hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hvordan velge en espressomaskin

Hvordan velge en espressomaskin

Kaffe kan være forskjellig, så vel som metodene for tilberedning: øyeblikkelig, brygget, varm, kald, cappuccino, latte, espresso, og listen fortsetter veldig lenge. Populariteten til drikken har ført til fremveksten av kaffemaskiner fra forskjellige produsenter, med forskjellige alternativer og priser, som gjør det mulig for kaffeelskere å lage kaffe hjemme. For kjennere av sin tid, som ikke er vant til å spare, er johannesbrød kaffetraktere perfekte. Merk at disse enhetene er tilgjengelige på markedet i et stort utvalg. I denne anmeldelsen vil vi hjelpe deg med å velge en espressomaskin.

Hva er en espressomaskin

Espressoelskeren med et tett skum vil sette pris på espressomaskinen. For å tilberede en aromatisk og oppkvikkende drink, må du bruke kaffeputer eller malt, behandlet med damp. Kaffetrakteren fikk navnet sitt fra driftsmekanismen - den bruker ikke standardfiltre, men horn som er plast eller metall.

Prinsipp for drift og varianter

Prinsippet for betjening av espressomaskinen avhenger av typen enhet, hvorav det bare er to:

 1. Pumpe-handling - i denne modellen varmes hellevannet opp til 90-100 grader i en kort periode. Etter det fører en pumpe under trykk den gjennom kaffen. Med denne teknologien kan du få en rik aroma og beholde det meste av næringsstoffene. Slike enheter fungerer med en effekt på 1500-1700 W, så det tar omtrent ett minutt å tilberede en kopp favorittkaffen din.
 2. Damp - i denne typen kaffemaskin blir væsken oppvarmet i en lufttett beholder, noe som fører til dampdannelse som passerer under trykk gjennom kaffen. Ulempen med denne typen enheter er at aroma går tapt når damp passerer gjennom drikken. Fordelen er at denne kaffen inneholder en stor mengde koffein. Favorittdrikken tilberedes i halvannet til to minutter, noe som er forbundet med mindre kraft og trykk enn i pumpemodeller.

Hvordan velge

Når du velger en åpen kaffemaskin, må du ta hensyn til dens egenskaper:

 • Antall horn - i en slik samling kan det være ett eller flere horn. Rimelige maskiner, solgt i et stort utvalg, er hovedsakelig utstyrt med ett horn, med hjelp kan du tilberede maksimalt tre porsjoner kaffe.
 • Hornmateriale - det er bedre å kjøpe kaffemaskiner med horn i rustfritt stål. I utgangspunktet inneholder pakken et filter laget av lignende materiale. Merk at filteret gir skum når du tilbereder espresso. Metallhornet varmes opp raskere enn det plastiske, så drikken får en rik aroma og blokkerer syrligheten.
 • Størrelsen på væskebeholderen - espressomaskiner kan holde 0,5-1,5 liter. Og det er også nødvendig å velge en enhet med endring i bollen for væske, noe som vil gjøre det enkelt å ta vare på, og kaffemaskinen vil holdes ren.
 • Cappuccino-funksjon - når du kjøper en kaffetrakter, må du kjøpe et apparat med en cappuccino-maker.Selv om du ikke er en fan av denne drinken, er det fortsatt bedre å gjøre ditt valg til fordel for en enhet med et cappuccino-tilberedningsalternativ, for ikke å bruke ekstra penger på nye kjøp i fremtiden.
 • Bruk av bøtter - bøtter er porsjoner med stekt kaffe i forskjellige graders maling for engangsbruk. Fordeler med bøtter, enkelt vedlikehold av kaffemaskinen og kaffe krever minimale arbeidskostnader.
 • Flere alternativer.

Tilleggsfunksjoner

Horn-type gensere kan ha flere alternativer:

 1. En indikator som indikerer tilstedeværelse eller fravær av væske.
 2. Beskyttelse mot overoppheting.
 3. En ekstra pumpe, som du kan tilberede to typer kaffe på en gang, noe som er bra for en familie der folk foretrekker en annen type av denne aromatiske drikken.
 4. En knapp som lar deg slutte å lage kaffe, om nødvendig.
 5. Alternativet automatisk oppvarming er nødvendig når kaffe tilberedes på forhånd.
 6. Varmekopper - denne funksjonen er ganske sjelden og er utstyrt med dyre modeller av kaffemaskiner. Merk at dette alternativet kan erstattes av en mikrobølgeovn.

Konklusjon

I dag tilbyr forskjellige produsenter sine modeller av johannesbrød kaffemaskiner, som kan velges etter merke, funksjonalitet og priskategori. I denne anmeldelsen har vi prøvd å hjelpe deg med å svare på spørsmålet om hvordan du velger en espressomaskin. Vi håper vi lyktes, og du kan ta det riktige valget.

3204 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner