hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hva er multi-cook-funksjonen i en multikoker?

Hva er multi-cook-funksjonen i en multikoker?

En multikooker for flere år siden flyttet fra status som et nyfant teknologimirakel til uunnværlige hjelpere på kjøkkenet. Mange produsenter tilbyr multikooker for enhver smak: billig og dyrt, lite for en person, og klumpete for en stor familie, med et lite sett med grunnleggende funksjoner og dusinvis av innebygde programmer. Hvilken som skal velges avhenger av de spesifikke ønskene til dette kjøkkenapparatet. I beskrivelsen av multi-cookers kan du finne et slikt element som multi-cook-funksjonen. Hva betyr denne modusen, og er dette programmet virkelig nødvendig for deg - vi vil analysere mer detaljert.

Multi-cook-funksjon

multi-cook-program i en multikoker hva er det

Svaret på spørsmålet om hva som er en multikokk i en multikoker er ekstremt enkelt: det betyr manuell matlaging. Alle multikookere har et standard sett med programmer (et eller annet sted er det mer, et sted mindre). Med deres hjelp kan du lage retter fra en samling oppskrifter, som vanligvis kommer med en multikoker. Det er verdt å prøve å gjøre noen endringer i oppskriften - det er ikke lenger et faktum at retten vil slå godt ut. For disse formål er en slik modus som en multikokk i en multikoker opprettet.

Ved å bruke den manuelle modusen kan du selvstendig stille temperaturen fra 40 til 180 grader (dette området kan variere avhengig av enhetens modell) og tilberedningstiden med en nøyaktighet på et minutt eller 5 minutter (avhenger også av modellen til multikookeren).

Det er også en mer avansert versjon av multikokken - “Multi-cook plus”. Den lar deg stille forskjellige parametere for forskjellige tilberedningsfaser. I de første 5 minuttene koker du for eksempel frokostblandingene på høy temperatur, og la det deretter småkoke i en halv time på svak varme. Eller du kan småkoke kjøttet, gradvis redusere temperaturen med 10 grader hver time - så vil du etter 8 timer få det mest ømme kjøttet, som ligner på smaken til det som tilberedes i en tradisjonell russisk ovn.

Se også - De mest pålitelige produsentene av flere kokere i 2019

Når trenger du kanskje en multikokk?

  • Hvis du ikke liker noen kvalitet på mat tilberedt i henhold til standardprogrammet. Grøten er for eksempel for kokt for din smak, eller kjøttet er dårlig stekt. Parametrene til standardprogrammene beregnes i gjennomsnitt, og avhengig av de spesifikke innledende produktene, kan det endelige resultatet variere sterkt. En multikoker i en multikoker lar deg oppnå de ønskede rettkvaliteter ved å velge optimal temperatur og koketid.
  • Hvis du finner en oppskrift som indikerer temperatur og koketid (for eksempel en kake), men du er ikke sikker på om den vil steke som den skal i standard “Bake” -modus. Med en komfyr kan du lage mat i henhold til hvilken som helst oppskrift, ikke bare de som er spesielt tilpasset multikoker.
  • Hvis du liker å eksperimentere, kom opp med dine egne måltider. For erfarne brukere av multikooker er standardmodus og oppskrifter fra standardsamlingen ikke lenger nok, de vil ha mer rom for fantasi.Multi-cook-funksjonen lar deg utvide funksjonene til multicooker nesten til uendelig: matlaging, steking, fritering, steking, baking, damping - hvilken som helst modus kan justeres individuelt for hver spesielle rett.

Se også - Mat fra en multikoker, god eller dårlig

Trenger du en multikokk?

Multikoker med og uten multikokk er seriøst forskjellig i pris. Derfor, før du kjøper, bestem deg: vil du bare bruke den, for eksempel til koking av frokostblandinger, eller planlegger å erstatte mange kjøkkenenheter med en enhet: kokeplate, stekeovn, dobbeltkoker, frityrkokere, airfryer, etc. I det første tilfellet vil den enkleste modellen være nok for deg, i sistnevnte kan du ikke gjøre uten en multikokk. Forresten, noen husmødre foretrekker å ha to multikookere på kjøkkenet på en gang for å tilberede to retter parallelt. I dette tilfellet vil den ideelle løsningen være å kjøpe en "fancy", og den andre enkel.

Se også - Prinsippet for drift og funksjoner til multikookeren

12058 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner