hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Velge en god juicer med to skruer til hjemmet ditt

Velge en god juicer med to skruer til hjemmet ditt

I den moderne verden har det blitt fasjonabelt å drive med sport og overvåke kostholdet ditt. For dette besøker folk treningssentre og bruker ganske mye tid på forskjellige treningsapparater. Ernæring spiller også en viktig rolle, så selv ulike restauranter og kafeer begynner å åpne seg, og spesialiserer seg bare på riktig og sunn ernæring. En av komponentene i dette regimet er ferskpresset juice, som kan lages av en rekke helsefremmende matvarer. For øyeblikket er det forskjellige typer juicepresser som lar deg lage en slik drink hjemme.

For eksempel er skruetypen på denne enheten populær. Vi vil fortelle deg mer om denne juicepresseren i denne gjennomgangen, slik at forbrukerne kan forstå hva slags enhet det er, hvordan det fungerer og hvilke funksjoner det utfører, og kanskje valget vil bli gjort til sin fordel.

TOPP 10 beste juicepresser med Aliexpress

Enhet og driftsprinsipp

Enheten til skruesaftpresseren er som følger: et par sylindriske skruer med spiralspor, som er plassert med hull på 0,1 millimeter, knuser grønnsaker og frukt i en bolle med en hastighet på 110 omdr./min, og gjør dem til velling. Hvis skruene roterer uten avbrudd, øker trykket, fårene blir ikke så dype.

En stor mengde juice frigjøres fra den resulterende vasselen. Den resulterende tørre kaken sendes til avfall, og saften dreneres i en spesiell beholder. Skrueenhetene er veldig like i design som kjøttkverner. De er av to typer:

 • Elektrisk - drevet av motoren.
 • Mekanisk - arbeidet utføres manuelt.

I tillegg er disse enhetene delt inn i enskrue og toskruer, horisontale og vertikale.

Se også - De 5 beste Panasonic juicepressene i 2019

Fordeler og ulemper

Hver enhet har sine egne fordeler og ulemper. Blant fordelene er:

 1. Saften oksyderer ikke, så den beholder alle næringsstoffene. Dette oppnås på grunn av akselens lave rotasjonshastighet.
 2. Frukten kan ikke falle tilbake på grunn av den brede nakken.
 3. Juicepressen går stille og med minimal vibrasjon.
 4. For juice kan du bruke forskjellige produkter - gress, blader, grønnsaker, frukt. Dette oppnås gjennom en sakte trykkteknikk.
 5. Kan brukes lenge uten å stoppe.
 6. Det er en selvrensende funksjon.
 7. Mengden juice oppnådd fra grønnsaker og frukt er 85–95%.
 8. Settet inneholder en børste for rengjøring og en skrape, og horisontale sneglesaftpressere er utstyrt med forskjellige innfestninger, inkludert en dyse for å lage puré;
 9. Lett å vaske.

Ulemper:

 • Høye kostnader på grunn av det store antallet funksjoner.
 • I horisontale enheter er juiceekstraksjon fra myke og fibrøse produkter mindre effektiv enn i vertikale.
 • For horisontale juicepresser kreves det fine kutt fordi fôrhalsen er smal.

Funksjoner

Tvillingskruesaftpressere kan kaldpresse nesten alle produkter, inkludert hvetekim, granateplefrø, ingefær, selleri, eventuelle urter og til og med furutrær, druer og alle grønnsaker og frukt. Hvis vi snakker om funksjonaliteten til denne typen juicer, er det som følger:

 1. Evnen til å røre desserter.
 2. Å lage pasta og nudler.
 3. Produksjon av frokostblandinger og blandinger for barn.
 4. Malende nøtter, krydder og korn.
 5. Du kan lage tofu.
 6. Det er en mulighet til å forme sjokolade.
 7. Kanskje produksjonen av popsicles og iskrem;
 8. Elte deigen.

Gjennomgang av de beste juicemaskiner med to skruer

Kjøpere fra Russland kjøper følgende typer juicemodeller.

Tribest Green Star Pro GS-P502

De fleste nettbutikkene selger horisontale juicepresser fra Tribest-produsenten. De er ganske store, og vekten er 8 kilo. Metallkomponenter tjener lenge, men interaksjon med slike deler svekker smaken av saften. Avfallet er tørt og saften er tykk og masse. Enhetene av dette merket kan fungere uten avbrudd i en time, slik at de kan brukes i forskjellige institusjoner der det er en bar, fordi disse enhetene lar deg tilberede juice i store mengder.
Kostnaden for denne modellen varierer mellom 65-70 tusen rubler, noe som avhenger av modifikasjonen av modellen.

Green Power Fito Juice Extractor

Juicepressen fra det amerikanske selskapet Green power Kempo er mye mindre og lettere enn den forrige modellen. Skruene til denne enheten er laget av kobber belagt med biokeramikk. Hun kan jobbe i 12 år. Kjernen til hver skrue er utstyrt med neodymmagneter, som roteres med forskjellige poler. Disse magnetene genererer aktive ioner som bevarer vitaminer og næringsstoffer og trekker samtidig ut det ferdige produktet om lag 90% av giftstoffene i produktene som brukes. Denne saften kan lagres i 48–72 timer.

Under drift av Green power Kempo berører ikke skruene, noe som bidrar til å unngå unødvendig trykk på masken. Saften føres gjennom den, hvis sirkulasjonshastighet er 160 o / min. Denne modellen trenger ikke å rengjøres midt i arbeidet. Juicepressen kan fungere kontinuerlig i 30 minutter, hvor mer enn tre liter juice kan produseres. Enheten har store tanker for kake og ferdig væske, du kan bruke alle slags grønnsaker og frukt. Grønn kraft Kempo fungerer nesten lydløst, og garantiservice leveres i en periode på 10 år. Pakken inkluderer:

 • Skumdyse - designet for å fjerne skum.
 • Påfyllingslokket er støvbeskyttelse.
 • Spol tilbake-knappen - med hjelp blir det mye lettere å vaske juicepressen.
 • Pushers-pushers.

Du kan kjøpe Green power Kempo for nesten 40 tusen rubler.

Omega TWN32

Den mest miljøvennlige produsenten av tvillingskruesaftpressere er Omega TWN32. Modeller av dette selskapet kan kjøpes for 38-42 tusen rubler. Denne juicepressen lager juice i lav hastighet, men med utmerket effektivitet. Den resulterende urtekaken er så tørr at den til og med tar fyr hvis den blir brent. Merk at denne modellen ikke er egnet for bruk av produkter med frø (granateple, druer). Funksjonene inkluderer 150 W strøm, lang strømledning, beskyttelse mot overbelastning og beskyttelse mot utilsiktet oppstart.

TOPP 10 beste juicepresser med Aliexpress

Den mest budsjettvennlige løsningen er en manuell juicer, som har kegleformede snekkeskruer i stedet for spiralformede. Prisen for en slik enhet varierer innen 13 tusen rubler.

I denne artikkelen snakket vi om sneglesaftpressere, deres design, funksjoner, fordeler og ulemper, og oppførte også gode modeller. Vi håper at denne informasjonen vil være nyttig for deg, og du vil velge det beste alternativet som passer dine mål.

Se også - Hvordan velge en juicer for harde grønnsaker og frukt

4114 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner