hjem Hvordan velge Store hvitevarer Velge den beste vaskemaskinen Indesit

Velge den beste vaskemaskinen Indesit

Husholdningsapparatmarkedet er overfylt med en rekke tilbud fra forskjellige produsenter. Men hvordan velger jeg en pålitelig representant for varene blant dem, spesielt hvilken vaskemaskin du skal velge?

I dag skal vi snakke om vaskemaskiner fra Indesit, et merke kjent i alle land i verden, som har etablert seg med gode karakterer.

Indesit merkevarehistorie

Et selskap med italienske røtter. Det begynte sin eksistens i 1975, konkurrenten ble slått av det tidligere etablerte selskapet Aristide Merloni. Senere gikk en del av dette selskapet (produksjon av vaskemaskiner) til Vitorio (sønnen til grunnleggeren).

Imidlertid vokste suksessen til merket Indesit og produksjonen blomstret. I 1989 klarte Vitoria å kjøpe ut Indesit-merket. Siden den tiden er de to kjente merkene Ariston og Indesit eid av Elettrodomestici, med hovedkontor fortsatt i Fabriano.

Indesit-produktene var foran Ariston-utstyret i rangeringene. Derfor tyr Vitorio om å gi selskapet nytt navn fra Ariston til Indesit Company (2005)

Utgivelsen og monteringen av vaskemaskiner utføres for øyeblikket i forskjellige land i verden, og listen deres utvides stadig.

Selskapet produserer omtrent tretten millioner produktvarer årlig. Når det gjelder produksjonsvolum, ligger den på tredjeplass i Europa.

Se også - Velge det beste materialet for en vaskemaskinstank

Fordeler og ulemper med Indesit vaskemaskiner

Hver teknikk har sine egne spesifikke fordeler, men ulemper er uunnværlige. Noen ganger er de absolutt ubetydelige på bakgrunn av de rådende tegnene. For å objektivt evaluere en bestemt teknikk, er det verdt å sammenligne fordeler og ulemper. La oss vurdere dem.

fordeler

Stort utvalg av modeller. Selskapet vil tilfredsstille behovene til enhver forbruker. Avhengig av parametrene i rommet og behovene, kan du velge en passende maskin:

 • Med forskjellige typer last: loddrett eller frontal (gir en oversikt over vaskeprosessen) belastning.
 • Etter trommelkapasitet: kan holde fra 3,5 kg til 9 kg tøy.
 • Etter dimensjoner: standard og smal størrelse. Noen av modellene får plass under vasken.
 • I henhold til programutvalget kan du velge en vaskemaskin: med den vanlige programlisten eller med utvidet funksjonalitet. Standardprogrammer gir vanligvis grunnleggende vasketyper uten tilleggsfunksjoner. Dette lar deg velge det mest økonomiske alternativet for prisen.
 1. Moderne modeller er utstyrt med de nyeste teknologiene som betydelig sparer energi - Energy Save og Eco Time.
 2. Water Balance er en ny teknologi i Indesit-maskiner som lar deg kontrollere og redusere mengden vann som brukes.
 3. Optimal pris. Vaskemaskiner av dette merket har en gjennomsnittlig priskategori, men du kan velge et økonomi-alternativ, som er representert av modeller med enkel funksjonalitet. Generelt er prisen fullt berettiget og tilsvarer kvaliteten.
 4. Vaskekvaliteten er på et høyt nivå.
 5. Det går sjelden i stykker.
 6. Produserer praktisk talt ingen overdreven støy når den er riktig installert.

Med høykvalitets montering og komponenter er levetiden til Indesit vaskemaskin omtrent 8 år. Dette er nøyaktig hva skivene er montert i Italia.

Den kinesiske forsamlingen vil vare i opptil 5 år.I følge analysen er vaskemaskiner montert i Russland på grunnlag av kinesiske komponenter oftest gjenstand for reparasjon.

ulemper

Forbrukerne gir ikke kritiske kommentarer under drift. Statistikk viser at de også bryter ganske sjelden. Imidlertid, selv om det er merknader til teknikken, er de forbundet med svikt i maskinen (sammenbrudd). De vanligste feilene er:

 1. Lagre brytes oftere enn andre komponenter og krever reparasjon.
 2. Konsekvensen av en feil montering (lav kvalitet) er tilstedeværelsen av overdreven vibrasjon og støy i drift.
 3. Bryteren for oppvarmingstemperatur bryter ofte og krever reparasjon.
 4. Kontrollpanelet mislykkes ofte på grunn av en enhet av dårlig kvalitet. 2012-modeller er spesielt følsomme.
 5. Hyppig sammenbrudd i varmeelementet. Faktum er at de i disse vaskemaskinene ikke har ekstra beskyttelse mot skala. Derfor fører dette til hyppig svikt i varmeelementet, og som et resultat av utskifting.
 6. Blant havariene er det problemer med motorkondensatoren. Gjennom forbrenning må den byttes ut.

Vurdering av de beste modellene

Verdens populære Indesit vaskemaskiner har et bredt spekter av posisjoner. Blant dem fortjener noen av modellene deres spesiell oppmerksomhet. Spesielt presenteres rangeringen av de beste Indesit vaskemaskinene av:

Indesit IWUB 4105

Smal størrelse modell, med en lastedybde på 33 cm, som kan plasseres i et lite bad. Lar deg laste opp til 4 kg tøy med en omdreining på 1000 omdreininger. Utstyrt med standardprogrammer for vask av forskjellige stoffer. Det er kjent for lave kostnader. Når det gjelder funksjonalitet, oppfyller den fullt ut behovene til en liten familie.

Indesit WIUN 81

Modell med frontbelastning, dimensjoner 60x33x85 cm. I henhold til vaskeklasse og energisparing tilhører den kategori A. Tilbyr en standard, men helt tilfredsstillende liste over programmer for vask av klær laget av forskjellige stoffer. For prisen er et budsjettalternativ. En funksjon av modellen er muligheten til å bytte program i løpet av vaskemodus, som bare er iboende i visse typer maskiner.

Indesit NWSK 8128 L.

Frontlastemodell med luke 49 cm i diameter. Standardmål (85x44x60 cm). Inkluderer 18 programmer, spinning tillater opptil 1200 omdreininger. Gir regulering av oppvarmingstemperatur og hastighet.

Indesit ITW E 71252 G

Topplastende modell. Lar deg laste opptil 7 kg tøy og nivået fra pressen til 1200 omdreininger. Den er merket med et digitalt display. Inkluderer 14 vaskeprogrammer for forskjellige typer stoffer. Prisen er ikke billig. Imidlertid er det kjent for sin kompaktitet, enkel administrasjon og kapasitet.

Indesit XWDE 861480X W

Denne modellen har en tørkefunksjon. Med en last på opptil 8 kg vask, kan den tørke 6 kg vasket klesvask. Høyt revolusjonsnivå - opp til 1400. Vask av høy kvalitet når det gjelder energiforbruk tilhører kategori A. I tillegg gir den en fantastisk funksjon av "lukteliminering". Laget i Italia, noe som gjør den mer pålitelig. Rimelig, med tanke på den flotte funksjonaliteten og italiensk produksjon.

Se også:

6992 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner