hjem Hvordan velge Store hvitevarer Hvilken kjøleskapsprodusent er bedre - Indesit eller Atlant?

Hvilken kjøleskapsprodusent er bedre - Indesit eller Atlant?

Hver produsent av husholdningsapparater prøver å tilfredsstille forbrukerens ønsker så mye som mulig. Ofte når vi går i butikken for et nytt kjøleskap, har vi allerede en grov ide om hva vi ønsker å kjøpe. Men noen ganger hender det at flere modeller oppfyller de ønskede kriteriene samtidig, og hovedforskjellen ligger bare i valget av et merke. Hvilket kjøleskap er for eksempel bedre enn "Indesit" eller "Atlant"? Ikke alle kan umiddelbart svare på dette spørsmålet. La oss prøve å finne ut av det sammen.

Om produsenter

Sammenligning av kjøleskap "Atlant" og "Indesite»Vi begynner med egenskapene til hvert merke.

Atlant

Denne produsenten erstattet Minsk kjøleutstyr, som var veldig populært i sovjettiden. Den jevne kvaliteten som har stått tidstesten fortsetter å tiltrekke seg mange kjøpere den dag i dag. Valget av modeller er ganske stort og kan tilfredsstille en lang rekke behov. Hviterussiske kjøleskap "Atlant" kan skryte av pålitelig mekanisk kontroll, en god klasse energisparing (A eller OG+), bruk av et nøytralt kjølemedium, tilpasningsevne til energisystemet i SNG-landene, bruk av støtbestandig og elastisk ABC plast.

Tre beste modeller av Atlant kjøleskap

 1. ATLANT XM 6025-031
 2. ATLANT XM 6026-031
 3. ATLANT XM 4214-000

Se også:

Indesite

Dette selskapet er viden kjent som en pålitelig italiensk produsent. Kjøleskap og andre apparater av dette merket er praktiske, komfortable og multifunksjonelle. Europeisk kvalitet er kriteriet foretrukket av mange kjøpere. Men det er en nyanse her. Kjøleskap av selskapet "Indesite»Lages ikke alltid i Italia. Denne virksomheten har mange filialer både i Europa og i Asia. Derfor kan kvaliteten på produktene variere betydelig avhengig av hvilket land forsamlingen ble laget i. På det russiske markedet er det oftest modeller av kinesisk produksjon eller et anlegg i Lipetsk-regionen.

Ikke desto mindre er kjøleskap fra Indesit-varemerket også veldig forskjellige i funksjonalitet, har en ganske bred modell og prisklasse. Alle disse egenskapene gjør det mulig for kjøperen å velge en modell som oppfyller alle forventninger.

Tre av de beste modellene fra Indesit

 1. Indesit DF 5200 S
 2. Indesit DF 4180 W.
 3. Indesit DF 5180 W.

Se også - Hva er forskjellen mellom et kjøleskap med to kompressorer og et enkeltkompressorkjøleskap

Indesite "og" Atlant "

For å bruke et eksempel for å bestemme hvilken som er bedre "Atlant" eller "Indesite»La oss ta to spesifikke modeller, en fra hver produsent. For renhet av eksperimentet vil vi sammenligne kjøleskap av omtrent samme priskategori: Atlant XM 4092 022 og Indesit BIA 16.

Vanlige parametere

Hver av disse modellene skiller seg ikke for mye fra den andre når det gjelder grunnleggende tekniske egenskaper:

 • frittstående enheter med bunnfrysere;
 • hvit farge, beleggmateriale - plast;
 • elektromekanisk kontroll;
 • hver modell har en kompressor;
 • energiklasse - A (339,45 kW/h/ år på "Atlant" og 325 kW/h/ år på "Indesite");
 • begge modellene har et manuelt dryppesystem Tine;
 • begge kjøleskapene kjøres på R600a (isobutan) kjølemiddel;
 • begge modellene har evnen overhengende dører og komfortable hyller laget av slagfast glass.

Dimensjoner

Alt annet er Indesit-kjøleskapet litt lavere enn det hviterussiske motstykket:

 • dimensjoner på Atlant XM 4092 022 60x63x176 cm;
 • dimensjoner på Indesit BIA 16 60x66x167 cm.

Hvor "Indesite»Har litt mindre nyttig volum. Denne parameteren er 278 lhvorav 193 l faller på kjøleskap og 85 l - i fryseren. Kjøleskap "Atlant" har litt mer nyttig volum. Den totale parameteren er 297 liter. Videre, 201 l tar kjøleskap og 96 l - fryserom.

Støynivå

Denne parameteren for begge modeller er også helt identisk, og ifølge produsentene overstiger den ikke 39 dB... Det er sant at kjøleenheten må plasseres på en helt flat overflate og justeres strengt i henhold til nivået.

Fryseboks

Ved første øyekast skiller ikke fryserne i begge kjøleskap seg vesentlig. Begge er plassert nederst på enheten og har tre skuffer. Når du ser på instruksjonene, vil du se at Atlant XM 4092 022 kan fryse 4,5 kg mat per dag. Samtidig er Indesit BIA 16 i stand til å håndtere bare fire kilo. Forskjellen ser ut til å være liten, men det er det.

I tilfelle strømbrudd er "Atlant" i stand til å holde ut i autonom modus i 17 timer. Ved "Indesita»Dette tallet er 2 timer mindre.

kjølekammer

Når du ser inn i topprommet, vil du merke flere betydelige forskjeller:

 • i "Atlanta" finner du 4 hyller for mat, og i "Indesite»Det er bare 3 av dem;
 • bare 3 dørhyller «Indesita"Kan ikke konkurrere med Atlants 6 på noen måte;
 • i tillegg inneholder Atlant XM 4092 022 en separat beholder for egg;
 • begge modellene har to romslige frukt- og grønnsaksskuffer.

En annen forskjell mellom de to modellene er klassen på kjøleskapet. Atlant XM 4092 022 har klasse N, noe som betyr at den er i stand til å levere de angitte indikatorene når den opererer i et temperaturområde på +16 +32 C. For varmere områder er Indesit BIA 16 å foretrekke. Den har klasse N-ST og er i stand til å arbeide normalt ved omgivelsestemperaturer opp til +38 C.

Se også - TOP 8 innebygde kjøleskap ifølge kjøpernes mening

Hvilket kjøleskap er bedre å velge

Som du ser er det nesten umulig å si med sikkerhet hva som er bedre: "Atlant" eller "Atlant"Indesite". Du må velge deg selv. For ikke å ta feil, må du heller fokusere på ikke varemerket, men på funksjonsindikatorene.

Men hva om valget er mellom nesten identiske modeller, som i vår sammenligning? Vær oppmerksom - her er hva:

 • Finn ut hvor mange servicesentre fra begge produsentene som er i byen din eller nærmeste tilgjengelighet.
 • Prøv å finne ut i nettbutikker eller på tilsvarende fora hvor vanskelig det er å kjøpe komponenter til en bestemt modell, hvor mye koster de og hvor lenge må du vente på levering?
 • Hvor var akkurat den Indesit-modellen du vurderer å kjøpe ble samlet. Er det virkelig italiensk kvalitet eller montering samlet innAv Russland?
 • Hvilke spesifikke fordeler har denne eller den modellen? Er de så viktige for deg?

Først etter å ha analysert alle indikatorene i komplekset, kan du ta det mest riktige valget.

Se også:

31346 1

En tanke om "Hvilken kjøleskapsprodusent er bedre - Indesit eller Atlant?"
 1. Valera:

  I teorien er de nesten like, men på en eller annen måte er Indesit nærmere meg, jeg har allerede brukt utstyret deres mer enn en gang, og jeg ville ha kjøpt kjøleskapet deres.

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner