hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 7 beste elektriske grillprodusenter i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 7 beste elektriske grillprodusenter i henhold til kundeanmeldelser

Liker du kebab? Fremdeles ville det! Hjertelig, fet, saftig og duftende - det får hodene til både voksne og barn til å snurre. Synd at det er mulig å nyte denne fantastiske retten bare i den varme årstiden. Det viste seg på grunn av teknisk fremgang, i dag på markedet for elektriske varer er det noe som en shashlik-produsent. Et annet spørsmål er hvordan du velger en elektrisk grill for hjemmet ditt i 2019? Skriv det nå ned! Klar? Så shopp!

TOPP 10 beste elektriske grill fra Aliexpress

Trenger du en elektrisk grill grill hjemme?

En elektrisk shashlik-produsent er penger i avløpet eller et husholdningsgjenstand du ikke kan leve uten. Når man kjøper en shashlik-produsent, tegner folk vanligvis et bilde i sin fantasi, mildt sagt langt fra virkeligheten. Derfor, før du kjøper, er det fortsatt bedre for deg å innse at en grillmaskin drevet av elektrisitet aldri kan "gjenta" smaken av kjøtt stekt over åpen ild. Men du kan ikke si at smaken er dårligere, siden den er annerledes.
Så kjøpere av dette utstyret er delt inn i to typer:

 • skuffet etter flere "steking". Hvorfor? Fordi du ikke kan steke mye kjøtt, og å vaske enheten er plagsom. Generelt sett penger i avløpet.
 • Fornøyde eiere av et alternativ til åpen ild, som gjerne arrangerer en “grillhelg” med syv eller venner. De bare liker prosessen og kommunikasjonen.

Når du har bestemt deg for hvilken type forbruker du er, er det på tide å:

 • eller lukk artikkelen, ettersom du er forvirret om å vaske opp etter en solid middag.
 • eller les teksten videre og velg den optimale "grillenheten" for deg selv.

Se også - Velge en god airfryer for hjemmet ditt

Valgkriterium som ikke kan ignoreres

Å kjøpe en hvilken som helst enhet er en investering. Og selvfølgelig må det alltid være berettiget. Ikke jakt kampanjer og andre markedsføringsgizmer som blokkerer sunn fornuft. Selv om det ser ut til at det er veldig gunstig. Tro meg, når euforien går, begynner en tøff tilbaketrekning.

For å unngå angrer. Sjekk kjøpet fra "A" til "Z". Vær spesielt oppmerksom på materialet som grillen er laget av. Så, en hjemmekokk kan være laget av aluminium eller rustfritt stål. Aluminium er et lett materiale som er lett å ta med seg. Men det er vanskelig å kalle det holdbart.

Rustfritt stål er slitesterkt, men det veier mye, så du kan ikke ha det med deg langt og ofte. Her bestemmer du selvfølgelig hva som er viktigere: styrke eller mobilitet. Og videre. Uansett hva man kan si, må kebabmakeren holdes ren. For å gjøre det lettere for deg selv å ta vare på enheten, kjøp et sammenleggbart design. Dette vil spare både tid og kilometer med nervene dine.

Hovedparameteren er ytelse

Som alle andre enheter tiltrekker grillen for huset med sin kraft. Jo høyere denne indikatoren er, jo flere muligheter er "lagt" i enheten. For eksempel kan en 600 watt "kebab-kokk" tilberede noe kjøtt i moderat tempo. Det passer deg hvis du aldri har det travelt.

Men hvis en haug med sultne venner "henger over deg" som har kommet løpende for å lukte, vil den "svake enheten" bare ødelegge stemningen.Er du "sjelen" til selskapet, og ditt hjem er territoriet til høytider og fester? Velg umiddelbart en kraftig enhet for 1500-2000 watt (det vil si en enhet med maksimal ytelse). En slik "kebab-maskin" vil takle en stor mengde kjøtt på 10-30 minutter. Mens kjøttet koker, nyt gjestene dine med en deilig salat og en morsom historie. Som en siste utvei, begynn å lese poesi. Dette vil definitivt forvirre dem og distrahere dem fra å tenke på mat.

Se også - Topp 5 beste elektriske griller hjemme

Vertikal eller horisontal

Elektrisk shashlik maker

Når du fortsetter å lese dette innlegget, er du virkelig seriøs med å få en elektrisk "kebabmester" til hjemmet ditt. Så la oss begynne å velge enheten.

Ærlig talt ser alle grillprodusenter like ut. Derfor er det i utseende ganske vanskelig å avgjøre om enheten er av høy kvalitet eller "tull". Strukturer er delt inn i to typer: vertikal og horisontal.

 • Vertikal. De har en sylindrisk form. Varmeelementet (varmeelementet) er plassert i midten (optimal plassering for jevn steking), det settes spyd rundt det (5-10 stykker på en gang). Selve varmeelementet er dekket med en glass (varmebestandig) kuppel. Under, under spydene, er det en beholder som "kjøttjuice" og fett kommer inn under stekeprosessen.
 • Horisontal. De ser ut som en grill. Den er mye mer kompakt i størrelse og samtidig mer romslig. I en tilnærming kan en slik kebabmaker lage halvannen eller til og med dobbelt så mye kjøtt som en vertikal. Varmeelementet er vanligvis plassert på toppen eller bunnen.

Se også - 5 beste elektriske griller under 20 000 rubler ifølge kundeanmeldelser
Når du velger en grillmaskin til hjemmet, vil kjøperen kjøpe et produkt av høy kvalitet. Han må sjekke en haug med forskjellige nettsteder, anmeldelser, anmeldelser, og tar deretter et valg. Jeg bestemte meg for å gjøre det lettere å finne og rangert de beste elektriske grillprodusentene, praktisk å bruke og i stand til raskt å tilberede kjøtt, samt tilgjengeligheten av et komplett sett med høy kvalitet.

TOPP 7 elektriske grillgrill for hjemmet

Kitfort KT-1405

Kitfort KT-1405

Kebab-produsentens rangering åpnes av budsjettmodellen Kitfort KT-1405, som koster 1990 rubler. For denne prisen får du en kompakt enhet i de totale dimensjonene (21,5 × 18,5 × 39 cm) med fem spyd og et strømforbruk på 1000 W. Kroppen er laget av metall. Grillmaskinen har ingen spesielle fasjonable funksjoner i sammenligning med Mystery MOT-3320, den er ganske enkel å bruke, steker kjøttet jevnt og hjelper deg med å nyte en deilig, saftig grill uten å forlate leiligheten.

Fordeler:

 • Kompakt modell
 • Budsjettpris
 • Gulvet på hvert spyd har sitt eget fettbrett
 • Lett å rengjøre
 • Stek alt jevnt
 • Varmes raskt opp
 • Robust konstruksjon

Ulemper:

 • Liten avstand fra grillspyd til varmeapparatet, store biter kan ikke stekes
 • Ingen timer, det er verdt å holde øye med kjøttet
 • Ingen av / på-knapp, fungerer umiddelbart når den er koblet til et stikkontakt

Prisen på varene tilsvarer kvaliteten. En kompakt grill som jevnt steker kjøtt, men har sine egne ulemper i bruk, men hva mer kan du forvente fra Kitfort KT-1405 for slike penger? Hvis du ikke har nok tidtakere og forskjellige andre funksjoner, og du synes av / på-knappen er en stor utelatelse, må du ta hensyn til dyrere modeller, for eksempel Mystery MOT-3320.

Galaxy GL2610

Galaxy GL2610

 Galaxy GL2610 er en annen kompakt størrelse BBQ-produsent med en budsjettpris som KT-1405. Kostnaden er 2100 rubler. Enhetens overordnede dimensjoner er 20x38x20 cm. Settet inneholder fem paller til å samle fett til fem spyd. Shashlik-produsenten er laget av aluminium. Effekten er 1000 W. Det er ingen spesielle funksjoner, men for enkelhets skyld er det en av / på-knapp, som ikke er i den forrige modellen.

Fordeler:

 • Liten enhetsstørrelse
 • Budsjettpris
 • Varmes raskt opp
 • Det er en av / på-knapp

Ulemper:

 • Skjørt sak
 • Ikke høy kvalitet, grovere enn spyd
 • Spyd roterer ikke bra, noen ganger slutter de å rotere og kjøttet begynner å brenne. Dette må overvåkes kontinuerlig. Dette skyldes ulempen med spydkontaktene på lokket på enheten
 • Det er ingen timer

 Ved å velge mellom budsjettmodeller vil jeg nekte å kjøpe en slik modell på grunn av mangel på spyd og gjorde oppmerksom på kitfort-modellen. Det er billigere og av bedre kvalitet, den eneste ulempen ved bruk er mangelen på en av / på-knapp, men for den typen penger kan du lukke øynene for den. Og med de resterende pengene er det bedre å kjøpe et lite kjøttstykke for å prøve det anskaffede utstyret. Vel, hvis du tror at du vil ha en modell med mer praktiske funksjoner, må du bruke mer penger og se på Mystery MOT-3320-modellen for 4000 rubler.

Gidroagregat Kavkaz-2

HYDROENHET Kavkaz-2

HYDROUGREGAT Kavkaz-2 er en lys shashlik-produsent som hjelper deg med å tilberede deilig shashlik på kjøkkenet. Antall spyd er det samme som de andre kompakte modellene KT-1405 og Galaxy GL-2610. Denne toppmodellen slår feilene i Galaxy og har kvalitetsspyd som ikke trenger å justeres manuelt for å forhindre at kjøttet brenner. Effekten er 1000 W, men den varmes opp saktere enn den forrige modellen. Enheten er laget av rustfritt stål. Totale dimensjoner er 21,8x44,2x18 cm. Kostnaden er 2900 rubler.

Fordeler:

 • Kompakt størrelse
 • Lys farge
 • Kvalitetslapping materiale
 • Koker kjøtt jevnt
 • Fettoppsamlingsbrett
 • Passer til mer kjøtt enn andre budsjettmodeller fra vurderingen

Ulemper:

 • Det er ingen av / på-knapp
 • Det varmes sakte opp og kjøttet tar lengre tid å lage mat

 Prisen tilsvarer kvaliteten: Spyd av høy kvalitet og en arbeidsmekanisme for roterende spyd lar deg lage velsmakende kjøtt på 30 minutter. Kebab-produsenten KT-1405 har samme ferdigheter, men det tar kortere tid for dette. Så hvis du har en liten familie og ikke en feit lommebok, kan du kjøpe en modell billigere. Men jeg vil ikke nekte å kjøpe denne modellen hvis prisen ikke betyr noe.

Kitfort KT-1404

Kitfort KT-1404

 En annen representant  Kitfort ble rangert. Dette er en kebabmaker KT-1404 med syv spyd. Kroppen er laget av rustfritt stål, i midten er det en spyd for å lage kylling. Den er større i størrelse enn konkurrenten KT-1405. dimensjoner  er 25,2x36,25,2 cm. Kostnaden er 3000 rubler. Den erklærte kraften er 1400 W.

Fordeler:

 • Et stort antall spyd.
 • Kyllingspyd gitt

Ulemper:

 • Tynn kropp
 • Varmes opp sakte
 • Motoren er ikke beskyttet mot dryppende fett, den kan brenne ut

 En av fordelene med denne modellen er tilstedeværelsen av syv spyd. Kebabmakeren tiltrekker seg ikke noe mer. Det er bedre å kjøpe en modell for omtrent samme beløp, hvor antall spyd er litt mindre, men alt vil fungere ordentlig, og du vil ikke bekymre deg for at motoren kan forverres når som helst. Vel, hvis du har en stor familie, så vær oppmerksom på Scarlett SC-KG22601.

Scarlett SC-KG22601

Scarlett SC-KG22601

 En annen modell med seks spyd takket være evnen til å steke kjøtt jevnt og raskt. Denne Scarlett SC-KG22601 shashlik-produsenten koster 3850 rubler.  En av de viktige  funksjoner som ikke ble funnet i andre modeller av min vurdering er klemmer som fester kjøttet på spydet. Enheten har også beskyttelse mot sprutfett, som heller ikke var der før. De totale dimensjonene er 20x39x20 cm, og effekten er 1000 W. Kroppen er laget av metall.

Fordeler:

 • Varmes raskt opp
 • Kompakt størrelse
 • Tilstedeværelsen av klemmer for kjøtt
 • Beskyttet mot sprutfett
 • Leveres med dryppbrett for fettinnsamling

Ulemper:

 • Dårlig spyd

 Generelt sett en grill av høy kvalitet. Koker kjøtt veldig raskt, brenner ikke noe, i motsetning til KT-1404. Produsentene forutså det faktum at kjøttet kan gli ned fra spydet og lage klemmer. Kan steke mer kjøtt på samme tid enn budsjettmodellene med vurderingen. Robust sak. Ta det, du vil ikke angre.

Mystery MOT-3320

Mystery MOT-3320

Mystery MOT-3320 er en kompakt shashlik-produsent med syv spyd som vil glede deg med sitt arbeid. Modellen har en tidtaker i 60 minutter, som ennå ikke er funnet i tidligere modeller, kjøttklemmer, avtakbare fettbrett. Effekten er 2000 W. Kroppen er laget av metall. Kostnaden for en slik enhet er 4000 rubler.

Fordeler:

 • Timer
 • Tilstedeværelsen av av / på-knappen
 • Kjøttklemme
 • Et stort antall spyd

Ulemper:

 • Tynn kropp
 • Du må se på kjøttet og snu det
 • Kort ledning

 Ikke en dårlig modell som gjør at du ikke kan lage en dårlig kebab, men du må snu spydet selv. Vi tok hensyn til alle de manglende funksjonene: la til en tidtaker, av / på-knapper, en klemme for kjøtt slik at den ikke glir inn i bollen med fett. De fleste modeller fra vurderingen har ikke slike funksjoner. Hvis du manglet slike funksjonelle behov, og det ikke er vanskelig for deg å snu spydene selv, ta gjerne produktet.

TOPP 10 beste elektriske grill fra Aliexpress

REDMOND RBQ-0252-E

REDMOND RBQ-0252-E

En av de populære REDMOND RBQ-0252-E-modellene fullfører vår toppvurdering. En kompakt shashlik-produsent med dimensjoner 18x38x18 cm er designet for 5 spyd (den sjette er inkludert i settet som reserve). Effekten er 900 W. Kroppen er laget av metall. Det er ingen spesielle funksjoner i modellen, som i Mystery MOT-3320-modellen (selv om prisforskjellen ikke er stor).  Frites kjøtt veldig bra og raskt på denne kraften.

Fordeler:

 • Kompakt størrelse
 • Det er en av / på-knapp
 • Steker kjøtt raskt

Ulemper:

 • Tynn kropp
 • Lite strøm

 For en slik pris har modellen ikke noe spesielt sammenlignet med KT-1205-modellen, som koster 1.990 rubler, og den steker også kjøtt deilig og raskt og er også laget med 5 spyd. Hvis du forventer mer funksjonalitet per klokke, så vær oppmerksom på Mystery MOT-3320-modellen, som er i samme prisklasse.

Se også - Velge den beste elektriske grillen for pris og kvalitet

35004 1

En tanke på "TOPP 7 beste elektriske grillprodusenter i henhold til kundeanmeldelser"

 1. Rushan:

  Vel, hvis det er en investering å kjøpe en enhet, så ... ..

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner