hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hvordan velge hjemmet ditt for maksimal nytte

Hvordan velge din brødrister for maksimal nytte

Det er det samme hver morgen. Et fidget barn, en mann ... (det er mange forskjellige ord for ham), en katt som lager "sultne løp" for deg. Og det er lite sannsynlig at morgenen begynner med en kopp aromatisk kaffe. Mer sannsynlig fra panner, gryter og hauger med skitne retter. Vil du gjøre livet ditt lettere? Kjøp en brødrister! Vi vil fortelle deg hvordan du velger en brødrister for hjemmet ditt.

Organisering av kjøpet: vi studerer detaljene

hvordan velge en brødrister

Å velge en husholdningsbrødrister er et øyeblikk, men hva man enn sier, dette valget må næres klokt. Ellers vil "spytt" være ubrukelig, og dessuten vil legge til unødvendige problemer for deg. Og det er derfor.

Ta for eksempel denne situasjonen. Du har en stor familie. Og hvert av medlemmene elsker ristet brød. Som du kan se, kan man ikke klare seg uten en spesiell "stekeenhet".

Du forstår dette, kjøper en brødrister, og ... Det skuffer deg, fordi du hele tiden må "se" på kokeprosessen og "lade" neste porsjon brød. Dette er fordi du ganske enkelt gjorde en feil med størrelsen på enheten.

Eller et slikt scenario. Du er for sent på jobb, men samtidig kan du ikke bryte ritualet med å spise toast med kaffe. Men på grunn av feil brødrister (med lav effekt) blir du sulten igjen og igjen. Selvfølgelig kan du tilpasse deg enheten og stå opp 10-15 minutter tidligere. Men hvorfor er han i det hele tatt så nødvendig?

Videre viser praksis at en billig brødrister fra en ukjent produsent (og det er de fleste av dem på markedet for husholdningsapparater i dag) kan forårsake brann. Hvordan unngå å kjøpe et ubrukelig og farlig husholdningsapparat? Les denne artikkelen til slutt. Hun vil definitivt hjelpe deg med å finne den beste brødristeren på alle måter. 

Se også - Hvordan velge en god hjemmebrødmaker i 2019

Varianter av brødristere

typer brødristere

Vi vet alle godt hva en brødrister er., så vi vil ikke dvele ved dette. La oss gå videre. Utad er disse enhetene som tvillingbrødre. Derfor er det ikke lett å trekke noen konklusjoner basert på utseendet, og det er ikke behov for det. Hovedforskjellen deres ligger i kokekontrollsystemet, som er:

 • Håndbok. Denne typen enheter er en "mammut" -produksjon. Lite er kjent om ham og er ikke lenger i salg. Fra navnet er det klart at tilberedningsprosessen her styres manuelt, noe som du ser er upraktisk.
 • Halvautomatisk. Brødristere med denne typen matlaging gjør et karakteristisk signal det klart at produktet er klart. Imidlertid fortsetter han å jobbe. Du må slå av enheten og fjerne toastene med hendene.
 • Automatisk. Denne typen enheter er det beste alternativet. Han vil lage mat og trekke ut, og gjøre det klart at frokosten er klar. Hvis vi var oss selv, ville det ikke være noen pris for ham.

Enheten kan være loddrett eller vannrett etter type belastning:

 • Hvordan virker det brødrister loddrett nedlastinger? Alt er enkelt her. Slike innretninger brukes utelukkende til å riste brød.Som en siste utvei kan du varme opp en bolle eller en croissant i den (ved hjelp av et ekstra rist).
 • Hjem brødrister vannrett eller "Sandwich Toaster" kan glede deg med mye flere muligheter. På en slik maskin kan du lage boller med fyll og paier og deilige varme smørbrød.

Se også - Topp 6 beste brødristere for hjemmet

Alternativer for valg av brødrister

funksjonene ved å velge en brødrister

Et godt valg er et godt valg. Før du velger en brødrister, bestemme nøyaktig hva du vil ha den. Hvis du trenger utstyr for å lage frokost "for en", er det nok å kjøpe den enkleste brødristeren med to rom.

Hvis du vil mate en stor familie, kan du kjøpe en enhet med enten to store rom som har plass til to brødskiver, eller med fire på en gang. Alternativt kan du vurdere å kjøpe en horisontal brødrister med to kamre som lett kan holde 3-4 brødskiver.

Hvis du liker tynne skiver med ristet brød, er en brødrister med et kompakt rom noe for deg. Hvis du elsker tykke, knasende biter, ta en enhet med en bred en. Vel, hvis hvert familiemedlem har sine egne preferanser i størrelse, må du bruke penger på en enhet med funksjonen til å justere tykkelsen på rommet.

Se også - Velge en god brødmaker for hjemmet ditt

Brødristerkraft

Som med alle andre husholdningsapparater er strøm viktig i en brødrister. Her må du være ekstremt forsiktig når du velger. Tross alt vil høy produktivitet selvfølgelig forkorte forberedelsestiden for godbiten, men resultatet kan være skuffende. Vel, hvem vil spise "goreliki"?

For å unngå uplanlagte ulykker, kjøp modeller som kan tilby deg flere grader av doneness (vanligvis 6 til 11).

Råd:

Bruk de første nivåene til å varme opp ferdig skål. Resten er til steking.

Kroppsmaterialer

brødristermaterialer

Det lukter ikke originalitet her. Kroppen kan være enten plast eller metall (et annet spørsmål er kvaliteten).

 • Hvis du tar en brødrister med plastkoffert.
 • Fra proffene får du en lav pris og et utvalg av farger. Av minusene: "billig" utseende, brannsår (plast varmer opp veldig raskt). Videre, under påvirkning av temperaturer (både høye og lave), deformeres plasten og forverres raskt.
 • Hvis du tar en brødrister med metallkropp.
 • Du får en solid, stilig, holdbar og pålitelig enhet som passer inn i ethvert interiør. Ulempene inkluderer de høye kostnadene for enheten og det skitne metallet.

Men ikke bare utseendet til enheten er viktig. Materialene i varmekammeret må også oppfylle kvalitetsstandarder. For hjemmebruk er et kamera med non-stick belegg best. Den enkleste måten å passe på ham.

Se også - Anbefalinger for valg av en god kaffemaskin til hjemmet ditt

Ekstra funksjonalitet

tilleggsfunksjonalitet til brødristeren

Vil du gjøre livet ditt så behagelig som mulig? Se etter de ekstra funksjonene i brødristeren som er verdt å betale for.

 1. Rengjøring av brødristeren. Moderne brødristere tilbyr så mange som tre alternativer for å fjerne smuler fra enheten:
  • bare snu og rist ordentlig;
  • la smulene falle på bordet (noen modeller er utstyrt med ristbunn);
  • kjøp en enhet med uttrekkbart brett.
 2. Feste skål i varmekammeret. Det vil ikke la frokosten din "brenne" på den ene siden og ikke steke på den andre.
 3. Justering av økningen av brødet. Lar deg lage kanapeer eller deilige suppekrutonger.
 4. Tining av brød før risting. Funksjonen er nyttig for de som oppbevarer brød i fryseren.
 5. "STOPPE». Nødpauseknapp for tilberedningsprosessen (i tilfelle du bestemmer deg for at skålen din er klar).
 6. Strømledningsrom. Praktisk ting. Ledningen bryter ikke eller tar ikke ekstra plass.
 7. Koble fra enheten i løpet av høsten. En nyttig funksjon for familier med små barn og kjæledyr.
 8. "Nydelige ansikter". Funksjon for reklamer og estetiske. Heier opp og belastes med positive følelser for hele arbeidsdagen. 

Sikkerhetsreguleringer

regler for brødristersikkerhet

Det første du må gjøre når du kjøper en brødrister, er å åpne passet ditt og lese alt som er skrevet der. Ved å bruke 30 minutter tid, vil du spare deg for skader og kjøpet ditt fra sammenbrudd i mange år. Men vi vil ikke være for late til å si noen generelle bestemmelser. Overflødig kunnskap plaget ingen ennå.

 1. Ikke legg brød påsmurt med smør, honning, syltetøy, pasta (nøtt, sjokolade, karamell ...) i brødristeren. Påfør påfyll på den allerede tilberedte skålen.
 2. Hvis du vil varme opp bunen, må du fjerne emballasjen fra den.
 3. Ikke bruk skjøteledninger på 1500 watt eller mer.

Omsorgsråd

 • Sørg for å fjerne smuler etter risting. Vær spesielt oppmerksom på dette, da akkumulering av dem kan føre til skade.
 • Tørk av utsiden av brødristerkroppen etter hver tilberedning.
 • Fjern gjenværende fylling (fra sandwichbrødristeren) mens overflaten fortsatt er varm. 

Hvilken produsent å foretrekke

I dag produseres brødristere av alle og mange. Ofte er det ikke engang et navneskilt på slike enheter, det vil si at ingen vet om opprinnelsen. Dette er enhetene som er farlige. Derfor må du ikke forfølge billighet. Kjøp brødristere fra kjente og tidstestede produsenter: Bosch, Philips, Mullinex, Electrolux, Tefal, Bork, etc.

Nå er det på tide å si farvel. Har du funnet svaret på spørsmålet ditt: hvordan velge en brødrister for hjemmet ditt? Vi håper det ... Bruk penger klokt og nyt resultatene. Ser deg!

Se også - De beste mikrobølgene etter brukeranmeldelser

5767 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner