hjem Hvordan velge Store hvitevarer Fordeler med Samsung Eco Bubble Washing Machine

Fordeler med Samsung Eco Bubble Washing Machine

Kvaliteten på vaskingen av vaskemaskinen er veldig viktig for hver kvinne, så de velger denne typen husholdningsapparater i veldig lang tid. Dette skyldes at denne enheten er kjøpt ganske lenge, men er det verdt det? som du vet, ikke billig. Og kompliserer også valget av et stort utvalg av disse enhetene på markedet, som kontinuerlig oppdateres med ny utvikling.

Et av merkene som produserer husholdningsapparater er Samsung, som lanserte Eco Bubble-serien med vaskemaskiner. Teknologien til denne enheten skal tilfredsstille selv kundene med høye krav, fordi den gir vask av høy kvalitet. La oss se nærmere på i vår gjennomgang hva Eco Bubble-funksjonen er i en vaskemaskin.

Eco Bubble-teknologi

Ordet "Bubble", som vises i navnet på vaskemaskinen, gjør det klart at bobler er involvert i vaskeprosessen. Disse boblene dannes i store mengder i begynnelsen av vasken ved hjelp av juling, som danner skum når vann og vaskemiddelpulver samhandler. I bobleoverflaten oppløses pulveret på samme måte. Den resulterende konsistensen fjerner forsiktig alt smuss fra klærne, fordi det trenger inn i stoffet flere ganger raskere.

Det viktigste som skiller Eco Bubble-vaskemaskinen fra en konvensjonell automatisk maskin er at når du vasker, begynner pulveret å "fungere" selv før vann tilføres. Med denne teknologien kan du vaske i kaldt vann, noe som ikke bare sparer strøm, men også vaskemiddel. Ifølge utviklerne, ved hjelp av denne teknologien, kan vanskelige flekker fjernes selv ved 30 grader.

Se også - Hvordan velge den beste smale vaskemaskinen

Fordeler og ulemper med Eco Bubble-funksjonen

Eksperter mener at denne modellen vaskemaskiner er den beste på markedet. Dette skyldes hovedsakelig at den har mye flere fordeler enn lignende enheter. Merk at alle disse fordelene oppnås på grunn av forskjellige nyttige funksjoner.
Fordeler:

 1. Teknologien kalt "Bubble Generator" i denne modusen blander vann, pulver og luft, noe som resulterer i dannelsen av et stort antall bobler. Det resulterende skumet trenger lett inn i vevet og renser selv de mest sta flekkene forsiktig. Merk at i dette tilfellet kan du også vaske i kaldt vann. Derfor regnes Eco Bubble som en av de beste oppfinnelsene de siste årene.
 2. Samsung Eco Bubble har en "Intense Eco" -modus. Dette er også et ubestridelig pluss, fordi dette programmet lar deg vaske ved en lav temperatur på 150 og sparer dermed energiforbruket uten å miste effektiviteten.
 3. Denim kan vaskes uten håndvask først. Som et resultat vil jeansen vare mye lenger.
 4. Tilstedeværelsen av et program for å vaske babyklær, som forsiktig og forsiktig renser klær for babyer. Som et resultat vil ting være myke, og barnet vil ikke ha allergier.
 5. “Hurtigvask” -funksjonen er egnet for lett tilsmussede gjenstander. Opptatt folk vil sette pris på dette alternativet, så hele prosessen tar ikke mer enn 20 minutter.
 6. Programmet for vask av yttertøy hjelper deg med å beskytte det mot slitasje med skum uten å skade det øvre fuktsikre laget.
 7. En funksjon kalt "Childproofing" er perfekt for unge familier med et lite barn. Dette vil ikke bare bidra til å holde utstyret intakt, men også sikre babyens sikkerhet.
 8. Vaskemaskinen vasker nesten lydløst.

Ulemper:

 • Små gjenstander og ting blir værende i gummi mansjetten etter vask.
 • Noen brukere klager over en ubehagelig lukt.
 • Vaskemaskinen er ganske dyr.

Vær oppmerksom på at noen eiere av Eco Bubble-maskiner ikke ser stor forskjell mellom denne og en annen enhet. Produsenter mener at dette skyldes feil bruk av maskinen. Derfor må du følge instruksjonene.

Design og funksjoner

Denne vaskemaskinen er tilgjengelig i hvite eller grå farger uten prangende detaljer. Enheten er utstyrt med en massiv blank gråluke. Til venstre kan du se pulverrommet, og til høyre er kontrollpanelet med en elektronisk skjerm der du kan velge Eco Bubble-funksjonen. I midten er det en bryter for vaskemodus. Merk at en rød indikator lyser ved siden av noen funksjoner.

Spesifikasjoner:

 1. Parametrene til Eco Bubble-serien vaskemaskin er 60x80x45cm, som er standarden.
 2. Byttemodus utføres ved hjelp av rotasjonshjulet.
 3. Lasting av klesvask utføres frontalt, og trommelen rommer omtrent 8 kilo.
 4. Vaskemaskinen veier 63 kilo.
 5. Elektronisk kontroll.
 6. Tilstedeværelsen av en digital skjerm.
 7. 17 vaskemodus og 5 temperaturnivåer.
 8. Maksimalt antall øvelser per minutt er 1200.
 9. Lavt strømforbruk (klasse A ++).

I vår artikkel prøvde vi å svare på spørsmålet: hva er Eco Bubble-funksjonen. Vi håper denne anmeldelsen var nyttig for deg, og du tar det riktige valget med tanke på alle egenskaper, fordeler og ulemper. Kos deg med shopping.

Se også:

9634 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner