hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Velge en pålitelig elektrisk kjøttkvern for hjemmet ditt

Velge en pålitelig elektrisk kjøttkvern for hjemmet ditt

Fremgangen står ikke stille, og husholdningsapparater utvikler seg raskt og fanger dermed flere og flere kjøkken. Nesten hvert kjøkken har en slik enhet som en manuell kjøttkvern. Imidlertid har flere og flere elektriske modeller dukket opp nylig. Siden det nå er ganske enkelt å bli forvirret i mange produsentfunksjoner og merker, og følgelig ta feil valg, vil vi prøve å fortelle deg hvilken elektrisk kjøttkvern du skal velge for ditt hjem i 2019 år.

Enhetsvalg etter strøm

For å velge den beste kvernen, må du starte med kraften. Det er en av de viktigste egenskapene, fordi kvaliteten og hastigheten på kjøttmalingen avhenger av den. For å utføre denne operasjonen komfortabelt hjemme, trenger du en enhet med en nominell effekt på 400 til 800 watt. Enhetene i denne planen er ikke dyre, de er i stand til å male omtrent ett og et halvt kilo kjøtt på ett minutt.

Ved presserende behov kan du kjøpe en enhet med en kapasitet på over tusen watt. Det er imidlertid verdt å huske at jo mer strøm enheten har, jo høyere strømforbruk og støynivået til enheten under drift. En av fordelene med høybudsjettmodeller er tilleggsutstyret til enheten med ekstra dyser, og muligheten til å justere arbeidshastigheten.

Se også - Hvilken kjøttkvern er bedre å velge - 2019-vurdering

Materiale brukt

Hvis du virkelig ønsker å klokt velge en elektrisk kjøttkvern for hjemmet ditt som vil tjene deg trofast i lang tid uten å forårsake problemer og vanskeligheter i drift, må du nærme deg prosessen med å velge materialet som enhetens kropp og tilleggsutstyr er laget av. Det er ingen stor forskjell i materialet som brukes til fremstilling av saken, enten det er plast, stål eller andre legeringer - dette vil ikke påvirke funksjonen. Det eneste kravet til et materiale er at det overholder en enkelt hygienisk standard. Når det gjelder indre fylling og vedlegg, er det nødvendig at alle elementene er laget av metalllegeringer av høy kvalitet; alternative materialer kan ikke brukes kategorisk.

For å gjøre det lettere å bruke kjøttkvernen, velge den, bør du være spesielt oppmerksom på vekten og de generelle egenskapene til enheten. Det anbefales å kjøpe en høy modell, siden du kan erstatte oppvasken dypere under den, for å lette samlingen av ferdig kjøttdeig.

Se også - 8 beste kjøttkverner under 5000 rubler ifølge kundeanmeldelser

Enhet komplett sett

Enhet komplett sett

Hvis du vil kjøpe en god elektrisk kjøttkvern, må du først og fremst studere settet med verktøy som følger med for å få mest mulig effektiv og viktigst mulig bruk av enheten. I de nåværende modellene av elektriske kjøttkverner som tilbys forbrukeren, bør følgende produkter leveres i settet:

  • Knivene skal være laget av rustfritt stål av høy kvalitet, med buede blader foretrukket. Hvis du har midler, kan du tenke på å kjøpe en elektrisk kjøttkvern med et sett med selvslipende kniver.
  • Det strukturelle elementet som kjøttet tilføres til knivene, den såkalte skruen (indre spiralignende del), må utelukkende være laget av rustfritt stål. Noen kjøttkverner inkluderer en plastskrue for å bli avskåret frukt og grønnsaker av metallsmaken.
  • Når du velger kjøttkvern, anbefaler vi alternativet med tre eller flere rister (skiver) av forskjellige størrelser. Alle er ment for tilberedning av visse produkter, det være seg hakket kylling eller svinekjøtt, paté, babypuré eller noe annet. I tillegg må du ta hensyn til tykkelsen på gitterene, jo større den er, jo bedre.
  • For enkelhets skyld i slipeprosessen inkluderer settet en plastbrett designet for å gjøre det lettere å plassere kjøtt eller andre produkter som skal behandles. Brettet er installert på halsen på enheten.
  • For å sikre bekvemmelighet og maksimal sikkerhet er det nødvendig å bruke en plastpusher når du serverer mat i kjøttkvernen.

Ovenfor er hovedkomponentene til enheten beskrevet, som er nødvendige for sikker og praktisk bruk av enheten. I tillegg har produsenter av dyre kjøttkverner lenge vært sofistikerte i utarbeidelsen av forskjellige tilleggsutstyr som vil gjøre kjøttkvernen din til en ekte industriell høstmaskin. Det vanligste er pølse- og pølsefeste, den såkalte kebben. Noen modeller inkluderer grønnsakskuttere, kotelettformer, kaker, juicepresser og andre tredjepartsvedlegg.

Se også - Hvordan velge en god luftføner til hjemmet ditt

Produsentens vurdering

Vurdering av de beste produsentene av elektriske kjøttkverner

Hvilket selskap du skal foretrekke når du skal velge en elektrisk kjøttkvern? Oftere enn ikke, folks valg har en tendens til å lene seg mot populære merker, og vi ser ikke noe galt med det. Hvis merkevaren blir hørt av alle i markedet, betyr det bare at det har vist seg godt blant brukerne, gir lang garanti for enhetene sine og gir et komplett sett med ekstra enheter bedre enn konkurrenter. For øyeblikket tilbyr følgende selskaper de beste kjøttkvernene på markedet:

  • Moulinex
  • Philips
  • Bosch
  • REDMOND

Ovennevnte vurdering av selskaper som er involvert i produksjonen av elektriske kjøttkverner er bare vår subjektive vurdering, fordi hver av oss foretrekker et eller annet merke. Tross alt klarer ikke selskaper å lage perfekte kopier. I tillegg til å velge en enhet etter merke, bør du også fokusere på lommeboken. Det er verdt å merke seg at et godt alternativ med en god pris er enhetene fra Axion-selskapet, som ikke er inkludert i denne listen. Du kan kjøpe en god kjøttkvern fra dette selskapet for litt mer enn halvannet tusen rubler.

Se også - 10 beste kjøttkverner under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

Vurdering av de beste modellene av elektriske kjøttkverner

La oss nå se nærmere på de beste kjøttkvernene fra gigantene ovenfor i produksjonen av husholdningsapparater.

Moulinex ME 657

Det er en multifunksjonell modell, settet inneholder vedlegg til terninger, tomater og også for kebbe. Enhetens byggekvalitet er opp til merket, det er ingen tilbakeslag eller knirker. Ingen betydelige mangler ble funnet.

Se også - 9 beste Moulinex kjøttkverner

Philips HR2710 / 10

En billig enhet, laget i et pent minimalistisk design, en ganske kompakt og kraftig enhet.

Se også - De 6 beste Philips kjøttkvernene i 2019

Bosch MFW 67440

Bosch-enheter har lenge vært kjent for sin kvalitet. Denne elektriske kjøttkvernen fungerer ganske stille, men dette betyr ikke at den gjør jobben sin dårlig.Enheten er designet ganske enkelt, derfor, for å vaske den, trenger du ikke å lide mye, demontere og montere den. Leveringsomfanget er stort nok og inkluderer alle populære vedlegg. Metaldesignet ser veldig stilig ut.

Se også - TOPP 6 Bosch elektriske kjøttkverner

REDMOND RMG-1205-8

Det er en slags analog av en elektrisk kjøttkvern fra dyrere produsenter. Pakken er like god som Bosch-modellen ovenfor. Prispolitikken til enheten er på nivået, og designet ligner omtrent på analoger. Mange snakker varmt nok om denne modellen av en elektrisk kjøttkvern.

Se også - De 7 beste REDMOND kjøttkvernene i 2019

Axion M 21.03

Rimelig innenlandsk versjon av den elektriske kjøttkvernen. Til tross for den ganske lave prisen, i regionen på tre tusen rubler, gjør enheten en utmerket jobb med oppgaven. Hvis du trenger en god enhet for lite penger, så er dette alternativet for deg, prisnivået.

Vi prøvde å fortelle deg hvilken elektrisk kjøttkvern du skal velge for ditt hjem i 2019. Vi kan si at for å velge en utmerket modell av kjøttkvern, trenger du bare å gjøre en klype innsats, og alternativet du har valgt vil være en utmerket hjelper på kjøkkenet ditt. Det viktigste er å følge tipsene ovenfor, og vær oppmerksom på kraften, materialet som enheten er laget av og produsenten når du velger. Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge den beste kjøttkvernen.

Se også - De 5 beste Axion kjøttkvernene i henhold til kundeanmeldelser

Se også:

6460 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner