hjem Hvordan velge Store hvitevarer TOPP 12 beste oppvaskmaskiner i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 12 beste oppvaskmaskiner i henhold til kundeanmeldelser

En oppvaskmaskin er en praktisk og nyttig enhet som sparer tid og energi, og eliminerer behovet for å vaske enorme mengder skitne oppvasker hver dag. Fordelene ved å kjøpe en slik enhet har blitt verdsatt av tusenvis av husmødre - oppvasken blir uklanderlig ren uten din inngripen, og den fritiden du kan bruke til deg selv, ta vare på familien din eller din favoritthobby, som "ikke nådde før". Hvis du også bestemte deg for å kjøpe en så pålitelig og effektiv assistent til kjøkkenet ditt, eller bare bestemte deg for å bytte den gamle oppvaskmaskinen til en nyere modell, må du lese vår vurdering av de beste oppvaskmaskinene i henhold til kundeanmeldelser. For å ta det beste valget og ikke angre på pengene som er brukt.

Hvilken oppvaskmaskin er best?

Mange av våre lesere har lenge vært bekymret for spørsmålet, hvilken oppvaskmaskin er bedre? Stor og romslig eller økonomisk? Elektronisk eller mekanisk? Hvilke tilleggsfunksjoner? Du kan selvfølgelig komme av med svaret - slik at det fjerner fett og matrester godt, men moderne apparater tilhører A-klassen av oppvask, så dette kriteriet kan ikke bli grunnleggende.

En god oppvaskmaskin vil ikke bare være effektiv, men også pålitelig, praktisk og funksjonell. Vi har valgt de TOP 12 oppvaskmaskinmodellene som er mest likt av ekte kunder og har mottatt det største antallet positive anmeldelser fra eierne.

De beste stasjonære oppvaskmaskiner med fulle dimensjoner

Bosch Serie 2 SMS24AW01R

En relativ nyhet som vakte aktiv oppmerksomhet fra brukerne. Dette er en fullstørrelsesmodell for å vaske 12 plassinnstillinger samtidig. Men det er også en halvlastmodus og muligheten til å justere kurven i høyden. Av tilleggene - en holder for briller og funksjonaliteten - en tidtaker for forsinket innkobling, en økonomisk modus, bløtlegging av oppvasken, 2 temperaturmodus og bare 4 vaskemodi - for ikke å bli forvirret. Tekniske parametere - vannforbruk 11,7 l, energiforbruk per syklus - 1,05 kWh, gjennomsnittlig støynivå under vask - 52 dB. Fordelene inkluderer en ganske demokratisk kostnad - fra 20 tusen rubler.

Se også:

Hotpoint-Ariston LFF 8S112

En aktivt kjøpt standardmodell fra en italiensk produsent samlet i Polen.En mer romslig modell - designet for 15 oppvasksett og med mer variert funksjonalitet - 2 ganger flere vaskeprogrammer (8, inkludert delikat vask, intensiv, soaking, ekspressmodus, etc.), det er en kontrollås og en funksjon forsinket inkludering. Samtidig bruker oppvaskmaskinen litt mindre vann og strøm enn den forrige modellen - henholdsvis 11 liter og 0,95 kWh. Men du må også betale 8-10 tusen rubler for avansert funksjonalitet og effektivitet, fordi kostnaden for enheten starter på 29 tusen rubler.

Se også - Velge en kompakt oppvaskmaskin på bordet

De beste frittstående tynne oppvaskmaskinene (opptil 45 cm brede)

Gorenje GS53314W

Slank, stilig oppvaskmaskin for 10 plasser. Tilhører den elektroniske typen kontroll, utstyrt med en skjerm, i funksjonaliteten - 8 programmer, blokkering fra utilsiktet trykk, tidsur på. Det er mulig å jobbe med halv belastning. For en hel syklus (2,5 timer) bruker oppvaskmaskinen 9 liter vann og forbruker 0,83 kWh strøm. Modellen får ikke bare ros for sin økonomi, men også for sin stille drift, pålitelighet, funksjonalitet. Kostnaden for enheten er fra 26 tusen rubler, noe som er ganske demokratisk.

Se også - Fordeler og ulemper ved å koble oppvaskmaskinen til varmt vann

Bosch SPS 40E42

I denne oppvaskmaskinen kan du bare vaske 9 sett opp av gangen, for dette trenger enheten 9 liter vann og 0,78 kWh strøm. Støynivået under drift er 48 dB. Funksjonaliteten er ganske beskjeden, det er ikke noe overflødig i det - 4 vaskeprogrammer (inkludert hurtigvask, økonomimodus, bløtlegging), en liten startforsinkelse - fra 3 til 9 timer, muligheten til å laste oppvasken bare halvveis og låse knappene. En slik oppvaskmaskin koster 3000 rubler. billigere enn en konkurrent fra Slovenia - Bosch SPS 40E42 vil koste brukeren 23 tusen rubler.

Se også - Lag oppvaskmiddel i oppvaskmaskinen

Kompakte og bordoppvaskmaskiner

Bosch SKS 62E22

Veldig funksjonell og kompakt modell. Vasker 6 oppvasksett om gangen, men vær oppmerksom på at apparatet ikke har halv belastning. Produsenten har utstyrt oppvaskmaskinen med 6 driftsmodi og har gitt så mange som 5 temperaturmodi, samt VarioSpeed-teknologi (superrask vask). Modellen har en indikator på vannrenhet, en tidtaker og en skjerm. Oppvask krever 8 liter vann. Generelt sett en ganske effektiv oppvaskmaskin i segmentet kompakte apparater. Du må betale omtrent 26 tusen rubler for det.

Se også - Oppvaskmaskin

Electrolux ESF 2400 OW

Et mindre kjent merke har introdusert en veldig praktisk og gjennomtenkt hjemmeassistent til markedet for husholdningsapparater. Oppvaskmaskinen har de samme 6 settene, men bruker litt mindre vann - 6,5 liter. Strømforbruk - 0,61 kWh. Det vil sant det tar mye tid for et fullverdig vaskeprogram - 3 timer. Og også, i listen over "muligheter": ekstra skylling (en utmerket funksjon for babyoppvask), varsel om arbeidsslutt, 6 vaskeprogrammer og 4 temperaturinnstillinger. Kostnad - fra 18,5 tusen rubler.

Se også - Hvordan koble oppvaskmaskin med egne hender

Mest populære innebygde oppvaskmaskiner i full størrelse

Bosch SMV 40D00

En kraftig og funksjonell oppvaskmaskin som kan integreres i en kjøkkenenhet. Designet for 13 sett med oppvask, er det en strømvarmer, 5 vaskemodus og 4 temperaturprogrammer. Noe støyende, ifølge eierne (51 dB), men gitt sin romslighet, er dette tallet ganske lavt. Det er mulig å starte bare en halv full oppvaskmaskin, praktisk elektronisk kontroll, men det er ikke nok informativ visning. Generelt sett en ganske god innebygd husholdningsassistent, som koster fra 32,5 tusen rubler.

Se også - 15 beste vaskemaskiner fra 30.000 til 40.000 rubler

Hotpoint-Ariston LTF 11S111 O

Sammenlignet med forrige modell er den mer romslig (15 sett) og funksjonell (11 programmer).En full vaskesyklus varer i 2,5 timer, i løpet av hvilken tid vasken vil trenge ca 11 liter vann og 1,07 kWh strøm. Tilgjengelig - en varmtvannsbereder (vanntemperatur i begynnelsen av arbeidet - 60 ° C), en skjerm, de mest nyttige og populære modusene, samt muligheten til å jobbe med delvis belastning. Vasken får skryt for omtenksomhet, god byggekvalitet (Polen), romslighet og stille drift.

Se også - 15 beste kokeplater i henhold til kundeanmeldelser

Smale innebygde oppvaskmaskiner

Siemens iQ300 SR 64E005

En kompakt innebygd oppvaskmaskin, men med en ganske betydelig kapasitet - den vasker 9 oppvasksett om gangen. Elektronisk kontroll, ingen visning, men det er en blokkering av utilsiktet trykk. For å vaske oppvasken tar oppvaskmaskinen 11 liter vann og bruker 0,8 kWh strøm. Produsenten har bare levert 4 vaskeprogrammer og 3 temperaturinnstillinger. Generelt er dette en enkel modell, en noe bråkete modell uten bjeller og fløyter, vannrenhet og halvlastsensorer, men med full beskyttelse mot lekkasjer, en tidtaker og en varmtvannsbereder. I kombinasjon med et godt vaskemiddel gir det en utmerket rengjøringsytelse. Prisen er mer enn rimelig - fra 17 tusen rubler.

Se også - Velge en stille hette til kjøkkenet

Whirlpool ADG 422

Denne modellen er litt bedre utstyrt enn Siemens-tilbudet. Bare 9 liter vann er nok til 10 sett med retter, det er mulig å velge en av 7 driftsmodi eller en av 4 temperaturmodus. Apparatet kan også startes med halv belastning og er også utmerket til å fjerne fett under rask drift. Praktisk innstilling av retter, du kan laste til og med ikke-standard bestikk. Oppvaskmaskinen er stille og veldig energieffektiv (klasse A ++). Kostnaden for enheten er ikke veldig rimelig - fra 22 tusen rubler.

Se også - Innebygd elektrisk ovn: hvilken er det bedre å velge?

De beste modellene for delvis innstøping

Bosch Serie 4 SPI 50X95

Smal 45 cm modell for delvis installasjon. Som de fleste "smale" modeller, kan den vaske 9 sett med retter om gangen. Funksjonelt er den ikke rik, bare 5 programmer og 4 temperaturmodus, men det er en skjerm, barnevern, en tidtaker og en funksjon for å bestemme vannets renhet. Enheten er fullstendig beskyttet mot vannlekkasjer, og takket være bruken av avanserte teknologier forbrukes en liten mengde vann og strøm under drift. Kostnaden er ganske rimelig - 26,5-28 tusen rubler.

Se også - Hva er i oppvaskmaskinsettet

Gorenje GV60 ORAW

Full størrelse, for delvis innstøping, det vil si med en "åpen fasade". Perfekt for store familier, da den har 16 sett med retter. Det er veldig økonomisk - det kan håndtere så mange retter med et forbruk på 9,5 liter vann og 0,86 kWh strøm. Syklusen tar nøyaktig 3 timer tid. Arsenalet inkluderer 5 programmer og 5 temperaturregimer. Halvlastmodus er ikke gitt, men vasken er allerede en av de superøkonomiske enhetene (energiforbruksklasse - A ++).

Se også - Vaskemidler for oppvaskmaskin

Konklusjon

Hvis du har lest nøye våre topp-beste oppvaskmaskiner til slutt, må du ha lagt merke til tilstedeværelsen av merket Bosch i nesten alle kategorier. Si hva du liker, men produsentens troverdighet og ansvar påvirker direkte populariteten til husholdningsapparater av dette merket. Selvfølgelig blir Bosch ofte kritisert av brukere, men dette gjelder ofte modeller av den kinesiske forsamlingen, så vi anbefaler deg å ta hensyn til denne faktoren.

Et annet merke som fortjener oppmerksomhet er varemerket med "italienske røtter" - Hotpoint-Ariston. I serien med oppvaskmaskiner kan du finne veldig interessante modeller av utmerket kvalitet og til en veldig rimelig pris. I tillegg hevder reparatører at denne teknikken er ganske enkel og billig å returnere for reparasjon.

Som alltid er det slovenske selskapet Gorenije på nivå.Merkets utvalg inkluderer et bredt utvalg av husholdningsapparater, men alle er samlet av høykvalitets montering og rik funksjonalitet. Forbrenningsteknologi er pålitelig, holdbar og gjennomtenkt.

Generelt, med de nødvendige verktøyene, ledig plass på kjøkkenet og lyst, kan du velge en god og effektiv oppvaskmaskin fra hvilken som helst kategori - blant smale og fullstore, ensomme vasker og innebygde modeller, har den moderne kjøperen noe å være oppmerksom på. Gå derfor gjerne til en butikk for husholdningsapparater eller åpne online kataloger - gå til oppvaskmaskinen! Husk å lese våre vurderinger og anbefalinger om valg av utstyr før du kjøper, for det er ikke for ingenting de sier - kjent med informasjonen - det betyr bevæpnet!

Se også:

9161 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner