hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Anbefalinger for valg av en god kaffemaskin til hjemmet ditt

Anbefalinger for valg av en god kaffemaskin til hjemmet ditt

For mange mennesker begynner morgenen med en nybrygget kopp kaffe. Mange kaffeelskere elsker å nyte denne drinken hele dagen. Hvis du ikke liker pulverkaffe eller ikke vil brygge den i en tyrker, må du finne ut hvordan du velger en kaffetrakter til ditt hjem i 2019. Vi har utarbeidet en rangering av de beste automatiske kaffetrakterne som gjør at du kan tilberede din favorittdrink raskt og uten anstrengelse.

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Typer kaffetraktere

Typer kaffetraktere

Hvilke kaffetraktere er det? Den mest varierte. Elektrisk og enkel, oppvarmingstype, elektronisk styrt eller mekanisk. I denne artikkelen vil vi se på 4 vanlige typer moderne kaffetraktere:

 • dryppe;
 • kapsel;
 • geysir;
 • johannesbrød.

Alle av dem lar deg nyte fersk og varm kaffe på 1-2 minutter, og du trenger ikke å overvåke koke av drikken. Ekte gourmeter krangler mye om hvilken type apparat som lar deg formidle smaken og aromaen til den tilberedte kaffen. Men her er det for deg å velge - noe som er viktigere - funksjonalitet, pris eller enheten til kaffetrakteren.

La oss ta en titt på alle typer kaffetraktere etter tur.

Se også - 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner i henhold til brukeranmeldelser

Drypp kaffetraktere

Philips HD 7457

Dette er det vanligste og budsjettvennlige alternativet for hjemmebruk. Du kan kjøpe den enkleste modellen for ca 1000 rubler. En førsteklasses drypp kaffetrakter vil koste 10 tusen rubler. Men det er alltid en mulighet til å finne en slags "gylden middelvei" - en ganske praktisk, funksjonell og billig kaffetrakter for daglig tilberedning av kaffe.

Dryppmodeller av kaffetraktere fungerer i henhold til følgende prinsipp:

 1. Hell kaffe i et spesielt filterrom;
 2. Vann helles i tanken, som varmes opp til 88-95 °;
 3. Dette nesten kokende vannet sakte, dråpe for dråpe, passerer gjennom filternettet med kaffe og strømmer inn i kaffebeholderen.

Det tar 1,5 - 2 minutter å tilberede en drink. Som et resultat nyter du smaken av amerikansk kaffe. Dessverre vil ikke elskere av kaffedelikatesser (espresso, cappuccino, mokka osv.) Kunne nyte en kopp med favorittdrinken.

Alternativer for drypp kaffetrakter:

 • Kraft - jo høyere indikatoren er, desto raskere varmes vannet opp. Dessuten, hvis apparatet ikke har en styrkeregulator, må du huske at jo langsommere det brygges, desto sterkere blir kaffen.
 • Filtermateriale: papir - engangsbruk eller nylon - for flerbrygging.
 • Kolbe for kaffe - plast eller matkvalitet. Volum spiller også en rolle. Kjente produsenter av slik teknologi prøver å forbedre kaffetrakterne sine, og derfor vises modeller med kolber som kan opprettholde drikketemperaturen eller ha beskyttelse mot overløp.
 • Tilleggsfunksjoner som vannstandsindikator, innebygd kaffekvern, regulator for kaffestyrke osv.

Når det gjelder de beste dryppmodellene til kaffetraktere, som får de aller fleste positive anmeldelser på Internett, anbefaler vi deg å ta hensyn til:

 1. Philips HD 7457 - termokanne for 1,2 l, 1 kW kraft, automatisk oppvarming;
 2. Bosch TKA 6031A - reservoar for 1,25 l, 1,1 kW, automatisk oppvarming, automatisk avstengning, samtidig klargjøring av to kopper;
 3. REDMOND SkyCoffee M1505S - innebygd kaffekvern, 0,5 l, kaffestyrkeregulator, fjernkontroll.

Se også - 15 beste kaffekverner for hjemmet i henhold til kundeanmeldelser

Kapsler kaffetraktere

Kapsel kaffetraktere BOSCH TAS 4012 EE TASSIMO

Denne typen apparat bruker ikke bare kaffe, men en spesiell kapsel med malte bønner. Når enheten er slått på, stikker spesielle nåler i kapselen, varmt vann tilføres under trykk. Væsken passerer gjennom kaffen og er fylt med smak og aroma. Drikken er klar på bare et minutt. Det bør imidlertid huskes at enheten ikke fungerer uten disse kapslene. Men en slik kapsel garanterer at du avslører alle merknadene til drikken.

Følgende kriterier vil hjelpe deg med å velge en kapsel kaffetrakter:

 • effekt fra 1 kW;
 • trykk fra 15 bar;
 • preferanse - modeller med sammenleggbare rom for komfortabel rengjøring av enheten;
 • automatisk utkasting av den brukte kapsel.

Våre anbefalinger angående selve modellene:

 1. BOSCH TAS 4012 EE TASSIMO - 2 liter vann, 1,6 kW, styrkejustering, vannstandskontroll, tilberedning av cappuccino, te og sjokolade;
 2. Krups XN 3005/3006/3008 Nespresso - 1,26 kW, 0,7 l - en beholder for kaffe, automatisk avstengning, justering av porsjonen varmt vann.

Se også - Hvordan velge den beste kapselkaffemaskinen

Geyser kaffetraktere

Geyser kaffetraktere Bialetti Moka Easy Timer

Ganske budsjettmessig og praktisk alternativ for tilberedning av forskjellige varmbryggede drinker. Modellen er favoritten til italienske produksjonsbedrifter.

Prinsippet for drift av geysir kaffetraktere til hjemmet er basert på fordampning og kondensering av vann. En slik enhet består av tre seksjoner - vann helles i den nedre og varmes opp. Midtseksjonen inneholder kaffe. Når vannet koker og stiger, fyller det midtre rom og går inn i den øverste delen, der den ferdige drikken faktisk samles opp. Dermed passerer væsken gjennom kaffen flere ganger under en brygging, og dette har en positiv effekt på lysstyrken og rikheten i smaken til den ferdige drikken.

Hvis du likte geysirmodellen eller mokka, vær oppmerksom på at bare grove korn skal helles inni. Også de ubestridelige fordelene med en slik enhet er evnen til å brygge i den ikke bare kaffe, men også te eller urteinfusjon.

Slik at valg av kaffetrakter ikke blir hodepine, anbefaler vi deg å ta hensyn til:

 • Volum - avhengig av antall personer du skal brygge drinker på, kan du velge en kaffetrakter til 2-3 eller til og med 6,9 eller 18 porsjoner.
 • Jo større beholderen til den ferdige drikken er, desto høyere skal kraften være. Det er modeller fra 350 watt til 1000 watt nominell effekt.
 • Materiale. Som regel er det aluminium eller stål. Gi preferanse til modeller med glasslokk.

Når de valgte en god geyser-kaffetrakter, foretrakk online-shoppere merkevarene Delongy og Bialetti. De mest optimale modellene:

 1. Bialetti Moka Easy Timer - 365 watt, 3 kopper drikke, automatisk avstengning, holder temperaturen på drikken;
 2. Delonghi EMKE 63 - 0,6 l, 450 watt, tilstedeværelsen av en tidtaker og forsinket start, justering av porsjonen varmt vann, display.

Se også - Hvordan velge den beste geysir kaffetrakteren

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Rozhkovy kaffetraktere

Scarlett SC-037 rozhkovy kaffetraktere

I slike kaffetraktere brukes ikke et nettfilter, men et metallhorn - så bønnene egner seg til større oppvarming. Vann eller damp passerer gjennom dette rommet, mettet med smak og lukt av kaffebønner, og strømmer inn i koppene. Vanligvis kan bare en til to små kopper tilberedes om gangen. Men noen modeller er utstyrt med en cappuccino-produsent, du kan tilberede en slik drink hjemme for deg selv.

Hvordan velge en espressomaskin for ditt hjem i 2019? Bare vær oppmerksom på:

 • Pumpemodeller, ikke dampmodeller, fordi kaffe avslører egenskapene bedre ved 90 °, og ikke ved 100 °.
 • Trykk og kraft.
 • Volumet på beholderen for den ferdige drikken og kjelen for vann.
 • Tilleggsfunksjoner - stenging ved overoppheting, stopp arbeid hvis det ikke er vann inne.

Til espressomaskinen kan du bruke engangspakker med malte og komprimerte bønner. Dette vil negere vedlikeholdet av enheten.

Hvis du likte denne kaffetrakteren, så vurder:

 1. Delonghi EC 155 - 1,1 kW, 15 bar, 1 liters tank, cappuccinatore
 2. Scarlett SC-037 - 800 watt, 0,2 l, samtidig forberedelse av to kopper
 3. Kenwood ES 020 - 1 l, 15 bar, cappuccinomaskin, bruk av malt kaffe eller belg.

Så vi undersøkte alle typer kaffetraktere, diskuterte deres driftsprinsipp og funksjonene til hver type. Hvilken enhet du velger - enkel og praktisk eller med tilleggsfunksjoner - er opp til deg. Hvis du er fan av sterk og aromatisk kaffe, så vet du nå hvordan du skal velge en kaffetrakter til hjemmet ditt. Vi håper at vår vurdering av de beste modellene i 2019 vil hjelpe deg med å ta det riktige valget, og du kan regelmessig skjemme bort deg selv og familien din med en kopp nybrygget varm drikke. Oppkvikkende og duftende glede for deg!

Se også:

7195 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner