget av gjennomsiktig materiale for å kontrollere fyllingsnivået. Forresten, de fleste dampbåter gir en sikkerhetsavstengning når væsken slutter. Denne funksjonen vil sikre sikkerheten ved bruk.
 • Reservoar for påfylling av vann under drift... Siden matlaging kan ta lang tid, og noen modeller presenteres med en liten beholder for vann, er det praktisk å fylle på væskevolumet direkte under tilberedningen.
 • Strømledningens lengde... Denne parameteren er viktig hvis utløpet er plassert i en avstand fra stedet der du planlegger å plassere dampbåten. I gjennomsnitt presenteres modeller med en ledning i størrelsesorden 0,7-1 m.

Se også - Hvordan velge riktig dampbåt for ditt hjem

36793 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner