hjem Hvordan velge Store hvitevarer Funksjoner av honeycomb trommel vaskemaskiner

Funksjoner av honningkaketrommelvaskemaskiner

En god vask er ikke alltid intens. Den nyeste teknologien og den nyeste utviklingen bekrefter dette. Delikat holdning til klesvask uten å miste vaskekvaliteten er en ny prestasjon for produsenter av vaskemaskiner. For ikke så lenge siden begynte de såkalte honeycomb-trommene å vises i de nyeste modellene av automatiske vaskemaskiner. La oss se nærmere på dette nye produktet og forstå fordeler og ulemper.

Honeycomb trommeldesign

Den indre overflaten av den oppdaterte trommelen ligner en bikake. Hele trommelen består av konvekse sekskanter, og små hull for vannsirkulasjon er plassert på hjørnene av figurene. Visuelt ser det ut til at en slik overflate er jevnere enn i den vanlige perforerte trommelen.

Du kan vaske de tynneste og mest delikate stoffene i en slik trommel uten frykt for å ødelegge tingen.

Se også - Front- eller topplastvaskemaskin - hva er bedre?

Forskjeller mellom en bikaketrommel og en konvensjonell

Den vanlige perforerte trommelen er alt prikket med vannhull med en ganske imponerende diameter. I det minste trekkes disse hullene av stoffet under vasking under påvirkning av sentrifugalkraft. På grunn av dette slites stoffet raskere, selv om utviklingsingeniørene prøver å kompensere for denne ulempen med nøye balanserte moduser med en viss rotasjonshastighet på trommelen og et strengt verifisert antall hull.

Hullene i bikaketrommene er så små at stoffet ikke kan strammes der. I tillegg skaper kombinasjonen av de konvekse og konkave delene av trommelen en tynn vannfilm på overflaten, som forhindrer stofffibrene i å gni seg mot metallet i lastetanken.

For å være rettferdig, bemerker vi at størrelsen på hullene i bikaketrommelen ikke bare beskytter stoffet mot for tidlig slitasje, men også beskytter delene av vaskemaskinen mot å få små gjenstander fra lommene på ting - glemte mynter, avrivne knapper og festemidler osv.

Fordeler og ulemper

Honeycomb-trommelen er posisjonert som en forbedret og oppdatert versjon av den kjente perforerte trommelen med en rekke fordeler. Er det sånn?

  • Honeycomb-trommelen er skånsom mot forskjellige typer stoff og forhindrer for tidlig slitasje av fibrene. Dette er et faktum bekreftet av tester, takket være teknologene og ingeniørene hos Miele. Det var de som klarte å minimere tøyets friksjon mot metalloverflaten på trommelen under vask. I tillegg forhindrer den reduserte størrelsen på sirkulasjonshullene at tynne stoffer trekkes inn der. Delikatessen til bikaketrommelen er også tydelig under ekstraksjonsprosessen.
  • Honeycomb-trommelen er holdbar og holdbar. Hvis det ikke var noen spesielle klager over de vanlige trommene, burde det nye produktet fra Miele i det hele tatt være "udødelig". Honeycomb-trommer er laget ved å rulle, det er ingen sveiser i den, det er faktisk en metallstruktur i ett stykke.
  • Vask i maskiner med en bikaketrommel bidrar til å forhindre sløsing med strøm og vann. I dette tilfellet må vi stole på produsentens laboratorietester.
  • Kvaliteten på vask i bikaketrommer er utmerket.Dette er virkelig slik, en mild effekt på stoffet påvirker ikke fjerning av smuss. Vannfilmen og vaskemidlene oppløst i den trenger inn i stofffibrene og løser opp skittpartiklene som er der.

Etter vår mening er denne listen over fordeler mer enn overbevisende, fordi en god vaskemaskin bør vaske ting med høy kvalitet, håndtere tøyet forsiktig og tjene oss trofast i mange år på rad. Bruken av en bikake-tromme utelukker ikke at disse kravene blir oppfylt, snarere tvert imot.

Den eneste ulempen med honeycomb vaskemaskiner er den høye kostnaden for apparatene. Kanskje etter en stund vil slike skiver falle noe i pris, og inntil da må du nøye deg med en vanlig trommel eller gaffel ut.

Honeycomb Drum Diamond

Samsung bestemte seg for å konkurrere med Miele-merket og opprettet en egen preget trommel. Det anses også å være en bikakeflate, men en slik tromme er ikke dekket med konvekse bikaker, men med volumetriske firkanter som ligner de konkave ansiktene til en kuttet diamant. Den innfelte delen av figuren inneholder reduserte sirkulasjonshull. Akkurat som i Miele trommer, gnider stoffet praktisk talt ikke mot metall, faller ikke i hull eller blir skadet. Hovedfunksjonen til en slik trommel er en skånsom vask av høy kvalitet av gjenstander uten skade på fibrene. Som testene og vurderingene av glade eiere av slike vaskemaskiner bekrefter, er målet klart oppnådd.

Konklusjon

Å velge mellom maskiner med en vanlig trommel og med en bikake betyr å velge mellom holdbarheten og sikkerheten til eiendelene dine og den konkrete prisen på den oppdaterte enheten. Hvis du har mange av dine favoritt fine stoffer i garderoben din, har du bare ett valg - til fordel for en bikake-tromme.

Se også:

5043 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner