hjem Hvordan velge Store hvitevarer De beste kjøleskapsprodusentene i henhold til kundeanmeldelser

De beste kjøleskapsprodusentene i henhold til kundeanmeldelser

Kjøleskapet er kanskje en av de mest etterspurte husholdningsartiklene. Tross alt er det rett og slett uerstattelig på kjøkkenet, og ferskheten av matvarer som er lagret i det avhenger av kvaliteten og påliteligheten. Før du går til butikken for en ny enhet, må du bestemme hvilket selskap som er det beste kjøleskapet. For å spare tid leser vi et fjell med anmeldelser og informasjon fra selskaper, og basert på disse dataene rangerte vi de beste produsentene i 2019.

Hvem kan du stole på?

Enhver produsent av husholdningsapparater som respekterer seg selv, vil helt sikkert prøve å nå det maksimale segmentet av kjøpere. Derfor kan du i katalogene til hvilket som helst merke finne både minikjøleskap for kontorer og sommerhytter, og store to-dørs side om side. I dag er ikke bare ingeniører og elektronikkeksperter tiltrukket av etableringen av populære enheter - designere og programmerere jobber også med å lage en ideell enhet - vakker og stilig, "smart" og funksjonell. Kan du klandre dem for mangfoldet av modeller og kompleksiteten i valget for en vanlig klient?

La oss ikke spre, og la oss innse det, noen varemerker er på alles lepper. For eksempel Bosh, Samsung, Whirpool. Betyr dette den uklanderlige kvaliteten på kjøleskapene? Enhver produsent har ærlig talt mislykkede kjøleskapsmodellerDerfor er det alltid bedre å være årvåken enn å betale for mye for andres mangler. Det er også mindre annonserte, men kjente merkevarer - Liebherr, Sharp, Electrolux, Gorenje, Candy, Vestfrost. Produsenter med et stort antall rimelige modeller - Beko, Indesit, LG. Bemerkelsesverdige innenlandske produksjonsbedrifter Atlant, Nord, Biryusa, Stinol.

Produksjonsgeografi for det russiske markedet - Kina, Polen. Russland. Noen enheter er samlet i Korea, Østerrike, Tyskland, Italia.

Men hvilket merke kan du stole på? Det er verdt å sammenligne anmeldelser fra reelle eiere av kjøleskap og de tekniske egenskapene til toppmodeller fra forskjellige produsenter for å prøve å finne et objektivt svar. Dette er akkurat hva vi vil gjøre!

Rangering av de beste produsentfirmaene

Lavpris kjøleskap produsenter

 1. Atlant;
 2. Beko;
 3. Indesit.

Produsenter av kjøleskap av høy kvalitet:

 1. Lg;
 2. Samsung;
 3. Sukkertøy.

Pålitelige produsenter av premium kjøleskap:

 1. Boblebad;
 2. Liebherr;
 3. Bosh;

La oss nå se nærmere på hvert merke.

Se også - Rangering av de beste bilkjøleskapene i henhold til brukernes meninger

Atlant

Atlant

Dette er billige hviterussiske enheter som har vært kjent for den innenlandske kjøperen i mer enn 50 år. Ingen frills, ingenting overflødig, men likevel er det et stort antall anstendige modeller. I tillegg repareres de fleste av slike enheter enkelt og billig i nesten alle byer.

Blant manglene er det verdt å merke seg billige materialer og høyt støynivå, siden de fleste Atlant-kjøleskap er tokompressorer. Derfor, hvis du leter etter den enkleste enheten uten krav, men rimelig, er dette det beste alternativet.

Tre beste modeller av Atlant kjøleskap

 1. ATLANT XM 6025-031
 2. ATLANT XM 6026-031
 3. ATLANT XM 4214-000

Beko

Beko

Dette merket er opprinnelig fra Tyrkia.Det første Beko-kjøleskapet ble designet og produsert i de fjerne 1960-årene, og siden 2005 har produksjonen av utstyr blitt åpnet i Russland.

Produsenten har et stort antall ikke-standardiserte modeller i arsenalet - smalt, bredt under glass og til og med side om side. Eksperter-utviklere prøver å følge med i tiden og nøye overvåke funksjonaliteten og produserbarheten til enhetene sine. Blant Beko kjøleskap kan du velge en enkel og pålitelig enhet eller en mer raffinert modell til en høyere pris. De vil forenes av en økonomisk klasse av energiforbruk, men et tilstrekkelig merkbart støynivå. Også når du velger, bør du nøye overvåke kvaliteten på ytelsen.

Tre beste modeller fra BEKO

 1. BEKO RCNK 270K20 W.
 2. BEKO CNMV 5310EC0 W.
 3. BEKO DS 333020

Indesit

Indesit er et stort antall økonomiklassemodeller med italienske røtter. Til tross for de lave kostnadene er enhetene til denne produsenten romslige nok, holdbare og funksjonelle. Kanskje de populære modellene ikke vil bli preget av sofistikert design, sofistikert elektronikk eller banebrytende teknologi. Indesit-enheter er enkle og ikke lunefulle, dette er deres fordel.

I tillegg utvikler denne produsenten bemerkelsesverdige innebygde kjøleskap. Og hvis du er ute etter noe spesielt, ta en titt på linjen med "tremodeller". Det ligner et enkelt kjøkkenskap og skaper en atmosfære av kos og farge i ethvert kjøkken.

Tre av de beste modellene fra Indesit

 1. Indesit DF 5200 S
 2. Indesit DF 4180 W.
 3. Indesit DF 5180 W.

Lg

Lg

Det koreanske merket erobret markedet for husholdningsapparater for lenge siden og grundig. Og det er ikke overraskende, fordi grunnleggeren av merket har klart å fylle verdensmarkedene med høykvalitets og rimelig utstyr. Men over tid begynte mer avanserte modeller laget med den nyeste teknologien å vises i produktlinjene til dette selskapet. Teknologiske innovasjoner og gode gamle klassikere i stilig forbedring er kjennetegnene til LG-merket.

Moderne koreansk-produserte enheter tiltrekker seg kjøpere, ikke bare med sitt fengende utseende og ny utvikling. Blant annet lager ikke L.G.-enheter støy, bruker lite strøm, tar rolig spenningssvingninger innen rimelige grenser.

Du bør imidlertid være veldig forsiktig når du velger å ikke kjøpe en kinesisk forsamling. Du vil definitivt betale for mye for en slik enhet, men du får ikke holdbart arbeid av høy kvalitet til gjengjeld.

Tre av de beste LG kjøleskapene

 1. LG GA-B429 SMQZ
 2. LG GA-B409 UMDA
 3. LG GA-B409 UEQA

Samsung

Dette er familiebedriften til en far og tre sønner fra Sør-Korea, som var i stand til å "reise seg" under staten massiv støtte til en innenlandsk produsent.

Oversatt fra den koreanske "Samsung" - tre stjerner, men teknologien under dette merket svingte tydeligvis alle fem. Kjøleskap fra Samsung kjennetegnes av et moderne utseende, gjennomtenkt ergonomi og pålitelig elektronisk fylling. Dette er et trygt middelprissegment når du tydelig forstår. hva du betaler for. I tillegg irriterer Samsung ikke hørsel med støyende arbeid, svikter ikke når strømmen er avbrutt og har god varmeisolasjon. Et slikt kjøp vil tjene deg trofast i mange år, og opprettholde de nødvendige temperaturene inne i kamrene.

TOPP 3 beste modeller fra Samsung

 1. Samsung RB-30 J3000WW
 2. Samsung RB-37 J5200SA
 3. Samsung RB-33 J3420BC

Sukkertøy

Kandy-merket er ikke like offentliggjort som de to foregående merkene, men dette forringer ikke fordelene med denne teknikken. Upåklagelig kvalitet, gjennomtenkt fylling og spesiell oppmerksomhet mot utseendet. Vel, italienerne elsker alt vakkert og uvanlig!

Prisen på kjøleskap er den høyeste i denne kategorien, men et stort antall tilleggsmodi, den nyeste teknologien og alle slags sensorer og regulatorer mer enn kompenserer for denne ulempen.

Alle Candy-apparater er nøye testet av produsenten. Men denne påstanden er dessverre bare sant for de modellene som er samlet i hjemlandet. Generelt er dette moderne og pålitelige enheter, preget av samvittighetsfull utførelse og teknisk raffinement.

Tre ledere fra Candy

 1. Candy CXSN 171 IXH
 2. Candy CCDS 5140 WH7
 3. Candy CKHF 6180 IW

Whirpool

Dette merket har ennå ikke torturert oss med obsessiv reklame. Imidlertid er det i produsentens arsenal virkelig modeller av høy klasse, kjent for sin utsøkte design, gjennomtenkte funksjonalitet og typiske variasjon.

Whirlpool tilbyr forbrukerne energisparende og romslige modeller, helt lydløse, med automatiske temperaturkontrollsystemer. Luftrensing og avriming. I tillegg vil et slikt kjøleskap pryde det mest stilige kjøkkenet.

Det er verdt å merke seg at serviceteknikere sjelden møter Whirlpool-enheter. Og dette snakker om påliteligheten til merket. Men hvis noe er ødelagt, vil reparasjonen være omhyggelig - på grunn av kompleksiteten i den interne fyllingen. Jeg er glad for at servicevedlikeholdet av Whirlpool-enheter også blir brakt til det høyeste nivået.

Populære Whirpool kjøleskap

 1. Whirlpool WTNF 902 W.
 2. Whirlpool BSNF 8101 OX
 3. Whirlpool BSNF 9782

Liebherr

Liebherr

Tysk kvalitetsmerke. Pålitelig og svært funksjonell. Den interne organisasjonen er tenkt ut i minste detalj, med et stort antall ekstra rom, hyller, kurver, etc. Det er både friskhetssoner og null kameraer, et imponerende utvalg av modeller, et stort antall tilleggsfunksjoner. Perioden med feilfri drift av en hvilken som helst enhet er mer enn 25 år.

Produsentens ideelle omdømme realiseres i pålitelige og pålitelige modeller, attraktivt i utseende og gjennomtenkt innvendig. Den nyeste teknologien og sofistikert elektronikk er på vakt for produktets friskhet. Liebherr kjøleskap har nesten ubegrensede muligheter, samtidig som de er veldig energieffektive, stabile i drift og praktisk talt stille.

TOPP 3 beste kjøleskap fra Liebherr

 1. Liebherr SBS 7212
 2. Liebherr CN 4015
 3. Liebherr CTP 2921

Bosh

Denne produsenten verdsetter sitt rykte. Grunnlegger av merket. Robert Bosch, grunnla et godt koordinert, pålitelig og ansvarlig selskap som produserer virkelig førsteklasses enheter.

Bosch kjøleskap er ekstremt attraktive, sofistikerte og originale, til tross for den berømte tyske pedantryen. Det er også enkle ved første øyekast metallmodeller eller interessante variasjoner fra motedesignere.

Teknologisk sett er disse tyske modellene ekstremt sofistikerte. Ensartet kjølesystem, automatisk temperaturkontroll i det indre rommet, følsomme sensorer, praktisk og enkel betjening, pålitelig elektronikk. Til tross for all sin kompleksitet og allsidighet preges Bosch-enhetene av stabil og uavbrutt drift, selv under de mest aggressive forholdene - kraftoverspenninger, uoverensstemmelser i omgivelsestemperaturen, intense belastninger osv. For hjemmet ditt kan du velge et romslig to-dørs apparat eller kompakte pene modeller for små rom, også interessante farger og designdekorasjon er alltid tilgjengelig.

Bosch regnes med rette som flaggskipet i bransjen og en slags trendsetter innen kjøling. Hvis du vil ha det beste kjøleskapet i verden, velg en god, ekte Bosch.

Tre beste Bosh-kjøleskap

 1. Bosch KGE39XW2AR
 2. Bosch KGV36NW1AR
 3. Bosch KGE39XK2AR

Produksjon

Dette avslutter vår vurdering av de beste kjøleskapsprodusentene i 2019. Nå er du bevæpnet med informasjon og uavhengig mening, noe som betyr at du enkelt kan finne deg en virkelig passende enhet med den nødvendige funksjonaliteten og en rimelig pris. Husk at du kjøper kjøleskap i mer enn ett år, så velg med omhu!

37946 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner