hjem Hvordan velge Klimaanlegg TOPP 14 beste varme radiatorer i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 14 beste varme radiatorer i henhold til kundeanmeldelser

I dag tilbyr butikkjeder og butikker fire typer radiatorer. Modeller avviker i termisk ledningsevne, varmeoverføring, egenskaper og pris. Jeg fant ut nyansene som ligger i hver art og forberedte TOPP 14 beste modeller for 2020. Vær oppmerksom på at nesten alle radiatorer selges i seksjoner. Dette lar deg velge ønsket antall seksjoner, med tanke på kraft og varmespredning, for å sikre optimal temperatur i hvert rom.

Vurdering av de 10 beste varmeovnene fra Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 4 radiatorer av aluminium

Aluminiumbatterier kjennetegnes av den høyeste varmeledningsevnen og den raskeste oppvarmingen på grunn av de tynne veggene. De anbefales for oppvarming av et privat hus: de er enkle, økonomiske, det er ikke behov for å betale for mye (lukket autonomt system). Men aluminium er følsomt for vannkvalitet, utsatt for korrosjon, og det brukes derfor ikke i systemer der det er langvarig opphold uten vann (for eksempel drenering av kjølevæsken for sommeren i leiligheter i bygninger i flere etasjer).

ROMMER Al Optima 500

ROMMER Al Optima 500 x12

Alle radiatorer i aluminium har en sidetilkobling (1 "). Senteravstanden er standard - 500 mm. Den ene delen av radiatoren veier 0,81 kg og rommer 0,28 liter vann. Denne typen, i motsetning til andre presentert i vurderingen, vil kreve et minimum av kjølevæske i systemet, og oppvarmingen er derfor mye raskere. Tåler temperaturer opptil 110 ° C. Veggtykkelsen til den vertikale samleren er 1,8 mm. Behandlet med korrosjonsbeskyttelse. Kraften til en seksjon er 155 W. Varmespredning - 133,4 W ved 70 ° C. Designet for et trykk på 12 bar (maksimum under trykktesting - 24 bar).

Fordeler:

 1. Lett å sette.
 2. Laconic design.
 3. Lunger.
 4. Pålitelig.
 5. Rimelig.

Ulempe:

 1. Materialet er skjørt. Under transport kan den knuses (det er isolerte tilfeller).

ROMMER Al Optima 500 for 3500 rubler for 12 seksjoner er det mest økonomiske alternativet, med en diskret design og en normal grad av pålitelighet. Gir god varmespredning, men mindre enn Rifar Alum 500. 86% av brukerne anbefaler disse batteriene for kjøp.

Rifar Alum 500

Rifar Alum 500 x10

Skiller seg i mye større vekt - 1,45 kg. Volumet i en seksjon er nesten det samme - 0,27 liter. Den øvre delen har avrundede kronblader som forbedrer konveksjonen. Tåler mye høyere trykk - 20 bar (opptil 30 ved trykk). Designet for alle temperaturer opptil 135 ° C. Varmespredningen er ganske høy - 183 W. Det kreves 10 seksjoner for oppvarming av et område på ca 18 kvm. m.

Fordeler:

 1. Fin utsikt.
 2. Høy varmespredning.
 3. De varmer raskt opp rommet.
 4. Praktisk enkel installasjon.
 5. Pålitelig, høy kvalitet.

Ulempe:

 1. Høy pris.

Rifar Alum 500 for 6000 rubler (10 seksjoner) gir et optimalt nivå av varmeoverføring. Denne typen radiator har utmerket ytelse, men er også noe overpriset. Modell med få anmeldelser, men de er alle positive.

Royal Thermo Revolution 500

Royal Thermo Revolution 500 x10

Veier mindre enn Rifar Alum 500 - 1,2 kg. Ribbeina er også laget noe "bølgete", noe som forbedrer utseendet. De er preget av et stort volum. Den ene seksjonen rommer 0,37 liter. Tåler lignende systemtrykk. Begrensningstemperaturen er 110 ° C. Varmespredningen er også høy - 181 W. Kraften til en seksjon er 171 W.

Fordeler:

 1. Design.
 2. Høy varmespredning.
 3. God malingskvalitet (skreller ikke av som billige modeller).
 4. De varmer godt.

Ulemper:

 1. Det er isolerte tilfeller av små feil: bakveggen er dårlig malt over, en dråpe maling på tråden.
 2. Dyrt.

Prisen på Royal Thermo Revolution 500 er 6250 rubler i 10 seksjoner. Til tross for den store mengden kjølevæske i systemet, gir radiatorene rask oppvarming. Høy varmespredning. 92% av kjøperne er fornøyde med påliteligheten, kvaliteten på materialene og malingen.

Global ISEO 500

Global ISEO 500 x 10

Modell i lakonisk design med subtile kronblader. En seksjon veier litt mer enn Rifar Alum med 1,31 kg. Den har det største volumet med kjølevæske i en seksjon - 0,44 liter. Designet for et trykk på 16 bar (24 bar - trykk test). Tåler kjølevæsketemperaturer opptil 110 ° C. Varmeoverføringen til en seksjon er mindre - 115 W. Effekten er høyere - 181 W.

Fordeler:

 1. Utseende.
 2. Normal varmespredning.
 3. De varmer perfekt opp.
 4. God beleggkvalitet.

Ulempe:

 • Høy pris.

Kostnaden for Global ISEO 500 x10 er 6500 rubler. Når det gjelder varmeoverføring, mister den alle aluminiumsradiatorer i vurderingen. Skiller i en veldig stor mengde kjølevæske i systemet for dette segmentet. Men 91% av kjøperne er fornøyde med kjøpet og anbefaler det for kjøp.

TOP-4 bimetall varmeovner

Bimetalliske radiatorer er forskjellige i design. Utenfor er karosseriet laget av aluminium, og innsiden er en stålkjerne. Påliteligheten økes, sannsynligheten for korrosjon reduseres. De er motstandsdyktige mot vannhammer, forverres ikke fra den dårlige kvaliteten på kjølevæsken, de tåler mer trykk i systemet. Mer holdbar, pålitelig i forhold til aluminium. Men du må bare kontakte pålitelige produsenter som leverer kvalitetssertifikater. Det er tilfeller av forfalskninger når bare vertikale rør er laget av stål, og ikke helt kjernen. En forfalskning skiller seg ikke fra et aluminiumsbatteri når det gjelder egenskaper, men det koster som et bimetallisk.

Teplopribor BR1-500

Varmeapparat BR1-500 x10

Som alle bimetalliske radiatorer skiller BR1-500 varmeenheten seg fra aluminium i sin store vekt. Den ene seksjonen veier 1,94 kg. Senteravstanden for tilkobling til rør er standard - 500 mm. Diameter - 1 tomme. Sidekobling til systemet er gitt. Disse egenskapene er iboende i alle bimetallbatterier som er inkludert i vurderingen. Mengden vann i en seksjon er liten - 0,21 liter. Designet for kjølevæsketemperaturer opptil 110 ° C. Tåler mer trykk enn de fleste aluminiumsovner - 20 bar (30 bar når trykktestet). Kraften til 10 seksjoner er 1950 W.

Fordeler:

 1. Enkel design. På grunn av fravær av buler og rundhet er det lett å tørke av.
 2. Dobbelpakket for å beskytte mot skader under transport.
 3. Ifølge kommentarene fra eksperter, full bimetall (full stålramme).
 4. God byggekvalitet.
 5. Rimelig.
 6. Enkel installasjon.

Ulempe:

 1. Avkjøl raskt.

Varmeapparat BR1-500 x10 koster 5500 rubler. En billig innenlands radiator laget på italiensk utstyr. Mye billigere enn analoger fra mer kjente produsenter, men når det gjelder kvalitet er det ikke dårligere enn dem. Dette bekreftes av kjøperne som installerte dem. Når det gjelder varmeoverføring, er de dårligere enn Rifar Base 500.

Rifar Base 500

Rifar Base 500 x 10

Modellen overgår alle bimetalliske radiatorer når det gjelder varmeoverføringshastighet - 2040 W. Produsenten forsikrer at 10 seksjoner er nok til å varme opp 20 kvm. m. Kunne tåle en høyere kjølevæsketemperatur enn BR1-500 Teplopribor - opp til 135 ° C. For andre indikatorer skiller det seg praktisk talt ikke fra ham.

Fordeler:

 1. Fin design.
 2. Varm opp raskt.
 3. Utmerket varmespredning.
 4. Pålitelig. De jobber uten problemer i flere år uten lekkasjer (ifølge kundeanmeldelser).
 5. Settet inneholder alt du trenger for å koble til.
 6. Kvalitetsutførelse.

Ulempe:

 1. Det er et isolert tilfelle av ekteskap.

Rifar Base 500 x10 koster 7 tusen rubler i 10 seksjoner. Pålitelig radiator av god kvalitet. 93% av brukerne anbefaler produktet for kjøp.

Global STYLE PLUS 500

Global STYLE PLUS 500 x 10

En modell i stilig design. Den skiller seg ut i et mindre volum vann i en seksjon (0,19 l), et betydelig arbeidstrykk - opp til 35 bar (52,5 bar - under trykktesting).Når det gjelder kraft, er den litt dårligere enn BR1 varmeapparatet - 1850 W. Varmespredning - 1140 W. For oppvarming av et rom på 18,5 kvm. m, 10 seksjoner er nok (ifølge produsentens uttalelse).

Fordeler:

 1. Fin utsikt. De ser solide ut.
 2. Pålitelig montering av europeisk kvalitet (produsert i Italia).
 3. De varmer godt.
 4. Etter flere års bruk er det ingen klager.

Ulempe:

 1. Det er tilfeller av deteksjon av riper under den indre fabrikkemballasjen (tilsynelatende forlot ett parti monteringslinjen med en feil i det ytre belegget). Dette påvirker ikke kvaliteten på arbeidet.

Prisen på Global STYLE PLUS 500 x10 er 8900 rubler for 10 seksjoner. Ifølge kjøpere er forskjellen med billigere radiatorer betydelig: tykkere vegger, metallkvalitet, god montering. 95% av brukerne er fornøyde med radiatorytelsen.

Royal Thermo PianoForte 500

Royal Thermo PianoForte 500 x 10

De fleste av egenskapene ligner på Global STYLE PLUS. Designet er spesielt: seksjonene har jevn form, plassert med en annen grad av overheng (vekselvis vekselvis utstikkende øvre og nedre seksjoner gir inntrykk av å spille piano). Den eneste modellen i denne delen av vurderingen, presentert i hvitt, sølv og svart. Med større varmespredning - 1230 W. Dette oppnås ved den asymmetriske oppstillingen av seksjonene. Designet for lavere arbeidstrykk enn Global STYLE PLUS - 30 bar (opptil 45 - under trykktesting).

Fordeler:

 1. Vakker design, 3 farger å velge mellom.
 2. God dekning.
 3. Varmes godt. Lang garantiperiode fra produsenten.
 4. Enkel installasjon.

Ulemper:

 1. Det er et isolert tilfelle av ekteskap.
 2. Klager på høy lydledningsevne.

Prisen på Royal Thermo PianoForte 500 x10 er 9 900 rubler for 10 seksjoner. Modellen skiller seg ut for sin originale design, som også påvirker økningen i varmeoverføring. Kjøpere er fornøyde med påliteligheten til ytelse, oppvarmingskvalitet, men på grunn av mangler er bare 88% av brukerne klare til å anbefale en radiator for kjøp.

TOPP 4 radiatorer av stål

Stålradiatorer er preget av pålitelighet og høy varmeoverføring. Av minusene er det verdt å fremheve ustabilitet for vannhammer, følsomhet for korrosjon. Noen produsenter bruker spesielle belegg for å beskytte mot det. De fleste stålradiatorer har et panelutseende, det vil si at det er umulig å samle det nødvendige antall seksjoner, som i aluminium og bimetalliske. Unntaket er radiatorer av stålrør.

Axis Classic 22 500x1000

Axis Classic 22 500 × 1000

Stålradiatoren består av to vannledende paneler og to konveksjonsrader. Den ytre grillen kan tas av: de indre delene kan rengjøres. Den skiller seg fra de typiske dimensjonene som ligger i alle vurderingsmodeller (50 × 100 × 10 cm) med en litt større tykkelse - 11 cm. Nesten alle radiatorer veier omtrent 28 kg. Det inneholdte volumet av vann er 5,63 liter. Stålradiatorer skiller seg fra bimetalliske ved lavere driftstrykk - 9 bar (13,5 - under trykktesting). ½ ”sideforbindelse. Ikke-standard senteravstand - 449 mm. Designet for væsketemperaturer opptil 120 ° C. Modellen har økt kraft - 2188 W.

Fordeler:

 1. Fin utsikt. Enkel design.
 2. God byggekvalitet. Russisk produksjon på italiensk utstyr.
 3. Settet inneholder alt du trenger for installasjon.
 4. Varmes godt.
 5. Rimelig.

Ulempe

 1. Ikke-standard senterforbindelse. Det er ingen problemer hvis rørene er laget av polypropylenrør.

Axis Classic 22 500 1000 koster 3700 rubler. Modellen overgår alle typer stålradiatorer som er inkludert i vurderingen når det gjelder kraft. Tilbyr rask oppvarming av rommet. Kvaliteten på metallet og påliteligheten tilfredsstilte krevende brukere, så det overveldende flertallet av dem anbefaler produktet for kjøp.

Buderus Logatrend K-Profil 22 500x1000

Buderus Logatrend K-Profil 22 500 × 1000

Skiller seg i et stort volum med inneholdt vann - 6,3 liter. Arbeidstrykket i systemet er høyere - opp til 10 bar, men mindre effekt - 1826 W. I følge produsentens beregninger er en radiator nok til å varme opp et rom på ca 18 kvm. m. Modellen gjennomgår korrosjonsbehandling med fosfatering og sprøyting av varmt pulver. Senteravstand - 450 mm.

Fordeler:

 1. Laconic design.
 2. Fin malt. Blir ikke gul etter hvert.
 3. De varmer godt.
 4. Byggekvaliteten er ok.

Ulempe:

 1. For det deklarerte området er det ikke nok med en radiator (men avhenger av temperaturen på kjølevæsken).

Prisen på Buderus Logatrend K-Profil 22 500 1000 - 4270 rubler. Modellen er noe dårligere enn Axis Classic 22 når det gjelder kraft, men den har et bedre anti-korrosjonsbelegg. Kjøperne er fornøyde med kvaliteten på utførelsen og arbeidet til radiatoren.

Kermi FKO 22 500x1000

Kermi FKO 22 500 × 1000

Skiller seg ut i det minste volumet - 5,4 liter. Men den mister kraften til de to første modellene - 1808 W. Designet for systemtrykk opp til 10 bar (13 bar - trykktest). Sørger for drift ved kjølevæsketemperatur opp til 110 ° C. Senteravstand - 446 mm. Produsenten har brukt Therm X2-teknologi, noe som øker utstyrets energieffektivitet. Det ytre belegget er laget av to lag pulverlakk, noe som øker motstanden mot mekanisk skade.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. Bra gjort.
 3. Enkelhet med omsorg.
 4. God varmespredning.

Ulempe:

 • Det er tilfeller av lekkasje etter flere års bruk (i en bygård der systemet dreneres for sommeren).

Kermi FKO 22 500 1000 for 6200 rubler gir et normalt nivå av varme. På grunn av det lille volumet på kjølevæsken, blir oppvarmingen av radiatoren og rommet raskere. Anbefales for installasjon i et lukket system uten å tømme kjølevæsken i lang tid.

Arbonia 2180 1800 270

Arbonia 2180 1800 270

Den eneste representanten for stålradiatorer i gjennomgangen. Den skiller seg fra panelmodeller i ikke-standardmål. Det er en smal modell (65 mm) med veldig høy høyde (1800 mm). Bredden på ett snitt (rør) er 45 mm. Senteravstand - 1730 mm. Den ene seksjonen veier 2,61 kg, men den inneholder et mye større volum enn aluminium og bimetalliske radiatorer - 1,56 liter. Når det gjelder varmeoverføring, forventes seksdels Arbonia dårligere enn andre klassifiseringsmodeller - 1730 W. Kraft - 990 W.

Fordeler:

 1. Interessant utsikt.
 2. Normal varmespredning. Varmes bra.
 3. God byggekvalitet.

Ulempe:

 1. Det er nødvendig å ta hensyn til stedet for installasjon, muligheten for rør. Hvis rommet har vinduer, vil det blåse fra dem (du kan ikke plassere en slik radiator under dem).

Prisen på Arbonia 2180 1800 270 - 9950 rubler. Antall seksjoner kan justeres i motsetning til andre stålprøver. Ikke-standard dimensjoner øker varmespredningen betydelig på grunn av det større radiatorområdet. Kan bli en del av interiøret. Kjøpere har ingen klager på kvaliteten.

TOP-2 radiatorer for støpejern

Støpejernsradiatorer kan kjøpes i seksjoner, ved å ringe ønsket nummer for rommet. Støpejern har lavere oppvarmingshastighet, men langvarig vedlikehold av varme når oppvarmingen er slått av. Batteriene tåler mer trykk enn stål og har overlegen styrke. Slike radiatorer er mindre utsatt for korrosjon; de kan installeres i åpne systemer og bygårder. Men de ser ikke veldig attraktive ut, de krever maling - dette er et lite minus.

STI Nova 500

STI Nova 500 x10

Støpejernsradiatorer gir en standard senteravstand på 500 mm. Tilkobling - 1 tomme. De skiller seg fra aluminium og bimetall med en betydelig vekt, som må tas i betraktning under installasjonen. En seksjon veier 4,2 kg. Et større volum vann i en seksjon - 0,52 liter. Designet for å fungere ved temperaturer opp til 150 ° C. Tåler trykk opptil 12 bar (18 bar - under trykktesting). Når det gjelder varmeoverføring, er de dårligere enn stålradiatorer - 1200 W.

Fordeler:

 1. De ser moderne ut.
 2. De tar liten plass (tykkelsen er liten).
 3. Kvalitetsutførelse. Pålitelighet.
 4. Varm opp raskt (sammenlignet med utdaterte støpejernsmodeller).
 5. Varmespredning er bra.

Ulemper:

 1. Støv akkumuleres på grunn av designet. Det er vanskelig tilgjengelige steder der det er vanskelig å tørke den av.
 2. Tung. Ytterligere fester er nødvendig.

Prisen på STI Nova 500 x10 er 6750 rubler for 10 seksjoner. Grei modell for kvalitetsoppvarming. Støpejern er et sterkere, mer pålitelig materiale. Og takket være den bredere indre boringen har de lengre levetid.

Vurdering av de 10 beste varmeovnene fra Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

Konner Modern 500

Konner Modern 500 x10

Modellen har samme egenskaper som den forrige typen radiator. Har en mer typisk design for støpejernsbatterier. Tilbyr et større volum vann i systemet. En seksjon rommer 0,9 liter. Betydelige dimensjoner og vekt (4,9 kg - en seksjon).

Fordeler:

 1. De varmer godt. Varmeoverføringen er tilstrekkelig.
 2. Settet inneholder alt for installasjon.
 3. Det er mange anmeldelser om flere års utmerket arbeid.
 4. Lett å rengjøre. Det er ingen "kronblad" og vanskelig tilgjengelige steder der støv kan samle seg.
 5. Forverres ikke fra dårlig vannkvalitet.

Ulemper:

 • Dekningen er svak. Det må males igjen. Det er et isolert tilfelle av overflødig maling.
 • Et enkelt tilfelle av ekteskap.

Konner Modern 500 x10 pris - 7600 rubler. Radiatoren er egnet for ethvert varmesystem, den er immun mot salter eller andre stoffer som tilsettes vannet, og er mindre utsatt for korrosjon enn andre typer batterier. 92% av kjøperne er fornøyd med modellens kvalitet og pålitelighet.

19406 4

4 tanker om “TOPP 14 beste varme radiatorer i henhold til kundeanmeldelser”

 1. Og vi har valgt Lemax stålpanelradiatorer for vårt firma og har ikke angret på det ennå. Alt som trengs for installasjon er i hver radiator i settet, vi kjøpte ikke noe i tillegg Varm vel, alle er glade

 2. Jeg har en Lemax-kjele, så jeg tok radiatorene deres. Jeg så dem ikke i vurderingen, så jeg bestemte meg for å skrive om dem her. Metallet er tykt, de er tunge, men dette er bare et pluss for dem.

 3. Ivan:

  Jeg vil legge til Lemax-radiatorer til stålene i topp 3. De gjør det også i Russland, de har en veldig grundig kvalitetskontroll, de har aldri møtt et ekteskap i 2 år med installasjon, samt klager fra kunder.

 4. Sergei:

  Kommentarer ligner mer på reklame ... ..

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner