hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hvordan velge en god yoghurtmaker hjemme

Hvordan velge en god yoghurtmaker for hjemmet ditt

En person må i det normale livet spise en rekke matvarer. Og gjærede melkeprodukter, nemlig yoghurt, må være til stede i kostholdet, minst et par ganger i uken. For å bare spise naturlig og sunn gjæret melk yoghurt, er det rimeligst å kjøpe et spesielt husholdningsapparat for tilberedningen. Og det er nettopp om hvordan vi skal velge en yoghurtmaker i 2017 vi vil fortelle leserne våre.

Hvordan yoghurtmakeren fungerer

Hvordan yoghurtmakeren fungerer

Deilig og naturlig yoghurt er ekstremt lett å tilberede. Det er nødvendig å blande varm pasteurisert melk og et spesielt kosttilskudd som inneholder aktive gjærede melkekulturer. Denne blandingen må varmes opp til 40 ° og holdes ved denne temperaturen i 8 til 10 timer. Det er dette driftsprinsippet til yoghurtprodusenten som lar deg få sluttproduktet med levende og aktive melkesyrebakterier.

Inkludert med enheten er spesielle porsjonsbeholdere med lokk for tilberedning og oppbevaring av yoghurt. Hell melk- og surdeigsblandingen i glass, legg glassene på bunnen av yoghurtmakeren og dekk til enheten med et gjennomsiktig lokk. Etter å ha koblet til nettverket, begynner den elektriske assistenten å varme glassene med blandingen, og deretter - for å opprettholde den samme temperaturen i flere timer. Enheten vil varsle eieren om slutten av arbeidet med et lydsignal - du kan ta ut glassene med yoghurt og nyte et friskt og sunt produkt eller sette det i kjøleskapet for å nyte det senere.

Se også - Vurdering av de beste yoghurtprodusentene i henhold til kundeanmeldelser

Viktige kriterier for valg av enhet

Viktige kriterier for valg av enhet

I dag kan du se et stort antall forskjellige modeller av yoghurtprodusenter i butikkhyllene. De har alle samme struktur, men har en anstendig prisforskjell. Så hva trenger du å vite for å velge den beste produsenten av elektrisk yoghurt?

Først og fremst bør du forstå at den høye prisen på enheten ikke garanterer den samme høye kvaliteten og påliteligheten til selve yoghurtprodusenten. Og selv om alle modeller har samme driftsprinsipp, er det en rekke kriterier som vil fortelle deg hvilken yoghurtmaker som er bedre å velge.

La oss starte med de indikatorene som kan påvirke den endelige kostnaden for enheten, men som ikke påvirker kvaliteten på yoghurtprodusenten.

 1. Makt. Vanligvis varierer dette tallet fra 8 til 18 watt. Det er mye kraftigere modeller - fra 100 watt, men dette er en absolutt unødvendig parameter. Tvert imot, kraftigere modeller kan overopphetes eller overopphetes formelen, noe som vil påvirke den livsviktige aktiviteten til yoghurtens lakto- og bifidobakterier negativt.
 2. Kroppsmateriale. Metall eller plast - det bestemmer du faktisk - det spiller ingen rolle. Selvfølgelig er metallyoghurtprodusenter mer holdbare, men skal du slippe apparatet med vilje? Metallmodeller tilhører nemlig det høyeste prissegmentet. Hvorfor betale mer om?
 3. En plast- eller glasskuppel er heller ikke viktig, og selv om glass er mer miljøvennlig og tryggere, hvis det går i stykker, må du kjøpe en ny yoghurtmaker.

Slike viktige småting vil hjelpe deg å velge en god yoghurtmaker:

 • enhetens form;
 • materialet som yoghurtglassene er laget av;
 • bunnen av yoghurtmakeren;
 • varme;
 • skru av;
 • tilleggsfunksjonalitet.

La oss nå se nærmere på hver indikator. Velge den beste yoghurtmakeren - hva er viktig å vite?

Se også - Hvordan velge en iskremprodusent for hjemmet i 2017

Ytterligere utvalgskriterier

Ytterligere utvalgskriterier

 • Yoghurtprodusenter kan være runde eller rektangulære. Runde er mer kompakte, men rektangulære er som regel designet for et stort antall beholdere for å lage yoghurt. Imidlertid påvirker formen også oppvarmingen av maten inne i apparatet. Beholderne i en rund yoghurtmaskin vil varme seg jevnt og likt, men inne i en rektangulær eller firkantet enhet - ikke alltid, alt avhenger av plasseringen av varmeelementet.
 • Beholdere for å lage yoghurt kan være laget av plast eller glass. Hvis du likte modellen med plastkopper, bør du forsikre deg om at matkvalitetsplast ble brukt til fremstilling av beholderne. Dette blir bevist med en spesiell merking. Det er imidlertid bedre å foretrekke glassglass - det er lettere å desinfisere dem - hell over dem med damp eller kokende vann.
 • Det neste kriteriet er bunnen av yoghurtmakeren. Den kan være segmentert eller flat. Det er den flate bunnen som gjør det mulig å bruke forskjellige beholdere til å lage yoghurt. For eksempel flere standard krukker og en litt større beholder. Hvis du ved et uhell knekker glassbriller og har en modell av enheten med en segmentert bunn, vil det være vanskeligere for deg å finne erstatningsbeholdere.
 • Oppvarming er et annet definerende kriterium. Som allerede nevnt, bringer yoghurtmakeren temperaturen til 40 °, og opprettholder den bare. Men kraftigere modeller - fra 100 watt, oppvarm som regel blandingen til 60 °. Slik yoghurt vil inneholde færre levedyktige bakterier, noe som betyr at verdien av et slikt produkt reduseres betydelig. Når du velger den beste modellen, kan du ikke passere en så viktig indikator som riktig oppvarming.
 • Automatisk avslutning er et veldig praktisk alternativ. Sannsynligheten for overeksponering og ødeleggelse av yoghurt er minimert. På slutten av arbeidet slutter enheten automatisk å opprettholde den høye temperaturen, og yoghurten venter rolig på dine videre handlinger inne i enheten. Så du kan våkne om morgenen eller komme tilbake fra jobb og nyte en fersk, nylaget næringsrik yoghurt uten å kaste bort ekstra tid.
 • Ytterligere funksjonalitet er de små tingene som gjør bruken av yoghurtprodusenten mer praktisk. Timer, display, flere driftsmåter (tilberedning av cottage cheese eller meieridesserter) - selv om de er prisbestemmende faktorer, har de fortsatt en positiv effekt på yoghurtprodusentens produktivitet.

Som du kan se, er det ikke noe vanskelig å velge den optimale modellen til en yoghurtmaker. Dette er en ganske enkel enhet som vil hjelpe oss å spise sunt og samtidig redde oss fra unødvendige kulinariske problemer. Yoghurtmakeren er økonomisk og effektiv, kompakt og enkel å bruke.

Vi har fortalt deg noen viktige hemmeligheter om hvordan du velger en yoghurtmaker i 2017. En riktig valgt modell vil bli en uerstattelig assistent på kjøkkenet ditt eller et utmerket alternativ for en gave. Deilige yoghurt til deg, venner!

2714 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner