hjem Hvordan velge Store hvitevarer Hotpoint-Ariston oppvaskmaskiner - kundeanmeldelser

Hotpoint-Ariston oppvaskmaskiner - kundeanmeldelser

Hvis du har kommet til konklusjonen om å kjøpe oppvaskmaskin til hjemmet ditt, er dette en virkelig riktig og rasjonell beslutning. En ekte hjelper? som sparer tid, energi og penger.

Imidlertid forstår vi alle at en slik teknikk velges med forventning om mange år. I tillegg er hovedønskene ikke bare lang levetid, men også arbeid av høy kvalitet og tilstrekkelig funksjonalitet for dette. Forresten, omtrent sistnevnte, har alle sine egne krav til funksjonene som oppvaskmaskinen skal ta på seg. Men utvilsomt for alle, er vaskekvaliteten viktig i en oppvaskmaskin.

Derfor, før du velger en gitt teknikk etter type og egenskaper, må kjøperen først bestemme seg for merkevaren. Forbrukeren velger den han stoler på, og den som er kjent for et godt omdømme. Dette er akkurat det Hotpoint-Ariston tilhører. Så la oss snakke om det, vurdere funksjonene til dette selskapets vaskerier, og evaluere fordelene med oppvaskmaskiner basert på tilbakemelding fra brukerne.

Merkevarehistorie

Hotpoint-Ariston er et italiensk merke som eies av Indesit, grunnlagt i første halvdel av det tjuende århundre. Selskapet utviklet seg raskt, og dette ble muliggjort av vedvarende forbedring av teknologi med innovative teknologier. I dag er selskapet populært i hele Europa og verden, det har omtrent fjorten representasjonskontorer over hele verden.

Spesielt på slutten av det tjuende århundre ble det etablert et representasjonskontor i Moskva, hvor produksjonen av kjøleutstyr og vaskemaskiner opererer. Selskapets produkter er preget av et høyt nivå av teknologisk fremgang og riktig kvalitet, støttet i lang tid av eksistens.

Se også - Velge tørketrommel - hva er viktig å vite?

Fordeler med Hotpoint-Ariston oppvaskmaskiner

Hver modell for oppvaskmaskin er ganske forskjellig, hver med utmerkede funksjoner og en rekke funksjoner. Imidlertid er det generelle teknologiske egenskaper som kjennetegner denne utstyrslinjen. Nemlig:

 1. Den har lavt støyutslipp. Denne egenskapen er tenkt ut på forhånd av produsenten, derfor er maskinen utstyrt med et spesielt materiale for å isolere støy.
 2. Fordelen er den store kurven for retter. Vær oppmerksom på at vasker fra andre firmaer, ikke alle kan skryte av dette.
 3. Sørg for rett og problemfri vask med funksjonen "barnesikring". Dette er en veldig relevant funksjon, der det er barn og ikke vil forstyrre leksene.
 4. Avansert funksjonalitet. De fleste modeller inkluderer en rekke veldig nyttige funksjoner, inkludert: bløtlegging; tørking; express bilvask og lignende.
 5. Sparer vann under drift, og dette er et økonomisk forbruk av strøm. Spesielt indikasjonen på Zone Wash-inskripsjonen snakker om besparelser på opptil 30 prosent.
 6. Intelligent enkel betjening, det tar ikke lang tid å starte og kontrollere hele maskinen.
 7. Det er preget av et godt desinfeksjonsnivå. Takket være ozonisatorens spesielle funksjon bekjemper den bakterier og bakterier.
 8. Blant det presenterte utvalget av Ariston oppvaskmaskiner er det enkelt å velge parametere for ethvert kjøkken.
 9. Den nyeste High Definition-funksjonen sikrer feilfri rengjøring av kjøkkenutstyr og apparater fra smuss.
 10. Utstyrt med en selvrensende funksjon av enheten takket være Self Clean-programmet.
 11. Utstyrt med skyllemiddel og saltindikatorer.
 12. Returgraden på utstyr på grunn av mangler og feil er veldig lav.
 13. Funksjonaliteten er veldig gjennomtenkt. Det er ingen funksjoner som kan kalles irrelevante.
 14. Rengjøring er på et høyt nivå, og dette er det viktigste for denne enheten.

I henhold til egenskapene til Ariston oppvaskmaskiner, sammen med ledende merkevarer. Enkel å betjene, men likevel høy kvalitet i arbeidet. Passende utstyr på europeisk nivå.

For å gjøre det lettere å velge ønsket alternativ blant modellene til det italienske merket Hotpoint-Ariston, foreslår vi å vurdere deres mest populære alternativer. Sammen med dem vil det bli gitt forbrukeranmeldelser om deres tekniske egenskaper og funksjoner.

Se også - Hvilket merke er den beste oppvaskmaskinen

Hotpoint-Ariston LSF 7237

EkaterinaJeg kjøpte denne hjelperen selv i bursdagsgave. For å være ærlig, brukte jeg selgerens anbefalinger når jeg valgte. Imidlertid er jeg fornøyd.

Forbruker minst 10 liter vann, som skrevet i dokumentene for det.

Jeg rengjør veldig bra, strålende! Vanligvis takler det på en og en halv time. I løpet av denne tiden vil ti sett med instrumenter bli vasket.

Egenskaper:

 • Beskjedne dimensjoner, superslank 45 cm.
 • Egnet for å vaske delikat og verdifull krystall og porselen.
 • Fornøyd med en stor liste over programmer.

Minuser:

 • Ringte en reparasjonstekniker umiddelbart etter utløpet av garantiperioden.
 • Perfekt vaskeresultat bare med dyrt vaskemiddel.
 • Støyende, spesielt om natten.

Alexey, 25 år gammelPraktisk og kompakt modell, relevant for et lite område på grunn av dens smale dimensjoner (45 cm). Har nok servise, laster ti bordsett om gangen.

Når det gjelder kostnader, bruker den omtrent 10 liter vann per syklus. Vanligvis fullføres et standardprogram på halvannen time.

Hotpoint-Ariston LSFF 7M09 CX

SergeiVi mottok denne bilen i gave i anledning et bryllup. Autonom (frittstående) maskin med kompakte dimensjoner, 45 cm bred.

Romslig nok, opptil ti sett. Noen ganger slår vi på den annenhver dag for ikke å gå halvtom. Tørking i bilen er betinget, og dette må forstås riktig. Det viser seg at dette kan sies å være normal naturlig tørking.

Spesielle fordeler:

 • Det er en semi-lasting.
 • Stilig maskindesign.
 • Sofistikerte programmer: pre-soaking.

Blant ulempene:

 • Det er ingen lydindikator. En slik moderne modell, men dette er ikke gitt.
 • Det var elektronikkfeil.
 • Lekkasjer. Selv om han skriver at det er et forsvar mot dette, var det imidlertid øyeblikk av lekkasje.
 • Noen ganger gikk et løpende program tapt. Jeg måtte slå den på igjen et sted midt i syklusen.

Natalia, 30 år gammelJeg overrasket med designen. Moderne dimensjoner, gjorde det mulig å enkelt plassere den i et lite kjøkken. Likte programmene: foreløpig bløtlegging; rask (ekspress) vask.

Jeg bemerker også ulempene:

 • Fullføringen av arbeidssyklusen er ikke tenkt ut, nemlig at det ikke er noe signal om slutten på roboten.
 • Til tross for at maskinen er utstyrt med en lekkasjefunksjon, oppstår lekkasjer.
 • Det har skjedd elektronikkfeil.

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00

DariaMaskinen tiltrukket med sin pris. I tillegg, når det gjelder størrelse, var det akkurat det jeg trengte til kjøkkenet. Jeg jobbet et år uten problemer. Så begynte problemene med programmene. Jeg måtte bytte litt elektronikk. Det tok omtrent en måned. Alt ser ut til å være i orden etter oppussingen. Selv om arbeidet med programmer ikke kan kalles ideelt.

Fordeler:

 • Halv belastning, det gleder seg virkelig når det er få retter.
 • Minimal kontrollpanel, tilgjengelige og forståelige instruksjoner. Første gang er alt klart.

Minuser:

 • I det første driftsåret var det en liten lekkasje.
 • Det er ingen lydsensor på slutten av arbeidet.Displayet som dette kunne sees på, mangler også. Det er trist.
 • Det er upraktisk å legge retter i kurven.
 • Når det gjelder meg, er det mye støy. Jeg slår den på om kvelden, det forstyrrer virkelig.

Maxim, 37 år gammelJeg ble tiltrukket av denne modellen av muligheten til å bygge den inn i kjøkkenmøbler. Et enkelt sett med knapper, lett å forstå kontrollen, beskrevet i instruksjonene. Fordelen er en rimelig og lav pris.

Det er også ulemper:

 • Overdreven støy under drift.
 • Oppstyr er mangelen på en skjerm.

Hotpoint-Ariston LTF 11S111 O

Andrew... Denne bilen er min gave til min kjære kone for et felles jubileum (25 år sammen). Vi er veldig fornøyde. Mer tid til å slappe av. Modellen har mye - 15 plassinnstillinger. Jeg er glad for at den passer til store potter. Økonomisk, bruker virkelig både vann og strøm i moderasjon. Standard størrelser. Praktisk rom for instrumenter. Du kan bruke et tre-i-ett vaskemiddel.

Spesielle fordeler:

 • Mange nyttige programmer (11).
 • Produserer ikke overdreven støy.
 • Effektiv beskyttelse mot lekkasjer, dette var ikke noe problem.

Ulemper:

 • Tørking er ikke veldig bra, det blåser ikke varm luft.
 • Et av programmene er ute av drift. Heldigvis er dette ikke den vi hovedsakelig bruker, men det er synd.
 • Vaskesyklusen tar litt lengre tid. Standardprogrammet er omtrent tre timer.

Hotpoint Ariston LST 5397 X

Sano1999Vel, denne modellen passer meg mer enn. Valgte på grunn av prisen. Men til tross for tilgjengeligheten, er det en ganske høy funksjonalitet. Jeg er i utgangspunktet fornøyd med Aristons teknikk. Derfor er maskinen bare super for meg! Renser retter for første gang. Klarer godt med flekker og skala. Fungerer stille. Jeg slår den vanligvis på om natten.

Jeg likte det så godt at jeg ga det samme til vennene mine. De er glade.

Hotpoint Ariston LST 11477

AndrejkrivkoMaskinen takler hovedfunksjonen godt. Vaskes veldig bra ut. Imidlertid gjør hun det for lenge. Det korteste programmet er to timer.

Fordeler:

 • Vasker godt.

Minuser:

 • Salt og vaskemiddelindikatorer mangler. Du må hele tiden gjette på slutten.

Marina1975Maskinen er rimelig, den tiltrekker seg umiddelbart. Ved rengjøringsfunksjon: den vasker ideelt med dyre vaskemidler; med billige er resultatet dårligere. For å oppnå tørkeeffekten av innholdet, bør du åpne apparatdøren.

Minuser:

 • Jeg mangler en forsinket startfunksjon.

ElenaMaskinen er god, den fungerer bra. Den eneste advarselen er at snart åpnes et rom med en pille som faller ut og oppvasken blir ikke vasket som den skal. Hvis du bruker pulver, er det ingen problemer i det hele tatt. Vi bruker det ofte, noen ganger to ganger om dagen.

Selv om det er noen mangler, blir de absolutt tilbakevist av den lave prisen. I tillegg er det ingen spesielle kommentarer. Jeg er glad.

Se også - Oppvaskmaskin fungerer ikke: DIY reparasjon

La oss oppsummere

Så vi ble kjent med modellene til Ariston oppvaskmaskiner. Selvfølgelig ikke uten feil. Men ingenting er perfekt. Generelt kan det imidlertid konkluderes med at nesten alle karakteriserer den som en teknikk, som takler hovedoppgaven veldig bra. I tillegg tar alle hensyn til den rimelige kostnaden. Vi håper informasjonen som er gitt vil gi deg beslutningen og hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Se også:

4513 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner