TOPP 7 beste dampjern

I denne artikkelen vil jeg dele de 7 beste dampgeneratorene i 2020. Dampgeneratoren er ikke bare en forbedret versjon av strykejernet, det er egentlig neste trinn og en ny generasjon i utviklingen av stryketeknologi. Den har avansert funksjonalitet, den er kraftigere, stryker raskere og krever mye mindre innsats enn et enkelt strykejern. Det er et stort utvalg av slike enheter i butikkene, men å kjøpe den som passer deg spesielt er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Etter å ha studert forbrukeranmeldelser, sammenlignet egenskapene og funksjonaliteten til strykejern med en dampgenerator, valgte jeg de beste alternativene fra forskjellige priskategorier.

TOPP 10 beste strykejern med Aliexpress 2019

TOPP 7 jern med dampgenerator

Morphy Richards 332100332102

Morphy Richards 332100/332102

Førsteplassen i vurderingen er okkupert av en modell med en effekt på 3000 W og et damptrykk på 7 Bar. Gitt så stor kapasitet, tok produsenten seg av en stor vanntank og installerte en to-liters kapasitet her. Dampgeneratoren trenger bare 2 minutter for å være i full drift. Dampstrømningshastighet er 160 g / min, dampforsterkning er 400 g / min. Dampgeneratoren er utstyrt med tilleggsfunksjoner: dampregulering i tre nivåer, automatisk avstengning og automatisk rengjøring, som hjelper til med å fjerne skala. I motsetning til andre dampgeneratorer drenerer gadgeten skalaen i et eget rom alene. Det gjenstår bare å tømme vekten inn i vasken fra et eget rom. Praktisk elektronisk kontroll som selv et barn kan håndtere. I tillegg til alt dette, vil jeg fremheve slike fine funksjoner som det ikke-klebende keramiske belegget på Speed-Steam Pro-jernet og kupeen til ledningen, lengden på den er 2 meter, og lengden på dampslangen er 1,8 meter.

Fordeler:

 • Høy effekt.
 • Sterk dampforsterkning.
 • Tankvolum.
 • Non-stick belegg.
 • Selvrensende funksjon.

Ulemper:

 • Ikke den laveste prisen.

Prisen er 23 900 rubler. Denne modellen er med rette rangert først. Denne enheten kombinerer ideelt sett kraft, pålitelighet, byggekvalitet og materialer, utseende. Og viktigst av alt, resultatet har overgått alle forventninger, dampgeneratoren kan lett takle alle typer stoffer og glatte ut papirstopp. Det sparer massevis av tid, ødelegger ikke ting takket være det ikke-klebende belegget, og alle beskyttelsessystemene fungerer feilfritt. Alt i alt er dette bare den perfekte husholdersken som jeg trygt kan anbefale deg. På YandexMarket anbefaler 96% av kjøperne dette produktet.

Tefal GV9581 Pro

Tefal GV9581 Pro Express Ultimate

Den andre linjen er okkupert av modellen fra verdensgiganten Tefal med en kapasitet på 2600 W og et damptrykk på 8 bar, noe som er litt mer enn Morphy Richards. Dampstrømningshastigheten er 180 g / min, og dampstrømningshastigheten er 600 g / min. I følge disse indikatorene overgår Tefal klart Morphy Richards, men gitt det høye vannforbruket, trodde produsenten ikke å lage en større vanntank, som et resultat har den et volum på 1,9 liter. Oppvarmingstiden er også 2 minutter. Enheten er utstyrt med et nytt Direct Control-kontrollpanel, som er plassert på jernhåndtaket, dette gjør det mulig å raskt bytte modus når du stryker ting. Protect-systemet er designet for å beskytte klærne dine mot utilsiktet vanndråper, og avkalkingssamleren holder innsiden av apparatet rent.Det er også en funksjon å justere damptilførselen og velge mellom en av modusene: Eco, skånsom, normal, maksimum og maksimum med dampforsterkning. Enheten har 3 indikatorer: tilstedeværelse av vann, utseendet på skalaen, den valgte modusen. Dampgeneratoren har også anti-skaleringsfunksjoner, et keramisk jern, et Durilium Airglide Autoclean selvrensende system og et jernblokkeringssystem. Dampslangen og strømledningen er 1,7 meter lang.

Fordeler:

 • Kraftig dampforsterkning.
 • Beskytt systemet.
 • Stick kontrollsystem.
 • 5 driftsmodi.

Ulemper:

 • Kort slange for vertikal damping av gardiner.
 • Samleren for oppsamling av skala mislykkes ofte, hvorpå jernet begynner å etterlate skala flekker på overflaten og på ting.
 • Med hyppige dampstøt renner vannet i beholderen raskt ut.

Kostnaden for Tefal GV9581 er omtrent 23.000 rubler. Produsenten bestemte seg igjen for å ta vare på oss og laget en assistent for daglige oppgaver. Enheten viste seg å være ganske god, kraftig og funksjonell. Med en slik dampforsterkning glatter den ut papirstopp uten problemer, men hvis du bruker det veldig ofte, vil ikke vannet i tanken vare lenge. Han har problemer med samleren, over tid begynner noen brukere å legge igjen spor av skala på overflaten av jernet og ting, men dette er isolerte tilfeller, men de eksisterer fortsatt. Ellers er det en veldig god dampgenerator som vil spare deg for tid og problemer. På YandexMarket anbefaler 91% av kjøperne dette produktet.

Braun IS 7156 BK CareStyle 7

Braun IS 7156 BK CareStyle 7

Stenger de tre beste dampgeneratormodellene med en kapasitet på 2400 W og et maksimalt damptrykk på 7,5 Bar. Dampforbruket er lite 125 g / min i normal modus og 500 g / min med dampstøt, kapasiteten til vanntanken er 2 liter. Først og fremst vil jeg merke meg den innovative Eloxal 3Dplus-sålen, den glir lett fremover og bakover, og FreeGlide 3D-teknologien med en krumning oppover garanterer en 360 ° glidning. Du kan velge mellom 3 driftsmodi: intelligent modus - velger den optimale temperaturen for alle typer tekstiler, "Eco" -modus - sparer 30% energi, "Turbo" -modus - damping med maksimal temperatur og dampkraft. Produsenten har utstyrt enheten med det nyeste Ultimate FastClean-systemet for en raskere avkalkingsprosedyre. På enhetens kropp er det indikatorer for å slå på, dampforsyning og behovet for rengjøring. Selskapet ivaretok også sikkerheten ved å utstyre enheten med et automatisk avstengningssystem etter 10 minutters inaktivitet uten arbeid. Lengden på slangen er 1,7 meter og strømledningen er 1,8 meter.

Fordeler:

 • Attraktiv design.
 • Stor kraft.
 • Eloxal 3Dplus yttersåle med FreeGlide 3D-teknologi.
 • Turbo-modus.
 • Ultimate FastClean avkalkingssystem.
 • Bygg kvalitet.

Ulemper:

 • Slangen blir veldig varm under damping.
 • Det er ingen automatisk tilbakespoling av strømledningen.

En slik dampgenerator vil koste deg 21 000 rubler. Dette er en utmerket modell, som ifølge resultatene av å dampe forskjellige ting ikke er dårligere enn de dyrere Morphy Richards og Tefal-modellene. Dampgeneratoren er teknologisk avansert og praktisk talt feilfri, bortsett fra at slangen varmes opp veldig mye under damping, og du må være forsiktig så du ikke berører den. Men disse er mer nitete fra min side enn objektive feil. 96% av kjøperne var fornøyd med Braun IS 7156.

Philips GC792020

Philips GC7920 / 20

På fjerdeplass i rangeringen er modellen, som umiddelbart skiller seg ut for sin design og lyseblå farge. Det slående utseendet skjuler en høy effekt på 2400 watt som i den dyrere modellen fra Braun. Denne effekten gir 120 g / min damp ved normal drift, 430 g / min dampforsterkning og 6,5 bar maksimalt damptrykk. Volumet på vanntanken er 1,5 liter, og når det gjelder disse indikatorene, er Philips allerede dårligere enn modellene fra toppen av listen. Dampgeneratoren er utstyrt med Optimal TEMP-teknologi, som ikke lar deg brenne gjennom ting laget av noe materiale, du kan til og med la det medfølgende jernet ligge på klærne dine, og det blir ikke merker igjen, til og med Morphy Richards kan ikke skryte av slik teknologi.Som med de dyrere modellene, har Philips et innebygd system for fjerning av plakk. Systemet vil alltid minne deg på å fjerne akkumulert plakett, og den medfølgende beholderen gjør rengjøringen raskere. Forresten, beholderen kan brukes flere ganger, og dette er allerede lite, men sparer. Strykejernet har en non-stick SteamGlide-såle, som også er ripebestandig. Av de fine funksjonene kan jeg peke ut Carry Lock-funksjonen, som pålitelig fikser alle deler av dampgeneratoren, den er praktisk og trygg å bære, samt et automatisk avstengningssystem når det er inaktiv. Lengden på slangen og strømledningen er 1,6 meter.

Fordeler:

 • Lys design.
 • Stor kraft.
 • Ripebestandig belegg.
 • OptimalTEMP-teknologi.
 • Carry Lock-funksjon.

Ulemper:

 • Veldig bråkete.
 • Rask vannforbruk.
 • Kort slange og strømledning.

Prisen er 12 500 rubler. En veldig interessant modell fra Philips, men den levde ikke helt opp til håpene om den. Selvfølgelig er modellen kraftig, men den tåler knapt kraftig rynket sengetøy etter vask, selv ikke ved hjelp av et steamboost. I dette tilfellet vil tankens kapasitet raskt tømmes, og du må samle vann igjen. Men enheten takler T-skjorter og jeans uten problemer, du kan dampe disse klærne uten problemer og vil aldri brenne gjennom på grunn av OptimalTEMP-teknologien, som ikke engang finnes i toppmodeller. Hvis du liker å gjøre husarbeid tidlig om morgenen, er ikke denne enheten noe for deg, den er veldig bråkete. Dampgardiner vil også være et problem på grunn av den korte slangen og strømledningen.

Bosch TDS 383110H

Bosch TDS 383110H

Ikke en TOP av husholdningsapparater er komplett uten en modell fra Bosch, og denne vurderingen er ikke noe unntak. 3100 W-modellen leverer 400 g / min damp ved et maksimalt trykk på 6,5 bar. Volumet på vanntanken er bare 1400 ml, som er enda mindre enn for Philips. Jeg vil fremheve Calc'nClean Perfect avkalkingssystem for stasjonen og strykejernet. Den er basert på et rengjøringsprogram som fjerner kalk og smuss fra strykejernet og umiddelbart skyller det, deretter samles alle skalaer i tanken, calc'n'clean timer-funksjonen vil minne deg om behovet for å rengjøre strykejernet med lydsignal. HygienicSteam-teknologi garanterer nesten fullstendig hygiene: et spesielt hygieneprogram eliminerer 99,9% av bakteriene. Med VarioComfort-funksjonen kan du lage et individuelt dampprogram for alle typer stoffer, men hvis du har problemer med dette, vil i-Temp-funksjonen stille den optimale damptemperaturen for nesten alle typer stoffer. Bosch ingeniører glemte ikke beskyttelsen ved å utstyre enheten med et automatisk avstengningssystem når det ikke er i bruk.

Prisomtrent 11 000 rubler.Som alltid handler en modell fra Bosch først og fremst om kvalitet og produserbarhet. Dampgeneratoren damper veldig bra selv med kraftig rynkete ting, men når det dampes vertikalt, er kraften til et dampslag tydeligvis ikke nok, ting må settes på brettet for å dampe med høy kvalitet, og gitt den høye effekten på 3100 W, må du selvsagt trekke vann oftere enn for eksempel med ved hjelp av Braun IS 7156. Men hvis vi tar hensyn til alle funksjonelle og teknologiske nyvinninger, er resultatet veldig bra, enheten takler fastkjørte ting perfekt hvis den brukes i en vannrett posisjon. Denne dampgeneratoren vil definitivt spare deg for mye tid og krefter. På YandexMarket-portalen anbefaler 92% av kjøperne dette produktet.

Fordeler:

 • Stor kraft.
 • Produserbarhet og funksjonalitet.
 • Bygg kvalitet.
 • Rimelig pris.

Ulemper:

 • Vannet i tanken går raskt tom.
 • Dampforsterkningens kraft er ikke sterk nok.

Polaris PSS 7510K

Polaris PSS 7510K

På sjetteplass i rangeringen er Polaris-modellen i det midterste prissegmentet, har en effekt på 3000 W, som gir damp med en normal hastighet på 120 g / min, med en dampforsterkning på 400 g / min med et maksimalt trykk på 7 Bar, som i Morphy Richards toppmodell. Vanntank 1,5 liter. Sålen på strykejernet er laget med PRO 5 Ceramic-teknologi.Enheten har Smart Temp-teknologi for å hjelpe deg med å opprettholde den optimale såltemperaturen for alle tekstiler, en teknologi som ligner i-Temp-funksjonen i Bosch dampgenerator. Takket være Smart Heat-teknologien får du en jevn varmefordeling over hele området på strykesålen. Produsenten tok seg av bekvemmeligheten og utstyrte enheten med et anti-dryppsystem slik at tingene dine alltid var fri for vannflekker. Enheten har et automatisk avstengningssystem i fravær av vann, samt et avstengningssystem når det blir overopphetet. I saken er det en advarsel om behovet for avkalking, men dessverre er det ikke noe selvavkalkingssystem i denne modellen.

Fordeler:

 • Rimelig pris.
 • Vakker design.
 • Stor kraft.
 • Sterk dampforsterkning.
 • I-Temp og Smart Heat-teknologi.

Ulemper:

 • Når du trykker på det, er det en forsinkelse i damputleveringen.
 • Det er problemer med tettheten i tanken.
 • Veldig bråkete på damp.

Prisen er 9 900 rubler. Etter min mening er dette en av de mest balanserte modellene når det gjelder forholdet mellom pris og kvalitet. Enheten er funksjonell, har den nyeste hjelpeteknologien, er godt montert, men har samtidig en liten prislapp. Kraften til dampforsterkningen er nok til å dampe selv de mest krøllete gjenstandene, eller gjenstandene som er foreldede etter vask. Men du må tilpasse deg det faktum at etter å ha trykket på den tilsvarende knappen, må du vente et par sekunder, siden det er en forsinkelse i tilførselen av damp, er dette et spørsmål om vane. Dessuten har noen brukere problemer med tettheten i tanken, kanskje det bare er et ekteskap eller feil operasjon. Ellers er dette en dampkoker av veldig høy kvalitet som jeg trygt kan anbefale. På YandexMarket anbefaler 88% av kundene dette produktet.

Kitfort KT-922

Kitfort KT-922

Og dampgeneratoren fra den russiske produsenten stenger vurderingen. I min topp er dette den mest budsjettmodellen med en effekt på 2400 W, en dampforsyning på 50 g / min ved et maksimalt trykk på 4 Bar. Jeg vil si med en gang at det ikke er noe dampforsterkning i denne modellen, i motsetning til alle de ovennevnte. Strykejernet har en konvensjonell keramisk såle, men dette forhindrer ikke at den glir lett på noen form for stoff, men vanntanken er enda større enn den til Bosch og Philips med et volum på 2 liter. Men til tross for den minimale prisen inkluderer enheten beskyttelse mot kalk, funksjonen til konstant dampforsyning, regulering av dampforsyningen, samt et selvrensende system, som den dyrere Polaris-modellen ikke kan skryte av. En dampslange med en lengde på bare 1,5 meter, dette er tydeligvis ikke nok til vertikal damping av gardiner eller sengetøy, en strømledning som er 1,6 meter lang.

Fordeler:

 • Rimelig pris.
 • Makt.
 • Tankvolum 2L.
 • Selvrensende system.
 • Lavt vannforbruk.

Ulemper:

 • Det er ingen dampforsterkning.
 • Kort dampslange.
 • Sprøyter med vann innimellom.
 • Dårlig jernfeste på plattformen.

Kostnaden for modellen er bare 3600 rubler, og hvis du tar dette i betraktning, viste dampgeneratoren seg å være veldig bra. Selvfølgelig har den ulemper, dens damptrykk er ikke nok til å stryke mer enn 2 lag stoff, det er ingen dampforsterkning, noen ganger spruter det med vann, men uansett hva man måtte si, det er mye bedre enn de fleste vanlige strykejern og takler dampende hverdags ting mye bedre og raskere. På YandexMarket anbefaler 87% av kjøperne dette produktet.

TOPP 10 beste strykejern med Aliexpress 2019

Hva er rangeringen basert på?

Na chjom osnovan rejting

Når vi sammenstiller de TOPP beste jernene med en dampgenerator for hjemmet, stolte vi på kundeanmeldelser og ekspertuttalelser. Vi tok også hensyn til følgende egenskaper:

 1. Makt.
 2. Kapasiteten til vanntanken.
 3. Yttersåle materiale.
 4. Driftsmodus.
 5. Vekten.
 6. Tilleggsfunksjoner.

Litt om merkevarer

Historisk sett har produsenter som Philips og Tefal produsert og fortsetter å produsere de beste dampgeneratorene til hjemmet. Også merker som Braun og Bosch har utmerkede modeller med rik funksjonalitet og en gjennomtenkt enhet. Å stole på mindre kjente merkevarer (Bork, Rowenta, Electrolux, MIE) er ditt personlige valg. Du kan kjøpe en helt anstendig modell eller få en ærlig mislykket utvikling.

Husholdningsapparater blir stadig forbedret, tilpasset våre ønsker, til og med oppfyller ethvert innfall fra eieren. De vanligste jernene hjalp oss alltid til å se bra ut, men over tid ble de supplert med damp for å forbedre effekten. Dampgeneratorer erstattet strykejernet, noe som gjør stryking lettere. Stryke med en dampgenerator, som bruker omtrent samme energi som et vanlig strykejern, men med kraftigere trykk og dampforsterkning, vil bidra til å stryke med merkbart mindre innsats, større komfort og raskere. Jeg analyserte utstyret fra forskjellige merker, studerte brukeranmeldelser og er klar til å gi deg en vurdering av de beste dampjernene i 2019.

La oss oppsummere

Som du kan se, har Tefal og Philips praktisk talt ingen konkurrenter, og brukeren har muligheten til å velge en enhet i ethvert prissegment. Med fokus på TOP-7, og du kan kjøpe et veldig praktisk og effektivt strykejern med en dampgenerator i 2020. Ikke kast bort et eneste ekstra minutt av tiden din på stryking!

Se også:

24380 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner