hjem Hvordan velge Store hvitevarer TOPP 5 beste Hotpoint-Ariston vaskemaskiner i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 5 beste Hotpoint-Ariston vaskemaskiner i henhold til kundeanmeldelser

Det amerikansk-europeiske selskapet Hotpoint-Ariston er et populært merke over hele verden. Hvert år markedsfører de dusinvis av modeller av vaskemaskiner med forskjellige egenskaper, størrelser, funksjoner. Når du kjøper en vaskemaskin, kan det være lett å bli forvirret blant alle disse enhetene og navnene. For å forhindre at dette skjer, har vi analysert hundrevis av meninger, anmeldelser om utstyr og er klare til å presentere en rangering av de beste Hotpoint-Ariston vaskemaskinene i 2019.

TOP-3 frittstående Hotpoint-Ariston maskiner

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B.

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B.

Vår vurdering åpner med en frittstående vaskemaskin. Designet for 5 kg tøy. Har 16 programmer, inkludert for delikate stoffer, for barneklær, raske, foreløpige. Sentrifugehastighet - 1000 o / min. I følge produsentens forsikringer har VMUF 501 B den høyeste sentrifugeklassen - A. Vannforbruk - 47 liter. Støynivå under sentrifugering - 83 dB, og under vask - 60 dB. Energiklasse - A. Det er verdt å merke seg den delikate effekten når du vasker ullvarer, noe som sikrer rengjøring uten å miste den opprinnelige mykheten på klærne. Denne syklusen er godkjent av Woolmark som gyldig for bruk på håndvaskull. Flekkfjerningssyklusen er designet for å fjerne de mest sta flekkene uten forbehandling. Dette oppnås ved en kombinasjon av elektronisk kontroll, spesielle trommelbevegelser og forskjellige syklusfaser. Anti-Allergy-programmet gir dyp, vevssikker rengjøring ved å fjerne allergener som kan irritere huden. Fine funksjoner er implementert i maskinen, for eksempel: elektronisk digital skjerm, beskyttelse mot vannlekkasjer og fra barn, kontroll av ubalanse og skumnivå, ekstra skylling, tidsforsinket starttidsur, temperaturvalg, programslutt.

Fordeler:

 • anstendig forhold mellom pris og kvalitet;
 • funksjon "Antiallergi";
 • kompakt;
 • Vakker design.

Ulemper:

 • lager støy, vibrerer sterkt under spinning;
 • lagrene svikter raskt.

Modellen er vakker, kompakt, men romslig. Den har 16 automatiske programmer, det er til og med en "Anti-allergi" -funksjon. Alt dette for bare 15 tusen rubler. Men det, som de fleste Hotpoint-Ariston-maskiner, har hyppige lagerproblemer: feiler på mindre enn et år. Det er problemer med trommelen. Enheten er veldig støyende. På Yandex. Marked 81% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Den frittstående maskinen for frontlasting er designet for en last på 7 kg tøy, noe som er 2 kg mer enn i VMUF 501 B. super skylling. Sentrifugehastighet - 1000 o / min. I følge produsentens forsikringer har RST 703 DW høyeste klasse A. Støynivået under spinning er 82 dB, og under vask - 64 dB. Vannforbruk - 52 liter. Energiklasse - A. Takket være den innebygde DIRECT INJECTION-teknologien, oppløses pulveret i vann i en foreløpig modus, og blir deretter til en beskyttende mousse som raskt kan trenge inn i fibrene i stoffet. Dette forbedrer flekkfjerningen med 60% ved temperaturer så lave som 20 °.DIGITAL MOTION-teknologi: styres av en invertermotor som gir opptil 10 forskjellige typer trommelrotasjoner, designet for å eliminere alle typer flekker uten å skade klær. Flekkfjerningssyklusen er designet for å fjerne de mest sta flekkene uten forbehandling. Dette oppnås ved en kombinasjon av elektronisk kontroll, spesielle trommelbevegelser og forskjellige syklusfaser. Følgende behagelige alternativer er implementert: elektronisk digital visning, temperaturvalg, programslutt signal, "Antiallergi" -funksjon, ekstra skylling, foreløpig (bløtlegging), beskyttelse mot vannlekkasjer, fra barn, kontroll av ubalanse og nivået av skumming.

Fordeler:

 • maksimal belastning - opptil 7 kg;
 • DIGITAL BEVEGELSE, DIREKTE INJEKSJONsteknologier;
 • syklus "Flekkfjerning".

Ulemper:

 • store dimensjoner;
 • lager en høy lyd;
 • høyt vannforbruk;
 • sletter veldig lenge;
 • lagrene svikter raskt.

Du vil ikke finne en lignende modell for denne prisen (19 900 rubler) og med et lastevolum på opptil 7 kg. Når det gjelder forholdet mellom pris og funksjonalitet, er denne maskinen en klar leder. Den har 14 automatiske programmer, DIGITAL BEVEGELSE, DIRECT INJECTION-teknologier, som ikke er i VMUF 501 B. Den er klumpete, veldig støyende, bruker 52 liter vann per syklus, noe som er mye. På Yandex. Marked 87% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Hotpoint-Ariston FDD 9640 B.

Hotpoint-Ariston FDD 9640 B.

Frontlaster for 9 kg tøy. 16 automatiske programmer: flekkfjerning, intensiv, økonomisk, for delikate gjenstander, ull- og silkevarer osv. Det er åtte moduser for automatisk tørking; valget avhenger av stofftype. Sentrifugehastigheten er 1400 o / min, klassen tilsvarer den høyeste indikatoren - A. Støynivået under sentrifugering er 80 dB, og under vask - 53 dB. Vannforbruk - 76 liter. Energiklasse - A. Modellen implementerer funksjonene for automatisk tørking av lin, økonomiprogram, ekspressmodus, temperaturvalg, sentrifugeringshastighet. Det er beskyttelse mot lekkasjer, kontroll av skumnivået, beskyttelse mot barn, automatisk kjøling av vann før drenering. Eco Wash sparer energi: ikke behov for å varme opp vannet. DIGITAL MOTION-teknologi: Omformermotoren gir opptil 10 rotasjoner av trommelen, designet for å forsiktig fjerne alle typer flekker på klær.

Fordeler:

 • utmerket vaskekvalitet;
 • stort lastevolum - opptil 9 kg;
 • automatisk tørking funksjon;
 • DIGITAL BEVEGELSE, Eco Wash-teknologier;
 • lavt støynivå.

Ulemper:

 • store dimensjoner;
 • høy pris;
 • høyt vannforbruk;
 • klærne er fortsatt fuktige etter tørkefunksjonen.

En veldig høy kvalitet, god modell med høy effekt, et romslig vaskerom på 9 kg - dette er mer enn i RST 703 DW eller i VMUF 501 B. Det skiller seg fra de listede på grunn av tilstedeværelsen av en tørkefunksjon: selv etter det forblir ting litt fuktig, men denne funksjonen er, det fungerer. Pris - 49.500 rubler. På Yandex. Marked 95% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Beste Hotpoint-Ariston topplastemaskin

Hotpoint-Ariston WMTL 501 L.

Hotpoint-Ariston WMTL 501 L.

Topplastende modell er designet for 5 kg tøy. 18 programmer - for eksempel: for delikate stoffer, økonomisk, for babyklær, rask, skylling før, skylling. Sentrifugehastighet - 1000 o / min. Ifølge produsenten har den den høyeste sentrifugeklassen - A. Støynivået under spinning er 76 dB, og under vask - 59 dB. Vannforbruk - 42 liter. Energiklasse - A +. Maskinen har: valg av temperatur, ubalansekontroll, skumnivå, evne til å legge i tøy, ekstra skylling. Beskyttet mot lekkasjer.

Fordeler:

 • lavt støynivå;
 • kompakt;
 • mulighet for ekstra lasting av lin;
 • 18 automatiske programmer;
 • vannforbruk - 42 liter.

Ulemper:

 • svak spinn;
 • utseende. Ser ikke veldig attraktivt ut;
 • intet signal om slutten av syklusen.

En veldig høykvalitets maskin med et bredt spekter av forskjellige programmer, som det er mer enn i frontlaster-modeller, for eksempel er det 16 av dem i Hotpoint-Ariston VMUF 501 B. Maskinen vasker og klemmer stille, er veldig økonomisk når det gjelder vannforbruk - bare 42 liter per syklus. Dette er en god indikator sammenlignet med Hotpoint-Ariston RST 703 DW (52 L). Prisen er 24.500 rubler, det er berettiget.På Yandex. Marked 83% av kundene anbefaler dette produktet.

Beste Hotpoint-Ariston innebygd vaskemaskin

Hotpoint-Ariston CAWD 129

Hotpoint-Ariston CAWD 129

Viser til typen innebygd. Har frontlading opptil 7 kg lin. 16 autoprogrammer, inkludert 3 tørkemodus. Centrifugeringshastighet - 1200 o / min. Har den høyeste vaskeklassen - A. Støynivå under sentrifugering - 70 dB, og under vask - 55 dB. Vannforbruk - 60 liter. Energieffektivitetsklasse - A. Modell med en elektronisk kontrollenhet som oppdager type, mengde tøy og automatisk angir den optimale temperaturen for vask, trommelens rotasjonshastighet og ønsket forbruk. Et veldig praktisk kontrollpanel med driftsindikatorer, knapper for valg av programmer, temperatur og tørkemodus, knapper for justering av sentrifugehastigheten. Det er en knapp for å velge "Supervask" og "Forsink start" -modus. Extra Rinse-funksjonen er ideell for personer med høy følsomhet eller for babyklær. Maskinen kan brukes selv om natten: den gir nesten ingen støy. Stille drift oppnås takket være en svært effektiv trefaset Super Silent-motor, et nytt hydraulisk system og spesielle lydisolering og lydabsorberende paneler som er plassert i vaskemaskinens vegger. Modellen implementerer funksjonene "Intensiv vask (Super Wash)", kort syklus for blandet tøy Mix 15 ', Woolmark Platinum Care ullvask, forsinket start, ytterligere skylling, OKO vaskemiddel pulverfritt system, automatisk vannbelastningsdeteksjon, automatisk balanseringssystem, Antishock avløpstemperaturkontrollsystem, AntiOverFlow overløpsbeskyttelsessystem, Antiskumskumkontrollsystem.

Fordeler:

 • romslig modell;
 • tørkefunksjon med 3 automatiske programmer for den;
 • veldig stille drift takket være Super Silent-motoren;
 • høy byggekvalitet.

Ulemper:

 • fungerer støyende, vibrerer når du kommer i / tømmer vann;
 • ingen informativ skjerm;
 • lager mye støy når du tørker klær;
 • kort avløpsslange;
 • høy pris.

En veldig god modell av den innebygde vaskemaskinen, som har alt nødvendig sett med programmer, har en stille Super Silent-motor, en tørkefunksjon med tre automatiske programmer. Produsenten hevder lydløs drift, men er stille om det faktum at maskinen fungerer stille bare under selve vasken, og når den snurrer og tørker, støyer den og vibrerer veldig, som alle andre. Skuffende var mangelen på et informativt display som kunne vise tiden til slutten av vasken. Du må huske eller hele tiden se på instruksjonene for å se kjøretid for hvert program. Pris - 34 tusen rubler. På Yandex. Marked 85% av kjøperne anbefaler dette produktet.

4491 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner