hjem Hvordan velge Små husholdningsapparater Hva er forskjellen mellom en kaffetrakter og en kaffemaskin

Hva er forskjellen mellom en kaffetrakter og en kaffemaskin

Kanskje flertallet av den voksne befolkningen ikke kan forestille seg morgenen uten kaffe. Kaffe er en drink som gjør underverker om morgenen med sin aroma og utsøkte smak. Med hjelpen våkner vi opp og forsterker.

Selvfølgelig må du våkne tidlig for å lage morgenkaffen. Estetiser, kaffekjennere behandler denne prosessen på en ansvarlig måte og legger hjertene i den. Men hvis du like verdsetter og elsker denne drinken, har du imidlertid ikke nok tid om morgenen til å forberede deg. Så, hva gjør vi? Virkelig gi opp morgenglede? Selvfølgelig ikke! Moderne teknologi kommer til vår hjelp i alt, inkludert tilberedning av kaffe.

Så på det nåværende tidspunkt er det mer enn ett alternativ til den naturlige prosessen med å lage kaffe. En kaffetrakter eller kaffemaskin kan håndtere dette for deg. Nå spurte det seg tydeligvis hva som er forskjellen mellom en kaffetrakter og en kaffemaskin. I dette nå skal vi finne ut av det.

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Hva er forskjellen

En kaffetrakter og en kaffemaskin er begge enheter designet for å tilberede aromatisk kaffe. Men de har ganske betydelige forskjeller mellom seg. Spesielt:

Funksjonell

Kaffemaskinen inkluderer absolutt alle prosesser for tilberedning og tilberedning av kaffe og andre drikker, nemlig:

 • Sliping av korn.
 • Serveringsdosering.
 • Matlaging.
 • Pisking og tilsetning av fløte.

Kaffetrakteren har en begrenset funksjon - den brygger kaffe. Det gir ikke funksjonen til å male bønner, så du kan bare bruke malt kaffe. Og gir heller ikke muligheten for å tilberede andre drinker. Forbered andre drinker selv.

Dimensjoner

Inkludert funksjonalitet og evner er selvfølgelig kaffemaskinen større i forhold til kaffemaskinen. Mens den er analog, kan den ha mindre parametere og passer lett inn i et lite hjørne av kjøkkenet eller kontoret.

Rengjøring

Kaffemaskinen trenger ikke å rengjøres hver gang du lager en kaffe. Noen av dem har funksjonen å selvrens med damp etter hver neste batch. Kaffetrakteren må rengjøres hver gang og innebærer ikke å brygge neste batch uten først rengjøring.

Pris

Kaffemaskinens fullstendige funksjonalitet vil ikke klare seg uten, kostnadene er ganske høye selv for en enkel enhet uten tilleggsfunksjoner. Kaffetrakteren er fordelaktig i denne forbindelse. Dette er hovedfordelen i forhold til maskinen, siden den er billig og absolutt rimelig for alle.

Arbeidstid

Kaffemaskinen utfører som regel alle prosesser i automatisk modus. Enkle modeller er halvautomatiske. Imidlertid er menneskelig deltakelse i tilberedningen av drikken veldig liten. Dette er hovedsakelig observasjoner av tilberedningen av favorittdrinken din.

En kaffetrakter kan ikke skryte av slik automatisering. Mest sannsynlig vil du måtte overvåke tilberedningsprosessen for å unngå forbrenning eller annen kollaps.

Se også - Anbefalinger for valg av en god kaffemaskin til hjemmet ditt

Varianter av kaffetraktere

Uansett at du måtte velge en kaffetrakter eller en kaffemaskin, vær forberedt på at de også har sine egne varianter.De skiller seg alle fra hverandre, og det er bedre for en potensiell forbruker å gjøre seg kjent med egenskapene sine på forhånd. Så vurder typene enheter. Vi kan dele kaffetraktere i henhold til prinsippet om enheten.

Se også - 15 beste kaffekverner for hjemmet i henhold til kundeanmeldelser

Dryppe

Dryppdrypp, dette kaffebryggingsapparatet er preget av en deilig og aromatisk drikke ved utløpet. Enkelt arbeidsprinsipp. På forhånd må du fylle beholderen med vann, hell den malte kaffen i et spesielt filter. Så, ganske enkelt gjennom et rør, kommer vann inn i varmeapparatet, og deretter passerer varmt vann gjennom et filter med kaffe, og det oppnås kaffe som samles i en spesiell tank.

Geysir

En geysir, ganske enkel, men velprøvd kaffetrakter. Den kan brukes som gass eller drives av strømnettet. Den har en enkel struktur. Den nedre delen av enheten er beregnet på vann, der det er installert et metallfilter med malt kaffe. Den er stengt av toppen av kaffetrakteren, som er den faktiske destinasjonen for å samle ferdig kaffe.

Ved oppvarming strømmer vannet oppover i henhold til prinsippet om en geysir, passerer gjennom filteret og den ferdige drikken samles i den øvre tanken. Sann, når det gjelder mengde, er en slik kaffetrakter i stand til å tilberede omtrent to porsjoner kaffe om gangen.

Kapsel

Kapsel, fra navnet blir det klart om kaffemaskinens spesifikasjoner. Ja, det fungerer på komprimerte kaffekapsler. Et veldig praktisk alternativ, den har en moderne og forbedret design.

Espresso

Det kalles også johannesbrød på grunn av måten den er tilberedt på. Kaffen plasseres i et horn, vann strømmer dit under sterkt trykk og gir en ekstremt sterk og rik drikke. I tillegg kan denne typen kaffetrakter tilberede spesiell cappuccino-skum.

Pumpe

Pumpe. Typen ligner på espresso, preparatet utføres ved å blåse damp.

Turk

Turk. En gammel, prøvd og sann måte. Spesielt for de som tilberedning av kaffe er av kult betydning.

Varianter av kaffemaskiner

Hvis vi snakker om en kaffemaskin, er dette en mer profesjonell type enhet, klar til å glede oss med ekte kaffe laget på et profesjonelt nivå.

Innenriks - enhetene er utelukkende designet for hjemmebruk, de tilbereder kvalitetsdrikker med en gjennomsnittlig belastning, begrenset til hjemmebruk.

Semi-profesjonell - enheter som tilbereder kaffe av høyere kvalitet, drikken har en spesiell rik smak. For hjemmebruk er dette en ganske kraftig enhet.

Profesjonell - kaffemaskiner som lett takler tilberedning av raffinert kaffe av høy kvalitet av beste kvalitet. Forskjellen med den forrige typen er at når det gjelder kraft, er de i stand til raskt og ofte å tilberede forskjellige drinker. Derfor er slike enheter vanligvis installert på kafeer og restauranter.

Profesjonelle biler regnes som de dyreste, dette er en annen grunn til at de sjelden brukes hjemme.

Kaffemaskiner vil også være av forskjellige typer og vil variere avhengig av funksjonaliteten. Moderne modeller har plass til en rekke funksjoner, nemlig:

 • Tilstedeværelsen av funksjonen til å male kaffe.
 • Evnen til å justere størrelsen på malingen av kaffebønner.
 • Evnen til å stille inn serveringsstørrelsen.
 • Bestemmelse av vanntemperaturnivået.
 • Oppvarmede kopper.
 • Evnen til å lage krem.

Tilstedeværelsen eller fraværet av visse funksjoner forener også disse enhetene, noe som igjen påvirker prisen.

TOPP 12 beste kaffetraktere og kaffemaskiner med Aliexpress

Hva er bedre å kjøpe en kaffetrakter og en kaffemaskin

Kaffemaskin eller kaffetrakter som er best for hjemmet? Bare forbrukeren selv kan svare på dette spørsmålet. Valget avhenger av mange faktorer:

 • Hvilken pris leter du etter.
 • Hvilken kaffe liker du.
 • Hvor mange drinker regner du med?
 • Slik.

Hvis du velger en enhet for å lage kaffe hjemme, fokuserer du selvfølgelig på dine egne evner og behov. Hvis budsjettet er begrenset, kan du gjerne stoppe ved kaffetrakteren.Det beste alternativet for å lage kaffe for flere mennesker er en drypp.

Hvis det er en mulighet og et ønske om å kjøpe en maskin for å lage bedre kaffe, vil bruk av en halvautomatisk kaffemaskin være tilstrekkelig for hjemmet. Hun vil fullstendig tilfredsstille ønskene angående tilberedning av en profesjonell drink, og vil glede deg over varianter av drinker hun er i stand til å tilberede.

Kaffemaskiner er også fordelaktige ved at de utfører relaterte funksjoner, for eksempel maling av kaffe. Men også her bør du være forsiktig og finne ut når du kjøper tilgjengeligheten av visse funksjoner. Det er modeller som bare fungerer på kapsler. Dette er et veldig praktisk og relevant alternativ for i dag. Den eneste ulempen er de høye kostnadene for selve kapslene.

Hver enhet har visse fordeler, og det er vanskelig å si utvetydig om det ideelle alternativet, for for alle vil det være annerledes. Vi kan imidlertid trygt si at for kaffeelskere vil alle velge en enhet avhengig av deres ønsker og evner.

Se også:

3060 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner