hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Sammenligning av irrigatorer Waterpik WP-100 E2 Ultra og Revyline RL 500

Sammenligning av irrigatorer Waterpik WP-100 E2 Ultra og Revyline RL 500

Gjennomgangen fokuserer på to stasjonære orale irrigatorer som legemliggjør de klassiske linjene i serien til to store produsenter. La oss prøve å finne ut hvilke selskaper som legger inn begrepet "klassisk", hva er deres tekniske poengsum og hvor nøyaktig de følger nøkkelen satt av ingeniører og tannleger.

Produsentene av disse modellene trenger ingen spesiell introduksjon. Begge har etablert seg som leverandører av pålitelige og teknologiske produkter for hygienisk munnpleie. Ja, Waterpik er et mer kjent selskap som har skapt vanning i mer enn femti år, men den unge og raskt utviklende Revyline har klart å bevise at det er en seriøs konkurrent, og skaper enheter som alltid tiltrekker interessen til ikke bare kjøpere, men også spesialister.

Spesifikasjoner

Waterpik WP-100 E2 Ultra og Revyline RL 500

Hvis vi fortsetter å bruke musikalsk terminologi, kan vi si om naturen til Waterpik WP-100: espressivo, legato (uttrykkelig, sammenhengende), og om Revyline RL 500: energico, spirituozo (energisk, åndelig). La oss prøve å forstå funksjonaliteten til modellene ved nøye å vurdere deres tekniske egenskaper.

Se også - Oversikt over WaterPik WP-100 Ultra oral irrigator

Spesifikasjoner Waterpik WP-100 Revyline RL 500
Minimum væsketrykknivå, kPa 70 210
Maksimalt væsketrykknivå, kPa 650 870
Pulsfrekvens, per minutt 1 200 1 200 -1 700
Tankvolum for væske, ml 600 600
Driftsmodus 10 17
Ernæring Fra strøm via adapter Fra strøm via adapter
Dimensjoner, mm 205 x 145 x 120 225 x 110 x 155
Dyser inkludert, stk. 7 7
Ultrafiolett desinfektor Nei Ja
Kostnad, gni. (oppdatert 29.11.2018) 6 800 4 990
Garanti, måned 24 24

 

Åpenbart er Revyline RL 500 kraftigere enn konkurrenten, væsketrykknivået til modellen når 870 kPa, noe som gjør den mer effektiv i bekjempelse av plakk. Følgelig utføres rengjøring av overflaten på tennene, mellomstore mellomrom og gingivallommer mer effektivt. En så viktig egenskap som kostnad er også slående. På Waterpik WP-100 er den merkbart høyere. Dette forklares med forskjellen i selskapets markedsføringsstrategier. Revyline følger en mer vennlig prispolitikk og prøver å gjøre produktene mer konkurransedyktige ved å stimulere forbrukernes interesse for dem. Men la oss prøve å se nærmere på modellene og forstå funksjonene deres.

Se også - Stationær vanning Revyline RL 300

Design, konstruksjon, ledelse

Revyline RL 500

Begge modellene er laget i et klassisk design med en tradisjonell kroppskonfigurasjon med overvekt av strømlinjeformede linjer. Men Revyline RL 500 har et spesielt kamera på kroppen, der det er utskiftbare dyser. Vi vil snakke om dette kameraet senere og sørge for at det ikke bare fungerer som et sted for lagring av vedlegg, men også utfører en viktig funksjon. Dette kammeret "spiser opp" en del av væskebeholderen, men likevel forblir volumet imponerende og tilsvarer volumet i Waterpik WP-100 reservoaret (600 ml).

Begge modellene er ganske stabile og føles trygt på hyllen på badet. Men den ekstra stabiliteten til Revyline RL 500 er gitt av spesielle sugekoppben som "fester" kroppen på hyllen, og gir ikke engang den minste sjansen for en uventet manøver.

Trykkregulatorene for modellene er like - store, runde brytere. På kroppen til Revyline RL 500 finner vi "Massasje" -knappen, som er ansvarlig for driften av enheten i hydromassasjemodus. WP-100 har ikke denne funksjonen. I mellomtiden er tannkjøttmassasje en praktisk, og viktigst av alt, nyttig funksjon som lar deg styrke tannkjøttvevet, aktivere metabolske prosesser i dem, stimulere blodstrømmen. Når "massasje" -funksjonen er slått på, endres arten av vanningens arbeid, vannstrålen blir pulserende, og under hver pulsering endres væsketrykket. Dermed oppstår klemming og svekkelse av effekten på tannkjøttets bløtvev, som etterligner tradisjonelle manuelle massasjeteknikker.

Se også - Oral irrigator - hva er det?

Ultrafiolett desinfisering av tips

Ultrafiolett desinfisering av tips

Irrigator Revyline RL 500 har en unik funksjon - desinfisering av håndstykker ved bruk av ultrafiolett stråling. Kameraet, som er plassert på kroppen av enheten (som vi snakket om ovenfor), er utstyrt med en ultrafiolett lampe. Når lampen er på, blir atmosfærisk oksygen delt inn i atomoksygen i kammeret, som er en aktiv oksidant som ødelegger bakterier. En 15-minutters behandling av tipsene med ultrafiolett lys (quartzing) lar deg ødelegge opptil 99,9% av bakterier og virus på overflaten av tipsene. Lampen slås automatisk av etter 15 minutter. Dermed forblir sterile fester i rommet, som kan brukes til rengjøring uten risiko for forurensning.

konklusjoner

Sammenligning av disse modellene fører til en optimistisk konklusjon - fremgang i markedet for produkter for hygienisk beskyttelse av munnhulen står ikke stille og bidrar til at forbrukerne kan velge mer og mer avanserte hygieniske beskyttelsesverktøy. Moderne modeller av irrigatorer har blitt lært av utviklere ikke bare å fjerne plakk, men også å utføre en rekke viktige funksjoner som gjør tannpleie mer effektiv. Selvfølgelig vil den populære modellen over hele verden Waterpik WP-100 fortsette å være etterspurt, til tross for den høye prisen, men det er allerede åpenbart at enheter dukker opp på markedet som ikke bare er dårligere enn det når det gjelder tekniske muligheter, men også overgår det i noen indikatorer. Videre er kostnadene for disse vanningene mye lavere.

Se også:

7148 0

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner