hjem Hvordan velge Store hvitevarer Antivibrasjonsføtter for ben i vaskemaskinen

Antivibrasjonsføtter for ben i vaskemaskinen

Mange står overfor en situasjon der vaskemaskinen avgir et banke eller overdreven vibrasjon under drift. Spesielt når sentrifugen er i gang, er mobiliteten noen ganger til og med skremmende. Det skal bemerkes med en gang at dette i de fleste tilfeller er helt uavhengig av selve enheten. Det vil si at kvaliteten på selve teknologien ikke har noe med det å gjøre. Hvis maskinen avgir for mye støy, banking og andre irriterende lyder under bruk, kan dette skyldes feil installasjon. Hvis vibrasjon ikke kan unngås når den er riktig installert, kan det være et problem med selve teknologien. La oss se nærmere på hva som er årsaken til dette, og hvordan du kan eliminere dem ved hjelp av spesielle vibrasjonsdempende støtter for vaskemaskinen.

Hvordan ser de ut, hva er de laget av?

Antivibrasjonsføtter er spesielle stativer, hvis hovedformål er å myke opp og redusere vibrasjon og lyd som en vaskemaskin kan gi ut under drift. Det ser ut som fire separate stativer, laget av polyuretan eller gummi.

For det meste kan du finne sett med rund eller avlang form. På salg kan du imidlertid finne stativer i form av poter. Hovedfunksjonen er ikke annerledes, bare utad har de en annen form. Som de koster mer for.

I tillegg praktiseres bruk av spesielle gummimatter. Dette er ganske enkelt dekket under teknikken. Fra forbruker- og ekspertanmeldelser er den mest effektive og populære metoden med vanlige gummiputer.

Og også de kan ha forskjellige farger. Dette skyldes de forskjellige fargene på selve teknikken. Imidlertid er de vanligste hvite og svarte dalbanene. Men nylig har gjennomsiktige stativer fått popularitet. De kan kalles universelle, som passer til teknikken i hvilken som helst farge. Det viktigste å forstå er at parametere som form eller farge ikke påvirker deres hovedfunksjon.

Se også - Hotpoint-Ariston vaskemaskin gjennomgang

Trenger jeg vibrasjonsdempende støtter for vaskemaskinen

I begge tilfeller bør du vurdere situasjonen som helhet for å avgjøre om det er behov for gummiføtter til vaskemaskinen.

Det er verdt å merke seg at de ikke er nødvendig for vaskemaskinen. Ellers hadde de blitt inkludert i kjøpet. Produsenten gjør alt for og utformer utstyret på en slik måte at dette ikke er nødvendig. Derfor lager ofte brukbar og høykvalitetsutstyr støy og vibrerer av helt andre grunner, for eksempel feil installert. Derfor bør du først sjekke om den er riktig installert.

Til tross for produsentens innsats, er noen modeller fremdeles preget av overdreven støy og tapping under drift. Dette gjelder små modeller som skryter av kompaktitet og full funksjonalitet, men på grunn av dette har de også ulemper. De smale dimensjonene på utstyret er årsaken til lavere holdbarhet.Vanligvis er det basert på vektingsmidler, men dette løser ikke problemet, og både produsenten og forbrukeren vet om det. Her vil det faktisk være veldig passende stativer som vil bidra til å redusere overdreven støy og vibrasjoner under drift.

I dette tilfellet er det viktig å ta hensyn til produsentens krav og anbefalinger angående bruk av forskjellige typer stativer. For eksempel, hvis bilen din er under garanti, så les nøye om bruk av stativer er tillatt. Ofte nekter serviceavdelinger garantiservice hvis de har blitt brukt.

Ofte foretas valget av slike antivibrasjonsstøtter av forbrukeren selv på grunn av ujevnheten i overflaten der utstyret er planlagt å installeres. Og også, som et middel for antiskli, overflateskrap og lignende.

Se også - Hvordan få et bein fra en BH fanget i en vaskemaskin

Årsaker til vibrasjoner i vaskemaskinen

Selve teknikken har en iboende evne til å lage støy. I tillegg til feil installasjon er det andre årsaker til at maskinen banker. La oss vurdere de vanligste av dem, som de angitte ulempene oppstår for.

  1. Transportskruer ikke fjernet. Ofte glemmer de å utføre vridning når de installerer, folk står overfor problemet med å sprette bilen. I bokstavelig forstand går maskinen bare under drift. Derfor, hvis dette er den første installasjonen, må du sørge for at alt er gjort riktig.
  2. Feil fotstilling. En vanlig årsak. Det er kornete at høyden på selve bena er feil innstilt, noe som er årsaken til maskinens svingning under drift.
  3. Skjevt gulv. Dette skjer veldig ofte i gamle leiligheter, og det er ofte et problem for installasjon av moderne husholdningsapparater.
  4. Parkett, tregulv forutsier nesten helt dette problemet, siden overflaten vil være ustabil.
  5. Gammel peiling. Ofte, i løpet av langvarig bruk, slites denne delen av teknikken ut. I denne forbindelse genererer det overdreven vibrasjon. Derfor trenger du bare å erstatte det her.

Hvordan installere antivibrasjonsputer

Hvis du har bestemt deg for å bruke vibrasjonsdempende føtter til vaskemaskinen din, bør du fullføre de forberedende prosessene før du starter installasjonen.

  • Til å begynne med bemerker vi at en flat og stabil overflate vil være et ideelt sted for en vaskemaskin. En betongstøpe blir ofte laget spesielt for dette stedet.
  • Når du har valgt et sted, kobler du maskinen til vannforsyningen. Juster slangene riktig etc. Etter at du har installert antivibrasjonsputene, vil maskinen være praktisk talt stille, og det vil være vanskeligere å gjøre alt dette. Og koble også til strømnettet.
  • Etter tilkobling justerer vi høyden på de opprinnelige beina. For å gjøre dette, klikk på selve bilen og rør den så å si. Du vil umiddelbart føle hvor det passer ujevnt. Vi vrir (avslører) beina på riktig nivå.
  • Deretter installerer vi stativene. Forresten, de er større i diameter, så de passer der uten problemer.

Det er alt arbeidet. Nå står maskinen uforgjengelig, og produserer eller reduserer ikke støy og vibrasjoner så mye som mulig under drift.

Se også:

5997 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner