hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hva er støvsugere for biler og hvordan du velger den beste modellen

Hva er støvsugere for biler og hvordan du velger den beste modellen

En omsorgsfull bileier holder alltid sin "jernhest" i perfekt renslighet. Dette er ikke overraskende. Det er hyggelig å sette seg inn i en ren bil selv, og du skammer deg ikke foran vennene dine. En bærbar støvsuger hjelper deg med å holde bilen ryddig. Men hvordan velge en bilstøvsuger? Hva bør du være oppmerksom på, og hva er de? Vi vil prøve å svare på disse og noen andre spørsmål.

TOPP 10 beste bilstøvsugere med Aliexpress

Hvorfor en bilstøvsuger og ikke en vanlig?

Noen bileiere, som ikke ønsker å bruke ekstra penger på en bil, lurer på hvorfor de ikke kan bruke vanlig støvsuger... Tross alt er den ofte allerede tilgjengelig på gården. Dette betyr at du kan spare på kjøp av ekstra "boller" til bilen. Det er faktisk flere grunner:

 • Enhetens dimensjoner. En husstøvsuger har i motsetning til en bilstøvsuger imponerende dimensjoner. Slike dimensjoner lar deg ikke se inn i de lengste hjørnene på hytta.
 • Type mat. Stasjonære alternativer fungerer hovedsakelig fra et stikkontakt. Bilstøvsamleren krever ikke en slik global strømkilde. Mange modeller er helt batteridrevne.
 • Mobilitet. Du kan ta bilstøvsuger med deg for eksempel utendørs og raskt rengjøre salongen etter å ha gått på åkrene. Med en stasjonær enhet vil et slikt nummer ikke fungere.
 • Letthet. De fleste bilstøvsugere veier mellom 0,5 og 1,5 kg. Selv den mest skjøre jenta kan lett takle ham. Men vekten på stasjonære støvsugere kan nå 7-10 kg, noe som ikke er veldig praktisk å jobbe i et trangt bilrom.

Se også - Rangering av de beste støvsugerne i 2019

Varianter av bilstøvsugere

Den bærbare støvsamleren for bil kan brukes til både tørr og våtrengjøring. Alt avhenger av prisen på modellen og dens funksjonalitet.

"Tørre" støvsugere er billig. Imidlertid er deres evner sterkt begrenset. Faktisk vet de bare hvordan de skal suge inn støv og små partikler av rusk. Men de er ganske mobile og veldig kompakte. Denne mini støvsugeren er perfekt for lett daglig rengjøring.

Ved å vaske "minirenser" kan du rengjøre maskinen fra sølepytter og smuss på teppene. Det fjerner også friske flekker fra bilseter godt. Utformingen av en støvsuger med vaskemaskin inkluderer ofte et vannfilter og et HEPA-filter, som i tillegg renser luften fra mikroskopiske støvpartikler. Slike enheter har også ulemper. Disse inkluderer en ganske høy pris og imponerende størrelse.

Ladealternativer

Når du velger en bilstøvsuger, bør du være oppmerksom på typen strømforsyning til enheten. Alle modeller på markedet kan grovt inndeles i tre store grupper:

 1. Frittstående støvsugere med innebygd batteri.
 2. Støvsugere som arbeider fra strømnettet (gjennom en spesiell adapter) eller fra en sigarettenner.
 3. Kombinert type mat.

La oss se på alle alternativene, og bestemme hvilke fordeler og ulemper hver av dem har.

Den første typen er den klart mest mobile.Du kan fritt flytte bilstøvsugeren rundt hytta og nå de fjerneste stedene. Du kan også rengjøre hvor som helst, uavhengig av en nærliggende strømkilde. Men det er også en ulempe med mynten. For det første er bilstøvsugere med batterier tyngre enn andre modeller. Og for det andre er deres egen ladning nok i ikke mer enn en halvtime. I løpet av denne tiden har du kanskje ikke tid til å rengjøre interiøret med høy kvalitet.

Den andre typen enhet vil gi deg mye lengre arbeid. Spesielt hvis enheten ikke fungerer fra en sigarettenner, men fra en vanlig strømforsyning. Modeller er ofte utstyrt med en lang ledning som lar deg nå langt hjørner. Men det er en skjult fare her. Hvis bilstøvsugeren din drives av en sigarettenner, tømmer den batteriet. Så hold oversikt over tiden. Hvis støvsugeren vil fungere i mer enn 30-40 minutter, risikerer du rett og slett ikke å starte bilen.

Eksperter kaller den tredje, kombinerte typen støvsugere for bil, det beste alternativet. Etter at ditt eget batteri er tomt, kan du trygt bytte til et annet strømalternativ og fortsette rengjøringen.

Makt

Før du velger en støvsuger for en bil, bør du være oppmerksom på et av hovedkriteriene - enhetens kraft. Dette er en veldig viktig indikator. Feil valgt kraft vil ikke tillate deg å rengjøre bilens indre ordentlig, og prosessen etterlater bare ubehagelige inntrykk.

I butikkhyllene finner du et bredt utvalg av modeller, hvis kraft kan variere fra 40 til 180 W. Jo høyere denne indikatoren er, desto bedre og raskere vil enheten takle oppgaven. Men ikke prøv å kjøpe alternativet "så stort". Du trenger bare å fokusere på dine egne behov.

For lett hygienisk rengjøring en gang i uken er en 75–80 W-modell tilstrekkelig. Hvis bilen din har et ganske stort interiørområde, som dessuten blir skittent regelmessig, så trenger du det velg en kraftig støvsuger for auto. Men vær forberedt på at jo mer kraft bilstøvsugeren har, jo større dimensjoner.

Grunnleggende og tilleggsutstyr

Et bilinteriør er et sted der helt forskjellige overflater og teksturer er til stede. Derfor inkluderer mange produsenter, som prøver å vise fordelene med modellen sin sammenlignet med analoger, et stort antall vedlegg i settet. På den ene siden er dette flott. Men på den annen side, jo bredere utstyr, jo dyrere blir kostnadene.

Erfarne bileiere anbefaler å jukse litt i en slik situasjon. Forsøk først å velge en modell med et grunnleggende sett med vedlegg. Og så, etter behov, kan du kjøpe de manglende.

Grunnleggende sett med vedlegg:

 • Stor børste for rengjøring av forskjellige teppeoverflater. Har bust som kan forlenges og trekkes tilbake etter behov.
 • Penselfeste for å fjerne skitt fra mykt stoffbelegg.
 • Spalt rør. Den smale og flate "spissen" lar deg fjerne støv og smuss fra de fjerneste stedene.

Ekstra sett:

 • Turbobørste. Den luftroterende rullen tar perfekt opp tråder, ull og hår.
 • Poleringsbørste. Har en tykk og veldig myk haug som ikke vil skade spesielt ømfintlige overflater.
 • Rund børste. Brukes ofte til rengjøring av gardiner og velourstoffer.

TOPP 10 beste bilstøvsugere med Aliexpress

Hvilket selskap du skal velge

Du finner et godt utvalg av støvsugere i husholdningsapparater i dag. Nye merker dukker opp hele tiden. Noen av dem er ganske tvilsomme. Kvaliteten på produktene deres overlater mye å være ønsket.

For ikke å ta feil av valget og ikke bruke penger forgjeves, bør du bare stole på de produsentene som har produsert slikt utstyr i lang tid.

Black & decker

Et anerkjent amerikansk produksjonsfirma oppkalt etter grunnleggerne. Dette selskapet produserer et bredt utvalg av husholdningsapparater, inkludert mini støvsugere for biler. Du bør også ta hensyn til produktene fra merkene Baldwin eller DeWalt.Disse firmaene er også en del av Black Decker-gruppen av selskaper.

Bomann

Ganske kjent selskap fra Tyskland. Opprinnelig ble dette selskapet oppfattet som en produsent av kjøkkenutstyr, men utvidet senere produksjonen.

Vitek

Et populært russisk merke som har vært til stede på hjemmemarkedet i over 20 år. Selskapet produserer ganske høykvalitets og billig utstyr innen ulike felt. Inkludert bil. Bilstøvsugere av dette merket anses å være de mest etterspurte i dag.

Samsung

Denne produsenten trenger ikke reklame. Underholdende koreanere har satt opp produksjonen av alt som er mulig. Husholdnings- og kontorutstyr, mobiltelefoner og datamaskiner, lyd- og videoutstyr. En av divisjonene i organisasjonen, Samsung Electronics, har lansert utmerkede bilstøvsugere og annet bilutstyr på markedet.

Heyner

Dette er et ganske dyrt og prestisjetungt varemerke som spesialiserer seg i produksjon av bilvarer. På listen over produkter fra dette selskapet kan du finne alt du vil ha: vindusviskere, bilseter og selvfølgelig bilstøvsugere.

Fordelen med en bestemt modell og produsentens selskap er et veldig subjektivt spørsmål. Hvis du vil kjøpe en god håndholdt støvsuger til bilen din, må du studere gjennomgangene av forskjellige modeller nøye, analysere dimensjonene til bilens interiør. Tenk også på hvor ofte og hvor du skal rengjøre.

Vi håper at vi har svart på spørsmålene, og nå vet du hvordan du får den beste minibilsuger.

4111 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner