hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater TOPP 10 beste luftgrill i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 10 beste luftgriller i henhold til kundeanmeldelser

Det viktigste pluss å bruke en tørketrommel er å lage mat uten olje eller fett, mat i en varmluftsovn varmes opp jevnt, og selve enheten slås automatisk av etter tilberedning. Du kan lage kjøtt, grønnsaker, fisk, det er praktisk å tørke grønnsaker, bær, greener, steke frø, varme opp ferdige retter. Etter å ha analysert hundrevis av anmeldelser og kommentarer presenterer jeg vurderingen min av den beste airfryer 2019.

Hva er en konveksjonsgrill?

Hva er Conveyor Grill og hvordan du bruker den

La oss først finne ut hvordan airfryer fungerer og hva er den til? Etter design er en slik enhet en stor panne med en vifte. Du legger mat i kokebeholderen, og takket være strømmen med varm luft som sirkulerer inne i enheten, blir maten faktisk tilberedt. Dette prinsippet er veldig likt matlaging i en russisk komfyr, men det er ikke nødvendig å brenne tre eller kull, og selve enheten vil bare ta opp en del av kjøkkenbordet.

Apparatets gryte eller kolbe er laget av brannsikkert glass med høy styrke. Denne løsningen lar vertinnen visuelt kontrollere bokmerket og graden av beredskap for produktene.

Se også - Rangering av de beste elektriske grillene for hjemmet til 2019

Fordeler med å bruke en airfryer på kjøkkenet

Fordeler med å bruke en airfryer på kjøkkenet

La oss ta en titt på hvordan airfryer sammenlignes gunstig med andre kjøkkenutstyr for matlaging.

 1. Først av alt beholder mat tilberedt ved hjelp av en airfryer alle fordelaktige egenskaper, et sett med vitaminer og mikroelementer. Dessuten tørker ikke enheten vannet, noe som betyr at slike retter absorberes bedre av kroppen.
 2. Det er ingen skadelige kreftfremkallende stoffer og kolesterol, fordi du ikke steker olje.
 3. Du kan tilberede diettmåltider, samt mat til allergikere. Videre har det blitt vitenskapelig bevist å redusere allergenisiteten til visse matvarer.
 4. Enheten er enkel å betjene og bruke og er ganske allsidig. I den kan du lage mat i en hvilken som helst varmebestandig beholder. Han kan utføre forskjellige teknologiske prosesser for tilberedning av mat - steke, småkoke, bake og til og med røyke.
 5. Airfryer rengjøres veldig enkelt og raskt. Noen ganger har apparatet et selvrensende system, noen ganger trenger du varmt vann, en kjøkkenvasker og en dråpe vaskemiddel.
 6. Du vil ikke høre steking, røyk eller sot under matlaging. Det lukkede lokket vil pålitelig beskytte deg og kjøkkenoverflatene mot dryppende fett.
 7. Generelt er lufttørkeren en mer økonomisk enhet, spesielt når du tenker på at bruken av en lufttørker kan erstatte opptil et dusin små kjøkkenutstyr.
 8. Dette er et trygt apparat, en god airfryer er utstyrt med en stabilisator og beskyttelse mot overoppheting.

Som du kan se, er det ikke bare enkelt å bruke airfryer på kjøkkenet, men også bra for helsen til både deg og din familie. Dette er et smart og økonomisk valg.

Se også - De beste elektriske kvernene etter kjøpernes mening

Hva er typene luftgriller?

Enklere modeller av enheten tilhører klasse B og har bare en konveksjonshastighet - fordelingen av varm luft inne i pæren.

Mer funksjonelle enheter - klasse A, kan endre hastigheten på varm luft.Disse modellene har langsom, middels og rask luftstrøm.

Når det gjelder lokket på luftføneren, er det to typer apparater:

 1. Med hengslet lokk;
 2. Med avtakbart lokk.

De første apparatene er mer tungvint, men enhver vertinne vil si at det også er nødvendig å finne et sted for et avtakbart lokk under tilberedningen, og dette er ikke alltid praktisk.

Av typen kontroll kan luftføneren, som en hvilken som helst valgt enhet, styres mekanisk eller elektronisk. Mekanikken er enkel, billig og pålitelig. Elektronikk - mer moderne og fleksibel i innstillinger. De aller fleste klasse A-modellene har bare elektronisk kontroll.

Nå er det på tide å gå videre til det viktigste spørsmålet som bekymrer leserne våre - hvordan velge en airfryer?

Tips for valg av luftføner av høy kvalitet

For at den valgte luftføneren skal glede deg over mat av høy kvalitet og pålitelig drift i lang tid, bør du være spesielt oppmerksom på de tekniske egenskapene og funksjonene til enheten. Men noen ganger har vi et spørsmål - hvorfor betaler for mye? Er det verdt å ta en forbedret enhet, eller er det nok for selve budsjettmodellen? Nå vil vi fortelle deg mer om dette.

 • Hovedvalgskriteriet er volumet på ovnen. Jo mer mat du skal lage, desto større volum skal potten på apparatet ha. Det er små luftgrill - 8-10 liter, middels kapasitet - 10-12 liter, og den største - 12-14 liter.
 • Makt er også en viktig parameter å være oppmerksom på. Jo høyere kraft, jo mindre tid vil det ta å lage mat. Men strømforbruket vil også øke. Selv om, som vi sa, er det billigere å kjøpe og bruke en airfryer enn å bruke flere enheter hver for seg (stekeovn, mikrobølgeovn, brødmaker osv.).
 • Inne i tørketrommelen kan forskjellige varmeelementer brukes - halogen eller metall. De første stekes raskere til ønsket temperatur, men de serverer mindre - bare et år eller to. Metallene er sterkere og mer holdbare, men de vil varme seg opp litt lenger.
 • Funksjonalitet. Ofte avhenger valget av enheten av settet med alternativer og "ferdigheter" som denne eller den modellen er utstyrt med. Når du foretar et kjøp, må du være oppmerksom på slike nyttige og praktiske funksjoner til airfryer, for eksempel:
 1. Termostat;
 2. Temperatur sensor;
 3. Hold deg varm etter tilberedning;
 4. Selvrensende funksjon av enheten;
 5. Regulering av bevegelseshastigheten til luftstrømmer;
 6. Forsinket start;
 7. Slå av automatisk.

Husk også at enkle modeller og budsjettmodeller lykkes med å takle prosesser som baking, baking, matlaging av supper og lapskaus. Mer avanserte modeller kan tine, tørke, sterilisere, småkoke, bake, steke, koke, skylle og til og med ha en røykefunksjon.

Det er bra når prisen på en luftføner inkluderer alt du trenger for kulinariske eksperimenter - rister, spyd, tak, tang, stekebrett, spyd, utvidelsesringer, dampbåter, lokkstativ osv.

Vi har listet opp de mest grunnleggende og viktige kriteriene som vil hjelpe deg med å velge en virkelig effektiv kjøkkenassistent. Og nå vil vi bare si noen få ord om produsentene av airfryer.

Se også - Hva er en airfryer og hvordan fungerer den?

TOP-10 aero-griller

DELTA DL-6006B

DELTA DL-6006B

Vår vurdering åpnes av modellen til den russiske produsenten DELTA, laget i hvitt, med en effekt på 1400 W og en kokebolle med et volum på 12 liter (den kan utvides til 17 liter) laget av høykvalitets varmebestandig glass. Konveksjonsoppvarmingsteknologien er implementert i airfryer - varmebehandling av produkter med en strøm av varm luft. Maksimal oppvarmingstemperatur er 250 grader. Enheten er utstyrt med lysindikatorer for drift og oppvarming, en roterende tidtaker i 60 minutter. Blant funksjonene er automatisk temperaturvedlikehold, selvrensende modus, automatisk avslåing når du løfter håndtaket, blokkering fra utilsiktet aktivering, justerbar koketemperatur. Settet inkluderer høye og lave rister, tang for utvinning.

Fordeler:

 • veldig enkel å bruke;
 • perfekt vasker, rydder opp;
 • rimelig pris.

Ulemper:

 • tar mye plass;
 • blir veldig varm når du lager mat.

Modellen til det russiske merket viste seg å være ganske bra på grunn av den lave prisen, enkel administrasjon og drift. Enheten er pålitelig, romslig og vasker godt etter tilberedning. Modellen er veldig enkel, uten automatiske programmer som ENDEVER AF-118. Det vil ta mye plass å plassere den på kjøkkenet, så jeg vil ikke anbefale denne enheten for en liten plass. Pris - 2900 rubler. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

ENDEVER AF-118

ENDEVER AF-118

Electric Air Fryer Endever med en effekt på 1500 W, en kapasitet for matlaging med et volum på 2,6 liter. 6 automatiske programmer, maksimal oppvarmingstemperatur er 200 grader. På grunn av den spesielle luftsirkulasjonen inne i apparatet, oppnås parabolen med en vakker skorpe på utsiden og myk, saftig innvendig. Modellen er utstyrt med et berøringspanel, en tidtaker i opptil 30 minutter, temperaturkontroll, en driftsindikator, gummierte føtter og et håndtak som ikke varmes opp.

Fordeler:

 • 6 automatiske programmer;
 • spesiell luftsirkulasjonsteknologi;
 • ikke-oppvarming håndtak;
 • gummierte ben;
 • står trygt på bordet.

Ulemper:

 • lite volum - bare 2,6 liter;
 • den maksimale oppvarmingstemperaturen er 200 grader.

Modellen kan kalles en budsjettmodell, men den er utstyrt med en berøringsskjerm og har 6 automatiske kontrollprogrammer. Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig i DELTA DL-6006B. Men i motsetning til sin russiske konkurrent har ENDEVER et veldig lite volum - bare 2,6 liter, mens tallet i DELTA er 12 liter. AF-118 er mer moderne, teknologisk avansert, og DL-6006B er mer praktisk. Prisen er 3700 rubler. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

FØRSTE ØSTERRIKE FA-5030-1

FØRSTE ØSTERRIKE FA-5030-1

Den første FA 5030-1-lufttørkeren har en effekt på 1400 W, som DELTA DL-6006B-modellen. De indre elementene i luftføneren varmes opp til en temperatur på 250 grader. Varmeelementet er av halogentype og er installert i lokket. Den varmer opp innsiden av kolben. Enheten består av et lokk, rist og en kolbe med et volum på 12 liter, som kan utvides til 17. Modellen har muligheten til å endre størrelsen på bollen. Mekanisk styrt, det er en tidtaker i 60 minutter, justering av koketemperaturen. Settet med airfryer inkluderer tang for å dyppe og trekke mat ut, en utvidelsesring, 2 stativer og et lokkholder.

Fordeler:

 • godt utstyr;
 • lett å bruke;
 • veldig romslig, utmerket kokk.

Ulemper:

 • når timeren er stilt inn en kort stund (innen 15 minutter), kan det hende at den automatiske avstengingen ikke fungerer;
 • store størrelser;
 • instruksjoner, oppskriftsbok nr.

FØRSTE ØSTERRIKE FA-5030-1-modellen er veldig lik parametere på DELTA DL-6006B. Med den samme effekten og et maksimalt kokevolum på 17 liter koster FØRSTE ØSTERRIKE 4100 rubler, noe som er dyrere enn konkurrenten DELTA. Jeg tror ikke det er fornuftig å betale mer med tanke på at FA-5030-1 har problemer med automatisk avslutning. På Yandex. Marked 89% av kjøperne anbefaler dette produktet.

GFgril GFA-2600

GFgril GFA-2600

GFgril-enheten har en effekt på 1350 W, en kapasitet på 2,6 liter. Airfryer har et unikt og trygt Rapid Air Circulate System varmluftsirkulasjonsteknologi: du kan steke og bake sunne, smakfulle retter raskt, med et minimum av olje. Maksimal oppvarmingstemperatur er 200 grader, som konkurrenten ENDEVER AF-118. Modellen har ikke automatiske tilberedningsmodus, og 10 bilder på saken er bare tips. Enheten er utstyrt med en tidtaker med en begrenser i 30 minutter og temperaturendringskontroll.

Fordeler:

 • kompakt;
 • Rapid Air Circulate System-teknologi;
 • koker perfekt kjøtt.

Ulemper:

 • lager støy når du arbeider;
 • ingen automatiske programmer;
 • teflonbelegget på bollen flasser raskt av.

Enheten koker biff fra kjøtt veldig bra, baker fisk, den takler veldig godt med sine umiddelbare plikter. Men for 4300 rubler vil jeg gjerne ha automatiske programmer, som i ENDEVER AF-118, og ikke be om matlaging.Jeg hadde et negativt inntrykk av teflonbelegget på bollen, som begynte å flasse veldig raskt. Jeg tror denne enheten er tydelig overpriset. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

CENTEK CT-1456

CENTEK CT-1456

CENTEK-enheten har, som de fleste av konkurrentene, en effekt på 1400 W, et volum på 12 liter, som kan utvides til 17 liter. Hovedforskjellen fra FIRST AUSTRIA FA-5030-1 og DELTA DL-6006B er tilstedeværelsen av 3D turbooppvarmingsfunksjonen. Modellen er utstyrt med en temperaturinnstillingsregulator med maksimalt 250 grader, en tidsinnstillingsregulator med en maksimumsverdi på 90 minutter, en strøm- og oppvarmingsindikator, et lokkhåndtak. Settet med airfryer leveres med tang-grep for å dyppe og trekke ut mat, en utvidelsesring, øvre og nedre grill, et lokkholder.

Fordeler:

 • 3D turbo oppvarming;
 • timer opptil 90 minutter;
 • kompakthet;
 • Vakker design.

Ulemper:

 • mislykkes ofte etter seks måneders bruk;
 • laget av billig kvalitet billig plast;
 • overbelastning.

Enheten skiller seg ut fra resten med sin attraktive design og røde farge. I motsetning til konkurrenter har den en 3D turbooppvarming, en tidtaker opptil 90 minutter. Det er ingen slike "chips" i modeller der timeren er begrenset til 60 minutter. Men jeg likte ikke byggekvaliteten og komponentene til enheten, og det er derfor enheten ofte går i stykker. Prisen er 4800 rubler, den er tydelig overpriset. På Yandex. Markedet anbefales av 81% av kjøperne.

Kitfort KT-2206 Eva

Kitfort KT-2206 Eva

Enheten til et russisk selskap med en effekt på 1300 W og et volum på 2,5 liter. Airfryer har 8 automatiske tilberedningsprogrammer, men du kan kontrollere prosessen ved å endre temperatur og koketid. Maksimumstemperaturen er begrenset til 200 grader og tidtakeren er begrenset til 60 minutter. Utstyrt med berøringspanel, varmebestandig bærehåndtak. Det avtakbare brettet og pannen har et spesielt belegg som ikke kleber på: det er lett å rengjøre. Det er beskyttelse av låseknappen mot utilsiktet trykk. Settet inkluderer et netting bakeplate, en bruksanvisning.

Fordeler:

 • stilig design, kompakt størrelse;
 • godt, holdbart non-stick belegg;
 • berøringspanel;
 • rom for oppbevaring av ledningen;
 • saken varmes ikke opp under drift.

Ulemper:

 • lite volum;
 • kort strømledning;
 • mislykkes ofte.

Produsenten gledet oss med en vakker utsikt over airfryer, 8 automatiske programmer (for eksempel i GFgril GFA-2600 er de ikke i det hele tatt), en utmerket, men liten volumkapasitet med et non-stick belegg, et berøringspanel, men det går ofte i stykker. Enheten koker bra, har en stilig design, men som de fleste innenlandske enheter mislykkes den ofte på grunn av komponenter av lav kvalitet. Pris - 5000 rubler. På Yandex. Marked 92% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Hotter HX-1036 Economy Nyhet

Hotter HX-1036 Economy Nyhet

Den funksjonelle rimelige luftføneren med elektronisk kontroll fra det amerikanske selskapet Hotter har en standardeffekt på 1400 W og et volum på 10 liter, som kan økes til 14 liter, i motsetning til FØRSTE ØSTERRIKE FA-5030-1 eller CENTEK CT-1456 (opptil 17 liter). 6 automatiske tilberedningsprogrammer, en tidtaker med en begrenser på opptil 3 timer, en forsinket start, funksjoner for å holde varmen, selvrensende, temperaturregulering opp til 250 grader, et stort leveringssett, som inkluderer: en forstørrelsesring, 3 rister (nedre, midtre, øvre), netting bakeplate , 4 spyd, tang, fjærkrebrenner, lokkholder.

Fordeler:

 • timer - opptil 3 timer;
 • holde varm funksjon;
 • forsinket start;
 • stort leveransesett.

Ulemper:

 • et høyt signal om slutten av tilberedningen;
 • det er ikke mulig å endre tilberedningstiden i automatiske programmer.

Enheten takler funksjonene sine, men sammenlignet med konkurrentene har den et mindre kokekarvolum. HX-1036 Economy New har en maksimal kapasitet på 14 liter, mens FØRSTE ØSTERRIKE FA-5030-1 eller CENTEK CT-1456 har et maksimalt volum på 17 liter. Det er 6 automatiske programmer, men de er ikke i enhetene som allerede er oppført. Apparatene er av god kvalitet, perfekt montert, noe som for eksempel ikke kan sies om GFgril GFA-2600 med sitt motbydelige non-stick belegg. Pris - 5500 rubler.På Yandex. Marked 85% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Kitfort KT-2208

Kitfort KT-2208

Den neste modellen fra Kitfort har en effekt på 1800 W og en kapasitet på 5,2 liter. 7 automatiske programmer som er enkle å kontrollere fra et vakkert berøringspanel, som justerer koketemperatur og tid. Maksimal temperatur begrenset til 2000, timer - opptil 60 minutter. Det avtakbare brettet og kurven har et non-stick belegg av høy kvalitet og kan vaskes i oppvaskmaskin. Enheten har en låseknappbeskyttelse mot utilsiktet trykk og et spesielt varmebestandig bærbart håndtak. Leveringssettet inkluderer et brett med et non-stick belegg, en kurv for dagligvarer, instruksjoner, en oppsamlingsmagnet.

Fordeler:

 • høy effekt;
 • volum - 5,2 liter;
 • attraktiv design;
 • lett å rengjøre.

Ulemper:

 • plastkoffert av lav kvalitet;
 • kort strømledning;
 • senker menyen;
 • ingen oppskriftsbok;
 • upraktisk å vaske bollen.

Modellen er populær på grunn av sin høye arbeidskraft, en romslig beholder for matlaging. For eksempel i ENDEVER AF-118 eller Kitfort KT-2206 Eva er volumet bare 2,6 og 2,5 liter. I motsetning til KT-2206 Eva har KT-2208 7 automatiske programmer, noe som er et klart pluss. Pris - 7000 rubler. På Yandex. Marked 94% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Varmere HX-2098 Fitness Grill

Varmere HX-2098 Fitness Grill

Vakker enhet med en effekt på 1400 W, kapasitet - 10 liter, kan utvides til 14 liter, som i Hotter HX-1036 Economy New-modellen. 3 driftsmodi - konveksjonsmodus ved en temperatur på 40-260 grader, "lett damp" og kompleks - synkron "drift" av damp og varm luft, det er 10 automatiske tilberedningsprogrammer. Modellen implementerer mange funksjoner, for eksempel: en avansert "Multipovar" med muligheten til å stille inn tre koketrinn og sette parametere for hvert trinn, vannsprøyting, selvrens, tidtaker opptil 10 timer, tilberedning av yoghurt, oppvarming av babymat, barnevern med låsing av kontrollpanelet, beskyttelse mot brannskader. Treningsgrillen er utstyrt med et gjennomsiktig beskyttende plastdeksel som dekker glasspæren. Det er en temperaturkontroll under tilberedningen. Alt dette kan styres via berøringsskjermen.

Fordeler:

 • 3 driftsmodi;
 • 10 automatiske programmer;
 • muligheten for å lage yoghurt;
 • timer - opptil 10 timer.

Ulemper:

 • høy pris;
 • låseknappen er veldig følsom, nær andre;
 • dampfunksjonen fungerer ikke bra;
 • dårlig belysning;
 • Riperutsatt glanset kappe.

Modellen skiller seg fra de som er oppført i muligheten for å tilberede yoghurt, funksjonen til å levere damp, som gjør at du ikke kan tørke mat under tilberedningen, men denne funksjonen er den mest problematiske: den nekter ofte å jobbe. Jeg likte ikke bakgrunnsbelysningen: den er veldig svak, og når du åpner lokket, slukkes den helt. Pris - 11800 rubler. På Yandex. Marked 90% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Philips HD9241 40 XL

Philips HD9241 / 40 XL

Førsteplassen i rangeringen er okkupert av en modell fra Philips med en effekt på 2100 W og en liten kapasitet på 1,6 liter. 6 automatiske tilberedningsprogrammer med en maksimumstemperatur på 200 grader, tidtaker opptil 60 minutter, pausemodus. Apparatet har Philips 'proprietære Rapid Air-teknologi: du kan steke mat med varm luft, så maten er sprø på utsiden og øm på innsiden. Det unike Philips Airfryer-designet, den spesielle konstruksjonen, gjør at du kan lage din favorittmat enda raskere. Ved hjelp av en digital berøringsskjerm kan du justere tid, koketemperatur. Det er en knapp for å lagre oppskriften på rettene du liker. Den indre beholderen har et non-stick belegg av høy kvalitet som lett kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen Av de nyttige "sjetongene" i modellen er det sklisikre ben, en varmeisolert kropp, en bok med oppskrifter.

Fordeler:

 • høy effekt;
 • Rapid Air-teknologi;
 • høykvalitets beholderbelegg;
 • varmeisolert kropp;
 • bok med oppskrifter;
 • knapp for å lagre oppskrifter.

Ulemper:

 • varmespiralen og filteret på baksiden av enheten er veldig skitne;
 • store dimensjoner og vekt;
 • lite volum av beholderen;
 • det er røyk når du lager fisk eller kjøtt;
 • kort strømledning.

Philips luftføner viste seg å være veldig kraftig sammenlignet med andre modeller, for eksempel med Kitfort KT-2206 Eva eller Hotter HX-1036 Economy New, men kapasiteten er veldig liten. Men med høy effekt vil maten koke veldig raskt. Prisen er 12 tusen rubler, jeg synes det er veldig overpriset, gitt problemene med den dårlige designen og byggekvaliteten til modellen. Jeg tror det ikke er noe poeng i å ta denne modellen: Jeg foretrekker Hotter HX-2098 Fitness Grill. Selv om den ikke er like kraftig, er den mer voluminøs, med 10 automatiske programmer, den har til og med en funksjon for å lage yoghurt. På Yandex. Marked 85% av kjøperne anbefaler dette produktet.

5547 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner