hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 9 beste yoghurtprodusenter i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 9 beste yoghurtprodusenter i henhold til kundeanmeldelser

Yoghurtmakeren er en utmerket assistent for mesterverk fra kulinariske meieriprodukter. Deilig og næringsrik yoghurt, så sunn og laget med ingredienser du har bevist, vil bli en favoritt godbit for deg og din familie. Men hvordan velger jeg en god enhet blant alle de forskjellige prisene og modellene? Er det fornuftig å betale for mye for et merke eller avansert funksjonalitet? Les vår anmeldelse og finn ut mye interessant og nyttig informasjon om denne enheten. Og du vil også lære hvordan du velger en yoghurtmaker, basert på vurderingen av de beste modellene fra 2017-2019, samlet fra kundeanmeldelser.

Hvorfor trenger du en yoghurtmaker?

Hvorfor trenger du en yoghurtmaker

Fermenterte melkeprodukter skal vises på ukemenyen minst to eller tre ganger. Dette produktet er spesielt viktig for barn. Det er yoghurt med aktive kulturer av de "riktige" bakteriene som vil bidra til å normalisere funksjonen til hele organismen og spesielt mage-tarmkanalen. Tilstedeværelsen av fermenterte melkeprodukter har også en gunstig effekt på menneskelig immunitet.

Dette apparatet består av et reservoar, yoghurtbeholdere og et lokk som dekker apparatet. I spesielle kopper som allerede er inkludert i settet, heller du pasteurisert melk, helst litt oppvarmet, og legger til en spesiell gjæring med levende bakterier der. Etter at du har slått på varmer yoghurtmakeren sakte opp blandingen til 40 ° og fortsetter å opprettholde denne temperaturen til yoghurten er helt klar. Vær oppmerksom på at de beste yoghurtprodusentene ikke bryter matlagingsteknologien og overholder temperaturregimet.

Se også - Rangering av de beste tørkene for frukt og grønnsaker i henhold til brukeranmeldelser

Hva er viktig å vite før du kjøper en yoghurtmaker

Hva er viktig å vite før du kjøper en yoghurtmaker

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en yoghurtmaker - til eget bruk eller til en gave, må du vite hvilke kriterier som er viktige og som virkelig påvirker kvaliteten på den tilberedte yoghurten. Tross alt, kjente firmaer og nyheter, dyrere og billigere modeller er i butikkhyllene - hvilken som passer dine behov? Vår vurdering inneholder de mest populære og diskuterte modellene av yoghurtprodusenter, noe som betyr at det blir lettere for deg å velge.

Men først vil vi fortelle deg hva du skal se etter før du kjøper. Se nærmere på:

 1. Beholdere til yoghurt. Det er modeller med glass i glass eller plast, og det er boller i full størrelse. Førstnevnte er mer praktiske for å lage forskjellige typer yoghurt til en stor familie. Skålmodeller er mer kompakte. Vel, det er opp til deg å velge!
 2. Materialet for å lage yoghurtbeholdere. Hvis plast er matkvalitet, men glass er optimalt, fordi det er lettere å desinfisere. Et interessant alternativ er boller og beholdere for yoghurt laget av keramikk, slike modeller er i vår vurdering.
 3. Makt. Selv om alle yoghurtprodusenter jobber etter samme prinsipp, vil en enhet med en nominell effekt på 8 - 18 watt fremdeles være mer pålitelig. Kraftigere apparater kan overopphetes eller varme yoghurtblandingen opp til 60 °. I et slikt produkt vil antallet aktive gunstige bakterier være noe lavere.
 4. Tilstedeværelsen av en automatisk av-funksjon. Dette er et rimelig forholdsregler. Enheten vil slå seg av på slutten av arbeidet og varsle deg om dette med et lydsignal.På denne måten vil du ikke gå glipp av øyeblikket når yoghurten er klar og det ikke er noen risiko for forsuring hos yoghurtmakeren. Det er dette kriteriet som ofte spiller en avgjørende rolle i valget av en bestemt modell i vurderingen av de mest vellykkede enhetene for å lage yoghurt.
 5. Ytterligere alternativer - timer, display, forsinket start, tilberedningsmodus for cottage cheese eller melkedesserter. Disse funksjonene vil påvirke prisen på apparatet, men vil gjøre yoghurtprodusenten din mer praktisk og produktiv.

Under utarbeidelsen av vurderingen la vi stor vekt på disse kriteriene, og studerte også et stort antall kundeanmeldelser. Hvilken modell ble foretrukket av besøkende i forskjellige nettbutikker? Hvilket produksjonsfirma har etablert seg som det beste? La oss finne ut om det akkurat nå!

Se også - Hvordan velge en god yoghurtmaker for hjemmet ditt

Rangeringen av yoghurtprodusentene var ikke lett å sammenstille. Nesten alle modeller i midtprissegmentet er utarbeidet i henhold til prinsippet om konstant oppvarming. Hva er forskjellen mellom modellen for 1000 rubler og modellen for 5700? Må jeg betale for et merke, eller er det bedre å ta et funksjonelt, men billig? Jeg svarte nedenfor i beskrivelsen av TOP-modellene, med fokus på sortimentet av det utgående produktet, pakken og funksjonene til programmene til hver enhet.

Galaxy GL2690

Galaxy GL2690

En budsjett yoghurtmaker til 1 000 rubler fra en kinesisk produsent for å lage yoghurt og kefir hjemme. Med konstant oppvarming til 40-450, mekanisk enkel kontroll og automatisk avslåing på slutten av prosessen. Formen på saken er rund.

Fordeler:

 • rimelig;
 • glassmateriale - glass, tåler oppvaskmaskin;
 • for å oppbevare yoghurt i kjøleskapet, leveres glassene med plastlokk;
 • stort volum produktutgang - 1260 ml, dette er 7 krukker med et nyttig volum på 180 ml;
 • sparer energi.

Brukerne la ikke merke til noen ulemper.

Rimelig, for å lage yoghurt og kefir hjemme. Stort produktutbytte. Den kan ikke brukes til ostemasse som VES H-270.

Kitfort CT-2007

Kitfort CT-2007

Modell av et russisk selskap for 1300 rubler. Stilig design, langstrakt kroppsform, bokser installeres på rad, ikke i en sirkel, som i Galaxy GL2690. Designet for å lage yoghurt og risvin (sauser ingrediens).

Fordeler:

 • enkel kontroll. Panelet viser innstilling av tid og temperatur;
 • lydsignal fra slutten av tilberedningen;
 • som i Galaxy GL2690, glasskrukker med et lokk på 180 ml brukbart volum, men en mindre mengde - 4/7;
 • tilbereder risvin, som anbefales til bunnen av sauser i kinesisk mat. Du kan drikke det pent, for å smake cider;
 • en informativ oppskriftsbok - inkludert;
 • beige kroppsfarge er praktisk og vakker.

Minuser:

 • 4 krukker er ikke nok for en stor familie;
 • kort ledning - 83 cm, det er ikke nok, du må bruke en skjøteledning;
 • feil instruksjon, halvparten av oppskriftene må redigeres.

Stilig design, billig modell for en familie på 2-3 personer med enkle kontroller - timer og 2 knapper. Praktisk matlaging - mer behagelig enn i multikoker, alle produktene er umiddelbart i beholderen - jeg tok den ut og sendte den til kjøleskapet. I tillegg til yoghurt og kefir, kan du lage risvin, smake på det "eksotiske", og, hvis du ønsker det, tilpasse det for å lage viner av bær. Det er mange oppskrifter for Kitfort KT-2007 på nettet. For familier på 5-6 personer vil utløpsvolumet (720 ml) være for lite. De bør ta Galaxy GL2690 (1260 ml) eller Oursson FE1502D (1000 ml).

Scarlett SC-YM141P01

Scarlett SC-YM141P01

Kompakt, praktisk modell. Foruten yoghurt tilbereder han gjæret bakt melk, kvass, kefir, yoghurt, cottage cheese, ost og spirekorn. I motsetning til Galaxy GL2690 eller Kitfort KT-2007, er det ingen krukker, en stor 1 liters bolle.

Fordeler:

 • du kan tilberede yoghurt i en fabrikk (1 liter) melkekartong;
 • 6 forhåndsinnstilte programmodi;
 • det er et program "Min oppskrift";
 • automatisk nedleggelse av programmer;
 • enkel elektronisk kontroll, som i Kitfort KT-2007;
 • kompakt vertikal kropp;
 • tilsvarer prisen på 1600 rubler når det gjelder funksjonalitet og kvalitet på produktet.

Minuser:

 • ikke noe lydsignal;
 • du må helle det ferdige produktet selv, kjøpe containere;
 • lagrer ikke innstillinger i tilfelle strømbrudd.

Kompakt og allsidig modell for en familie på 2-4 personer. Jeg liker virkelig muligheten for å spire korn som grunnlag for et sunt kosthold - det er bare super (fra anmeldelser). Den eneste ulempen som er nevnt i anmeldelsene er mangelen på små beholdere i settet, som i Kitfort KT-2007 eller Galaxy GL2690.

VES H-270

VES H-270

Hvitevarer fra den spanske produsenten med god funksjonalitet og vakker design. Hun, som Scarlett SC-YM141P01, har ikke små beholdere, bare to store for 2 liter. Mirakleteknikken tilbereder gresk yoghurt og vanlig, cottage cheese og baby ostemasse, kefir, rømme, gjæret bakt melk og Philadelphia ost til rundstykker og ostekaker.

Fordeler:

 • multifunksjonell, velutstyrt modell for bare 1800 rubler;
 • filter levert for gresk yoghurt;
 • beholdere laget av høyfast plast, som kan vaskes i oppvaskmaskin;
 • stort volum av en bolle - 2 l;
 • timer opptil 48 timer;
 • estetisk design, kompakthet, kan installeres på en liten bordplate.

Minuser:

 • flytende cottage cheese viser seg, ikke forvent smuldrende;
 • ingen slutt signal;
 • ingen små containere.

Praktisk, multifunksjonell, brukervennlig yoghurtmaker for en stor familie. Kompakt, tar ikke mer plass enn en vannkoker. En stor porsjon tilberedes med en gang. Utmerket komplett sett for matlaging. Den har ikke programmodi, som i Scarlett SC-YM141P01, men du kan finne alle parametrene i instruksjonene og sette den selv.

Oursson FE1502D

Oursson FE1502D

En premium segmentmodell fra et svensk selskap til en pris på 2900 rubler. Estetisk design av hoveddelen, et valg av tre farger - melkehvit, oransje, rød. Det er ingen stor bolle som VES H-270. 5 malte keramiske krukker på 200 ml. I tillegg til tilberedning av gjærede melkeprodukter er det et gjæringsprogram. En enkel måte å lage gjærdeig, hjemmelaget kvass, vin, tinkturer.

Fordeler:

 • estetisk design av kroppen og glassene;
 • glassmaterialet er keramisk, ikke glass, som i Galaxy GL2690. Produktet varer lenger. Trekkene kommer med en silikonforsegling;
 • gjæringsprogram;
 • lang ledning 120 cm.

Minuser:

 • det er upraktisk å lage cottage cheese i en liten beholder, men en stor, som i Scarlett SC-YM141P01, er ikke;
 • kan overopphetes og produsere sur yoghurt.

Modellen er dyrere enn VES H-270 eller Scarlett SC-YM141P01, og mye enklere i funksjonalitet. Hvis gjæringsprosessen er så viktig, er du glad i vakker design, så er modellen din. Brukerne har ingen spesielle klager på produktkvaliteten.

Tefal YG260132

Tefal YG260132

Det kjente merket overrasket og fornøyd med modellen til en intelligent yoghurtmaker. Hun vil tilberede tykk og flytende drikkyoghurt, kalorifattig kefir, gjæret bakt melk, ayran. Som Scarlett SC-YM141P01, en bolle.

Fordeler:

 • to temperaturforhold og to programmer;
 • tilbereder kefir med lite fett for barn;
 • automatisk temperaturkontroll og slutt på arbeid Lacteo;
 • bollen og lokket kan tåle oppvaskmaskin;
 • det ferdige produktet trenger ikke å helles i små beholdere. En spesialformet beholder er plassert på sidekammeret i kjøleskapet.

Minuser:

 • det er ikke noe valg av temperaturregime, bare de som er satt for yoghurt og kefir;
 • tilbakestilling av programmet i tilfelle spenningsfall;
 • viser ikke temperatur på skjermen;
 • det er ingen volumgradering på kolben. Materialet er skjørt, riper.

Enkel, praktisk bruk, et flott alternativ for lagring av produkter uten unødvendige handlinger og mange små krukker. Ikke en dårlig modell for en stor familie, der det selges 1750 ml kefir eller yoghurt på 1-2 dager. Dyrt (3200 rubler) for å lage fettfri kefir. Scarlett SC-YM141P01 er 2 ganger billigere, men bedre i funksjonalitet. For å tilberede "surmelk" for et barn, kan du ta VES H-270.

Moulinex YG230 / 231

Moulinex YG230 231

En vanlig klassisk yoghurtmaker som Galaxy GL2690, samme materiale, volum og antall bokser. Men prisen er 2500 rubler høyere (3500/1000 rubler). Ikke å finne særegenheter ved matlagingsteknologien på YG230 / 231, men jeg spade gjennom mange nettsteder, både offisielle og fora, og bestemte meg for å gå gjennom vurderingene. Resultatet er fordeler og ulemper.

Fordeler:

 • lokk til glassbeholdere med innstilling av produksjonsdato;
 • glasskrukker, som i Galaxy GL2690;
 • en akseptabel pris for et annonsert merke - 3.500 rubler;
 • spesialrom for oppbevaring av lokk.

Minuser:

 • yoghurt oppnås ikke alltid: noen ganger som en karamell, noen ganger veldig flytende;
 • dårlig oppskriftsbok;
 • overopphetes produktet, må du velge parametere uavhengig.

Bedømt av vurderingene er brukerne skuffet over produktets kvalitet, og sortimentet er dårlig. En bruker fortalte på forumet hvordan hun valgte ingredienser og søkte etter en oppskrift for å lage ostemasse på Moulinex YG230 / 231. Jeg tror det ville være bedre om hun sparte både penger og tid ved å kjøpe VES H-270.

REDMOND RYM-M5401

REDMOND RYM-M5401

Produsenten gleder seg over sine billige og multifunksjonelle husholdningsapparater. Yoghurtmakeren tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomhet med utseendet. Saken, i motsetning til andre rivaler i vurderingen, er laget av metall, ikke plast. Som i Moulinex YG230 / 231, glasslokk med datomarkører. Tilbereder yoghurt, gjæret bakt melk, kefir, cottage cheese, rømme og 35 andre oppskrifter plassert i en fargerik kokebok (inkludert).

Fordeler:

 • 8 glasskrukker med 180 ml nyttig volum;
 • datomerking på hettene;
 • en fargerik kokebok med tilstrekkelige oppskrifter.
 • enkel kontroll med to knapper;
 • flat bunn av yoghurtprodusenten, lett å rengjøre;
 • automatisk avstengning etter endt arbeid;
 • lett, kompakt;
 • det er praktisk at displayet viser gjenværende tid;
 • stille på jobben.

Minuser:

 • materialet i kroppen og det gjennomsiktige generelle dekselet er av dårlig kvalitet. Riper raskt;
 • timer - bare i 12 timer;
 • ingen funksjon for å holde varmen;
 • ledningen som ikke kan fjernes.

Pålitelig i produktkvalitet. Stort utvalg av oppskrifter. Et volum på 1440 ml er nok for en familie på 2-4 personer i 2-3 dager. Modellen er 500 rubler dyrere enn Moulinex YG230 / 231 (4000/3500 rubler), men ifølge vurderinger er den 100% bedre - både når det gjelder funksjonalitet og vedlikehold.

Tefal YG500132

Tefal YG500132

Den dyreste modellen av karakteren for 5700 rubler. Det skiller seg fra andre i settet med containere. Det er 8 glasskrukker, som i REDMOND RYM-M5401, men volumet er mindre - 125 ml (mot 180 ml). Og hvis du trenger å lage noe voluminøst eller lage cottage cheese, er en 1 liters beholder installert.

Fordeler:

 • 2 moduser for å lage yoghurt og cottage cheese;
 • en spesiell beholder med en sil for å lage cottage cheese og 8 små glasskrukker til yoghurt;
 • høyfast materiale av beholderen, krukker. Ikke riper. Enkel å rengjøre i oppvaskmaskinen;
 • kraftig - 300 watt.

Minuser:

 • overoppheting av bunnen av glassene, noen ganger er yoghurt curd nedenfra;
 • ujevn oppvarming av glassene.

Brukere synes det er overpriset. Det er ikke mye forskjell i matlaging på billigere VES H-270 eller Scarlett SC-YM141P01, bare i konfigurasjonen (små og store retter).

18918 2

2 tanker om “TOPP 9 beste yoghurtprodusenter i henhold til kundeanmeldelser”

 1. Olga:

  Og jeg kan fortsatt ikke bestemme meg for å kjøpe en yoghurtmaker. For å være ærlig ser jeg ikke et kritisk behov for det, jeg lager yoghurt hjemme bare i en glasskrukke eller i en termos. Jeg bruker tørre startkulturer Bakzdrav og vanlig butikkmelk 2,5-3,2% fett. I en yoghurtmaker tar det 6-8 timer å gjære melk, og ved en lavere temperatur, litt mer, omtrent 14 omtrent. De. i prinsippet blir resultatet identisk, bare du må vente lenger. Og med yoghurtprodusenter er det vanskelig, mange skriver at det varmer opp ujevnt, så varmer det for mye, generelt, unødvendige problemer og et travelt sted på kjøkkenet. IMHO

 2. Nikitina Zina:

  Jeg var ikke spesielt ivrig etter å kjøpe en yoghurtmaker, men slektningene mine ga den til meg på bursdagen min. Nå har jeg VIVO Yogobox der jeg lager kefir og yoghurt til barn, og også lager sur melk til meg selv. Det er kult, kompakt, og du kan gjære yoghurt rett i posen - du trenger ikke å kjøpe flere glass, og deretter vaske dem og selve yoghurtprodusenten.

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner